• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hvidt abduceret støbejern

Resultater for

Hvidt abduceret støbejern - Import eksport

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH er en middelstor virksomhed inden for den metalforarbejdende industri, som har specialiseret sig i fremstilling og salg af fastgørelses- og forbindelsesmidler. Virksomheden blev grundlagt i 1983. Hovedsædet ligger i Saarburg i Rheinland-Pfalz. Virksomheden har ca. 50 medarbejdere. Produktsortimentet omfatter fløjmøtrikker, vingeskruer, hættemøtrikker, træbeslag, bæreklemmer, skinnemøtrikker, notsten, hammerhovedskruer og diverse specialdele efter tegning eller mønster, og det suppleres og udvides løbende efter behov. Vi udmærker os ved en effektiv værdiskabelseskæde, der indeholder alt fra metalstøbning "Made in Germany", over den mekaniske bearbejdning og en kundespecifik overfladebehandling og til individuel emballering. Vi handler i stor udstrækning kundeorienteret, fleksibelt og kvalitetsbevidst på grundlag af certificerede managementsystemer.

 2. THORMANN GMBH

  Tyskland

 3. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italien

 4. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italien

 5. ABERFOND SRL

  Italien

  Vores virksomhed har i mere end et halvt århundrede fremstillet støbe emner i støbejern. Den har gennem årene udviklet sig til at blive mere produktiv og dynamisk gennem udvælgelse af de bedste disponible teknologier til sine industrianlæg. Vi har to typer systemer til formgivning: et manuelt der anvender "sand og harpiks" processen til støbning af emner af stor og mellemstor kaliber (8 ton maksimum) og et mekanisk til støbte dele i små og mellemstore serier (maksimum 70 kg).

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KRG AG

  Schweiz

 2. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Tyskland

 3. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Italien

 4. VS GMBH & CO.KG

  Tyskland

 5. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Frankrig

 1. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanien

 2. EURL M3B

  Frankrig

 1. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Tyskland

 3. FUNDICIONES RIO EBRO

  Spanien

 4. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Tyrkiet

 5. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Tyskland

 6. UXA SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 7. FUNCER

  Spanien

 8. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrig

 1. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Tyskland

 2. ERATA IMPEX SRL

  Rumænien

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Vi koncentrerer os som specialstøberi om dine ideer og krav og om, hvordan de omsættes til støbedele på op til 4 ton i forskellige emner. Simultaneous engineering, prototyper, små og mellemstore serier er vores styrke, usædvanligt korte leveringstider, processikkerhed og driftssikkerhed er din fordel. Vores produkter: Præcisionsstøbeemner, slidfaste støbeemner, bainitisk støbejern med kuglegrafit (ADI), prototypestøbeemner, støbning af rustfrit stål, CNC-fræsearbejde, CNC-drejearbejde som underleverandør, bearbejdning af støbeemner som underleverance, støbning som underleverance, varmebestandigt sfærisk grafitstøbejern