• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • husholdningsartikler- kobber-

Resultater for

Husholdningsartikler- kobber- - Import eksport

 1. CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE

  Italien

  Cu Artigiana bruger håndværksmestre, der ifølge traditionen fremstiller en bred vifte af kobber og messing objekter med respekt for gamle håndværksmæssige. Vi fremstiller en bred vifte af kobberprodukter såsom gryder, kasseroller, grønsagsbeholdere, stegepander, fiskepander, varmeplader, ovnplader i forskellige størrelser, stegegryder, kedler, bageforme, bordskånere, kulbækken, paraplystativer, papirholdere, emhætter, badekar, forskellige belægninger.

 2. TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI

  Tyrkiet

  Virksomheden TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI, er en Engrossalg, der opererer inden for Komfurer branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, kobber-, Glas, Husholdningsartikler, kobber-, og Glas brancherne. Den er baseret i Kahramanmaraş, Tyrkiet.

 3. EDIMATE S.A.R.L.

  Frankrig

  Virksomheden EDIMATE S.A.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, kobber-, dekorationer og lamper, indretning af boliger, Champagnekølere, og Husholdningsartikler, kobber- brancherne. Den er baseret i Vaudes, Frankrig.

 4. FALK CULINAIR

  Belgien

  Virksomheden FALK CULINAIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, kobber-, Husholdningsartikler, kobber-, gryder og pander, og krukker brancherne. Den er baseret i Wespelaar, Belgien.

 5. FOSHAN WEICHANG BATHROOM ACCESSORIES CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden FOSHAN WEICHANG BATHROOM ACCESSORIES CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, kobber- branchen. Den er baseret i Foshan, Kina.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NULLUM ISTANBUL

  Tyrkiet

  Virksomheden NULLUM ISTANBUL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, kobber- branchen. Den opererer også inden for kobber brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. SAGACITY SANITARY WARE CO., LTD

  Kina

  Virksomheden SAGACITY SANITARY WARE CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, kobber- branchen. Den opererer også inden for Tilbehør til badeværelser brancherne. Den er baseret i Shanghai, Kina.

 3. LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI, er en Multi-Category, der opererer inden for Husholdningsartikler, kobber- branchen. Den opererer også inden for genstande i læder brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 4. ABM KUPRAL KFT

  Ungarn

  Virksomheden ABM KUPRAL KFT, er en Engrossalg, der opererer inden for Husholdningsartikler, kobber- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, kobber-, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 5. PERLWITZ GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PERLWITZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, kobber-, og Husholdningsartikler, kobber- brancherne. Den er baseret i Fichtenhöhe, Tyskland.

 1. NULLUM ISTANBUL

  Tyrkiet

  Virksomheden NULLUM ISTANBUL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, kobber- branchen. Den er baseret i Kadiköy, Tyrkiet.

 2. PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, kobber-, og Husholdningsartikler, kobber- brancherne. Den er baseret i Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 1. GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, kobber-, og Husholdningsartikler, kobber- brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, kobber- branchen. Den er baseret i Steinenbronn, Tyskland.

 3. MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, kobber-, og Husholdningsartikler, kobber- brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 4. GRANDI MAGAZZINI EMILIANI S.R.L. OPPURE:* G.M.E. S.R.L.

  Italien

 5. BAKER BROTHERS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 6. TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING

  Tyskland

  Virksomheden TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Gräfenhain, Tyskland.

 7. GERD-GÜNTHER KISSELBACH

  Tyskland

  Virksomheden GERD-GÜNTHER KISSELBACH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Baunatal, Tyskland.

 8. WURZER PROFILIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WURZER PROFILIERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, metal, Rør og slanger, kobber-, Husholdningsartikler, metal, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Affing, Tyskland.

 1. TURMUHRENBAU MEISSEN

  Tyskland

  Virksomheden TURMUHRENBAU MEISSEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Niederau, Tyskland.

 2. RUDOLF PERNER

  Østrig

  Virksomheden RUDOLF PERNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Schärding, Østrig.

 3. JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Flörsheim, Tyskland.

 4. ALBERTO SA MOBACO

  Schweiz

  Virksomheden ALBERTO SA MOBACO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Brevpapir, Spil og legetøj, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Brevpapir, og Spil og legetøj brancherne. Den er baseret i Unterägeri, Schweiz.

 5. THOMAS BERGER

  Østrig

  Virksomheden THOMAS BERGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Virgen, Østrig.

 6. MURIBAER

  Schweiz

  Virksomheden MURIBAER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Büron, Schweiz.

 7. GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS

  Tyskland

  Virksomheden GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og urtilbehør, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og urtilbehør brancherne. Den er baseret i Salzatal, Tyskland.

 8. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, Ure og tidskontrolure, industrielle, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Urmageri, og Ure og tidskontrolure, industrielle brancherne. Den er baseret i Parthenstein, Tyskland.

 9. MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG

  Schweiz

  Virksomheden MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, Urmageri, Klokker, støbte, Husholdningsartikler, metal, Optiske instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Triengen, Schweiz.

 10. AMELUX

  Frankrig

  Virksomheden AMELUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for afløbsrende, tagrender i kobber, tagrender i plast, og afløbsrender i stål brancherne. Den er baseret i Darnetal, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis