• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hydrauliske pumper

Resultater for

Hydrauliske pumper - Import eksport

 1. POMPES JAPY

  Frankrig

  Fabrikant af hånddrevne semi-rotationspumper til overførsel af diesel, olie, opløsningsmidler og vand siden 1850. JAPY stiller sin ekspertise og knowhow til din rådighed alt afhængigt af dine behov inden for overførsel af væsker, inklusive under eksplosive atmosfære (ATEX-direktivet). Pompes JAPY tilbyder et komplet udvalg af pumper og tilbehør for at finde den mest effektive løsning til overførsel af både ætsende, tyktflydende eller brændbare væsker: Trykluftspumper-Elektriske pumper-Hydrauliske pumper-Pumper til AdBlue-Pumper til tømning -Motorpumper-Opsugningssæt-Filtrering-Slanger-ATEX-tællere- Oprullere-Styretavler-Pistoler-Doseringsapparater-Dunke- Samlinger...Sektorer: Energi - Skibsfart - Fødevareindudstri - Kemi - Både. Pompes JAPY tilbyder desuden sæt, der er udstyret med elektriske pumper og hånddrevne pumper til igangsætning eller nødhjælp. Pompes JAPY står for: KVALITET - EFFEKTIVITET - BÆREDYGTIGHED

 2. HUGE PUMP

  Tyrkiet

  Gunalsan Pompa blev grundlagt i 2002 i Istanbul. Siden da har de fremstillet luftdrevne membranpumper (AODD), med dets eget navn HugePump. Som produkter findes der to typer, henholdsvis plastpumper og metalliske pumper. Gunalsan Pompa arbejder stadig for at forbedre dem selv, og tilføje nye produkter til deres produktudvalg. Siden 2002 har den eneste prioritet for Gunalsan Pompa været at levere en høj kvalitet og rimelige priser til deres kunder. Foruden fremstilling af AODD arbejder Gunalsan Pompa med import af vakuumpumper, blæsere, nedsunkne pumper og lobe pumper. Derudover er Gunalsan Pompa distributionsagent for en tyrkisk gearpumpeproducent og andre industrielle overførselspumper. Hovedformålet for Gunalsan Pompa er at sikre produkter af en høj kvalitet, samt en førsteklasses service til deres kunder.

 3. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Specialist inden for hydraulik: fra anlægsbyggeri til service. Vi er et velrenommeret firma inden for anlægskonstruktion og hjælper dig med udvikling, design og konstruktion af fluid-tekniske anlæg i høj kvalitet. Under mærket "combiloop" konstruerer og sælger vi højtryks-kølesmøremiddelanlæg til værktøjsmaskineindustrien. Vores styrke er nye anlæg og eftermontering på eksisterende anlæg. Vores produkter omfatter: Vores produkter omfatter: Højtrykspumper, hydrauliske aggregater, hydrauliske komponenter.

 4. LEE HYDRAULISCHE MINIATURKOMPONENTEN GMBH

  Tyskland

  Lee Hydraulische Miniaturkomponenten GmbH | Den tyskle filial af „The Lee Company“ blev grundlagt i Frankfurt i 1979, og har siden da fungeret som juridisk selvstændigt datterselskab i Tyskland og på tilgrænsende markeder i Schweiz, Østrig, Polen, Tjekkiet, Ungarn og Slovakiet. Et engageret team af ingeniører og medarbejdere på virksomheden sørger for, at projekter og opgaver forløber uden problemer. Virksomhedens eget lager sørger for præcis levering til kunder i ind- og udland. Efter flytningen i 2008 ligger virksomheden nu i Sulzbach. En by meget tæt på Frankfurt.

