• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • import-eksport - kul

Resultater for

Import-eksport - kul - Import eksport

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgisistan

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group har siden 2019 været din pålidelige partner inden for levering af termisk kul. Vi er en enorm leverandør af «D», DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, «G» og «T» klassificeringer af hårdt kul. Det bruges generelt som brændstof til husholdninger, er nødvendigt til støberier og bruges til termiske kraftværker til elproduktion. Vi arbejder hårdt på at opnå langvarige og fælles fordelagtige forhold med vores kunder og partnere, ved at levere den bedste service og de optimale løsninger. Takket være vores pålidelige partnerskaber og omfattende logistiknetværk, garanterer vi en rettidig og sikker levering af vores produkter overalt i verden. Elforsendelser sendes til de største produktionsgiganter. Vores vigtigste partnere er store industrielle virksomheder i Kina, Indien og Tyrkiet. Vi udvider geografien af vores samarbejde, samt strukturen af de leverede produkter. Vores mål er at levere stabile forsyninger for at garantere, at dine produktionsprocesser fortsat kan køre. Vi er i processen med at udvikle en forsyning af petroleum.

 2. BRASAS VIVAS UNIP LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRASAS VIVAS UNIP LDA, er en Engrossalg, der opererer inden for Trækul branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - kul, Brændsel, fast, grill til trækul, Trækul til supermarkeder, Kvalitets grill trækul, økologisk produkt, brændstoffer med lav effekt på miljøet, Import-eksport - kul, og Brændsel, fast brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 3. CS ADDITIVE GMBH

  Tyskland

  CS ADDITIVE GMBH: EKSPERT INDEN FOR KUL OG SVOVL Førsteklasses kvalitet og leveringssikkerhed gør os til en af den førende producenter af kul- og svovlprodukter til stålvalseværker, jernstøberier samt den kemiske industri. Derudover har vi i løbet af de seneste år udvidet vores produktportefølje med kulstof til produktionen af bremsebelægninger samt additiver til fremstilling af ikke-jern-metaller og specialprodukter (eksempelvis smøremidler). I vores fabrikker i Brüggen og i Herten producerer vi additiver af høj kvalitet, som er uundværlige for vores kunder og giver deres produkter enestående egenskaber. Inden for svovlprodukter kan vi tilbyde europas bredeste udvalg af fast svovl og specielle svovlprodukter.

 4. TERMINALTRADE LTD

  Rusland

  Terminaltrade Ltd blev grundlagt i 2016. De designer industrielt udstyr til forkulning af træ og fremstilling af kul i premium kvalitet med deres eget udstyr. CERTIFICEREDE RÅMATERIALER – alle vores råmaterialer kommer fra en korrekt kilde, og er registreret i statens træregister; Unified State Automated Information System for Timber Accounting and Transactions therewith. SKADELIGE STOFFER OG STØVFRI – der bruges udelukkende birketræ til fremstilling af kul. Under forbrænding af birk opstår der ingen fremmede lugte. FØRSTEKLASSES KUL – alle produkter gennemgår en forpakningsklassificeringslinje. Undtagen vores BBQLOGY mærkepakke, og hvis du foretrækker det, kan vi emballere dit kul under dit eget mærke. I 2019 gennemgik virksomheden med succes kontrol i overensstemmelse med FCS-certifikationssystemet. I 2021 modtog vi en regional pris fra Kostroma Region Administration – Årets eksportør inden for det industrielle område 2020.

 5. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Estland

  Esveko Wood OÜ blev grundlagt i 1999 i Tallin under navnet Esveko Trade OÜ. I dag har vi udviklet to hoved produktionslinjer. Vores vigtigste aktivitet er: 1) produktion af brænde, detail, engros og eksport 2) forskelligt hårdt træ opskåret træ (tømmer) produktion, detail, engros og eksport. vi fremstiller hovedsageligt birk i høj kvalitet, eg, ask savet tømmer (tømmer) og birkebrænde. brænde Import-eksport, savet tømmer Import-eksport.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SMART TRADE SRL

  Italien

  Virksomheden SMART TRADE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for Trækul, Trækul, og trækulsbriketter brancherne. Den er baseret i Busnago, Italien.

