• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • import-eksport - fødevarer og landbrug

Resultater for

Import-eksport - fødevarer og landbrug - Import eksport

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 3. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Hej! Vi er MAZETTO COMPANY; en hurtigtvoksende import- og eksportvirksomhed som fokuserer på eksport af brasilianske landbrugsprodukter. Vi arbejder på at forvandle handlen med udlandet, finde samarbejdspartnere over hele verden og løse de mange problemer med at købe og sælge, samt bringe de bedste produkter og betingelser til dig. I en globaliseret verden er vores mission at levere kompetence, gennemsigtighed og loyalitet. Derfor leverer vi altid produkter af en ekstrem høj kvalitet, og skaber fremragende internationale forhold. Lokationer: MAZETTO COMPANY har placeret deres kontorer strategisk i São Paulo og Lissabon. Produkter: Vi arbejder hovedsageligt med import og eksport af brasiliansk kaffe, gulerødder, tomater, kartofler, majs, soja, brasiliansk kød og kylling. Besøg vores hjemmeside og kontakt vores team!

 4. SOMEXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 5. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EMN SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  Virksomheden EMN SARL, der ligger i Bamako i MALI, er en virksomhed, der dyrker import og eksport af lokale produkter Vi er specialiseret i forarbejdning og eksport af tropiske produkter såsom tørret chilifrugt, hibiscus, ingefær, baobab, sesamfrø, gummi arabicum, jordnødder, cashewnødder og meget mere. Vi eksporterer vores produkter verden over og kan levere i meget store mængder. Vores produktionsafdelinger ligger hovedsageligt i Vestafrika i Mali. Vi kan modtage kunder på vores afdelinger i Paris, Frankrig, samt i Bamako i Mali. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger om produkterne.

 2. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN er en multiservice-virksomhed oprettet i 2016, beliggende i Paris og drevet af “Princess Aggeex HUTIN”, direktør & stifter / kunstner & uddannet jurist. Hun besidder en exceptionel dynamisme og kreativitet og har ni udmærkelser i ind- og udland. En unik FORRETNINGSMODEL: Enestående, sjældne og originale FORENKLEDE FRANCHISER PRAGEN samt PRAGEN-partnere; En "made in FRANCE" med inspiration fra afrikanske planter med mange gavnlige virkninger, der målretter fair trade, miljøansvarlighed og samfundssolidaritet. Vi tilbyder unikke løsninger og muligheder til bedre inklusion og social samhørighed for professionelle og borgere, winwin-partnerskaber via et enormt potentiale inden for merværdi og innovation og via en diversitet og komplementær alsidighed. PRAGEN-oplevelsen er derfor den bedste risiko at tage for alle visionære investorer. Vores kunstneriske og kulturelle kreationer, vores erfaring inden for handel, administration og lovgivning har ført til mange partnerskaber verden over omkring vinsmagninger i Paris & Champagne, landbrugsindustri og eventplanlægning, assistance og uddannelser og diverse services fra PRAGEN: Rejser, pengeoverførsler etc. Vi har over 20 års erfaring på området for restauration og fødevareforarbejdning, økologiske madvarer og kosmetiske kreationer indeholdende planter.