 5. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vision: Vores produkter giver mulighed for at skabe nyt og for at flytte procesgrænser inden for life science, maskinkonstruktion og kemi. Vi udvikler, producerer og markedsfører pumper og systemløsninger for hurtig og præcis dosering og transport af væske på mikro- og milliliterområdet. Teknologi inden for mikroteknik, materialevidenskab og mekatronik er grundlaget for vores produkter. Mission: Med vores arbejde yder vi et stort bidrag til, at vores kunders produkter er konkurrencedygtige og effektive.. Vi sikrer vores kunders vigtige processer på langt sigt med den kvalitet, vi leverer. Vi udvikler vores produktudvalg og tjenesteydelser med fokus på at skabe noget, som vores kunder kan få glæde af.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRIBI HYDRAULICS AG

  Schweiz

  GRIBI Hydraulics har siden 1969 med succes fremstillet individuelle løsninger inden for hydraulik. Nu kan du bruge en cylinderkonfigurator på vores hjemmeside. Vores produkter: Trykomskiftere, manuelle ventiler, hydraulik-blokke, hydraulik-tætninger, hydraulik-komponenter, hydraulik-tandhjulspumper, hydraulikanlæg, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, hydraulikpumper, hydraulikventiler, hydraulikcylindre, hydraulikoliekølere, reparation af hydraulik, specialcylindre, styreblokke etc.

 2. R+L HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  R+L HYDRAULICS udvikler og producerer et sortiment komponenter til fluid- og drevteknikken, der både er omfattende og skræddersyet til jeres behov. Individuelle løsninger til de højeste krav inden for maskin-, skibs- og bilkonstruktion, inden for ståindustrien og offshore-teknik samt til særlige anvendelse inden for anlægskonstruktion, er en vigtig del af jeres succes som virksomhed. DINE FORDELE: Kvalitetskomponenter til faire betingelser, forbedring af jeres position på markedet ved at gøre brug af vores kompe-tencer inden for udvikling, kvalitet og service, direkte og personlig rådgivning gennem vores kundeservice, hurtige leveringstider takket være en optimeret forsyningskæde, projektrelateret udvikling af vores komponenter med henblik på jeres individuelle krav, nedbringelse af jeres reaktionstider: Dimensioneringsværktøjet FLUIDWARE APP kan straks beregne dimensioneringen af en komponentgruppe, som f.eks. består af pumpeholder, akselkobling og tilbehør - baseret på jeres individuelle betingelser.

 3. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  KW Hydraulik GmbH udvikler, fabrikerer og sælger hydrauliske værktøjer. Men også: Service og salg af mærkerne DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Hydraulikpumper, hydraulikaggregater, Power Pack, Power Unit, højtrykspumper, håndpumper, fodpumper, elektrohydraulikpumper, akku-pumper, TracHorse, PTO, kraftudtag, generator, hydraulikinverter, tryktransducer, skæreværktøjer, kabelsakse, kabelskærere, sakse med udveksling, skraldekabelsakse, skraldekabelskærere, håndkabelsakse, akku-kabelskærere, akku-kabelsakse, skærehoveder, sikkerhedsskæreanlæg, sikkerhedsskæregarniturer, stålwiresakse, stålwireskærere, ståltovskærere, ståltovsaks, genbrugssaks, stålskærer, boltsakse, byggemåtteskærer, gevindstangskærer, kædeskærer, kædesprænger, krympning, presser, krympetænger, pressetænger, klemtænger, presser med udveksling, presseværktøjer, presseindsatser, pressehoveder

 4. SPX FLOW EUROPE LTD - THE NETHERLANDS

  Holland

  SPX FlOW Bolting Systems er en global fuldservice producent af kontrollerede boltløsninger, herunder hydrauliske drejningsmoment- og spændingssystemer, branchespecifikke certificerede træningsprogrammer, systemudlejninger og flangestyrings databasesoftware. Vi er din partner inden for flangestyring, både med hensyn til infrastrukturkonstruktion og drift og vedligeholdelsesapplikationer, så du kan færdiggøre dit projekt sikkert på kortere tid og overholde budgettet.