 2. EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 3. LLC UKRRESOURCE.

  Ukraine

  Virksomheden LLC UKRRESOURCE., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for stenkul, kul til privat brug, aktivt kul til vandfiltreringssystemer, og kokskul brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 4. LTS COMPANY

  Ukraine

  Virksomheden LTS COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for kul, og trækulsbriketter brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 5. OESTEVIP

  Portugal

  Virksomheden OESTEVIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den er baseret i Ramalhal, Portugal.

 1. IG-COKE

  Italien

  Virksomheden IG-COKE, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for kokskul, kokskul til støberi, plantekul og biprodukter, og trækul brancherne. Den er baseret i Casalnuovo Di Napoli, Italien.

 2. TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den er baseret i Zonguldak, Tyrkiet.

 1. INTERACTIVE ENERGY AG

  Schweiz

  Virksomheden INTERACTIVE ENERGY AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den er baseret i Lucerne, Schweiz.

 2. SAMARIS S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden SAMARIS S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for Import-eksport af energi og råvarer, Diesel, trægranulater, Import-eksport af energi og råvarer, og Kønrøg brancherne. Den er baseret i Bratislava, Slovakiet.

 3. BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA

  Østrig

  Virksomheden BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for lignit brancherne. Den er baseret i Traun, Østrig.

 4. AVANGARD

  Belarus

  Virksomheden AVANGARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for grill til trækul, Trækul til supermarkeder, og Kvalitets grill trækul brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 5. ASIA GILSONITE TRADING CO.

  Iran

  Virksomheden ASIA GILSONITE TRADING CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for Naturasfalt brancherne. Den er baseret i Tehran, Iran.

 6. ÜREYLER

  Tyrkiet

  Virksomheden ÜREYLER, er en Underleverandør, der opererer inden for Transport af varer ad landevejen - international branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - kul, virksomhedslogistik, og Import-eksport - kul brancherne. Den er baseret i istanbul, Tyrkiet.

 7. AN CONSULTING

  Tyrkiet

  Virksomheden AN CONSULTING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for Gødning og jordforbedringsmidler, Frisk kylling, trægranulater, Gødning og jordforbedringsmidler, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. CARBON GRILL SRL

  Italien

  Virksomheden CARBON GRILL SRL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den er baseret i Nuvolento, Italien.

 1. BERIN PELLET

  Tyrkiet

  Virksomheden BERIN PELLET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 2. IBERICA LED

  Spanien

  Virksomheden IBERICA LED, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for fotovoltaiske lanterner brancherne. Den er baseret i Gijon, Spanien.

 3. AGROTEH

  Ukraine

  Virksomheden AGROTEH, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for Koks brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 4. PROMRESURS, JSC.

  Ukraine

  Virksomheden PROMRESURS, JSC., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for sammenpresset bøgetræ, og Træ, opvarmning, kul, briketter brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 5. COUNTY LOGS & COAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COUNTY LOGS & COAL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den er baseret i Halstead, Det Forenede Kongerige.

 6. MB KOFTA

  Litauen

  Virksomheden MB KOFTA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kul branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - kul, og Import-eksport - kul brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 7. TD ANTRACIT, LTD

  Ukraine

  Virksomheden TD ANTRACIT, LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for kul, antracit, stenkul, og trækul brancherne. Den er baseret i Lugansk, Ukraine.

 8. KIVILCIM KÖMÜRLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden KIVILCIM KÖMÜRLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kul branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - kul, eg, preskork, apparater til udtrækning, og Import-eksport - kul brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 9. MARTY INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden MARTY INDUSTRIE, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - kul, og Import-eksport - kul brancherne. Den er baseret i Cluses, Frankrig.

 10. BELTRANSCOAL

  Belarus

  Virksomheden BELTRANSCOAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - kul branchen. Den opererer også inden for stenkul, lignit, og antracit brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Import-eksport - kul - Import eksport

Antal resultater

6.429 Virksomheder