• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hvidt abduceret støbejern

Resultater for

Hvidt abduceret støbejern - Import eksport

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH er en middelstor virksomhed inden for den metalforarbejdende industri, som har specialiseret sig i fremstilling og salg af fastgørelses- og forbindelsesmidler. Virksomheden blev grundlagt i 1983. Hovedsædet ligger i Saarburg i Rheinland-Pfalz. Virksomheden har ca. 50 medarbejdere. Produktsortimentet omfatter fløjmøtrikker, vingeskruer, hættemøtrikker, træbeslag, bæreklemmer, skinnemøtrikker, notsten, hammerhovedskruer og diverse specialdele efter tegning eller mønster, og det suppleres og udvides løbende efter behov. Vi udmærker os ved en effektiv værdiskabelseskæde, der indeholder alt fra metalstøbning "Made in Germany", over den mekaniske bearbejdning og en kundespecifik overfladebehandling og til individuel emballering. Vi handler i stor udstrækning kundeorienteret, fleksibelt og kvalitetsbevidst på grundlag af certificerede managementsystemer.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. FONDERIA MARINI

  Italien

  Verified by Europages badge

  Støberiet Marini S.r.l. har hjemsted i Palazzolo sull'Oglio (BS) og beskæftiger sig med produktion af støbninger i støbejern med lameller og kuglegrafit. Virksomheden er certificeret med kvalitetskontrollen UNI EN ISO 9001. Støberiet Marini S.r.l. har installeret et nyt halvautomatisk anlæg til formning af støbninger af mellemstore dimensioner og til begrænsede mængder. Virksomheden råder desuden over mekaniserede anlæg til både små og store støbninger samt et laboratorium til kontrol af produktet.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. THORMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I januar 1992 fusionerede to succesfulde firmaer inden for metalindustrien for at blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for eksisterende og nye kunder. Den etablerede virksomhed Thormann GmbH har mange års erfaring inden for materialer til banelegemer samt metalbearbejdning. Vi arbejder med køb og salg af formdele af tungmetal og aluminium og anvender også lean-production, da vi i mange år har arbejdet tæt sammen med små og mellemstore virksomheder! Dette medfører, at alle artikler også bearbejdes mekanisk, overfladebehandles efter ønske og leveres færdigmonterede. Med vores dobbelte know-how er vi en pålidelig samarbejdspartner, både med et usædvanligt omfattende vareudbud, og med meget høje standarder inden for kvalitetssikkerhed.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ABERFOND SRL

  Italien

  Vores virksomhed har i mere end et halvt århundrede fremstillet støbe emner i støbejern. Den har gennem årene udviklet sig til at blive mere produktiv og dynamisk gennem udvælgelse af de bedste disponible teknologier til sine industrianlæg. Vi har to typer systemer til formgivning: et manuelt der anvender "sand og harpiks" processen til støbning af emner af stor og mellemstor kaliber (8 ton maksimum) og et mekanisk til støbte dele i små og mellemstore serier (maksimum 70 kg).

 2. KRG AG

  Schweiz

 3. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Tyskland

 4. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Italien

 5. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Frankrig

 1. VS GMBH & CO.KG

  Tyskland

 2. ERATA IMPEX SRL

  Rumænien

 3. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrig

 4. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanien

 5. FUNDICIONES RIO EBRO

  Spanien

 6. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Tyskland

 7. UXA SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 8. FUNCER

  Spanien

 9. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Tyskland

 10. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Tyrkiet

 1. EURL M3B

  Frankrig

 2. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Tyskland

 4. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi koncentrerer os som specialstøberi om dine ideer og krav og om, hvordan de omsættes til støbedele på op til 4 ton i forskellige emner. Simultaneous engineering, prototyper, små og mellemstore serier er vores styrke, usædvanligt korte leveringstider, processikkerhed og driftssikkerhed er din fordel. Vores produkter: Præcisionsstøbeemner, slidfaste støbeemner, bainitisk støbejern med kuglegrafit (ADI), prototypestøbeemner, støbning af rustfrit stål, CNC-fræsearbejde, CNC-drejearbejde som underleverandør, bearbejdning af støbeemner som underleverance, støbning som underleverance, varmebestandigt sfærisk grafitstøbejern

  Hjemmeside Open In New icon