• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • husholdningsartikler- metal

Resultater for

Husholdningsartikler- metal - Import eksport

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Tradition siden 1829 Carl Schmidt var udlært smed, da han i 1829 grundlagde CARL SCHMIDT SOHN sammen med sin søn. Et navn, som bliver kendt i hele verden. Et navn, som bliver til et mærke. Og fortsat består den dag i dag. Den unge virksomhed specialiserer sig først på produktionen af sværd. Byen Solingen har takket været sin geografisk placering ved floden Wupper og forekomsten af jernmalm og træ til kul optimale forudsætninger for forarbejdningen af metal. Dengang er der sikkert ingen, der aner, at Solingen engang vil blive centrum for industrien inden for skærende produkter, og at "made in Solingen" garanterer fremragende produkter og førsteklasses kvalitet i hele verden. Carl Schmidt og hans søn fører virksomheden fra start med meget stor succes. Efter kun et år beskæftiger de 100 smede, slibere og hjælpere. Til den også i antal omfattende produktion og dens salg er nærheden til Køln næsten perfekt, fordi Køln på dette tidspunkt er et af de største og rigeste handelscentrer i Tyskland. Således sendes produkter fra CARL SCHMIDT SOHN fra start ud i hele verdenen. Skærende produkter fra Solingen anses allerede hurtigt som garant for den bedste kvalitet og forarbejdning. Og det i en tid, vor formidlingen af nyheder stadig tager lang tid. Sværd, sabler, knive og sakse fra Solingen overbeviser alene med deres kvalitet og beskaffenhed.

 2. ALPFA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALPFA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Altendiez, Tyskland.

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Italien

  Vi er et solidt og ambitiøst firma, som er specialiseret i distribution af husholdningsartikler, gaver, artikler til hjemmet, køkkenet, haven, badeværelset, fester, rengøring, borddækning mm. Vi er specialiseret i detalhandel, engroshandel og e-handel

 5. AYKUT METAL

  Tyrkiet

  Aykut Meta blevl grundlagt i 1994 og er en af ​​de førende producenter i produktion af ​​køkkenredskaber i rustfrit stål. Aykut Metal er blevet et almindeligt kendt mærke på grund af sin høje kvalitet af køkkenudstyr. I år 2000 begyndte Aykut Metal at producere ​stålkasseroller under mærkerne Erena og Moonalight. Aykut Metal har arbejdet med køkkenudstyrsprodukter og øger løbende sin produktionskapacitet og andelen af eksport og import.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

 2. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Italien

  Vores virksomhed fremstiller kurve til frituregryder, ovnriste, sier og plastraspe, holdere til opvaskemaskinekurve, beskyttelsesgitre og andre varer i alle slags tråd. Vi er i stand til at imødekomme eventuelle behov, der forelægges os, ved at tilbyde samarbejde om nye kreationer og sikre maksimal fleksibilitet for mængder og leveringstider.

 3. LAMACOM

  Marokko

  LAMACOM blev grundlagt i 1984 og har specialiseret sig i fremstilling og salg af husholdningsartikler såsom bestik, husholdningsapparater, køkkenredskaber, gryder, bestik, små køkkenmaskiner, porcelæn. Vi sælger trykkogere samt støbejernsgryder, gryder og pander, store og små, gryder og pander i hvid aluminium og slip-let-belægning. Vi fremstiller service: knive, gafler, skeer.

 4. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for oversættelse til tysk, Køkkenudstyr, og tekstilvarer til hjemmet brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKNIKTEL AKSESUAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for indkøbsvogne, metalkurve til forretninger, køkkentilbehør, og tilbehør til badeværelset brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL WEIS U. CIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for køkkenobjekter, rustfrit stål, og køkkentilbehør brancherne. Den er baseret i Murr, Tyskland.

 2. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Tyskland

  Virksomheden MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Butiksbøjler, Klædebøjler massivt træ, biologisk nedbrydelige klædebøjler, og bøjler brancherne. Den er baseret i Pfaffenhofen, Tyskland.

