• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hydraulisk udstyr

Resultater for

Hydraulisk udstyr - Import eksport

 1. R+L HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  R+L HYDRAULICS udvikler og producerer et sortiment komponenter til fluid- og drevteknikken, der både er omfattende og skræddersyet til jeres behov. Individuelle løsninger til de højeste krav inden for maskin-, skibs- og bilkonstruktion, inden for ståindustrien og offshore-teknik samt til særlige anvendelse inden for anlægskonstruktion, er en vigtig del af jeres succes som virksomhed. DINE FORDELE: Kvalitetskomponenter til faire betingelser, forbedring af jeres position på markedet ved at gøre brug af vores kompe-tencer inden for udvikling, kvalitet og service, direkte og personlig rådgivning gennem vores kundeservice, hurtige leveringstider takket være en optimeret forsyningskæde, projektrelateret udvikling af vores komponenter med henblik på jeres individuelle krav, nedbringelse af jeres reaktionstider: Dimensioneringsværktøjet FLUIDWARE APP kan straks beregne dimensioneringen af en komponentgruppe, som f.eks. består af pumpeholder, akselkobling og tilbehør - baseret på jeres individuelle betingelser.

 2. GRIBI HYDRAULICS AG

  Schweiz

  GRIBI Hydraulics har siden 1969 med succes fremstillet individuelle løsninger inden for hydraulik. Nu kan du bruge en cylinderkonfigurator på vores hjemmeside. Vores produkter: Trykomskiftere, manuelle ventiler, hydraulik-blokke, hydraulik-tætninger, hydraulik-komponenter, hydraulik-tandhjulspumper, hydraulikanlæg, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, hydraulikpumper, hydraulikventiler, hydraulikcylindre, hydraulikoliekølere, reparation af hydraulik, specialcylindre, styreblokke etc.

 3. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden blev grundlagt i 1964 af Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre, og i 1965 var Burre Hydraulik i drift. Den oprindelige idé om et ingeniørfirma blev hurtigt opgivet, og man påbegyndte en egen produktion i det små. De første produkter, der blev udviklet, omfattede styreventiler til hydrauliske gravemaskiner, eksplosionssikrede magnetventiler og membranventiler. I 1972 flyttede virksomheden ind i den nye produktionshal på den grund, hvor Burre Hydrauliks hovedsæde findes den dag i dag. På et 540 m² stort produktionsareal var der bedre plads til at omsætte de innovative idéer til praksis. Burre Hydraulics udviklede og fremstillede bl.a. eksplosionssikre magnetventiler til tankningssystemerne i Deutsche Bahn diesellokomotiver. Men hr. Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre indså hurtigt, at fremtiden var inden for hydrauliske styringer og enheder, og tilpassede virksomheden derefter. Her tog han udfordringen op og trådte ofte ind på nyt teknisk område. Han var særdeles involveret i automatisering af maskiner til tekstilindustrien. Men han havde også succes på andre tekniske områder, hvor han udviklede f. eks. en automatisk lugeafdækningskontrol til oversøiske skibe. I takt med denne udvikling, er produktionsarealet også vokset støt, og er nu på mere end 5000 m².

 4. HYDRACRAFT EINE MARKE DER PAUL WIEGAND GMBH

  Tyskland

  Mærket HydraCraft føres af Paul Wiegand GmbH fra Eichenzell-Kerzell med Ottmar Rauch og Martin Schulz som forretningsførere. Virksomheden blev grundlagt i 2015 og har specialiseret sig inden for engroshandlen med hydraulikdele. I den forbindelse omfatter sortiment mere end 5.000 forskellige artikler. Disse stammer både fra renommerede mærkeproducenter såsom Parker og Bosch Rexroth og fra prisgunstige alternative producenter. Leveringsprogrammet er i den forbindelse opdelt i emnerne og områderne pneumatik, hydraulisk akkumulator og varmeveksler, hydraulikventiler, hydraulikpumper, hydraulikmotorer, hydraulikfiltrering og tanke, styrings- og reguleringsteknik, drevteknik, magnetspoler, hydraulisk forbindelsesteknik, hydraulisk måleteknik og restposter. På deres internetsider giver HydraCraft sine kunder og gæster mange yderligere oplysninger om virksomheden og de produkter, der tilbydes.

 5. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Virksomheden beskæftiger sig med egenproduktion for forskellige grene af maskinindustrien. Vi udfører hele arbejdsprocessen, der starter med udarbejdelse af produktion og fremstilling af prøver af de ønskede produkter til den endelige lancering af en serieproduktion og regelmæssige leveringer med optimale logistikløsninger, som gør det muligt at sikre, at produkterne er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og opfylder betingelserne på området, herunder fuld fortoldning.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  UNIFLEX er systemudbyder inden for fremstilling af slangeledninger – fra fabriksudstyr til produktionsanlæg

 2. ALPA MINING S.I.A.

  Latvia

 3. INOSOL GMBH

  Tyskland

 4. WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Tyskland

 5. ETN -EQUIPEMENT TECHNIQUE DU NORD

  Frankrig

 1. HOLTICK HYDRAULIK

  Tyskland

 2. ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH

  Tyskland

 1. EIKEN HYDRAULIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

 2. BUTWILLIS - HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 3. HAINZL INDUSTRIESYSTEME GMBH

  Østrig

 4. ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

 6. OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. ECKART GMBH

  Tyskland

 8. OTTO FLUID CONTROL GMBH

  Tyskland

 1. PRELON DICHTSYSTEM GMBH

  Tyskland

 2. F & D INDUSTRIEBEDARF INH. STEFFEN FRANZ

  Tyskland

 3. AROS HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 4. ALPINE-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 5. LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K.

  Tyskland

 6. WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. SIMSON POWER TOOLS GMBH

  Tyskland

 8. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 9. SCHOLING GMBH

  Tyskland

 10. ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Hydraulisk udstyr - Import eksport

Antal resultater

3.273 virksomheder