 3. VINCE COMPANY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Vince Company startede i 2022 og er et internationalt handelsagentur beliggende i Toulouse. Vi forhandler engrosvarer på dine vegne med vores forskellige leverandører. Vi henvender os hovedsageligt til professionelle i erhvervsbranchen, der ønsker vareleverancer. Vi arbejder desuden med håndværkere og private, der ønsker levering af meget store varepartier. Vi kan levere til dig gennem et netværk af partnere. Vi sørger for alt fra levering af produkter via vores leverandører til transport af varerne til slutadressen. Så snart vi har modtaget ordren, sætter vi alt til værks for at levere dine varer hurtigst muligt, så du kan drive forretning uden afbrydelser. Vi sørger dernæst for transport af varer fra Frankrig til: - Frankrig - Oversøiske departementer (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Fransk Guyana, Ny Kaledonien, Fransk Polynesioen, Wallis- og Futunaøerne), - Europa. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. KURUNE GIDA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda er en professionel producent af tørret frugt og grøntsager, som er beliggende i Tyrkiet. Vi prioriterer dit helbred ved at tilbyde et udvalg af produkter som er uden farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores mission er at inspirere folk til at tage et sundere valg i dag, for en bedre dag i morgen. Drag fordel af det alsidige klima i Tyrkiet og frugtbar jord. Vi køber vores produkter fra sunde og førsteklasses gårde på tværs af landet. Vores højteknologiske tørreproces udføres i et rent, hygiejnisk indendørs miljø. Med en behandlingsteknologi til tørring af fødevarer udelukker vi risikoen for kontamineringer såsom støv, bakterier og svamp. Vores produkter tørres naturligt hvormed deres naturlige fordele bevares, uden at de udsættes for solen eller har udendørs kontakt. Hvorfor vælge os? Tørrede fødevareprodukter leverer en enestående holdbarhed, og kan opbevares i lange tider, hvilket gør dem til et alsidigt alternativ til opskrifter, snacks, sunde fødevarer med højt fiberindhold til atleter, samt til campingture og rejser. Hos Kurune Food fremhæver vi brugen af friske, førsteklasses ingredienser, en streng overholdelse af hygiejnereglerne og korrekte produktionsmetoder. Kurune Food tilbyder et omfattende udvalg af tørret frugt og grøntsager, som alle er fri for farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores produktudvalg omfatter forskellige smagsoplevelser såsom æbler, jordbær, bananer, appelsiner, soltørrede tomater og mange flere sunde frugter og grøntsager. Kontakt os for yderligere information.

 5. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er leverandører af: Olieholdige frø, solsikkeolie, raps, soja, canola-majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT, fremstillet i Europa, samt bælgfrugter fra landbrugskooperativer. Vi ejer mærkerne: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, fødevarevirksomhed, ligger i Nice på den mytiske Promenade des Anglais, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi er ikke et multinationalt selskab, men en socialt ansvarlig virksomhed, som støtter de lokalsamfund, vi samarbejder med, blandt andet i Afrika og andre udviklingslande. Vi gør nemlig alt for at udbygge varige partnerskaber med vores kunder og vores leverandører ved at inddrage disses ønsker og ved at behandle alle med ligeværdighed og respekt. Vi er ikke producenter, men anvisningsberettigede, og derfor ejer vi vores egne mærker. Vi udvælger med særlig opmærksomhed producenterne og udarbejder meget strenge udbudsbetingelser. Mercurya France lægger stor vægt på at tilbyde kunderne en kvalitetsservice. Vi er yderst bevidste om kravene for hurtighed og fleksibilitet inden for international handel og sætter alt ind på at imødekomme kundernes behov. Det er blandt andet takket være vores store erfaring i felten, at vi har skabt vores slogan «Gør det godt, og vis det».

