• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hylder- opmagasinering

Resultater for

Hylder- opmagasinering - Import eksport

 1. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  PROTECTO er producent og specialist i miljørigtig lagerteknik. Siden 1993 har Protectoplus planlagt, fremstillet og monteret produkter til sikker oplagring af vandmiljøskadelige og brændbare stoffer. Overalt, hvor man håndterer farlige materialer, driftsmidler eller affaldsstoffer, gælder det om at forhindre forurening af vand og jord og beskytte mennesket. Fra oplagring over transport til nødsæt tilbyder Protectoplus et bredt spektrum af kvalitetsprodukter. Protectoplus er et fagfirma iht. §19I i tysk lov om vandmiljø (WHG) og fremstiller standardiserede eller individuelle lagerløsninger. Alle produkter, uanset om det er opfangsbeholdere af stål, rustfrit stål, PE, GFK eller polymerbeton, reolcontainere og brandsikre lagre eller komplette lagerhaller til miljøfarlige stoffer, fremstilles altid efter det aktuelle juridiske og tekniske niveau. Med produkter af 6 materialer (stål, rustfrit stål, beton, GFK, plast PE og PVC).

 2. OHRA-REGALANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  OHRA, med sæde i Kerpen (ved Köln), er en af de markedsførende producenter af reolanlæg i Europa samt europæisk markedsfører og specialist i kragarmsreoler. OHRA har med sine palle- og kragarmsreoler især etableret sig inden for handel med byggematerialer og træbearbejdning. Takket være en stor kundefokusering og individuelle specialløsninger findes OHRA-reolløsninger efterhånden også i operahuse og hos genbrugsfirmaer for autodele eller marinaer. OHRA har specialiseret sig i oplagring af langt og tungt gods. På grund af de særligt robuste kragarms- og pallereoler af stålprofiler adskiller vi os tydeligt fra andre udbydere. Stor bæreevne ved samtidig slank konstruktion - det er der ikke mange producenter, som kan garantere. Vi opfylder disse krav - og mere til. Vores reolsystemers høje kvalitet er en del af vores firmafilosofi og giver dig sikkerhed for, at du kan oplagre dine produkter forsvarligt.

 3. DC PLUS GLOBAL SHOPFITTING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til DCShopfitting, en shopfitting virksomhed fra Tyrkiet, og din globale partner inden for oprettelsen af visuelle tiltalende og funktionelle detailområder. Med en omfattende industrierfaring, specialiserer vi os i at levere enestående shopfittingløsninger som imødeser de unikke behov og krav for et omfattende udvalg af forretninger, inklusive detailbutikker, butikscentre, supermarkeder, eksklusive butikker, restaurationsbranchen og kommercielle områder. Vores omfattende udvalg af shopfittingprodukter omfatter hylder og displaysystemer, diske og kasseapparatområder, rillepaneler, beklædningsstativer, displays og kabinetter, borde til elegante butikker, mannequins, laserskåret metaldesign, displaystativer, skræddersyede beslag og monteringsdele. Som din pålidelige partner er vi forpligtet til at forvandle dit detailområde til et miljø, som forbedrer dit brands omdømme og øger salg. Vores klienter stoler på vores ekspertise, pålidelighed og engagement til kvalitet, og vi er stolte over at have opbygget langvarige partnerskaber med mange af dem. Vi arbejder på at overstige deres forventninger, med ethvert projekt som vi arbejder på. Kontakt os i dag for at forbedre dit detailområde med de bedste shopfittingløsninger, der afspejler dit brands unikke identitet, og skaber et vedvarende indtryk på dine kunder.

 4. Z. D. JAWOR

  Polen

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1995 har vores fabrik udviklet sig fra en familievirksomhed til en voksende produktion. En kontinuerlig vækst og forbedrede produktionsteknikker har udvidet vores produktudvalg, så det nu består af et udvalg af træelementer til hjemmet og haven. Vores forpligtelse til innovation og nye designs bliver jævnligt præsenteret på markedet. Du er også velkommen til at indsende dine unikke ideer for skræddersyede ordrer. Vores vejledende princip "ÆSTETISK, PÅLIDELIGT OG BIOLOGISK" angiver vores produkttilbud og driftsetikker. Med avanceret teknologi, erfarne medarbejdere, en moderne maskinpark og et ledende miljø, overholder vores produkter altid de højeste kvalitetsstandarder. Vores omhyggelige opmærksomhed er fokuseret på præcision og pleje. Vores strategiske placering ved siden af den tidligere Sandomierz skov, sikrer os adgang til enestående FSC®-certificeret fyrretræ. Vi prioriterer materialer for deres oprindelse og holdbarhed. Vores naturlige produkter kræver ingen kemisk behandling, og træet giver sig ikke.

