• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hotel

Resultater for

Hotel - Import eksport

 1. BERFA GROUP

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Berfa Group er specialiseret inden for fabrikation og levering af husholdningsmøbler, kontormøbler, madraskomponenter, sengelinned, husholdningstekstiler samt stålkabler og fjedre. Berfa Group eksporterer til mere end 70 lande. I mange område af verden har Berfa Group utallige referencekunder, produkter og projektprodukter. Berfa Group ser alle deres kunder som forretningspartnere, og fremviser en høj præstation for at opnå fuld tilfredsstillelse. Berfa Group deltager i bygning af hoteller, interiør design samt dekoration og møbellering, inklusive hotelsenge, madrasser og tekstiler. Vi renoverer også eksisterende hoteller. Derudover forsyner vi kontorer, restauranter, villaer, barer, skoler og hospitaler med specifik projektudstyr. Berfa Group’s mission er at levere produkter og service af den bedste kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Berfa Group vil omhyggeligt designe hele din leve- og arbejdsplads i henhold til dine krav, for at sikre, at vi overholder dine forventninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. EUROFAMILY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vil du opdage Rusland? Rejsearrangøren Eurofamily kan gøre din drøm til virkelighed! Vi har mere end 20 års erfaring, er baseret i Moskva med speciale i skræddersyede tjenester og lover dig en god service af høj kvalitet. Lær disse smukke og interessante steder i Rusland at kende: Moskva, Skt. Petersborg, byerne i den Gyldne ring, Bajkal! Vi arrangerer indrejsen og dermed forbundne tjenester for individuelle kunder eller grupper og professionelle i turistbranchen: vi sender indbydelser til turister eller erhverv, tilbyder alle turisttjenester, organiserer klassiske og usædvanlige besøg og transport, finder indkvartering (på et hotel, en privat lejlighed eller privat indkvartering), booker fly- og togbilletter (herunder den Transsibiriske jernbane), forretningsrejser, sprogkurser i russisk, kulturelle aktiviteter, sørger for guider og oversættere. Vores erfarne og passionerede rejserådgivere glæder sig til at hjælpe dig med at forberede den perfekte rejse, så du får en fantastisk oplevelse i Rusland. Kontakt os for yderligere oplysninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. CREATION REALISATION DIFFUSION

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. BLEU VILLAGE VILLAGGIO TURISTICO

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. A & Z GEBÄUDEREINIGUNG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. HOTEL VILLA CASAGRANDE

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. HYGIENE-KONZEPT CARSTEN NOELLEN

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. HOTEL LAGO LOSETTA

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. PC-COLLEGE TRAINING GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. BODEGA PAGO DE CIRCUS

  Spanien

  Verified by Europages badge
 3. HOTEL RISTORANTE RENDEZ-VOUS

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. VILLAGGIO TURISTICO CAMPING GOFREE

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. BACA TARANTO

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italien

  Verified by Europages badge
 8. HOTEL RESTAURANT LE PARC

  Frankrig

  Hotel-restaurant le PARC, der ligger i centrum af Alsace mellem Colmar og Strasbourg i hjertet af vinmarkerne nær en befæstet landsby, er domineret af den middelalderlige borg Haut-Koenigsbourg. Værelserne er udstyret med fuld komfort. Vores hotel tilbyder familieværelser og suiter med stor komfort. Hotel Restaurant le PARC er et ekstraordinært 4-stjernet hotel med spa, opvarmet pool, terrasse, jacuzzi og vandstrålemassage og er det ideelle sted at tilbringe en lang weekend med familie, venner eller til et seminar, hvor man kombinerer arbejde og fornøjelse. Måltiderne finder sted i vores vinbar, en af de smukkeste i området, hvor spisende gæster smager på de lokale produkter tilberedt med behændighed og i harmoni med cru-vinene. For gourmeterne anbefaler vi vores elegante restaurant, hvor vi har et innovativt køkken og en følsom og opfindsom køkkenchef.

 9. HÔTEL DE PARIS SAINT GEORGES

  Frankrig

  Hotel Paris Saint-Georges Montmartre ligger mellem Sacré Cœur og Operaen tæt på Moulin Rouge og 12 minutters gang fra stormagasinerne. Tæt på banegården St Lazare, tre metrostationer fra Gare du Nord (med adgang til RER) og 20 minutter med metro (direkte) fra handelsmessen i Versailles. Levende kvarter i hovedstaden med mange restauranter, biografer og butikker, pariserstemning, som vil give dig en uforglemmelig oplevelse af Paris. Hotel Paris Saint-Georges tilbyder 38 værelser. Her kan du slappe af på din fritidsrejse eller arbejde i rolige omgivelser, gratis Wifi. Hotel Paris Saint-Georges Montmartre tilbyder en buffet. Et 3-stjernet hotels komfort få minutter fra Montmartre, Operaen og Triumfbuen. Hotel Paris Saint-Georges er åbnet hele året.

