• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • import-eksport - olie

Resultater for

Import-eksport - olie - Import eksport

 1. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 3. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Holland

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst er en international producent af 100 % raffineret madlavningsolie til hele verden. De primære produkter er raffineret solsikke, raffineret majsolie, hvede, byg, gule majs, solsikkekerner, linser. Vi har gennem årene opbygget en omfattende viden inden for fremstilling af raffineret solsikkeolie, raffineret majsolie samt handel inden for korn globalt. Vi tilbyder de bedst mulige løsninger for vores klienters logistikbehov og kvalitetskrav. Vi mener, at vi kan opbygge og bevare et stærkt forhold med hver klient, ved kontinuerligt at sikre strenge forholdsregler inden for kvalitetskontrol, ved at tilbyde konkurrencedygtige priser og en professionel service. Takket være vores års erfaring, har vores hold af mæglere opnået en fantastisk forståelse af forholdene på det internationale madvareråvaremarkedet. Kombineret med vores dedikation og professionalisme, gør det os til det første valg som din globale producent og eksportør. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 4. GROW THE WORLD

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROW THE WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - olie, Dyrefoder, Kvæg og fjerkræ - foder, Korn, kvæg og fjerkræ, økologisk spelt, dyrefoder, økologiske bønner, Import-eksport - olie, og spelt brancherne. Den er baseret i Svetlik, Tjekkiet.

 5. JOLIO LLC

  Georgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOLIO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Import-eksport - olie, solsikkeolier, solsikkefrø, olie og biprodukter heraf, mel af solsikkefrø, Olie, Vegetabilske olier, og Import-eksport - olie brancherne. Den er baseret i Tbilisi, Georgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARGOUDELAION

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGOUDELAION, er en Engrossalg, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Honning, Olivenolie, Oliedistribution, Import-eksport - olie, økologiske olier, ekstra jomfruolie, olier, timian, og Honning brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 2. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Tyrkiet

  Som en af ​​verdens førende producenter af vegetabilske olier og Oleo Chemicals producerer MAJ GROUP sine produkter efter internationale standarder og eksporterer til hele verden. Vi er stolte af at fortælle dig, at vores produkter er af høj kvalitet med flere pakningsmuligheder. Hvis du fortæller os, hvilket produkt du er interesseret i og dine månedlige importmængder sammen med alle virksomhedsoplysninger vil vi hellere end gerne sende dig vores bedste tilbud. Vi importerer olie af syre og raffineret palmeolie.

 3. ASIA GLOBAL SERVICES LLP

  Italien

  Asia Global Service LLP er en diversificeret og dynamisk virksomhed i fuld udvikling, som tilbyder en bred vifte af tjenester. Deres tjenester er primært rettet mod olie-, gas- og levnedsmiddelindustrien. Virksomheden startede i år 2013.

 4. A&B IMPORT EXPORT

  Reunion

  Virksomheden A&B IMPORT EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for råolie, Diesel, benzin, og olieprodukter brancherne. Den er baseret i Saint-Andre, Reunion.

 5. SAH FRAGRANCES & ESSENTIAL OILS PRIVATE LIMITED

  Indien

  Virksomheden SAH FRAGRANCES & ESSENTIAL OILS PRIVATE LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for Parfume og skønhedsprodukter, import og eksport af parfumer, og Parfume og skønhedsprodukter brancherne. Den er baseret i Hyderabad, Indien.

 1. ALEPH TRADE

  Tyrkiet

  Virksomheden ALEPH TRADE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. TYREX DIS TICARET A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden TYREX DIS TICARET A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for Tjære og asfalt - byggematerialer, olie og biprodukter heraf, kobberlegeringer, Tjære og asfalt - byggematerialer, og fødevareindustri brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. BAVAY & FILS

  Belgien

  Virksomheden BAVAY & FILS, er en Distributør, der opererer inden for Smøremidler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Brændstofolie, Import-eksport - olie, Brændstofolie, Import-eksport - olie, brændstof til opvarmning, og kornkredsløb brancherne. Den er baseret i Gottignies, Belgien.

 2. PARSCO INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PARSCO INTERNATIONAL LTD, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den er baseret i Milton Keyens, Det Forenede Kongerige.

 3. LA GOULETTE INC

  Canada

  Virksomheden LA GOULETTE INC, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for Køb-salg af guld, og Guldmalm brancherne. Den er baseret i Toronto, Canada.

 4. PERDAC GLOBAL

  Rumænien

  Virksomheden PERDAC GLOBAL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den er baseret i Voluntari, Rumænien.

 5. PINEFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PINEFF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for Dieselbrændstof, pille granulatorer, træpaller, og lng brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 6. DW OIL TRADING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DW OIL TRADING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for paraffinvoks, og paraffin brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 7. RAYKAN CO

  Tyrkiet

  Virksomheden RAYKAN CO, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for kemikalier til den kemiske og petrokemiske industri brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. BIDOROZA INTERNATIONAL LIMITED

  Ukraine

  Virksomheden BIDOROZA INTERNATIONAL LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for handelsselskab brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 1. HUTTOL ADVANCE EST

  Saudiarabien

  Virksomheden HUTTOL ADVANCE EST, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den er baseret i Jeddah, Saudiarabien.

 2. INVESTMENT IN TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden INVESTMENT IN TURKEY, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Investeringskonsulenter, Import-eksport - olie, formidling til import-eksport, medicinske artikler, Investeringskonsulenter, og Import-eksport - olie brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. MAKOLI LLC

  Ukraine

  Virksomheden MAKOLI LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i Karabynivka,, Ukraine.

 4. CAZORLA & MUÑOZ BUSINESS GROUP SL

  Spanien

  Virksomheden CAZORLA & MUÑOZ BUSINESS GROUP SL, er en Distributør, der opererer inden for Ædelsten, halvædelsten og perler branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - olie, Fødevarer - import-eksport, vegetabilske madolier, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - olie, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 5. GLOBAL TRADE WHOLESALE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLOBAL TRADE WHOLESALE LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for vegetabilske madolier, sanitetsartikler, og solsikkeolier brancherne. Den er baseret i Hemel Hempstead, Det Forenede Kongerige.

 6. LASER FOR COMMERCIAL BROKERAGE

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden LASER FOR COMMERCIAL BROKERAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den er baseret i 553428450, Forenede Arabiske Emirater.

 7. BEO PRO GROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BEO PRO GROUP LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 8. BUTLER FUELS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BUTLER FUELS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den er baseret i Cardiff, Det Forenede Kongerige.

 9. STANDIC STORAGE & TERMINALS

  Holland

  Virksomheden STANDIC STORAGE & TERMINALS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den opererer også inden for tanke til flydende olieprodukter, handel med olieholdige produkter, og anlæg til opbevaring af flydende olieprodukter brancherne. Den er baseret i South Holland, Holland.

 10. EAST WEST PETROLEUM INC

  Canada

  Virksomheden EAST WEST PETROLEUM INC, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - olie branchen. Den er baseret i Vancouver, Canada.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Import-eksport - olie - Import eksport

Antal resultater

7.401 Virksomheder