• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hydraulisk udstyr

Resultater for

Hydraulisk udstyr - Import eksport

 1. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden blev grundlagt i 1964 af Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre, og i 1965 var Burre Hydraulik i drift. Den oprindelige idé om et ingeniørfirma blev hurtigt opgivet, og man påbegyndte en egen produktion i det små. De første produkter, der blev udviklet, omfattede styreventiler til hydrauliske gravemaskiner, eksplosionssikrede magnetventiler og membranventiler. I 1972 flyttede virksomheden ind i den nye produktionshal på den grund, hvor Burre Hydrauliks hovedsæde findes den dag i dag. På et 540 m² stort produktionsareal var der bedre plads til at omsætte de innovative idéer til praksis. Burre Hydraulics udviklede og fremstillede bl.a. eksplosionssikre magnetventiler til tankningssystemerne i Deutsche Bahn diesellokomotiver. Men hr. Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre indså hurtigt, at fremtiden var inden for hydrauliske styringer og enheder, og tilpassede virksomheden derefter. Her tog han udfordringen op og trådte ofte ind på nyt teknisk område. Han var særdeles involveret i automatisering af maskiner til tekstilindustrien. Men han havde også succes på andre tekniske områder, hvor han udviklede f. eks. en automatisk lugeafdækningskontrol til oversøiske skibe. I takt med denne udvikling, er produktionsarealet også vokset støt, og er nu på mere end 5000 m².

 2. GRIBI HYDRAULICS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  GRIBI Hydraulics har siden 1969 med succes fremstillet individuelle løsninger inden for hydraulik. Nu kan du bruge en cylinderkonfigurator på vores hjemmeside. Vores produkter: Trykomskiftere, manuelle ventiler, hydraulik-blokke, hydraulik-tætninger, hydraulik-komponenter, hydraulik-tandhjulspumper, hydraulikanlæg, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, hydraulikpumper, hydraulikventiler, hydraulikcylindre, hydraulikoliekølere, reparation af hydraulik, specialcylindre, styreblokke etc.

 3. R+L HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  R+L HYDRAULICS udvikler og producerer et sortiment komponenter til fluid- og drevteknikken, der både er omfattende og skræddersyet til jeres behov. Individuelle løsninger til de højeste krav inden for maskin-, skibs- og bilkonstruktion, inden for ståindustrien og offshore-teknik samt til særlige anvendelse inden for anlægskonstruktion, er en vigtig del af jeres succes som virksomhed. DINE FORDELE: Kvalitetskomponenter til faire betingelser, forbedring af jeres position på markedet ved at gøre brug af vores kompe-tencer inden for udvikling, kvalitet og service, direkte og personlig rådgivning gennem vores kundeservice, hurtige leveringstider takket være en optimeret forsyningskæde, projektrelateret udvikling af vores komponenter med henblik på jeres individuelle krav, nedbringelse af jeres reaktionstider: Dimensioneringsværktøjet FLUIDWARE APP kan straks beregne dimensioneringen af en komponentgruppe, som f.eks. består af pumpeholder, akselkobling og tilbehør - baseret på jeres individuelle betingelser.

 4. HYDRACRAFT EINE MARKE DER PAUL WIEGAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mærket HydraCraft føres af Paul Wiegand GmbH fra Eichenzell-Kerzell med Ottmar Rauch og Martin Schulz som forretningsførere. Virksomheden blev grundlagt i 2015 og har specialiseret sig inden for engroshandlen med hydraulikdele. I den forbindelse omfatter sortiment mere end 5.000 forskellige artikler. Disse stammer både fra renommerede mærkeproducenter såsom Parker og Bosch Rexroth og fra prisgunstige alternative producenter. Leveringsprogrammet er i den forbindelse opdelt i emnerne og områderne pneumatik, hydraulisk akkumulator og varmeveksler, hydraulikventiler, hydraulikpumper, hydraulikmotorer, hydraulikfiltrering og tanke, styrings- og reguleringsteknik, drevteknik, magnetspoler, hydraulisk forbindelsesteknik, hydraulisk måleteknik og restposter. På deres internetsider giver HydraCraft sine kunder og gæster mange yderligere oplysninger om virksomheden og de produkter, der tilbydes.

 5. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1975 og beliggende i Tyrkiet, er ORTAKLAR HYDRAULIC en førende producent af hydraulikcylindere og udstyr til betonpumper. Ved at udvikle os sideløbende med teknologi og kundekrav, omfatter vores produktsortiment nu leveringscylindere i beton, hydraulikcylindere og udstyr til betonpumper. Siden starten af 2000'erne, har vi med succes udvidet på både de nationale og internationale markeder, og har opnået anerkendelse som et foretrukkent brand for pumpeproducenter i USA, Indien, Rusland og Australien. Vores alsidige aktivitetsområder dækker forskellige brancher: •Mobilt konstruktionsudstyr, •Dele til betonpumpemaskiner, •Landbrugsmaskiner, •Automobilbranchen, •Industrielle køretøjer, •Skibsbranchen og fødevarebranchen. Vores produktionsfaciliteter omfatter standard og skræddersyede hydraulikcylindere, med en indre diameter fra Ø 40 til 400 mm og slag på op til 4.000 mm. Understøttet af fleksible produktionsmetoder med CNC-maskiner, dybboring, finslibning, cylindrisk slibning, slibning og rullepolering, automatiske svejsemaskiner og et omfattende forkromningssystem, leverer vi et omfattende udvalg af dele og applikationer. Beliggende i KOCAELI drives vores avancerede facilitet af erfarent personale og moderne maskiner, som prioriterer effektivitet og den bedste kvalitet. Vores vision er at blive førende inden for fremstilling af hydraulikcylindere i Tyrkiet, som drives af kundetilfredshed, produkt excellence og socialt ansvar. Spørg os !

