• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • husholdningsartikler- metal

Resultater for

Husholdningsartikler- metal - Import eksport

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Tradition siden 1829 Carl Schmidt var udlært smed, da han i 1829 grundlagde CARL SCHMIDT SOHN sammen med sin søn. Et navn, som bliver kendt i hele verden. Et navn, som bliver til et mærke. Og fortsat består den dag i dag. Den unge virksomhed specialiserer sig først på produktionen af sværd. Byen Solingen har takket været sin geografisk placering ved floden Wupper og forekomsten af jernmalm og træ til kul optimale forudsætninger for forarbejdningen af metal. Dengang er der sikkert ingen, der aner, at Solingen engang vil blive centrum for industrien inden for skærende produkter, og at "made in Solingen" garanterer fremragende produkter og førsteklasses kvalitet i hele verden. Carl Schmidt og hans søn fører virksomheden fra start med meget stor succes. Efter kun et år beskæftiger de 100 smede, slibere og hjælpere. Til den også i antal omfattende produktion og dens salg er nærheden til Køln næsten perfekt, fordi Køln på dette tidspunkt er et af de største og rigeste handelscentrer i Tyskland. Således sendes produkter fra CARL SCHMIDT SOHN fra start ud i hele verdenen. Skærende produkter fra Solingen anses allerede hurtigt som garant for den bedste kvalitet og forarbejdning. Og det i en tid, vor formidlingen af nyheder stadig tager lang tid. Sværd, sabler, knive og sakse fra Solingen overbeviser alene med deres kvalitet og beskaffenhed.

 2. ALPFA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALPFA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Altendiez, Tyskland.

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

 5. AYKUT MUTFAK GERECLERI SAN. TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Aykut Meta blevl grundlagt i 1994 og er en af ​​de førende producenter i produktion af ​​køkkenredskaber i rustfrit stål. Aykut Metal er blevet et almindeligt kendt mærke på grund af sin høje kvalitet af køkkenudstyr. I år 2000 begyndte Aykut Metal at producere ​stålkasseroller under mærkerne Erena og Moonalight. Aykut Metal har arbejdet med køkkenudstyrsprodukter og øger løbende sin produktionskapacitet og andelen af eksport og import.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Italien

  Vores virksomhed fremstiller kurve til frituregryder, ovnriste, sier og plastraspe, holdere til opvaskemaskinekurve, beskyttelsesgitre og andre varer i alle slags tråd. Vi er i stand til at imødekomme eventuelle behov, der forelægges os, ved at tilbyde samarbejde om nye kreationer og sikre maksimal fleksibilitet for mængder og leveringstider.

 2. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Italien

  Vi er et solidt og ambitiøst firma, som er specialiseret i distribution af husholdningsartikler, gaver, artikler til hjemmet, køkkenet, haven, badeværelset, fester, rengøring, borddækning mm. Vi er specialiseret i detalhandel, engroshandel og e-handel

 3. STR TRABAJOS METÁLICOS

  Spanien

  Virksomheden STR TRABAJOS METÁLICOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, metal, metalstrukturer, Husholdningsartikler, metal, og svejsning brancherne. Den er baseret i Santa Margarida De Montbui-Igualada, Spanien.

 4. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKNIKTEL AKSESUAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for indkøbsvogne, metalkurve til forretninger, køkkentilbehør, og tilbehør til badeværelset brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for oversættelse til tysk, Køkkenudstyr, og tekstilvarer til hjemmet brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL WEIS U. CIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for køkkenobjekter, rustfrit stål, og køkkentilbehør brancherne. Den er baseret i Murr, Tyskland.

 2. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Tyskland

  Virksomheden MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Butiksbøjler, Klædebøjler massivt træ, biologisk nedbrydelige klædebøjler, og bøjler brancherne. Den er baseret i Pfaffenhofen, Tyskland.

 1. VICOGO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VICOGO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Oldenburg, Tyskland.

 2. SALVINELLI (S.R.L.)

  Italien

  Virksomheden SALVINELLI (S.R.L.), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Knive, bordservice, og Køkkenudstyr brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 3. VEHA METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden VEHA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, og fabrikation i underentreprise brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 4. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - husholdningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, metal, Husholdningsartikler, aluminium, Husholdningsartikler, metal, Husholdningsartikler, aluminium, elektriske møller, og køledisk til drikkevarer brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 5. POMOMETAL

  Grækenland

  Virksomheden POMOMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for håndtag, og styr i stål og aluminium brancherne. Den er baseret i Atenas, Grækenland.

 6. SFYGA ALUMINIUM

  Grækenland

  Virksomheden SFYGA ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, aluminium, Husholdningsartikler, aluminium, gryder og pander, og Specialkonstruktioner på aluminium brancherne. Den er baseret i Peristeri, Grækenland.

 7. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Metalmøbler, Sengestel, Metalmøbler, køjesenge, Sengestel, og metalsenge brancherne. Den er baseret i Export@rivals.com.tr, Tyrkiet.

 8. VIS'ART

  Tyrkiet

  Virksomheden VIS'ART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for vægure, vægdekoration, og syborde brancherne. Den er baseret i Merkezefendi, Tyrkiet.

 1. LASERTEC FABER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LASERTEC FABER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Herzebrock-Clarholz, Tyskland.

 2. ZENA AG

  Schweiz

  Virksomheden ZENA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Affoltern Am Albis, Schweiz.

 3. ROSSIGNOL SA

  Frankrig

  Virksomheden ROSSIGNOL SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Montsurs, Frankrig.

 4. GROUPE PSP

  Frankrig

  Virksomheden GROUPE PSP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Træprodukter, Træprodukter, og drejning fræsning af metal brancherne. Den er baseret i Quingey, Frankrig.

 5. SERINOX SN

  Frankrig

  Virksomheden SERINOX SN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og svejsning brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 6. ALSIA

  Frankrig

  Virksomheden ALSIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for industriel mekanik brancherne. Den er baseret i Schiltigheim, Frankrig.

 7. AVEDKO

  Holland

  Virksomheden AVEDKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, stål-, Husholdningsartikler, stål-, og metalskabe brancherne. Den er baseret i Dordrecht, Holland.

 8. SAUVIC BENELUX

  Holland

  Virksomheden SAUVIC BENELUX, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Leersum, Holland.

 9. NOGENT 3 ETOILES

  Frankrig

  Virksomheden NOGENT 3 ETOILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Dåseåbnere, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Dåseåbnere, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, bestik, og skæreredskaber uden motor brancherne. Den er baseret i Biesles, Frankrig.

 10. THERMOFIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THERMOFIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Heinsdorfergrund, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Husholdningsartikler- metal - Import eksport

Antal resultater

4.959 Virksomheder