• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hvidt abduceret støbejern

Resultater for

Hvidt abduceret støbejern - Import eksport

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH er en middelstor virksomhed inden for den metalforarbejdende industri, som har specialiseret sig i fremstilling og salg af fastgørelses- og forbindelsesmidler. Virksomheden blev grundlagt i 1983. Hovedsædet ligger i Saarburg i Rheinland-Pfalz. Virksomheden har ca. 50 medarbejdere. Produktsortimentet omfatter fløjmøtrikker, vingeskruer, hættemøtrikker, træbeslag, bæreklemmer, skinnemøtrikker, notsten, hammerhovedskruer og diverse specialdele efter tegning eller mønster, og det suppleres og udvides løbende efter behov. Vi udmærker os ved en effektiv værdiskabelseskæde, der indeholder alt fra metalstøbning "Made in Germany", over den mekaniske bearbejdning og en kundespecifik overfladebehandling og til individuel emballering. Vi handler i stor udstrækning kundeorienteret, fleksibelt og kvalitetsbevidst på grundlag af certificerede managementsystemer.

 2. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den opererer også inden for motorophæng, base til værktøjsmaskiner, produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, kugleformet støbejernssmeltning op til 25 tons/stk., støbejern i stænger, smeltning af kugleformet jern, præcisionsstøbning, og almindeligt støbejern brancherne. Den er baseret i Legnano, Italien.

 3. ABERFOND SRL

  Italien

  Vores virksomhed har i mere end et halvt århundrede fremstillet støbe emner i støbejern. Den har gennem årene udviklet sig til at blive mere produktiv og dynamisk gennem udvælgelse af de bedste disponible teknologier til sine industrianlæg. Vi har to typer systemer til formgivning: et manuelt der anvender "sand og harpiks" processen til støbning af emner af stor og mellemstor kaliber (8 ton maksimum) og et mekanisk til støbte dele i små og mellemstore serier (maksimum 70 kg).

 4. THORMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THORMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den er baseret i Heiligenhaus, Tyskland.

 5. KRG AG

  Schweiz

  Virksomheden KRG AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den er baseret i Rothenburg, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Italien

  Virksomheden FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den opererer også inden for smeltning af gråt støbejern brancherne. Den er baseret i San Vito Di Leguzzano, Italien.

 2. VS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden VS GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den opererer også inden for støberi, støbning i jord, anlæg og maskiner til efterbehandling af støbte dele, og Overfladebehandling brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. ERATA IMPEX SRL

  Rumænien

  Virksomheden ERATA IMPEX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den opererer også inden for Kugleventiler brancherne. Den er baseret i Brasov, Rumænien.

 4. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Frankrig

  Virksomheden SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Hvidt abduceret støbejern, og Hvidt abduceret støbejern brancherne. Den er baseret i Saint Quentin, Frankrig.

 5. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den er baseret i Falkensee, Tyskland.

 1. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrig

  Virksomheden LA FONDERIE CHAROLLAISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Råjern, Jernstøbegods, specialjern, Hvidt abduceret støbejern, Råjern, Jernstøbegods, specialjern, og Hvidt abduceret støbejern brancherne. Den er baseret i Genelard, Frankrig.

 2. FUNDICIONES RIO EBRO

  Spanien

  Virksomheden FUNDICIONES RIO EBRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den opererer også inden for støbejern, og støbning af legeringer brancherne. Den er baseret i Cuarte de Huerva (Zaragoza), Spanien.

 1. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanien

  Virksomheden MANGUITOS ARROSI S.L., der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Hvidt abduceret støbejern, Støberier - kobber, bronze og messing, Støbning, stål, Forme, støbe-, Hvidt abduceret støbejern, Støberier - kobber, bronze og messing, Støbning, stål, og Forme, støbe- brancherne. Den er baseret i Elduain, Spanien.

 2. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Tyskland

  Virksomheden WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den opererer også inden for udløbning, og støbejern brancherne. Den er baseret i Minden, Tyskland.

 3. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den opererer også inden for rørspoler, og fittings og isenkram i messing til slanger brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. UXA SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden UXA SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den opererer også inden for Råjern og specialjern, og Råjern og specialjern brancherne. Den er baseret i Brno-Jih, Tjekkiet.

 5. FUNCER

  Spanien

  Virksomheden FUNCER, der opererer inden for Hvidt abduceret støbejern branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 6. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Tyskland

 7. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Tyskland

 1. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi koncentrerer os som specialstøberi om dine ideer og krav og om, hvordan de omsættes til støbedele på op til 4 ton i forskellige emner. Simultaneous engineering, prototyper, små og mellemstore serier er vores styrke, usædvanligt korte leveringstider, processikkerhed og driftssikkerhed er din fordel. Vores produkter: Præcisionsstøbeemner, slidfaste støbeemner, bainitisk støbejern med kuglegrafit (ADI), prototypestøbeemner, støbning af rustfrit stål, CNC-fræsearbejde, CNC-drejearbejde som underleverandør, bearbejdning af støbeemner som underleverance, støbning som underleverance, varmebestandigt sfærisk grafitstøbejern