 5. CALPEDA POMPES

  Frankrig

 1. MOTRAC HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 2. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

 1. HAINZL INDUSTRIESYSTEME GMBH

  Østrig

 2. KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK

  Østrig

 3. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 4. ROTAIR SPA

  Italien

 5. FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL

  Italien

 6. B. CENTER DI BETTINI S.R.L.

  Italien

 7. HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H.

  Østrig

 8. OFFICINAAPOLLONIO

  Italien

 1. SAVINO BARBERA

  Italien

 2. EUROGEO DRILLING S.R.L.

  Italien

 3. EL-MAR

  Italien

 4. COSTELLI

  Italien

 5. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 6. ALKI TECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  I mere end 30 år har vi med vores navn garanteret for kontinuitet og kvalitet. Som producent af hydraulikcylindre og hydrauliske aggregater samt af komplette hydrauliksystemer og prøvestande fremstiller vi efter de strengeste kvalitetsstandarder. Ud over vores egne produkter tilbyder vi som grossist mere end 24.000 hydrauliske komponenter fra kendte producenter. Vi lægger stor vægt på fleksibilitet. Vores kunder kommer fra så godt som alle brancher, herunder maskin- og anlægskonstruktion, bilindustri, procesteknik, stål-vand-byggeri, træ- / trykke- og papirindustrien, plastmaskiner, konstruktion af presser, konstruktion af prøvestande. Den høje grad af kvalitet, service og mobilitet har gjort ASSFALG Qualitätshydraulik kendt som en special-virksomhed både nationalt og internationalt. Endvidere producerer ASSFALG specialaggregater, -cylindre, -pumper, -ventiler og -blokke tilpasset præcist til dine behov.

 8. APS GERMANY GMBH

  Tyskland

  I 2005 satte vi grundstenen til vores virksomhed, APS Germany GmbH, i Hochmoor i delstaten Nordrhein-Westfalen. Forkortelsen APS står for Automotive Product Solutions. Navnet siger det hele: Siden den flyvende start har virksomheden været en kompetent partner inden for både erhvervskøretøjer og personvogne. Med perfekt renoverede ombytningsdele kan APS tilbyde kunderne et stærkt alternativ til nye dele (OE-dele) eller brugte dele. I startfasen koncentrerede virksomheden under mærkenavnet "NKW-Austauschteile" sig primært om det tyske marked for erhvervskøretøjer. Successivt ekspanderede virksomheden ud over Tysklands grænser til andre europæiske markeder som f.eks. Benelux-landene, Østrig, Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Baltikum. Med mærket "re[matronic]" har virksomheden udvidet sit produktsortiment og har under dette navn tilbudt ombytningsdele til personbiler siden 2009.

 9. BORELEC SAS

  Frankrig

  BORELEC har eksisteret siden 1986, 2 fabrikker i Caen (14) og Coutances (50). BORELEC er specialiseret inden for sektoren for elektromekaniske roterende maskiner. Vi tilbyder udvikling, design, fremstilling, eftersyn, prototyper, ombygning og/eller serieproduktion af denne type maskiner, eventuelt i henhold til kundens specifikationer. Vi er ligeledes specialiseret i mikrovikling, vikling og omvikling af: spoler, turbinehuse, statorer, induktionsapparater, transformatorer. Vi monterer elektromekaniske delmængder til alle typer motorer til alle industrisektorer som f.eks. luftfarts-, jernbane-, sikkerheds-, automobil- og fødevaresektoren. Vi tilbyder støbning eller vakuum harpiksudvinding, vakuum og tryk imprægnering og polymerisation op til klasse C. Vi foretager følgende målinger: spektral vibrationsmålinger, temperaturmålinger, procesenergimålinger, måling af laser og mekanisk afretning, afvejning op til 800 kg.

 10. PUMPS & VALVES

  Tyskland

  Den 20. og 21. februar 2019 samles folk inden for pumpe-, ventilteknik- og industriarmaturbranchen for anden gang til fagmesse i Dortmund i Tyskland. Messen er en fremragende forretningsplatform for både udstillere og besøgende. PUMPS & VALVES Dortmund 2019 afholdes samtidig med Tysklands førende messe for industriel vedligeholdelse - maintenance Dortmund. Messerne udvides i år med det helt nye temaområde "Måle- og styreteknik". Hermed vises der for første gang løsninger til hele produktionsprocessen i procesindustrien – fra pumper og armaturteknik til procesinstrumenter – på ét og samme sted. Et nøje udvalgt program tilbyder både besøgende og udstillere spændende nyt fra forskningens verden. De aktuelle temaer i branchen, f.eks. digitallisering, energieffektivitet og modulopbygning, præsenteres på åbne stande, i workshops og på Guided Tours.