 5. METALCOOP

  Italien

  Verified by europages badge

  Metalcoop er specialiseret i design, fabrikation og installation af metalreoler. Vi tilbyder en bred vifte af produkter og tilbehør: pallestativ, mezzaniner, mobile reoler, salgsdiske og arbejdsborde. Vi leverer også integrerede logistikløsninger til lagerstyring ved hjælp af SMART WMS-software, der i realtid kan håndtere håndtering, lager, genopfyldning og opgørelse uanset lagerets størrelse.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. M-D-R SOLUTIONS DE STOCKAGE ET MANUTENTION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-D-R SOLUTIONS DE STOCKAGE ET MANUTENTION, er en Distributør, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den opererer også inden for Godsvogne, tunge reoler, reoler til industrien, Pallereoler, og Godsvogne brancherne. Den er baseret i Cre Sur Loir, Frankrig.

 2. AAAGILER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AAAGILER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den opererer også inden for jordafmærkning, reoler til industrien, pallereol, signalering, barrierer, Industristole, vægte, reoler, og klæbebånd brancherne. Den er baseret i Darmstadt, Tyskland.

 3. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den opererer også inden for Bogkasser og hylder, Stillads og stiger, aluminiumsstiger, Bogkasser og hylder, metalstiger, Stillads og stiger, reoler til industrien, metalhylde, og metalreoler til lagre brancherne. Den er baseret i Águeda, Portugal.

 4. FASHION4WELLNESS.COM

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FASHION4WELLNESS.COM, er en Engrossalg, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Hylder, opmagasinering, tandstænger, reolsystemer, Gennemgående reoler, mobile reolsystemer, automatiske lagersystemer, Lagersystemer, dynamiske lagersystemer, og cantilever brancherne. Den er baseret i Zwanenburg, Holland.

 5. SD MONTAGESERVICE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SD MONTAGESERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 1. AP PRÜFSERVICE E. K. INH. ANDREAS PROPP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AP PRÜFSERVICE E. K. INH. ANDREAS PROPP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den er baseret i Borchen, Tyskland.

 2. PROPOSRESCH GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROPOSRESCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den er baseret i Lanzenkirchen, Østrig.

 1. RACK CONCEPT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RACK CONCEPT, er en Multi-Category, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Hylder, opmagasinering, diske til supermarkeder, rack, metalpaller, lagerhotel, Lagersystemer, riste, Hylder, opmagasinering, og Pallereoler brancherne. Den er baseret i Manage, Belgien.

 2. EEM CONSEIL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EEM CONSEIL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gaffeltruck branchen. Den opererer også inden for Hylder, opmagasinering, Godshåndtering - maskiner og udstyr, Reservedele - gaffeltruck, gaffeltruck og manuelle transportører, Hylder, opmagasinering, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Laons, Frankrig.

 3. BNA LOGISTIQUE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BNA LOGISTIQUE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opførelse og nedtagning af industrianlæg branchen. Den opererer også inden for Hylder, opmagasinering, reoler til industrien, montering af industrihylder, montering af metalstrukturer til anlæg, kølebokse til opbevaring af varer, Reoltilbehør, montering af hylder i metal og træ, Pallereoler, og Pallehyldevanger brancherne. Den er baseret i Paris 16, Frankrig.

 4. CREMONINI VIRGILIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CREMONINI VIRGILIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den opererer også inden for Hylder til forretninger, reoler til lagring, metalreol, Hylder til forretninger, og sammensættelige reoler brancherne. Den er baseret i Crevalcore, Italien.

 5. ELVEDI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELVEDI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den opererer også inden for cantilever, og cantilever brancherne. Den er baseret i Blumberg, Tyskland.

 6. OZ LOGISTIQUE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden OZ LOGISTIQUE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den opererer også inden for logistikservice, Logistik ledelse rådgivning, logistik, og industriel logistik brancherne. Den er baseret i Pontarlier, Frankrig.

 7. PS LAGERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PS LAGERTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 8. META-REGALBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi er en mellemstor virksomhed i Arnsberg i området Sauerland – fast forankret i regionen gennem tradition og vores medarbejdere, grundlaget og garanterne for vores succes. Som systemudbyder kan De stole på META i alle spørgsmål vedrørende Deres lagerlogistik: fra rådgivning, til planlægning, til udarbejdelse af installationen og helt frem til montagen på Deres lager. I alle årene har vi efterlevet de høje kvalitetskrav: Sammen med vore specialiserede sælgere udvikler vi de mest optimale opbevaringsløsninger til Deres lokaler samt idriftsættelsen af dem. Alle lagerinstallationer er testet i overensstemmelse med meget stramme specifikationer og opfylder alle aktuelle normer og standarder. Desuden er vi den eneste europæiske fabrikant, der har opnået certificeringen RAL-RG 614/3 til konstruktion af reoler i flere etager.

