• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • indbinding - maskiner og udstyr

Resultater for

Indbinding - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende producent af komponenter til hydraulisk drivteknik. Vi tilbyder alt fra rådgivning over udvikling og fremstilling til levering bl.a. – just in time – eller som byggesæt. Også alsidige logistiktjenesteydelser hører til vores tilbud. INTERHYDRAULIK tilbyder højeste kvalitet svarende til DIN EN ISO 9001: 2008 og DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH har sit sæde i Selm. Administration og produktion ligger i en afstand af ca. 28 km fra Dortmund og er samlet under ét tag. At forbedre kvaliteten af vores produkter og tjenesteydelser yderligere er målet og opgaven for vores ca. 130 medarbejdere. Områderne konstruktion, udvikling, produktion og logistik er sammen med virksomhedens andre områder trædesten på vejen til et kundeoptimeret produkt. Vi tilbyder innovative produkter og en fremragende service.

 2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 55 år har vi i det øvre svabiske Riedlingen udviklet og produceret test- maskiner. En af vores styrker er konstruktionen og fremstillingen af førsteklasses specialtestmaskiner efter individuelle oplysninger fra kunderne. Fra den mindste maskine med en styrke på få Newton til en over tredive ton tung 10000 kN-tryktestmaskine er vores team af erfarne ingeniører og teknikere i stand til at realisere selv de mest krævende konstruktioner. Gennem vores tætte kontakt til førende institutter og højere læreanstalter er vi altid opdateret hvad angår testteknik. Vores medskab i Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, er for dig en garanti for fremtidsrettede teknologier, fremragende kvalitet og pålidelig service. En egen afdeling beskæftiger sig med udviklingen og tilpasningen af de elektroniske delmontager til vores testmaskiner. I den forbindelse er et af hovedpunkterne projektering og udvikling efter kundespecifikke oplysninger. Produktionen af hardware udføres af et datterselskab i Schweiz.

 3. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  De mest moderne teknologier inden for forarbejdning og dosering af flydende silikone og LSR-elastomerfremstilling! Allerede i etableringsåret 1996 indgav ELMET patentanmeldelser på deres teknologiske udviklinger. Navnet ELMET blev hurtigt forbundet med innovative værktøjer af høj kvalitet. Hvis de systemer og komponenter, der er tilgængelige på markedet, ikke er egnet til en optimal LIM-proces, finder ELMET den optimale løsning med sine egenudviklede produkter. I den forbindelse skal blandt andet fremhæves doseringssystemet TOP 3000 S, som nu er lanceret i 2. generation. Selvom systemet allerede blev udviklet i 2003, er det siden lanceringen på markedet blevet videreudviklet mange gange, og integrationen af innovative funktioner har gjort det til benchmarket for sprøjtestøbeforarbejdning af flydende silikone. Dette gør ELMET til en specialist og partner inden for de mest moderne teknologier til forarbejdning og dosering af flydende silikone og LSR-elastomerproduktion i Østrig!

 4. CHRISTIAN MAIER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHRISTIAN MAIER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Heidenheim, Tyskland.

 5. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZWICKROELL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ZwickRoell er en førende udbyder af prøvemaskiner til materialeprøvning. Vores materialeprøvemaskiner benyttes inden for forskning og udvikling samt kvalitetssikring i mere end 20 brancher.

 2. MEHRING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEHRING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 3. SCHMALZ GMBH

  Schweiz

  Virksomheden SCHMALZ GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Nürensdorf, Schweiz.

 4. GRAMAG GRAFISCHE MASCHINEN-AG

  Schweiz

  Virksomheden GRAMAG GRAFISCHE MASCHINEN-AG, er en Distributør, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Reiden, Schweiz.

 5. BINDER SRL

  Italien

  Virksomheden BINDER SRL, er en Distributør, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for stikkemaskiner til indbinding, og børtlemaskiner brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 1. ZS SCHMIERANLAGEN VERTRIEBS-GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZS SCHMIERANLAGEN VERTRIEBS-GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, og Trykning og sætning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 2. MULTI IMPORT SRL

  Italien

  Virksomheden MULTI IMPORT SRL, er en Distributør, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Rozzano, Italien.