 1. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks er en engrosforretning som indkøber og leverer mærkevareprodukter over hele verden. Vores dedikerede import-/eksportteam hjælper vores kunder, detailhandlende og producenter med at udvide deres mærke/forretning lokalt og på tværs af flere lande. Med mere end ti års erfaring inden for eksportområdet, hjælper vi vores kunder med at promovere og udvide deres produktudvalg, opnå salgsaspirations og vækst globalt. Vores tjenester omfatter følgende: •Rengøringsværktøjer til husholdning, •Sanitetspapir, •Skønhed og personlig pleje, •Fødevarer og drikkevarer, •Husholdningskemikalier og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vi arbejder på tværs af kontinenterne for at levere dine produkter på de bedste markeder ... Hos Ekinoks leverer vi en nem og tilgængelig kundeservice uanset tidspunkt. Vores mission er at tilbyde vores kunder de bedste og mest innovative løsninger. Det er grunden til, at vi altid gør vores bedste for at prioritere vores kunders behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. GROUPE RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Groupe Rivière, der i tre generationer har haft fast lokalt fodfæste i Sydfrankrig, skaber og fremstiller lækre og innovative færdigretter ud fra traditionelle franske opskrifter. Alle opskrifter er med naturlige ingredienser og uden farvestoffer, konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer. Groupe Rivière er engageret i produkternes kvalitet og har forpligtet sig til en CSR-tilgang. Maison Rivière promoverer traditionelle, franske opskrifter og færdigretter fra Sydvestfankrig indeholdende kød. Med Mets de Provence får du solskin på tallerkenen og hjælp til madlavningen med krydderier, smøreprodukter til forretten og færdigretter med provencalske grøntsager. Aroma One består af en række puréer med urter og krydderier på tube, der gør madlavningen mere praktisk og smagfuld. Med Solvia kommer dine smagsløg og alle fem sanser på en rejse til udlandet med krydderier, saucer og økologiske grøntsagsretter. Vores engagementer for produktkvalitet: - Fremstiller i Frankrig - Kød og grøntsager fra Frankrig - Opskrifter clean label og næringsmæssigt afbalancerede - SMV-mærkning+ produktionsafdelinger (CSR) - Effektivt produktionsudstyr og certificeringer fra anerkendte internationale mærker (IFS, BRC, Bio)

 1. KTRACO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 2. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  3k Global, som blev grundlagt som grønthandler i Izmir, Tyrkiet, i 1979, er en virksomhed, som kombinerer traditionel førstegenerations viden om landbrug med andengenerationens moderne landbrugsmetoder. Siden 2000 har vi været en bro mellem fortiden og nutiden i landbruget. Som 3K Global kan vi håndtere transport og kold opbevaring med vores lastbiler og lagre. Vi har eksporteret frisk frugt til hele verden og vi er en af de største eksportører af frisk frugt og grøntsager i Tyrkiet. Som 3K garanterer vi vores kunder friskhed og kvalitet for alle mængder på 20.000 ton og vores 20.000 ton emballage- og salgsomfang. Vores hovedprodukter er avocado, æble, pære, citrusfrugter, kvæde, kiwi, fersken, nektarin, granatæble, banan og grøntsager. Vores produkter kommer hovedsageligt fra: •Fra Antalya: Tropiske frugter og grøntsager •Fra Denizli: Æbler, pærer, granatæbler, •Fra Bursa: Ferskner, kiwier, kvæder, pærer og meget mere, som du kan udforske på vores website! Vores mission er at levere farverige grøntsager og frugter til salgspunkter i deres friskeste, reneste og mest lækre stand, uden at de ødelægges under produktion, høst, emballering og distribution - optimeret til folkesundheden og under fremragende hygiejniske forhold. Vores primære mål er derfor friskhed, renlighed og den bedste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. MAISON BOTEH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH er en familiedrevet virksomhed, opretet af mor og søn, med speciale i persiske/iranske delikatesseprodukter. Vores produkter er hjemmelavede og forener det kreative og det lidenskabelige ved det iranske køkken. Vi tilbyder desuden andre services: Produktudvikling for andre mærker & Sourcing af fransk fremstillede produkter. Yderligere detaljer herunder: Vi har forskellige aktiviteter: 1/ Salg af produkter MAISON BOTEH: •Et unikt produkt: L’Or Noir, creme af sort citron fra Iran, •Syltetøj med persiske smage (se produkter). - Tilgængelige i følgende formater: Detail eller hotel og restauration: Fra 100g til 500g / Hoteller: 28g, 42g, - Mulighed for økologisk - IFS-godkendt • Krydderier (safran, sumak etc…), nødder ((pistacie, vilde mandler etc…) tørret frugt (tørrede jordbær, tørrede mango fra Iran - Mulighed for økologisk. 2/ Levering af produkter for andre mærker: - Vi udvikler opskrifter for kunden - Vi laver etiketten sammen med kunden, hvis denne ikke har en grafisker/designer - Vi ledsager kunden i udarbejdelsen af varespecifikationen. 3/ Sourcing af gastronomiske produkter «Made in France»: - Vi hjælper kunden med at finde fransk fremstillede produkter via et netværk af partnere. Olie, krydderier, syltetøj etc… Med MAISON BOTEH bliver alting muligt. Vi tilbyder skræddersyede services for bedst muligt at imødekomme kundens forventninger og behov.

