• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • honning

Resultater for

Honning - Import eksport

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Norevo GmbH er en globalt etableret producent og leverandør af naturlige råstoffer til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, farmaceutisk industri og kosmetikbranchen samt for tekniske anvendelser. Fra de naturlige råstoffer – Gummi Arabicum, Agar-Agar, honning, agavetyksaft, lakridsekstrakt og vokser – til de skræddersyede kvaliteter og Confectionery Performers-produktrækken, leverer Norevo naturlige produkter og funktionelle ingredienser sammen med teknologisk knowhow og Development Support. Norevo er en uafhængig, internationalt orienteret virksomhed med hovedsæde i Hamborg, Tyskland. I Nordtyskland er der ligeledes en stor Norevo produktionsvirksomhed med eget laboratorium og hovedlager med alle råstoffer. Vores datterselskaber og andre produktionsafdelinger er etableret i Ungarn, Mexico, Argentina, Kina og Hongkong.

  Alle produkter for "honning"

 2. RAFI POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Rafi Poland trendsættende fødevarebutik, som tilbyder førsteklasses certificerede originale produkter. Naturlige, økologiske produkter er sundere, derfor vokser kosttilskudsindustrien i hele verden, og som et resultat af videnskabelig research for at finde det optimale produkt, der er fri for kunstige smagsstoffer, farver og kemiske medicinalvarer. TRENDS INDEN FOR ØKOLOGISKE & NATURLIGE HONNINGPRODUKTER: Med Care Golden Royal Honey VIP Ingredienser - naturligt booster kosttilskud for hormonet testosteron. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Tongkat Ali): Det indeholder flere fytokemikalier som har en stimulerende effekt på mænds sundhed og vitalitet. Naturlige produkter af rå honning fra verdens største bier i skovene i Sydøstasien. Kvaliteten af denne lokale rå honning er den bedste i verden, fordi dens næringsindhold er så enestående. RADIX PANAX GINSENG: Tages det oralt, kan det eventuelt øge mandens fertilitet, fordi det aktiverer det system i kroppen, der øger produktionen af nogle hormoner. DRONNINGEGELÉ: Den er et meget næringsrigt kosttilskud, som er rig på proteiner og B-vitaminer, der modvirker stress. TILBUD: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, Økologisk honning, Kopi Vitamin kaffe, Black Bull Don’t Quit Royal Honey, Royal Honey For Her, Dose vital Honey, Etumax Vip Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, Kosttilskud, Secret Miracle Honey, Honey Bae, Bio Herbs kaffe, Mplus Honey, Hilti Honey. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. KTRACO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 4. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH blev grundlagt tilbage i 1949 og arbejder i pålidelig, hanseatisk købmandstradition som import- og handelshus. Derudover har vi i de seneste tre årtier oparbejdet en stor importkompetence på områderne kokos, honningpulver og økologisk inulin. Ud over et bredt sortiment af standard-kokosråstoffer har vi med seks forskellige kvaliteter på området kokosnøddemælkepulver/kokosnøddepulver vel nok det største udvalg blandt alle importhuse i Europa. Ud over de sædvanlige standard- og High-Fat-varianter kan vi også tilbyde vores kunder kokosnøddemælkepulver i vegane og bio-vegane kvaliteter. Det samme gælder for området honning, hvor vi i årtier har beskæftiget os med honningpulver og økologisk honningpulver. Disse specialråstoffer blev i de seneste år udvidet yderligere med instant-ingefærpulver, økologisk inulin, økologisk agavesukker og økologisk agavesirup/-tyksaft.

 5. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tuchel & Sohn GmbH er en international producent og leverandør af naturlige råvarer til fødevare- og drikkevareindustrien, samt den farmaceutiske og kosmetiske sektor. Virksomheden blev grundlagt af Gustav Tuchel, og er nu importør, forhandler, distributør, raffinaderi og aftapper og er siden 2017 blevet drevet af Peter og Mirko Tuchel, henholdsvis fjerde og femte generation. Hovedsædet har siden grundlæggelsen ligget i Hamborg. Produktsortimentet inkluderer hovedsageligt naturlige sødestoffer, der tilbydes så naturligt som muligt. Disse inkluderer bihonning, forskellige sirupper såsom ahornsirup, agave sirup, ris sirup, dadelsirup eller kokosnøddesirup, samt andre produkter fra bier (voks, propolis, pollen), agaveplanten (inulin), ahorntræet (sukker, flager) og mere. Takket være en global tilstedeværelse og tværgenerationelle leverandørforhold, kan Tuchel & Sohn tilbyde bæredygtige varer af højeste kvalitet, direkte fra deres oprindelse.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Verified by europages badge

  Det er resultatet af Apícola Cuarteros arbejde, en familievirksomhed etableret for tre generationer siden og beliggende på skrænterne af Moncayo. Med mere end 3000 bistader opnås disse honninger, der helt og aldeles er produceret i Spanien, fra de bedste blomstringer i den spanske geografi. Virksomhedens mere end 20 forskellige produkter bliver fremstillet på naturlig måde, uden pesticider omkring blomsterne, og ifølge traditionel fremgangsmåde, det er derfor at hver enkelt honning er forskellig, selv når af samme type. På denne måde lykkes det Mieles del Tío Juan Cruz at give smagsløgene fortidens smag af honning, fra dengang den blev købt direkte hos biavleren. Alle produkterne fra Mieles del Tío Juan Cruz findes her. De sælges i store glas (940 g) og i små (470 g) og flasken med honningeddike indeholder 250 ml. Desuden findes alle etiketterne på fem sprog (spansk, engelsk, fransk, tysk og klassisk arabisk).