 1. CHARLOIS FAÇONNAGE

  Frankrig

  Virksomheden CHARLOIS FAÇONNAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Réalmont, Frankrig.

 2. ZÖLLER-KIPPER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZÖLLER-KIPPER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, og Trykning og sætning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 3. FFG WERKE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FFG WERKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, og Trykning og sætning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mosbach, Tyskland.

 4. STD RELITIQUE

  Frankrig

  Virksomheden STD RELITIQUE, er en Engrossalg, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Salgssted - messer og udstillinger, Salgssted - forretninger og supermarkeder, indpakning, poser, Lagring - udstyr og systemer, Salgssted - messer og udstillinger, og Salgssted - forretninger og supermarkeder brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. E. BRAUN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden E. BRAUN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Telekommunikation - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Reparationer - industrielt udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Reparationer - industrielt udstyr, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kammerstein, Tyskland.

 6. SOLUTION GRAPHIQUE

  Frankrig

  Virksomheden SOLUTION GRAPHIQUE, er en Distributør, der opererer inden for Forlagsvirksomhed - indbinding og finish branchen. Den opererer også inden for Trykning, Indbinding - maskiner og udstyr, køb og salg af brugte maskiner, Trykning, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Colomars, Frankrig.

 7. GMP BELGIUM-BIBLIOFILM

  Belgien

  Virksomheden GMP BELGIUM-BIBLIOFILM, er en Distributør, der opererer inden for Hæftning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indbinding - maskiner og udstyr, Glitning og indbinding - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Glitning og indbinding - maskiner og udstyr, plastificeringsmaskiner til indbinding, og udstyr til dokumentbehandling brancherne. Den er baseret i Evere, Belgien.

 8. BBK ETIKETTIER- UND SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BBK ETIKETTIER- UND SONDERMASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, og stansemaskiner brancherne. Den er baseret i Beerfelden, Tyskland.

 1. ATLANTIC ZEISER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ATLANTIC ZEISER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Emmingen, Tyskland.

 2. TECHNOPOUDRE

  Frankrig

  Virksomheden TECHNOPOUDRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indbinding - maskiner og udstyr, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ancenis, Frankrig.

 3. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Frankrig

  Virksomheden MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Indbinding - maskiner og udstyr, Blade, skæremaskine, Indbinding - maskiner og udstyr, Blade, skæremaskine, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Roubaix, Frankrig.

 4. GEORG SCHANDL GRAFISCHE MASCHINEN

  Østrig

  Virksomheden GEORG SCHANDL GRAFISCHE MASCHINEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. MASSON GUY

  Schweiz

  Virksomheden MASSON GUY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Hydraulisk udstyr, Konsulenter - bygge- og anlægsteknik, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Hydraulisk udstyr, og Konsulenter - bygge- og anlægsteknik brancherne. Den er baseret i Sarreyer, Schweiz.

 6. WERNERT-PUMPEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WERNERT-PUMPEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Hydraulisk udstyr, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, og Hydraulisk udstyr brancherne. Den er baseret i Borna, Tyskland.

 7. SCHULZ FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHULZ FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Waldmohr, Tyskland.

 8. PUMPEN AM ZIEGELTEICH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PUMPEN AM ZIEGELTEICH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Hydraulisk udstyr, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Pumper, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Hydraulisk udstyr, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, og Pumper brancherne. Den er baseret i Kiel, Tyskland.

 9. BAUTZ ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BAUTZ ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, og Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Stromberg, Tyskland.

 10. ELBE HYDRAULIK GMBH OSTERRÖNFELD

  Tyskland

  Virksomheden ELBE HYDRAULIK GMBH OSTERRÖNFELD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, og Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Osterrönfeld, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Indbinding - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.750 Virksomheder