• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ildfast træ

Resultater for

Ildfast træ - Import eksport

 1. T&G FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden T&G FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den opererer også inden for brandsikker maling, og brandhæmmende maling brancherne. Den er baseret i Vaulx-En-Velin, Frankrig.

 2. UNAL PERE ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden Unal startede i 1990 og er specialiseret i køb, reparation og salg af brugte paller. Unal (far og søn) har opnået en godkendelse til genanvendelse af træemballage og sørger for plantebeskyttelse ifølge NIMP 15 samt knusning af træaffald. Produktion af træpaller, reparation af træpaller og handel med alle typer paller: Træpaller, nye paller, brugte paller, plastpaller og træpaller i alle størrelser. Genanvendelse af træpaller, knusning af træpaller og genbrug af træaffald fra emballage. Lager af træpaller.

 3. LAUSITZHOLZ INH. ENRICO MARTIN

  Tyskland

  Virksomheden LAUSITZHOLZ INH. ENRICO MARTIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den er baseret i Lübbenau, Tyskland.

 4. PONTMEYER

  Holland

  Virksomheden PONTMEYER, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - træ- branchen. Den opererer også inden for Ildfast træ, Paneler, træ-, Ildfast træ, Paneler, træ-, finering af træ, og MDF-træ brancherne. Den er baseret i Zaandam, Holland.

 5. INTO CHEMICALS BV

  Holland

  Virksomheden INTO CHEMICALS BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den opererer også inden for brandbekæmpelse, Brandhæmmende produkter til byggeriet, passiv brandbeskyttelse, og passiv brandbeskyttelse brancherne. Den er baseret i Deurne, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ATKINSON & KIRBY LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ATKINSON & KIRBY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tømmer, tilhøvlet branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Tømmer, uhøvlet, Ildfast træ, Træ - savet og behandlet, Tømmer, uhøvlet, og Ildfast træ brancherne. Den er baseret i Ormskirk, Det Forenede Kongerige.

 2. Z.P.D MADERAPOL -PALISADA

  Polen

  Virksomheden Z.P.D MADERAPOL -PALISADA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den opererer også inden for pæle til frugtavl, og pæle til vinmarker brancherne. Den er baseret i Wolbrom, Polen.

 3. MARGARETA KERN, SAGEWERK, WENIGZELL

  Østrig

  Virksomheden MARGARETA KERN, SAGEWERK, WENIGZELL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træspåner og savsmuld branchen. Den opererer også inden for Finer, Tømmer, uhøvlet, Tømmer, tilhøvlet, Ildfast træ, Finer, Tømmer, uhøvlet, Tømmer, tilhøvlet, og Ildfast træ brancherne. Den er baseret i Wenigzell, Østrig.

 4. COMPTOIR FAMENNOIS DU BOIS

  Belgien

  Virksomheden COMPTOIR FAMENNOIS DU BOIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den opererer også inden for Rundtræ, og udsavet træ brancherne. Den er baseret i Wepion, Belgien.

 5. SUTTNER MASSIVHOLZELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SUTTNER MASSIVHOLZELEMENTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ - savet og behandlet branchen. Den opererer også inden for Ildfast træ, Import-eksport - træ-, Ildfast træ, og Import-eksport - træ- brancherne. Den er baseret i Haselbach, Tyskland.

 1. ATECMA

  Spanien

  Virksomheden ATECMA, der opererer inden for Træ - savet og behandlet branchen. Den opererer også inden for Ildfast træ, Træ og møblement - behandling og beskyttelse, Træ, natur-, Ildfast træ, Træ og møblement - behandling og beskyttelse, og Træ, natur- brancherne. Den er baseret i Rubí-Barcelona, Spanien.

 2. SM BOIS

  Frankrig

  Virksomheden SM BOIS, der opererer inden for Træ - savet og behandlet branchen. Den opererer også inden for Ildfast træ, og Ildfast træ brancherne. Den er baseret i Villevaude, Frankrig.

 1. BJERTNÆS SAG AS

  Norge

  Virksomheden BJERTNÆS SAG AS, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den opererer også inden for Tømmer, tilhøvlet, og Tømmer, tilhøvlet brancherne. Den er baseret i Jevnaker, Norge.

 2. PAROC A/S

  Danmark

  Virksomheden PAROC A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ - savet og behandlet branchen. Den opererer også inden for Ildfast træ, og Ildfast træ brancherne. Den er baseret i Fredensborg, Danmark.

 3. MULTIPROTECT LTD.

  Finland

  Virksomheden MULTIPROTECT LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den opererer også inden for brandimprægnerende midler brancherne. Den er baseret i Porvoo, Finland.

 4. -

  Afghanistan

  Virksomheden -, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den er baseret i -, Afghanistan.

 5. NEW PLANET INDUSTRIAL EQUIPMENT LLC

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden NEW PLANET INDUSTRIAL EQUIPMENT LLC, er en Distributør, der opererer inden for Ildfast træ branchen. Den er baseret i Dubai, Forenede Arabiske Emirater.

 6. FOUNTAIN TIMBER PRODUCTS LTD

  Det Forenede Kongerige

 7. WHI HOLZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

 8. REFRACTORY PLANT

  Rusland

 1. WILFRIED BERCHTOLD

  Østrig

 2. SCHAMOTTEONLINESHOP INH. JAN OPITZ

  Tyskland

  Virksomheden SCHAMOTTEONLINESHOP INH. JAN OPITZ, er en Distributør, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Ildfaste materialer og produkter, Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, og Ildfaste materialer og produkter brancherne. Den er baseret i Mering, Tyskland.

 3. BLECHER KG

  Tyskland

  Virksomheden BLECHER KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Ildfaste materialer og produkter, Træ - savet og behandlet, Ildfaste materialer og produkter, og Træ - savet og behandlet brancherne. Den er baseret i Felsberg, Tyskland.

 4. INTCO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INTCO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Ildfaste materialer og produkter, Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, og Ildfaste materialer og produkter brancherne. Den er baseret i Weiden, Tyskland.

 5. HIRSCH & SOHN HOLZHANDEL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Virksomheden HIRSCH & SOHN HOLZHANDEL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, er en Engrossalg, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Tagdækningsmaterialer, Ildfaste materialer og produkter, Træ - savet og behandlet, Tagdækningsmaterialer, og Ildfaste materialer og produkter brancherne. Den er baseret i Rheinstetten, Tyskland.

 6. GENUS SA

  Schweiz

  Virksomheden GENUS SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Tagdækningsmaterialer, Ildfaste materialer og produkter, Træ - savet og behandlet, Tagdækningsmaterialer, og Ildfaste materialer og produkter brancherne. Den er baseret i Carrouge, Schweiz.