• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • husholdningsartikler- metal

Resultater for

Husholdningsartikler- metal - Import eksport

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Carl Schmidt Sohn AG - Tradition siden 1829 Carl Schmidt var udlært smed, da han i 1829 grundlagde CARL SCHMIDT SOHN sammen med sin søn. Et navn, som bliver kendt i hele verden. Et navn, som bliver til et mærke. Og fortsat består den dag i dag. Den unge virksomhed specialiserer sig først på produktionen af sværd. Byen Solingen har takket været sin geografisk placering ved floden Wupper og forekomsten af jernmalm og træ til kul optimale forudsætninger for forarbejdningen af metal. Dengang er der sikkert ingen, der aner, at Solingen engang vil blive centrum for industrien inden for skærende produkter, og at "made in Solingen" garanterer fremragende produkter og førsteklasses kvalitet i hele verden. Carl Schmidt og hans søn fører virksomheden fra start med meget stor succes. Efter kun et år beskæftiger de 100 smede, slibere og hjælpere. Til den også i antal omfattende produktion og dens salg er nærheden til Køln næsten perfekt, fordi Køln på dette tidspunkt er et af de største og rigeste handelscentrer i Tyskland. Således sendes produkter fra CARL SCHMIDT SOHN fra start ud i hele verdenen. Skærende produkter fra Solingen anses allerede hurtigt som garant for den bedste kvalitet og forarbejdning. Og det i en tid, vor formidlingen af nyheder stadig tager lang tid. Sværd, sabler, knive og sakse fra Solingen overbeviser alene med deres kvalitet og beskaffenhed.

 2. ALPFA GMBH

  Tyskland

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Tyskland

 4. AYKUT METAL

  Tyrkiet

  Aykut Meta blevl grundlagt i 1994 og er en af ​​de førende producenter i produktion af ​​køkkenredskaber i rustfrit stål. Aykut Metal er blevet et almindeligt kendt mærke på grund af sin høje kvalitet af køkkenudstyr. I år 2000 begyndte Aykut Metal at producere ​stålkasseroller under mærkerne Erena og Moonalight. Aykut Metal har arbejdet med køkkenudstyrsprodukter og øger løbende sin produktionskapacitet og andelen af eksport og import.

 5. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Italien

  Vi er et solidt og ambitiøst firma, som er specialiseret i distribution af husholdningsartikler, gaver, artikler til hjemmet, køkkenet, haven, badeværelset, fester, rengøring, borddækning mm. Vi er specialiseret i detalhandel, engroshandel og e-handel

 2. LAMACOM

  Marokko

  LAMACOM blev grundlagt i 1984 og har specialiseret sig i fremstilling og salg af husholdningsartikler såsom bestik, husholdningsapparater, køkkenredskaber, gryder, bestik, små køkkenmaskiner, porcelæn. Vi sælger trykkogere samt støbejernsgryder, gryder og pander, store og små, gryder og pander i hvid aluminium og slip-let-belægning. Vi fremstiller service: knive, gafler, skeer.

 3. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Italien

  Vores virksomhed fremstiller kurve til frituregryder, ovnriste, sier og plastraspe, holdere til opvaskemaskinekurve, beskyttelsesgitre og andre varer i alle slags tråd. Vi er i stand til at imødekomme eventuelle behov, der forelægges os, ved at tilbyde samarbejde om nye kreationer og sikre maksimal fleksibilitet for mængder og leveringstider.

 4. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Tyrkiet

 5. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Tyskland

 1. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Tyrkiet

 2. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Tyskland

 1. VICOGO GMBH

  Tyskland

 2. SALVINELLI (S.R.L.)

  Italien

 3. VEHA METAL

  Tyrkiet

 4. VIS'ART

  Tyrkiet

 5. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Tyskland

 6. POMOMETAL

  Grækenland

 7. SFYGA ALUMINIUM

  Grækenland

 8. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Tyrkiet

 1. HELLOKNIFE FACTORY

  Kina

 2. LASERTEC FABER GMBH

  Tyskland

 3. ZENA AG

  Schweiz

 4. STAL-MAT ARTYKUŁY METALOWE I BUDOWLANO - REMONTOWE

  Polen

 5. SERINOX SN

  Frankrig

 6. BEMEDE

  Spanien

 7. WOLPERT HOLDING GMBH

  Tyskland

 8. ROSSIGNOL SA

  Frankrig

 9. GROUPE PSP

  Frankrig

 10. EDDA TURKEY HOME APPLIANCES

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Husholdningsartikler- metal - Import eksport

Antal resultater

4.961 virksomheder