 1. EVROMARKET

  Rusland

  «SE «Euromarket» er producent af butiksinventar og køledisplayenheder og vinduer. Hylder, opbevaring og displayenheder til butikssektioner skaber stor variation af hyldeplacering i butikker. Takket være vores eget designbureau kan vi fremstille skræddersyede diske som POS til butikker og supermarkeder. Sektionen med butiksmøbler er fokuseret på at fremstille kasser, display i træk og displaystativer som kan placeres på gulvet. Kommercielle køle- og luftrensesektionen fremstiller displayfrysere og afkølede displayenheder. Siden 2020 har vi startet vores produktion af luftrensere. Vi fremstiller mere end 60.000 meter hylder om året, og leverer vores butikshylder og køleudstyr over hele verden. Vi har et produktionsareal på 4.500 m2 og vores egen butikdesignafdeling. Vores mission er at fremstille hylder og afkølede displayenheder der passer perfekt til vores kunders behov, og dermed maksimerer deres detailplads mest effektivt

 2. SCIENTIFIC-PRODUCTION ENTERPRISE IMVO

  Ukraine

  SPE "IMVO" er en førende ukrainsk udvikler og producent af lagerreoler og -udstyr. Vores specialistmedarbejdere har udviklet mere end 4.000 løsninger til lagerlogistik. Vi leverer: pallehylder selektive pallehylder; dybe pallehylder til drive-in / kør igennem typen; lange og kombinerede reoler; cantilever reoler; tyngdekraft-flow reoler, mezzaniner, tilbehør til lagersystemer; gulvtransportbåndssystemer; transportbånd. Certificeringer: ISO 9001: 2008 UkrSEPRO

 3. MIAS MASCHINENBAU, INDUSTRIEANLAGEN & SERVICE GMBH

  Tyskland

  MIAS er markedsførende inden for lasthåndteringsudstyr og lager- og reolbetjeningsenheder til hovedentreprenører og systemintegratorer. MIAS ved, hvad det vil sige at levere og integrere det afgørende element i automatiserede lagersystemer. Den højeste kvalitet og professionalisme er i højsædet her. MIAS-løsningerne bruges over hele verden og på tværs af alle brancher. Eftermontering og service afrunder det specialiserede udvalg af tjenester.

 4. ATOX ESM

  Frankrig

  ATOX ESM tilbyder et stort udvalg af reolsystemer, dynamiske, mobile, letvægts, stor højde og pallereoler, mini-racks, manuelle racks, beskyttelser, skiltninger. Montering samt vedligeholdelse udføres af eget specialuddannet team. Vi udarbejder sammen undersøgelse af målrettet projekt og giver tilbud. Erfarne og kompetente medarbejdere vejleder dig i dit valg for at opnå den bedste logistik. Vælg det bedste, undgå det værste.

 5. WOLF SECO NV

  Belgien

  Firmaet Wolf-Seco har i over 20 år fabrikeret og importeret udstyr til byggesektoren. Eksporten udgør en stor del af vores omsætning takket være vores datterskab i udlandet. Stilladser, støbekasser, bukke, afstivere

 6. EYPAR SA

  Spanien

  Design og fabrikation af arkiv- og lagersystemer. Mobile hylder til arkiver til E-DISC og E-LOGIC, med manuel og automatisk betjening. Vi fremstiller også serien BLOCK-ART med ophæng og glidesystemer til kunstgenstande i museer og malerisamlinger.

 7. ESTANTERÍAS GRANALUZ

  Spanien

  Vi kan bekrlæfte, at Granaluz i dag er den yngste spanske producent iht. deres konkurrenter på nationalt niveau. Granaluz designer, fremstiller og forhandler alt inden for lagring og logistik. Vi producerer reoler til konventionelle pallereolkonstruktioner (selektiv palletering), kompakt palletering, reoler med bærearme, reoler til mellemstore belastninger, flytbare metalreoler, klikreoler, skabe til omklædningsrum, mezzaniner eller mellemetager samt hylder og reoler

 8. ABS FACHMARKTSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi er jeres partner for helhedsløsninger inden for butiksindretning. Med afsæt i jeres ønsker og krav udvikler vi et koncept, så du kan tilbyde dine kunder en unik indkøbsoplevelse. Skab begejstring og inspiration direkte på salgsstedet. Nyd godt af vores erfaring og handlekraft, lige fra første samtale til butikken slår dørene op. Vi tilbyder også kompletløsninger til tunglast- og lagerreoler. Individuelt indrettede receptions- og salgsdiske udføres i topkvalitet. Jeres succes er vores succes!

 9. STANDARD DEPO VE RAF SISTEMLERI DIS TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Standard depo raf blev grundlagt i 1962 og er aktiv inden for materialehåndtering, hyldesystemer og opbevaringssystemer. Vores firma er et første inden for branchen i tyrkiet og kom med i avery-gruppen i 2007. The averys group er ekspert i reoler og hyldesystemer, hvilket gør virksomheden til en af de førende i europa inden for ist industrien. Grundlaget for vores reolsystemers succes på markedet er moderne, produktive fremstillingsmetoder og løbende effektiviseringer.

 10. MOVIESTAN

  Spanien

  Virksomheden Estructuras Metálicas Moviestan er specialiseret i at optimere rum i industrielle bygninger og virksomheder. Vores løsninger omfatter konstruktion, fremstilling og installation.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis