• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr

Resultater for

Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr - Import eksport

 1. WM ELTAR SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Verified by europages badge

  WM Eltar er en af de førende producenter af printkort (PCB) i Polen, med mere end 40 års erfaring. Virksomheden specialiserer sig i faste dobbeltsidede og enkelsidede printkort på FR-4, CEM-3T og MCPCB (aluminiumsbaserede materialer) med eller uden montering, samt fleksible enkeltsidede og dobbeltsidede (med/uden PTH) printkort. Den månedlige produktionskapacitet er 1.500 kvadratmeter. Virksomheden udfører også mellem og mindre produktionsserier, begyndende med prototyper til partier på mere end 50 kvadratmeter for en enkelt ordre. WM Eltar tilbyder også ekspresordrer inden for 48 timer. Virksomheden har stor fokus på en høj, stabil produktionskvalitet. Denne produktionsstabilitet opnås takket være en jævnlig kontrol af mere end 130 produktions- og procesparametre, inklusive en centreret kontrolplan. Virksomhedens produkter gennemgår AOI, probe- og nåletest, og virksomheden styrer deres egen laboratorie og udfører R&D aktiviteter. WM Eltar har certifikat for deres kvalitetsstyringssystem, udleveret af TUV Rheiland samt ikke brændbart certifikat fra UL. Virksomhedens produkter overholder IPC-A-600H standarderne, Reach, RoHS og konfliktmineraler. Vores kvalificerede produktionsteam gennemgår jævnlig IPC-A-600 standardtræning, på trods af deres enorme erfaring. WM Eltar er den vigtigste leverandør i Europa for mange elektroniske mærker, f.eks. inden for industriel automatisering, industrielle maskiner, EMS, smart home, membrantastaturer, husholdningsapparater, industriel belysning, medicinsk udstyr.

 2. PROFELEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ProfElec er førende på det europæiske marked inden for salg af elektrisk udstyr til professionelle i industrien og tertiære sektorer. I de sidste 15 år har leveret en succesfuld service og eksport til hele verden. Vores højteknologiske faciliteter i Frankrig, Estland og Litauen giver os mulighed for at designe, fremstille og eksportere de bedste elskabe fra lavspænding op til 6300A. Derudover udvikler vi forskellige former for skabe, så vi kan imødese hver kundes krav: fra mindre kontrolskabe til automatiserede systemer som er mange meter lange. Vi arbejder hovedsageligt med eksport og udelukkende med de største virksomheder inden for fremstilling af elektrisk udstyr, såsom Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Hvorfor vælge ProfElec? 48 timers levering – vi sender ordrer fra vores lagre i Frankrig. Professionalisme – alle vores eksperter og ingeniører har en omfattende international erfaring. Bedste betingelser – vi køber elektriske komponenter til lavspænding direkte fra producenterne, og tilbyder dem til vores kunder til de bedste priser. Se vores katalog og kontakt vores eksperter!

 3. ELINNOV CONNECT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Elinnov Connect er specialiseret distributør inden for salg af elektrisk udstyr til professionelle på markedet for boliger, industri og service. Vi distribuerer udelukkende produkter til eksport og samarbejder med de mest anerkendte mærker på markedet for elektrisk udstyr såsom Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. Virksomhedens stiftere har arbejdet både med kendte fabrikanter og på området for international varetransport. Elinnov Connect forpligter sig til at levere effektivt udstyr af høj kvalitet, der efterlever alle standarder.

 4. DANTECHS TECHNOLOGY CONSULTANCY INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  DantechS Team er din partner inden for køb og salg af reservedele til mekanisk, automatiseret og industriel elektronik. Derudover omfatter vores forretningsomfang salg og montering af nye og brugte bleer til børn og voksne samt sanitære servietter og levering af reservedele og råmaterialer. Vi leverer automatiserede og mekaniske reservedele til vores kunder fra industrier som automobil, fødevareproduktion, cellulosekonvertering, fly, CNC-fræsning og andre brancher. Kontakt os!

 5. MAYUMBE CONNECTING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAYUMBE CONNECTING, er en Multi-Category, der opererer inden for Luftfragtservice branchen. Den opererer også inden for International fragt, Containere, lufttransport, Fragt, luft, Søfragt, Import-eksport - køretøjer og transportudstyr, Biler, brugte, Varevogne, brugte, Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, og Import-eksport - informatik brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MTFIBERTECH / ELECIE STORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MTFIBERTECH / ELECIE STORE, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den opererer også inden for afløbsrender, konnektorer til elinstallationer, Kabelveje, og ledningsanlæg brancherne. Den er baseret i Ruelisheim, Frankrig.

 2. ELEKTRO HARZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELEKTRO HARZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Sorge, Tyskland.