 4. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 5. ELBARAKA

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELBARAKA, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for industrielle kemikalier brancherne. Den er baseret i Ben Arous, Tunisien.

 6. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  BERRY MARKETPLACE CONSULTING er distributør og godkendt forhandler af luksusprodukter fra Bulgarien. BERRY MARKETPLACE CONSULTING, der ligger i Bulgarien, besidder over 40 års knowhow inden for traditionel engroshandel. Vi søger aktører i branchen for ikke-industriel og industriel produktion til at eksportere 10 luksusprodukter fra Bulgarien over hele EU. Salgsprodukter til forsendelse og eksport omfatter: Kaviar, svampe (karl johan etc.), bælgfrugter (pistacier, mandler, etc), vild regnbueørred, safran, trøfler, foie gras, honning, æteriske olier (fra bulgarsk rose og lavendel) samt en række fremragende bulgarske vine. Hvorfor vælge BERRY MARKETPLACE CONSULTING? - EF-kvalitetssikrede produkter - Menneskelige kompetencer hos producenter og jordbrugere - industriel integration: CO2-neutralitet, 100 % PRODUCERET I BULGARIEN - engagement i miljøet: Genanvendelse af produkternes emballage under den produktionsprocessen og efter salg - Kvaliteten frem for alt: Produkterne undergår tests og analyser under fremstillingsprocessen og bliver godkendt under kvalitetskontrol. - Socialt engagement: Vores luksusprodukter dyrkes af små lokale producenter, hvilket sikrer fast beskæftigelse og økonomisk udvikling i en række bulgarske kommuner. Kontakt os!

 7. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHANFI IMPORT/EXPORT er grossist og distributør med international import-eksport. Vi importerer og eksporterer varer til professionelle på alle kontinenter. Fødevarer - hårde hvidevarer - konserves - alkoholfri drikkevarer - pleje- og hygiejneprodukter - kosmetik. Vi tilbyder tusindvis af mærker såsom Coca-Cola, Fanta, Orangina og mange andre. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 8. VERSE IT - COFFEE BEINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen hos Coffee Beins, hvor det bedste i landbruget får en global rækkevidde. Som foregangsaktører inden for landbrugseksport har vi etableret nye standarder på området for kvalitet og effektivitet, hvorved vi har omdefineret grundlaget for levering af landbrugsprodukter. Coffee Beins er en innovativ eksportvirksomhed af landbrugsprodukter, med fokus på kunden, der forpligter sig til at levere landbrugsprodukter af den højeste kvalitet over hele verden. Vi beskræftiger os hovedsageligt med afrikanske råvarer og tilbyder en lang række produkter såsom kakao, cashewnødder, sesamfrø, palmehjerter, sheasmør, hvidløg, røde bønner, sojafrø, sortøjebønner, sheafrø, gurkemeje og meget mere. Vi eksporterer desuden kaffebønner fra Brasilien (Minas Gerais), Kenya, Tanzania, Rwanda og Burundi! Coffee Beins er meget mere end en eksportvirksomhed af landbrugsprodukter; Vi støtter et bæredygtigt og økovenligt landbrug, forpligter os til levering af kvalitetsprodukter og tilbyder en fremragende kundeservice. Slut dig til os på vores rejse mod at forandre narrativet omkring landbrug, ekspedition efter ekspedition.

