• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • import-eksport af energi og råvarer

Resultater for

Import-eksport af energi og råvarer - Import eksport

 1. GEORG H. LUH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For LUH teamet i Walluf er verden ikke sort/hvid, på trods af, at vi har specialiseret os i grafit og glimmer. Vores hjerter banker for mineralråstoffer og de mange anvendelsesmuligheder de tilbyder: Halogenfri flammebeskyttelse, ledningsevne, smøremidler, antistatisk og lydisolering. Fordelen: Det hele kommer fra en og samme leverandør. Vi rådgiver, finder løsninger, udvikler ideer sammen, etablerer de rigtige kontakter, leverer de nødvendige råvarer og tester dem i henhold til tyske standarder. Hvad enten du er kunde, leverandør eller forretningspartner, så er et partnerskab på lige vilkår vigtigt for os. Som pålidelig partner bistår vi vores kunder med råd og dåd. Med omfattende knowhow og mange ekstra ydelser realiserer vi også usædvanlige projekter hurtigt og fleksibelt. Vi finder en løsning på enhver udfordring: innovativ og individuel.

 2. KREA-COGITO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er en virksomhed med speciale i import-eksport, trading og forretningsmuligheder på internationalt plan. Vores kompetencerområder omfatter råvarer, high tech, forsvar og sikkerhed, miljømæssig forskning og udvikling samt lufthavssystemer. Grundtanken hos KREA-COGITO © er et ønske om at forene og tilfredsstille sælgere og købere, der beskæftiger sig på områder inden for råvarer, high tech, forsvar, miljømæssig forskning og udvikling samt lufthavnssystemer. Vores mål var oprindeligt at fremme forretningsudviklingen hos virksomheder, der dyrker import-eksport i high tech, blandt andet asiatiske virksomheder. I takt med erfaringer og interkulturelle udvekslinger viste der sig et åbenlyst behov for at sikre tilliden mellem de forskellige aktører i forrretningsnetværket. Vores prioritet er at etablere holdbare forretningsrelationer mellem vores kunder, leverandører og partnere ved at bygge vores tilgang på gensidig tillid, gennemsigtig kommunikation og gensidig respekt. Vores ambition er at blive anerkendt for vores evne til at identificere og imødekomme kundernes specifikke behov og levere produkter og services, som er tilpasset disses særlige krav.

 3. SIBSTAR GROUP

  Kirgisistan

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group har siden 2019 været din pålidelige partner inden for levering af termisk kul. Vi er en enorm leverandør af «D», DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, «G» og «T» klassificeringer af hårdt kul. Det bruges generelt som brændstof til husholdninger, er nødvendigt til støberier og bruges til termiske kraftværker til elproduktion. Vi arbejder hårdt på at opnå langvarige og fælles fordelagtige forhold med vores kunder og partnere, ved at levere den bedste service og de optimale løsninger. Takket være vores pålidelige partnerskaber og omfattende logistiknetværk, garanterer vi en rettidig og sikker levering af vores produkter overalt i verden. Elforsendelser sendes til de største produktionsgiganter. Vores vigtigste partnere er store industrielle virksomheder i Kina, Indien og Tyrkiet. Vi udvider geografien af vores samarbejde, samt strukturen af de leverede produkter. Vores mål er at levere stabile forsyninger for at garantere, at dine produktionsprocesser fortsat kan køre. Vi er i processen med at udvikle en forsyning af petroleum.

 4. C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO

  Italien

  Virksomheden C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO, er en Underleverandør, der opererer inden for Varebørser branchen. Den opererer også inden for Import-eksport af energi og råvarer, Import-eksport af energi og råvarer, Levering af olie og gas, og kul til brændsel brancherne. Den er baseret i Sutri(vt), Italien.

 5. CUBUKCUOGLU ENGINEERING

  Tyrkiet

  Virksomheden CUBUKCUOGLU ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for dampfyr brancherne. Den er baseret i 35170, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP

  Iran

  Virksomheden POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for tungspat, Naturbitumen, og paraffin brancherne. Den er baseret i Tehran, Iran.

 2. GRUPO ECOCORUM

  Spanien

  Virksomheden GRUPO ECOCORUM, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Cortegada ( Ourense ), Spanien.

 3. AFROTRADE CONSULTANTS

  Mali

  Virksomheden AFROTRADE CONSULTANTS, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Import-eksport af energi og råvarer, Import-eksport af energi og råvarer, og rådgivning vedr. internationale kontrakter brancherne. Den er baseret i Bamako, Mali.