 3. JOHNSON C2M CO., LTD

  Kina

  Johnson c2m.co. LTD blev etableret i 2016, beskæftiger sig med import og eksport af varer og teknologi, herunder elektronik, husholdningsapparater, landbrugsprodukter, mekanisk udstyr, hardware, byggematerialer, transportfaciliteter, færdigpakkede fødevarer, beklædningsgenstande, sko mv. Vi tilbyder udenlandske kunder c2m service. Vi tilbyder sammen med vores bank kvalitet og kapitalgaranti for udenlandske kunder, der ønsker at købe produkter i Kina. Det er vores pligt at reducere produktionsomkostninger og varesortiment for fabrikanten og sikre produktkvaliteten for køberen. Vi hjælper kunder med at håndtere transport (lufttransport, søtransport, jernbanetransport), toldklarering, forsikring og virksomhedens kreditvurderingsundersøgelse for samarbejdet. Vores firma ligger i Zhengzhou, hovedstaden i provinsen Henan, et vigtigt transportknudepunkt og nøglebyen i den økonomiske zone Central Plains. Den er berømt for sit veludviklede jernbanesystem og lufttransportsystem.

 4. BARGAIN 24

  Schweiz

  Bargain24 AG et et et schweizisk baseret handelsselskab, der køber direkte fra kendte producenter. Vi videresælger LCD, LED og DVB-T projektorer, vægbeslag til TV, trådløse røgdetektorer og LED-spots. Alle vore produkter er EN certificeret og overholder gældende sikkerhedsstandarder

 5. PREMIUM COMMERCE SOLUTIONS LLC - PREMIUMCRYPTOMINERS.COM

  Forenede Stater

  Virksomheden PREMIUM COMMERCE SOLUTIONS LLC - PREMIUMCRYPTOMINERS.COM, er en Detailsalg, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Washington, Forenede Stater.

 1. ISOTEST, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ISOTEST, S.L., er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Leioa, Spanien.

 2. EMKO EDUCATION SOLUTION

  Tyrkiet

  Virksomheden EMKO EDUCATION SOLUTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul-Buyukcekmece, Tyrkiet.

 1. ETA A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden ETA A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Prague, Tjekkiet.

 2. DEMEI TECHNOLOGY(HK)CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden DEMEI TECHNOLOGY(HK)CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den opererer også inden for displayskærme lcd, og LCD monitorer brancherne. Den er baseret i Hongkong, Kina.

 3. S.I. SERVIZI ITALIA DI VITO CAMPAGNA

  Italien

  Virksomheden S.I. SERVIZI ITALIA DI VITO CAMPAGNA, er en Detailsalg, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Palermo, Italien.

 4. DB SERVICE / DEBLO.IT

  Italien

  Virksomheden DB SERVICE / DEBLO.IT, er en Distributør, der opererer inden for Elektroniske luftbårne systemer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, Informationsteknologi - materiel, Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, og Informationsteknologi - materiel brancherne. Den er baseret i Galatina, Italien.

 5. RUN POWER

  Ægypten

  Virksomheden RUN POWER, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Giza, Ægypten.

 6. ALFAPORTUGAL

  Portugal

  Virksomheden ALFAPORTUGAL, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, Landbrug - import-eksport, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Rio De Mouro, Portugal.

 7. INNPRO ROBERT BŁĘDOWSKI

  Polen

  Virksomheden INNPRO ROBERT BŁĘDOWSKI, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den opererer også inden for elektronik, elektrisk materiel til belysning, og audiovisuelle installationer brancherne. Den er baseret i Rybnik, Polen.

 8. UNIFY IMPORT LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UNIFY IMPORT LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den opererer også inden for høretelefoner til mobiltelefoner brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. FHD ONLINE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FHD ONLINE, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Liverpool, Det Forenede Kongerige.

 2. GRAMMATIKOS KATSOURIS - SV1AFN.COM

  Grækenland

  Virksomheden GRAMMATIKOS KATSOURIS - SV1AFN.COM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den opererer også inden for wireless antenner, trådløs tilslutning, og kabler til wireless antenner brancherne. Den er baseret i Anavyssos, Grækenland.

 3. TELESON

  Belgien

  Virksomheden TELESON, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Elektronik - import-eksport, Elektronik - import-eksport, følere, elektromekaniske komponenter, og elektriske komponenter brancherne. Den er baseret i Brussel, Belgien.

 4. HAS ENDUSTRI URUNLERI SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden HAS ENDUSTRI URUNLERI SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul-Sariyer, Tyrkiet.

 5. ACP INTERNATIONAL TRADE - ACP DANISMANLIK VE TICARET LTD -

  Tyrkiet

  Virksomheden ACP INTERNATIONAL TRADE - ACP DANISMANLIK VE TICARET LTD -, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. NAYNA ENTERPRISE

  Japan

  Virksomheden NAYNA ENTERPRISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Jamnagar, Japan.

 7. STATUS TECHNO

  Bulgarien

  Virksomheden STATUS TECHNO, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 8. JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, Import-eksport - mekanik, Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, Import-eksport - mekanik, Maskiner - import-eksport, og Maskiner og udstyr - import-eksport brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 9. NINGBO AOBAO ELEC. APPLIANCE CO., LTD

  Kina

  Virksomheden NINGBO AOBAO ELEC. APPLIANCE CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den er baseret i Yuyao, Kina.

 10. BLUE GOLD

  Belgien

  Virksomheden BLUE GOLD, er en Distributør, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, og Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr brancherne. Den er baseret i Gembloux, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr - Import eksport

Antal resultater

820 Virksomheder