 1. KREA-COGITO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er en virksomhed med speciale i import-eksport, trading og forretningsmuligheder på internationalt plan. Vores kompetencerområder omfatter råvarer, high tech, forsvar og sikkerhed, miljømæssig forskning og udvikling samt lufthavssystemer. Grundtanken hos KREA-COGITO © er et ønske om at forene og tilfredsstille sælgere og købere, der beskæftiger sig på områder inden for råvarer, high tech, forsvar, miljømæssig forskning og udvikling samt lufthavnssystemer. Vores mål var oprindeligt at fremme forretningsudviklingen hos virksomheder, der dyrker import-eksport i high tech, blandt andet asiatiske virksomheder. I takt med erfaringer og interkulturelle udvekslinger viste der sig et åbenlyst behov for at sikre tilliden mellem de forskellige aktører i forrretningsnetværket. Vores prioritet er at etablere holdbare forretningsrelationer mellem vores kunder, leverandører og partnere ved at bygge vores tilgang på gensidig tillid, gennemsigtig kommunikation og gensidig respekt. Vores ambition er at blive anerkendt for vores evne til at identificere og imødekomme kundernes specifikke behov og levere produkter og services, som er tilpasset disses særlige krav.

 2. ECO BUSINESS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Som en anerkendt fødevaregrossist tilbyder Eco Business distribution af store franske mærker inden for fødevareprodukter. Vi er din privilegerende partner og garanterer pålidelige leverancer af bærdedygtige produkter af høj kvalitet. Vores forpligtelse mod det fremragende afspejler sig i vores grundige udvalg af mærker såsom Ferrero, JDE og mange andre. Hvad end du er en mindre, lokal virksomhed eller en landsdækkende kæde står vores team til rådighed for at rådgive dig angående dine behov inden for fødevarer med effektivitet og kompetence. Vælg Eco Business som din betroede fødevaregrossist, og nyd godt af en enestående erfaring inden for leverancer med fokus på kvalitet, bæredygtighed og kundetilfredshed. Vores ekspertise på området for fødevarehandel samt vores tillidsfulde relation til de franske mærker gør os i stand til at tilbyde fordelagtige vilkår, produkter af en højere kvalitet og en smidighed, der lever op til kundens specifikke krav.

 3. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Holland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader er eksperten i løg. Vores hovedaktivitet er dyrkning af løg med vores egen sorterings- og pakkecentral. Løgene sorteres med en kapacitet på 75 ton i timen. Højteknologisk udstyr og knowhow sikrer, at løg fra FlevoTrade er anerkendt på verdensplan for deres kvalitet. FlevoTrade tilbyder en bred vifte af 'hyldeklare' produkter under eget mærke. Takket være erfaring inden for import/eksport bliver vores produkter grundigt sorteret og eksporteret til over 70 lande i verden. Vi befinder os i Flevoland, Holland, og tilbyder intern kvalitetsservice samt en omfattende lagerkapacitet. Via vores globale netværk styrer vi logistikken fra A til Z og garanterer dermed en smag af kvalitet.

 4. IS COMMODITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Forløbet er som følgende: 1 Ordre 2 Prisinterval 3 HENSIGTSERKLÆRING 4 Pristilbud 5 ICPO 6 Bevis for tilstrækkelige midler (SWA) 7 Betaling (30% forskud på totalt beløb) 8 Forsendelse 9 Levering af dokumenter ( FCA, FOB, CIF ) 10 Betaling (Resten af det totale beløb 70%)