 10. HÔTEL BRISTOL

  Frankrig

  HÔTEL BRISTOL er et hyggeligt trestjernet hotel midt i MULHOUSE. Hotellet er certificeret af Guide Champerard og Guide Michelin. Et perfekt udgangspunkt for at udforske ALSACE. Tæt på Vogeserne, Schwarzwald, Schweiz og Tyskland Hotel BRISTOL er et godt udgangspunkt til vinruten i Alsace, julemarkederne og bilmuseet, jernbanemuseet og museerne for stoftryk og tapet. Hotellet kan arrangere kongresser og kurser i de fleksible lokaler med fuldt udstyr. Modtagelselokaler til banketter og andre begivenheder. Bryllupper, forretningsfrokoster og -middage, barnedåb, konfirmation, medarbejdermøder osv. Bristol er en af disse traditionelle, rolige og komfortable institutioner, hvor modtagelsen er både venlig, høflig og sofistikeret. HOTEL BRISTOL tilbyder gratis privat parkering og parkering til rutebiler og busser.

 1. HOTEL RISI SRL

  Italien

  Hotel di Risi Colico ligger 500 m fra stationen og i en central position ved søen. Vi har 36 værelser med aircondition og 2 suiter udstyret med tv, telefon, internetadgang og minibar. Du kan også nyde vores bar, pizzeria, pengeskab, den eksterne vaskeriservice, terrassen, SPA-centeret med sauna og tyrkisk bad. Restauranten "Il Vapore" tilbyder gourmetkøkken i romantiske omgivelser med panoramaudsigt over søen: den prestigefyldte restaurant på Hotel Risi. I lokalerne, der er indrettet med stil og raffinement, tilbyder vores kokke lokale kulinariske lækkerier og gode regionale og nationale vine. For at give en unik karakter til særlige begivenheder såsom banketter, receptioner, møder og buffeter tilbyder restauranten en rummelig og raffineret salon, hvor det også er muligt at arrangere arbejdsfrokoster og -middage i den største ro. Vi har også en lounge, der er ideel til at arrangere møder, buffeter, bryllupsreceptioner og forskellige intime ceremonier

 2. HOTEL KIRSTINE

  Danmark

  Hotel Kirstine er 4-stjernet hotel beliggende i centrum af Næstved. Her har du mulighed for at opleve et historisk hotel med en hyggelig og romantisk atmosfære, hvor der er kælet for detaljerne. Siden 1745 har der været drevet hotel på adressen. De skæve stuer danner ramme om dit besøg på et hotel, der både er unikt og klassisk på én og samme tid. På hotellet har du både mulighed for at overnatte, men der er også andre muligheder. Har du et dagmøde, en konference, eller leder du efter et kursuslokale, er Hotel Kirstine også de perfekte rammer til dette. Du finder de fornødne faciliteter på hotellet, og du har selvfølgelig altid mulighed for at kontakte hotellets personale forinden afholdelsesdagen, såfremt du skulle have nogle spørgsmål eller særlige behov, du ønskes opfyldt. Ring eller skriv til os, hvis du ønsker at få svar på dine spørgsmål. Personalet er venligt og imødekommende. Hotellet kendt for sine fantastiske julefrokoster, højrebsaftener, søndagsbrunch og meget mere. Det betyder altså, at ligegyldigt hvilken anledning, du ønsker at besøge hotellet i, så er der en mulighed, der passer til lige netop dit behov.

 3. THAISENHUS KONFERENCECENTER

  Danmark

  En konference på Fyn skulle gerne være en positiv oplevelse, ikke bare fagligt, men i lige så høj grad socialt, og det er netop det, som Thaisen Hus konferencecenter i Odense satser på. Vi kan byde på masser af aktiviteter såvel inde som ude, køkkenskole i forbindelse med jeres møder, kurser, seminarer eller konference i Odense, hvor der er mulighed for at aktivere kursisterne i fantastiske gastronomiske oplevelser. Vi har indrettet et undervisningskøkken, der kan rumme op til ca. 45 personer, med arbejdspladser og alle nødvendige redskaber, ligesom vi kan tilbyde at afholde større arrangementer, udstillinger m.m. på det nærliggende Bramstrup gods.