 2. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by europages badge

  PACS International er en spansk virksomhed beliggende i Barcelona, som er specialiseret i distribution verden over af komplette løsninger inden for råstoffer, ingredienser, emballage (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) samt fremstilling for andre, farmaceutisk industri, kosmetik, personlig hygiejne og fødevarer.

 3. L'ÉTUVERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Franske producenter af sort økologisk hvidløg af høj kvalitet. Specialist i sort hvidløg, produkterne er 100 % økologiske og produceret på gården med miljøvenlig emballage. Altid på jagt efter innovation, råvarerne udvælges for kunden med den største omhyggelighed ifølge vores varespecifikationer. Vores produkter er 100% økologiske med sort hvidløg: Hele hvidløg, skrællede fed, pasta, honning, sennep, øl, flydende ekstrakt, urtete, snacks.

  Alle produkter for "honning"

 4. A.T.N.D. HONEY LLC

  Georgien

  Verified by europages badge

  ATND Honey er en familiedrevet virksomhed, hvis kerneforretning er naturlig biavling, produktion og bearbejdning af naturlig honning. Producenten tilbyder forskellige mængder af sommerhonning, som har en unik kombination af smag og aroma, med fremragende organoleptiske egenskaber: modenhed af produktet, intensitet og smag. ATND Honey høster honning fra deres bigård, som er beliggende ved foden af de primære bjergkæder i Kaukasus.

 5. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATAZA PTY LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Biscuitter, Ikke-chokoladeholdigt slik, Drikkevarer - import-eksport, Honning, macadamianødder, honning fra eukalyptus, Økologiske, fødevarer, og Vine - Australien brancherne. Den er baseret i Sydney, Australien.

 1. CULTURE MIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CULTURE MIEL, er en Distributør, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for madhonning, økologisk honning, bihonning, og acaciehonning brancherne. Den er baseret i Villemandeur, Frankrig.

 2. MAES HONEY SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAES HONEY SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Kost - mad, Biavl og silkeormeopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, madhonning, Diætmad og økologiske fødevarer, Kost - mad, bihonning, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Aldeatejada-Salamanca, Spanien.

 1. GRECOS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRECOS, er en Distributør, der opererer inden for 'gourmet fødevarer branchen. Den opererer også inden for Honning, Honning, honning fra fyrretræ, Grønne oliven, tørrede tomater, og Økologisk olivenolie brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHERCHEURS D'OR VERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Honning, jomfruolivenolie, ekstra jomfruolie, krydderier, fine krydderiprodukter, aromatiserede olier, Økologisk olivenolie, og økologisk ekstra jomfru olivenolie brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. WILDWAX TUCH GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILDWAX TUCH GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 4. LITTLE BEE FRESH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LITTLE BEE FRESH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Bodolz, Tyskland.

 5. HONIG-WERNET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HONIG-WERNET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Waldkirch, Tyskland.

 6. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Olieplanter, Mejeriprodukter, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Olieplanter, Mejeriprodukter, Vegetabilske olier, og International handel brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 7. LA MIELLERIE DE CHAMBLAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA MIELLERIE DE CHAMBLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for madhonning, lindehonning, honning af blomstret sirts, og acaciehonning brancherne. Den er baseret i Chamblac, Frankrig.

 8. EUROMIEL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROMIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, pollen, gul pollen, Honning, tør pollen, frisk frossen pollen, skovhonning, orangeblomsthonning, og solsikkehonning brancherne. Den er baseret i Mérida-Badajoz, Spanien.

 1. HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH, er en Distributør, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Lübeck-Travemünde, Tyskland.

 2. MELLIDOR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MELLIDOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Le Thor, Frankrig.

 3. DR SMOKE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DR SMOKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for konfekt, Honning, øko kosttilskud, slik, konfekt, og Honning brancherne. Den er baseret i Venissieux, Frankrig.

 4. GFS LLC / YOGODA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFS LLC / YOGODA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Te, Honning, Krydderier, Tropiske frugter, Visable supports the Ukrainian companies, te, Saft og nektar af frugter og grøntsager, og Drikkevarer - koncentrater og pulver brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

 5. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, Bivoks, pollen, voks, Honning, Bivoks, salg af honning, salg af voks, og salg af pollen brancherne. Den er baseret i Pinofranqueado-Cáceres, Spanien.

 6. HELENE DELICES GRECS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELENE DELICES GRECS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Olivenolie, Oliven, Krydderier, fine krydderiprodukter, Fødevarer - import-eksport, økologisk ekstra jomfru olivenolie, Græsk olivenolie, og græsk ekstra jomfru olivenolie brancherne. Den er baseret i Cologne, Frankrig.

 7. LA MIELLERIE CHAILAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA MIELLERIE CHAILAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Thorame-Basse, Frankrig.

 8. YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for propolis brancherne. Den er baseret i Balingen, Tyskland.

 9. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for biavl, produkter fra biavl, acaciehonning, og honning af blomstret sirts brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 10. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHANVREINE - OLYMPE-CBD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Urteteer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Honning, Kosmetik, Urteteer, planteudtræk, Olie til fødevaresektoren, ØKOLOGISK LANDBRUG, og biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Boissy-Saint-Léger, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Honning - Import eksport

Antal resultater

1.237 Virksomheder