 5. AGROAZ FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hos AGROAZ FRANCE er vi stolte af at kunne tilbyde dadler fra algeriet af den højeste kvalitet. Vores forpligtelse til kvalitet er urokkelig, og vi ved, hvor altafgørende det er at give vores kunder produkter af en upåklagelig kvalitet. Vores dadler dyrkes i Algeriets frugtbare jord og er resultatet af ældgamle traditioner nedarvet fra generation til generation. Denne knowhow, kombineret med et ideelt klima og masser af sol, giver sig udslag i dadler af en exceptionel kvalitet. Hver dadel udvælges grundigt i hånden for at sikre en autentisk smag, en lækker tekstur og en enestående friskhed. Hvad end du er en erfaren amatør af dadler, eller om du smager denne dejlige frugt for første gang, kan du være sikker på, at dadler fra AGROAZ FRANCE vil falde i din smag. Mere end en simpel frugt, dadler fra AGROAZ FRANCE er en sand inspiration til at rejse. Lad dig føre med af vores dadlers fortryllende smag og lækre tekstur, og udforsk en verden af velvære og nydelse. Du kan stole på, at AGROAZ FRANCE leverer markedets bedste dadler fra Algeriet.

 6. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

 7. BE2I

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BE2I, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Æg, Honning, Import-eksport - fødevarer og landbrug, grønsager, koriander, kokosnødder, rodfrugter, alt godt fra havet, og klementiner brancherne. Den er baseret i Baie-Mahault, Frankrig.

 8. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen hos HBF, Healthy Beverage & Foods, stedet for sunde drikke- og fødevarer, der både kæler for ganen og har en gavnlig næringsværdi med råvarer af høj kvalitet. Hos HBF tror vi på, at det man indtager har en stor påvirkning på krop og sjæl, og derfor forpligter vi os til at tilbyde et rigt udbud af produkter, der imødekommer dine helbredsbehov, men som også er lækre. Vores drikkevarer fremstilles med grundighed for at give en enestående smagsoplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten af råvarer. Hvad end du søger et forfriskende energiboost til at starte dagen på eller en afstressende drik til at slappe af om aftenen, så har vi udvalget af sunde drikkevarer, der tilfredsstiller enhver lyst. Prøv vores varianter af friskpresset frugtjuice, nærende smoothies eller vand med frugtsmag, som alle tilfører væske på optimal vis og smager udsøgt. Hvad angår vores fødevarer, forpligter vi os til at levere sunde og lækre løsninger til enhver smag og til alle typer kost. Uanset om du er vegetar, veganer, er glutenintolerant eller simpelthen bare ønsker at spise sundere, så tilbyder vi et stort udvalg af snacks og færdiglavede retter, der både kan tilfredsstille dine lyster og give dig den grundlæggende næring, kroppen har behov for.

 9. S.P.R. TRADEX

  Holland

  Verified by europages badge

  S.P.R. TRADEX er din vej til enestående handelsløsninger, hvor du kan bruge vores ekspertise til din fordel. Med mere end et årtis erfaring med import- og eksportydelser, er S.P.R. Tradex stolte over at levere anerkendte mærker, og understøtte global handel, hvilket garanterer en enestående forsendelses- og leveringssupport. Vores begyndelse går tilbage til en omfattende involvering i global handelsdynamik, forbundet med en urokkelig forpligtelse til den bedste kundeservice. Vi bruger vores omfattende erfaring til at hjælpe dig, præsentere et udvalg af produkter fra F&B og beklædning til banebrydende højteknologisk og sofistikeret udstyr, skræddersyet til både catering- og produktionssektorerne. Eksport er ganske enkelt fremragende, idet vi udstyrer din forretning med de bedste produkter til konkurrencedygtige priser, samtidig med vi omhyggeligt overvåger alle trin i produktions- og leveringsfasen. Vores ultimative mål er at vælge håndværksmæssige mærker og fremme dem globalt. Mere end blot et team af professionelle, er vi samlet om en fælles vision og værdier, dedikeret til at understøtte transparente, bæredygtige forretningspraksisser. Stol på os, fortæl os dine behov og lad os vejlede både klienter og leverandører, nemt og enkelt, fra køb til levering, hvilket garanterer et fælles indbringende partnerskab.

 10. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Import-eksport - fødevarer og landbrug - Import eksport

Antal resultater

5.965 Virksomheder