 4. COPENHAGEN ADMIRAL HOTEL

  Danmark

  Skal du på ferie i København eller afholde et festarrangement med overnatning, og ønsker du at have mest muligt ud af dit ophold? Så bør du vælge et hotel med en central beliggenhed midt i byen. Copenhagen Admiral Hotel er et firestjernet hotel i København K. Hotelbygningen er et af havnefrontens vartegn: Bygningen blev opført som korntørringsmagasin i 1780’erne, og er i nyere tid restaureret og genåbnet som hotel med moderne konferencelokaler og mødefaciliteter.Copenhagen Admiral Hotel råder over 166 unikke værelser, indrettet med hver deres atmosfære. Ethvert ophold hos os er derfor en særegen oplevelse, og med et ophold hos os har du de bedste forudsætninger for at opleve byen. Fra hotellet er der b.la. kig til Skuespilhuset, Ofelia Plads, Papirøen og Operaen. Herudover ligger hotellet blot et stenkast fra mange af de attraktioner, man absolut bør se, når man besøger København, blandt andet Nyhavn og Den Lille Havfrue. Copenhagen Admiral Hotel arrangerer og afholder også events. Hold fx din julefrokost, konference eller fødselsdag i vores stemningsfulde lokaler.Den anerkendte restaurant, Salt, har til huse i bygningen, og står klar til at forkæle din smagsløg med en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Lige meget om du er i vores fællesområder, i vores konferenceområde eller på vores tilhørende restaurant, går vi højt op i at levere personlig og dedikeret service til dig og dit selskab. Du finder os i København K, på Toldbodgade nr. 24 til 28.

 5. BATTISTETTI VIVIANA AGORA' CAFE'

  Italien

  Hotel Agora er opført for nylig i en moderne og minimalistisk stil og kan tilbyde en bred vifte af tjenester og bekvemmeligheder samt smagfuldt møblerede værelser. Indretningen kombinerer tradition med alle funktionerne i praktiske og lyse værelser med aircondition og satellit-tv. Fra terrassen på Hotel Agora kan du nyde en storslået udsigt over Calamandrana bakkerne og det gamle slot. Samtlige værelser på Hotel Agora er udstyret med badeværelse med brusebad eller badekar, fjernsyn og internetforbindelse.

 6. SH HOTELES

  Spanien

  Fantastiske 4- eller 5-stjernede hoteller i de mest emblematiske steder i Valencia-regionen. Sol, hav, historie og kultur. Lad dig forføre af regionens charme, du finder en SH, der vil fortrylle dig. Vi har fire hoteller i Valencia, herunder tre i hovedstaden og to i provinsen Alicante, i de maleriske landsbyer Calpe og Altea. Perfekte til ledere og virksomhedsmøder eller som destination for familieferie, spa og bryllupper.

 7. HOTEL PARASKEVAS

  Grækenland

  Hotel i Tyros Grækenland. Det er en skøn turistby med store traditioner 2.5 times kørsel fra Athen. Det er også det ideelle valg hvis du ønsker at tilbringe rolige strandferier i et naturskønt område. Vi ligger tæt ved stranden med en fantastisk udsigt over Myrtoasøen. Vi tilbyder tsakonisk græsk morgenmad, daglig rengøring, a / c, satellit-tv, minibar, gratis wi-fi og alle de bekvemmeligheder du behøver for at tilbringe fantastiske ferier.

 8. ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL

  Grækenland

  ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL liggger i 680 meters højde i hjertet af en lille stenet malerisk landsby i Hellinikon eller "Elliniko". Dette lille, men luksuriøse hotel har alle nødvendige faciliteter: landlig kolonistil med store fællesarealer, balkoner med udsigt over skråninger af Mount Mainalon og de rige bredder af Alfeios River, smagfuldt indrettede moderne værelser hvilket er en unik kombination af et "chic og enkelt" miljø. Slap af og nyd det!

 9. HOTEL AMERICA

  Spanien

  Familiehotellet America ligger inden for murene af Alhambra fæstningen nær Granadas centrum, katedralen og det kongelige kapel. Charmerende hotel bygget i begyndelsen af ​​det nittende århundrede som sommerresidens.

 10. APARTAMENTOS EZARO

  Spanien

  Lejligheder med havudsigt og terrasse i Ezaro (Galicien) Ezaro er en af de smukkeste landsbyer i Rias Baixas, den ligger i nærheden af Fervenza af Xallas, der er et spektakulært vandfald. Lejlighederne Rias Altas og Bajas: Tæt på Galicias bedste tilbud (Santiago, Finisterre Carnota, Dombate og Castro Cida, Monte Pindo, Fervenza do Xallas og Fervenza do Ezaro ... Indkvartering på landet i Rias Baixas: Fra vores landsted kan man besøge: La Corogne, Saint-Jacques de Compostelle og Vigo.

Filtre

Resultater for

Hotel - Import eksport

Antal resultater

43.006 virksomheder