 1. SALVINELLI (S.R.L.)

  Italien

  Virksomheden SALVINELLI (S.R.L.), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Knive, bordservice, og Køkkenudstyr brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 2. VICOGO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VICOGO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Oldenburg, Tyskland.

 3. VEHA METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden VEHA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, og fabrikation i underentreprise brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 4. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - husholdningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, metal, Husholdningsartikler, aluminium, Husholdningsartikler, metal, Husholdningsartikler, aluminium, elektriske møller, og køledisk til drikkevarer brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 5. VIS'ART

  Tyrkiet

  Virksomheden VIS'ART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for vægure, vægdekoration, og syborde brancherne. Den er baseret i Merkezefendi, Tyrkiet.

 6. POMOMETAL

  Grækenland

  Virksomheden POMOMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for håndtag, og styr i stål og aluminium brancherne. Den er baseret i Atenas, Grækenland.

 7. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Metalmøbler, Sengestel, Metalmøbler, køjesenge, Sengestel, og metalsenge brancherne. Den er baseret i Export@rivals.com.tr, Tyrkiet.

 8. SFYGA ALUMINIUM

  Grækenland

  Virksomheden SFYGA ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, aluminium, Husholdningsartikler, aluminium, gryder og pander, og Specialkonstruktioner på aluminium brancherne. Den er baseret i Peristeri, Grækenland.

 1. HELLOKNIFE FACTORY

  Kina

  Virksomheden HELLOKNIFE FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Yangjiang City, Kina.

 2. LASERTEC FABER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LASERTEC FABER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Herzebrock-Clarholz, Tyskland.

 3. ZENA AG

  Schweiz

  Virksomheden ZENA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Affoltern Am Albis, Schweiz.

 4. HOTO SCHUHREPARATUR - SCHLÜSSELDIENST R. SCHNEIDER & M. SINSKE GBR

  Tyskland

  Virksomheden HOTO SCHUHREPARATUR - SCHLÜSSELDIENST R. SCHNEIDER & M. SINSKE GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skilte, signalpaneler og -tavler branchen. Den opererer også inden for Låse, bolte og nøgler, Husholdningsartikler, metal, Stempler og segl, Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler, Låse, bolte og nøgler, Husholdningsartikler, metal, Stempler og segl, og Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler brancherne. Den er baseret i Erfurt, Tyskland.

 5. BRABANTIA S&L BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden BRABANTIA S&L BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Service, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Service, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, anlæg og udstyr til kogning til fødevareindustri og konservesindustri, og tørrestativer brancherne. Den er baseret i Overpelt, Belgien.

 6. KEOHAN METAL CO.

  Sydkorea

  Virksomheden KEOHAN METAL CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, Skeer, gafler og knive, kartoffelskræller, Køkkenudstyr, og elektriske grøntsagsknive til hjemmet brancherne. Den er baseret i GYEONGGI-DO, Sydkorea.

 7. ZWILLING BALLARINI ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden ZWILLING BALLARINI ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til catering branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Husholdningsartikler, metal, slip-let gryde, professionnelle gryder, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, og Husholdningsartikler, metal brancherne. Den er baseret i Rivarolo Mantovano, Italien.

 8. EDDA TURKEY HOME APPLIANCES

  Tyrkiet

  Virksomheden EDDA TURKEY HOME APPLIANCES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. APOK

  Belgien

  Virksomheden APOK, er en Engrossalg, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Service, Tagdækningsmaterialer, Sten, tag-, Service, Tagdækningsmaterialer, og Sten, tag- brancherne. Den er baseret i Kampenhout, Belgien.

 10. BULEX

  Belgien

  Virksomheden BULEX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Service, Service, kedler til opvarmning, Vedvarende energi, og vandvarmere brancherne. Den er baseret i Drongenbos, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Husholdningsartikler- metal - Import eksport

Antal resultater

4.973 Virksomheder