• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • husholdningsartikler- metal

Resultater for

Husholdningsartikler- metal - Import eksport

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. VICOGO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. ALPFA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. KOLCHUGINSKII MELKHIOR

  Rusland

  Kolchuginskii Melkhior, som blev grundlagt i 1896, fremstiller bestik, bordservice (skeer, gafler og knive) og køkkentilbehør i kobber/nikkellegering og kobber. I 120 år har vi bevaret traditionerne, og forbedret kvaliteten af vores produkter. Vi er i stand til at fremstille de største udvalg, og overholde alle krav fra købere af standardservice, til individuelle anmodninger i henhold til dine tegninger og personlig indgravering. På nuværende tidspunkt består virksomhedens sortiment af mere end 300 typer glasholdere, 12 servicekollektioner i forskellige versioner, og fremstilling af porcelæn og tilbehør i kobber og kobberlegeringer. Produktserien af kobberservice (skåle, pander, stegepander og øseskeer) har allerede opnået popularitet og succes på markedet. Pga. den imponerende, uforgængelige og rige historik bag brandet, har vi tydeligt adskilt os på markedet og hos forbrugerne: når det kommer til glasholdere, kan det kun betyde os - Kolchuginskii Melkhior.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. AYKUT METAL

  Tyrkiet

  Aykut Meta blevl grundlagt i 1994 og er en af ​​de førende producenter i produktion af ​​køkkenredskaber i rustfrit stål. Aykut Metal er blevet et almindeligt kendt mærke på grund af sin høje kvalitet af køkkenudstyr. I år 2000 begyndte Aykut Metal at producere ​stålkasseroller under mærkerne Erena og Moonalight. Aykut Metal har arbejdet med køkkenudstyrsprodukter og øger løbende sin produktionskapacitet og andelen af eksport og import.

 2. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

 3. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Italien

  Vi er et solidt og ambitiøst firma, som er specialiseret i distribution af husholdningsartikler, gaver, artikler til hjemmet, køkkenet, haven, badeværelset, fester, rengøring, borddækning mm. Vi er specialiseret i detalhandel, engroshandel og e-handel

 4. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Italien

  Vores virksomhed fremstiller kurve til frituregryder, ovnriste, sier og plastraspe, holdere til opvaskemaskinekurve, beskyttelsesgitre og andre varer i alle slags tråd. Vi er i stand til at imødekomme eventuelle behov, der forelægges os, ved at tilbyde samarbejde om nye kreationer og sikre maksimal fleksibilitet for mængder og leveringstider.

 5. LAMACOM

  Marokko

  LAMACOM blev grundlagt i 1984 og har specialiseret sig i fremstilling og salg af husholdningsartikler såsom bestik, husholdningsapparater, køkkenredskaber, gryder, bestik, små køkkenmaskiner, porcelæn. Vi sælger trykkogere samt støbejernsgryder, gryder og pander, store og små, gryder og pander i hvid aluminium og slip-let-belægning. Vi fremstiller service: knive, gafler, skeer.

 1. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Tyrkiet

 2. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Tyrkiet

 3. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Tyskland

 4. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Tyskland

 5. SALVINELLI (S.R.L.)

  Italien

 6. VEHA METAL

  Tyrkiet

 7. POMOMETAL

  Grækenland

 8. VIS'ART

  Tyrkiet

 9. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Tyskland

 10. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Tyrkiet

 1. HELLOKNIFE FACTORY

  Kina

 2. SFYGA ALUMINIUM

  Grækenland

 3. LASERTEC FABER GMBH

  Tyskland

 4. ZENA AG

  Schweiz

 5. THERMOFIN GMBH

  Tyskland

 6. SAUVIC BENELUX

  Holland

 7. BULEX

  Belgien

 8. ZWILLING BALLARINI ITALIA SRL

  Italien

 9. BRABANTIA S&L BELGIUM

  Belgien

 10. AMC INTERNATIONAL EDELSTAHL KOCHGESCHIRR

  Schweiz

Filtre

Resultater for

Husholdningsartikler- metal - Import eksport

Antal resultater

5.285 virksomheder