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Handelsorganisationer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Brandsikringsudstyr, Tøj, til mænd, Tøj, til kvinder, Toldklarerer, Landbrug - import-eksport, hydraulisk og pneumatiske komponenter, dele til hydraulisk udstyr, og Brandsikringsudstyr brancherne. Den er baseret i Maltepe Istanbul, Tyrkiet.

 2. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2018 er Amotarget en eksklusiv, autoriseret distributør af Baltrotors, som specialiserer sig i førsteklasses rotatorer til skovbrug og materialehåndtering. Vores eksklusive partnerskab med Baltrotors afspejler vores forpligtelse til at levere brancheførende løsninger. Samarbejde med globale brands som Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann og flere, betyder, at Amotarget kan tilbyde et alsidigt udvalg af konstruktionsudstyr, reservedele til varevogne, reservedele til minekøretøjer, robuste maskiner og industriprodukter. Vores produktsortiment kommer med det seneste og mest pålidelige konstruktionsudstyr og reservedele fra de bedste brands. Amotarget garanterer høje standarder inden for kvalitet og pålidelighed, understøttet af vores holds professionelle rådgivning som er skræddersyet til dine specifikke krav. Ved at fokusere på den bedste værdi af din investering, leverer Amotarget førsteklasses produkter til konkurrencedygtige priser. Siden 2018 har vores tilpasselige og omfattende udvalg gjort os til et alsidigt valg, hvor vi leverer til kunder fra automobil- og konstruktionsbrancherne. Et samarbejde med førende brands som Caterpillar, Komatsu, JCB og Volvo, CASE, Atlas Copco og Ammann giver os mulighed for at tilbyde muligheder som er ensbetydende med kvalitet og innovation. Amotarget er forpligtet til en kontinuerlig innovation, opdatere deres tilbud med de seneste fremskridt samt adgang til banebrydende udstyr og teknologi. Vælg Amotarget for pålidelige ekspertløsninger inden for konstruktionsudstyr og industrielt udstyr. Kontakt os!

 3. RVS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  RVS s.r.l. blev grundlagt i 1981. Virksomheden har siden grundlæggelsen arbejdet inden for hydraulik, automatisering, elektronik / software relateret til hydraulik. De højt kvalificerede medarbejdere arbejder i overensstemmelse med de forskellige specifikationer inden for branchen og tilpasser sig aktivt til kundens specifikationer.

 4. ARMATURA SZCZAWINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARMATURA SZCZAWINSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, Hydrometre, Hydraulisk udstyr, Ventiler, hydrauliske, Ventiler, Samlestykker, vvs, Hydrometre, Hydraulisk udstyr, og hydraulisk isenkram brancherne. Den er baseret i Lodz, Polen.

 5. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden beskæftiger sig med egenproduktion for forskellige grene af maskinindustrien. Vi udfører hele arbejdsprocessen, der starter med udarbejdelse af produktion og fremstilling af prøver af de ønskede produkter til den endelige lancering af en serieproduktion og regelmæssige leveringer med optimale logistikløsninger, som gør det muligt at sikre, at produkterne er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og opfylder betingelserne på området, herunder fuld fortoldning.

 1. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  UNIFLEX er systemudbyder inden for fremstilling af slangeledninger – fra fabriksudstyr til produktionsanlæg

 2. ALPA MINING S.I.A.

  Latvia

  Verified by europages badge

  ALPA Mining er en leverandør af udstyr og maskiner til forskellige industrier: minearbejde og stenbrud, metal, landbrug samt emballage til fødevarebearbejdningsbranchen. Vi tilbyder også reservedele og forbrugsvarer til dit udstyr. Hvad enten du leder efter at investere i nyt udstyr, eller du køber brugt udstyr, så har vi det udstyr du har brug for. Vi understøtter ethvert udstyr som vi sælger, gennem vores service og eftersalgsservice, og vi tilbyder også løsninger for ekspreslevering.

 1. NURER MAKINA LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NURER MAKINA LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer, Valseværker - maskiner og installationer, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Valsning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Bukning - stål og metaller, automatiske pakkemaskiner, CNC-fræsearbejde, og Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. INOSOL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INOSOL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Homberg (ohm), Tyskland.

 3. WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Stolberg, Tyskland.

 4. ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Vöhringen, Tyskland.

 5. WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Frammersbach, Tyskland.

 6. AROS HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AROS HYDRAULIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Memmingen, Tyskland.

 7. ALPINE-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALPINE-HYDRAULIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Memmingen, Tyskland.

 8. ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Xanten, Tyskland.

 1. AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 2. ECKART GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECKART GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Schlüchtern, Tyskland.

 3. PRELON DICHTSYSTEM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRELON DICHTSYSTEM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 4. OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Immenstaad Am Bodensee, Tyskland.

 5. LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

 6. ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Radolfzell, Tyskland.

 7. OTTO FLUID CONTROL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OTTO FLUID CONTROL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Immenstaad Am Bodensee, Tyskland.

 8. SCHOLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHOLING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Langenhagen, Tyskland.

 9. LEHMANN SYSTEMTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEHMANN SYSTEMTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Ortenberg, Tyskland.

 10. F & D INDUSTRIEBEDARF INH. STEFFEN FRANZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden F & D INDUSTRIEBEDARF INH. STEFFEN FRANZ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den er baseret i Unterwellenborn, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Hydraulisk udstyr - Import eksport

Antal resultater

3.257 Virksomheder