• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hospitaler og klinikker

Resultater for

Hospitaler og klinikker - Import eksport

 1. DR. FRANCO LUGNANI

  Italien

  Verified by europages badge
 2. GETPARTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 3. SOL ET SALUS SPA

  Italien

  SOL ET SALUS er et privathospital med 140 senge fordelt på værelser af høj kvalitet. Eneværelser på reservation . Vores struktur tilbyder forskellige serviceydelser som f.eks.: Pleje, neurologisk genoptræning, tilpasning for handicappede "Villette", ortopædisk genoptræning, ortopædisk kirurgi, tand- og mundhulekirurgi for handicappede, plast- og æstetisk kirurgi. Vi tilbyder desuden følgende serviceydelser: Diagnosestillende radiologi (skanning, IRM, ultralydsskanning), medicinsk biologi, eksterne konsultationer, analyselaboratorium til bevægelse og biomekanik.

 4. CLINMED PHARMA

  Polen

  Vores virksomhed opererer inden for klinisk forskning i Polen og andre lande. Vi udfører den nødvendige forskning for at vurdere effektiviteten af nye lægemidler. Alle vores aktiviteter er fokuseret på det højeste niveau af kundeservice. Vi er konstant i gang med at forbedre vores effektivitet og produktivitet ved at outsource kliniske forsøg. Vi tilbyder: - klinisk forskning, lægemiddelforskning, - kliniske forsøg - specialiseret uddannelse inden for GCP - ikke-interventionelle undersøgelser - elektronisk sagsrapportformular (eCRF)

 5. NYGART PRIVATHOSPITAL

  Danmark

  Nygart er et privathospital og privatklinik, med afdeling i København, Lyngby og Århus, der har speciale i plastikkirurgi og kosmetiske operationer. Vi kan hjælpe dig med alt fra botox og fillers til brystoperationer, og vi har stor erfaring inden for alle områder vi udbyder. Som privathospital lægger vi stor vægt på, at vores patienter ankommer til trygge rammer og et fagligt dygtigt personale. Vi benytter os udelukkende af sikker teknologi, og vi er altid informeret om de nyeste behandlingsmetoder, så du som patient er i trygge hænder. Ønsker du en brystoperation, kalder vi i første om gang til en konsultation, så vi sammen kan nå frem til, hvad der er den bedste løsning for dig. Samtidig bliver du sat grundigt ind i operationen forløb og hvilke risici, du skal være opmærksom. Hos Nygart finder vi det vigtigt, at du er grundigt informeret, inden du tager den endelige beslutning. Det samme gælder selvfølgelig også i forbindelse med vores andre operationer og behandlinger, som du også kan læse meget mere om på vores hjemmeside.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALERE AS

  Norge

  Alere AS er den norske afdeling af Alere International, der er en af verdens største producenter og distributører af diagnostica og udstyr til sundhedssektoren. Medarbejderne hos Alere AS har stor specialviden om produkterne og kender hverdagen i praksis og på hospitaler. Alere sælger produkter til sundhedssektoren herunder udstyr som laboratorieudstyr samt udstyr til operation og anæstesi. Alere har specialer i gynækologi, hospital, kirurgi, øre-næse-hals og veterinær. Fokus hos Alere ligger på at have tilfredse kunder. Alere sælger kvalitetsprodukter og effektive løsninger som forenkler hverdagen i sundhedssektoren. Målet er at blive førstevalg for brugere. Alere henvender sig til de professionelle markeder inden for primærhelse og specialisthelse.

 2. GRUNDTVIGS DYREKLINIK

  Danmark

  Grundtvigs Dyreklinik er en dyrlæge som har adresse i København lige ved Nørrebro. Klinikken forsøger altid, at få alle små dyr og deres ejere har fornemmelsen af tryghged når de kommer ind. Klinikken behandler forskellige slags opgaver, både helt almindelige tjek af sundheden, tandrensning og de mindre kirurgiske indgreb det kunne blandt andet være en kastration af hanhunde. Det er også muligt at klinikken kan komme på hjemmebesøg hvis besøget til klinikken kan blive en udfordring eller hvis man står i en kedelig situation hvor et kæledyr skal aflives. en gang i mellem kan det være bedst, at praktisere opgaver som denne, i dyrets normale miljø, således at dyret ikke stresser. Der bliver selvfølgelig kun udført professionel pleje og omsorg af dyrene, klinikken har et personale som er fagligt dygtige og ikke mindst immødekommende. Klinikken har også en butik hvor det er muligt at købe mange forskellige produkter til kæledyr.

 3. INSTITUT CATALA DE RETINA S.L.

  Spanien

  Øjenklinikker, refraktionskirurgi, oftalmologer, nærsynethed, astigmatisme, grøn stær, laserkirurgi, laserbehandlinger og transplantation af hornhinde. Mere end 85 oftalmologer med speciale i refraktionskirurgi, laser, langsynethed, pædiatri, grå stær, øjenkirurgi, nethinde og neuro-oftalmologi.