 4. SEDEF GMBH

  Frankrig

  Virksomheden SEDEF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for trægranulater, kedler til trægranulat, og birkebrænde brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. MINERALIS LUCENTUM

  Spanien

  Virksomheden MINERALIS LUCENTUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for naturlig pouzzolan brancherne. Den er baseret i San Vicente Del Raspeig, Spanien.

 1. BRINT TRADING

  Brasilien

  Virksomheden BRINT TRADING, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - træ- branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Import-eksport af energi og råvarer, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport - virkemidler, Landbrug - import-eksport, Import-eksport af energi og råvarer, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Import-eksport - virkemidler brancherne. Den er baseret i Pouso Redondo, Brasilien.

 2. MBA TRADING LTG

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MBA TRADING LTG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for biomasse brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. ANXIN CELLULOSE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden ANXIN CELLULOSE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Los, Kina.

 2. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, Kvæg - import - eksport, Import-eksport af energi og råvarer, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, fødevarer - import/eksport, Kvæg - import - eksport, og Import-eksport af energi og råvarer brancherne. Den er baseret i Van, Tyrkiet.

 3. RHABA&ASOCIADOS

  Spanien

  Virksomheden RHABA&ASOCIADOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. ALLAND ET ROBERT

  Frankrig

  Virksomheden ALLAND ET ROBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for arabisk gummi brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING

  Kina

  Virksomheden ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING, er en Multi-Category, der opererer inden for Erhvervsservice branchen. Den opererer også inden for Import-eksport af energi og råvarer, International handel - konsulenter, service import eksport, tilbehør tekstiler, Import-eksport af energi og råvarer, og International handel - konsulenter brancherne. Den er baseret i Guangdong, Kina.

 6. ANEROUSSIS ENERGY

  Grækenland

  Virksomheden ANEROUSSIS ENERGY, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Agrinio, Grækenland.

 7. ECOTRADER GROUP

  Spanien

  Virksomheden ECOTRADER GROUP, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kul branchen. Den opererer også inden for Import-eksport af energi og råvarer, organisation af bortskaffelse af affald, Gødningsstoffer og gødning, gødningsstoffer, og Import-eksport af energi og råvarer brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 8. SAUNA WOOD

  Finland

  Virksomheden SAUNA WOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Kerava, Finland.

 1. MAI GLOBAL COMMODITY LLC

  Forenede Stater

  Virksomheden MAI GLOBAL COMMODITY LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Sheridan, Forenede Stater.

 2. GRUPO EPR

  Brasilien

  Virksomheden GRUPO EPR, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport af energi og råvarer, Kemikalier - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport af energi og råvarer, og Kemikalier - import-eksport brancherne. Den er baseret i Lorena, Brasilien.

 3. BARI PARTNERS

  Tyrkiet

  Virksomheden BARI PARTNERS, er en Multi-Category, der opererer inden for International handel - konsulenter branchen. Den opererer også inden for Import-eksport af energi og råvarer, Klæder - import-eksport, Bomuld - tråd og garn, maskiner og udstyr til konstruktion og vedligeholdelse af jernbanelinjer, Import-eksport af energi og råvarer, Klæder - import-eksport, og Bomuld - tråd og garn brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ESENKIM INŞ. SAN. TIC. LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden ESENKIM INŞ. SAN. TIC. LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for kobberrør, og cellulose brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 5. SOHICOMI IBERICA, S.L

  Spanien

  Virksomheden SOHICOMI IBERICA, S.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Alcalá De Henares, Spanien.

 6. PENTACARBON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PENTACARBON GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Haltern Am See, Tyskland.

 7. SAMARIS S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden SAMARIS S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for Import-eksport af energi og råvarer, Diesel, trægranulater, Import-eksport af energi og råvarer, og Kønrøg brancherne. Den er baseret i Bratislava, Slovakiet.

 8. HOFFMANN MINERAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOFFMANN MINERAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den er baseret i Neuburg, Tyskland.

 9. KELEWELL TRADING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KELEWELL TRADING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kemikalier - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kunstgødning, Import-eksport af energi og råvarer, Additiv, Råmaterialer til metallurgi, Kunstgødning, og Import-eksport af energi og råvarer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 10. EXPOTODO FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden EXPOTODO FRANCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - mekanik, Import-eksport af energi og råvarer, Landbrug - import-eksport, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - mekanik, og Import-eksport af energi og råvarer brancherne. Den er baseret i Treize-Septiers, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Import-eksport af energi og råvarer - Import eksport

Antal resultater

1.027 Virksomheder