 4. POLIAMBULATORIO PRIVATO VALASALVA

  Italien

  Polyclinic Valsalva er kendetegnet ved et kvalitativt avanceret aktivitet både hvad angår dens struktur og med hensyn til kvaliteten af sine tjenesteydelser. Det garanterer et fremragende sikkerhedsniveau af struktur og udstyr og har fokus nyheder og efteruddannelse af sine medarbejdere. Den har følgende specialiteter: Allergologi, anæstesi og smertemedicin, kardiologi, minimal invasiv karkirurgi, almen kirurgi, plast og kosmetiske indgreb.

 5. VIKAR I NORGE A/S

  Danmark

  Vikar I Norge er et rekrutteringsbureau inden for sygepleje og andre faggrupper. Vikar I Norge har været på markedet siden 2003 og leverer nu til de største aktører på det norske marked, som har vundet rammeaftaler indenfor det private samt kommuner og sygehuse. Vikar I Norge har landsomfattende underleverandørsaftaler i Norge og kan tilbyde vores ansatte de bedste betingelser på løn og vilkår.

 1. THE CLINIC OF VITEBSK STATE MEDICAL UNIVERSITY

  Belarus

  Klinikken Vitebsk Statslige Medicinske Universitet (VSMU) tilbyder en række betalte lægehjælpsydelser: - Institut for Plastikkirurgi og Kosmetologi .- In vitro befrugtning (undersøgelse, forberedelse til behandling, infertilitetsbehandling) .- Dentalafdeling - Ekstrakorporale Afgiftningsmetoder .- Funktionel diagnostik afdeling .- Klinisk og diagnostisk laboratorium .- Professorers Konsultationscenter.- Rådgivning og ambulant afdeling.

 2. CENTRO DI MEDICINA NUCLEARE ENNE UNO SPA

  Italien

  Nuklearmedicin: cardiovasculær, hjerne, knogler, nyrer, lunger, TC-PET - Diagnose med røntgen og radiologique numérique et mamografi - magnetisk resonans - ultralydscanning; farvedoppler; ekkokardiografi; EMG ekkokardiografi; m.o.c. digitale målinger af knoglevævstæthed; røntgenbehandling; lineære acceleratorer; klinisk og instrumental kardiologi; mavesygdomme, analyselaboratorium.

 3. ØJENKIRURGISK KLINIK V/PETER BRINCKER

  Danmark

  Øjenkirurgisk Klinik v/Peter Brincker en en privatejet øjenklinik i Charlottenlund. Klinikken specialiserer i øjenoperationer med laser, herunder øjenlaseroperationer af nærsynethed, langsynethed, tynde hornhinder samt bygningsfejl. Peter Brincker er den residerende øjenlæge med mere end 30 års erfaring. Han var en af pionererne bag indførelsen af laserteknologi i Danmark, og klinikken anvender de mest moderne laserteknologi på markedet.

 4. CHIP COMPLEJO HOSPITALARIO INTEGRAL PRIVADO

  Spanien

  Medicinal-kirurgisk hospital. Aftale med de største selskaber. Døgnåben skadestue, eksterne undersøgelser, røntgendiagnose. Parkering. Konferencelokaler. Restaurant.

 5. CECOTEN

  Spanien

  CENTERET FOR ORTOPÆDISK KIRURGI OG TRAUMATOLOGI PÅ TENERIFA koncentrerer sig om behandling af bevægelsesapparatet: om ortopædi og traumatologi (arbejds- og sportsrelateret), diagnostik og behandling.

 6. H360

  Frankrig

 7. PSICÓLOGOS EN MADRID CENTRO CIBELES

  Spanien

 8. BINA CLINIC

  Belarus

 9. SILVEROXY

  Tyskland

 10. VIVA SKIN CLINICS

  Det Forenede Kongerige

 1. CLÍNICA DENTAL DRª ANTÍA GARCÍA RODRÍGUEZ

  Spanien

 2. NÖDING MEDIZINTECHNIK

  Tyskland

 3. DRA. PATRICIA GUTIÉRREZ ONTALVILLA

  Spanien

 4. CHANGZHOU DSB MEDICAL CO.,LTD

  Kina

 5. DR. EMEL BAYRAM DENTAL CLINIC

  Tyrkiet

 6. VENUSLAB

  Italien

 7. MONDZORG CENTRUM SCHORTINGHUIS (MCS)

  Holland

 8. DR. ANTOLÍN: CIRUGÍA PLÁSTICA Y MEDICINA ESTÉTICA

  Spanien

 9. SPECIAL A HOSPITAL

  Tyrkiet

 10. KENTPRIVATEGP

  Det Forenede Kongerige

Filtre

Resultater for

Hospitaler og klinikker - Import eksport

Antal resultater

631 virksomheder