• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • honning

Resultater for

Honning - Import eksport

 1. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tuchel & Sohn GmbH er en international producent og leverandør af naturlige råvarer til fødevare- og drikkevareindustrien, samt den farmaceutiske og kosmetiske sektor. Virksomheden blev grundlagt af Gustav Tuchel, og er nu importør, forhandler, distributør, raffinaderi og aftapper og er siden 2017 blevet drevet af Peter og Mirko Tuchel, henholdsvis fjerde og femte generation. Hovedsædet har siden grundlæggelsen ligget i Hamborg. Produktsortimentet inkluderer hovedsageligt naturlige sødestoffer, der tilbydes så naturligt som muligt. Disse inkluderer bihonning, forskellige sirupper såsom ahornsirup, agave sirup, ris sirup, dadelsirup eller kokosnøddesirup, samt andre produkter fra bier (voks, propolis, pollen), agaveplanten (inulin), ahorntræet (sukker, flager) og mere. Takket være en global tilstedeværelse og tværgenerationelle leverandørforhold, kan Tuchel & Sohn tilbyde bæredygtige varer af højeste kvalitet, direkte fra deres oprindelse.

 2. KTRACO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 3. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH blev grundlagt tilbage i 1949 og arbejder i pålidelig, hanseatisk købmandstradition som import- og handelshus. Derudover har vi i de seneste tre årtier oparbejdet en stor importkompetence på områderne kokos, honningpulver og økologisk inulin. Ud over et bredt sortiment af standard-kokosråstoffer har vi med seks forskellige kvaliteter på området kokosnøddemælkepulver/kokosnøddepulver vel nok det største udvalg blandt alle importhuse i Europa. Ud over de sædvanlige standard- og High-Fat-varianter kan vi også tilbyde vores kunder kokosnøddemælkepulver i vegane og bio-vegane kvaliteter. Det samme gælder for området honning, hvor vi i årtier har beskæftiget os med honningpulver og økologisk honningpulver. Disse specialråstoffer blev i de seneste år udvidet yderligere med instant-ingefærpulver, økologisk inulin, økologisk agavesukker og økologisk agavesirup/-tyksaft.

 4. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Verified by europages badge

  Det er resultatet af Apícola Cuarteros arbejde, en familievirksomhed etableret for tre generationer siden og beliggende på skrænterne af Moncayo. Med mere end 3000 bistader opnås disse honninger, der helt og aldeles er produceret i Spanien, fra de bedste blomstringer i den spanske geografi. Virksomhedens mere end 20 forskellige produkter bliver fremstillet på naturlig måde, uden pesticider omkring blomsterne, og ifølge traditionel fremgangsmåde, det er derfor at hver enkelt honning er forskellig, selv når af samme type. På denne måde lykkes det Mieles del Tío Juan Cruz at give smagsløgene fortidens smag af honning, fra dengang den blev købt direkte hos biavleren. Alle produkterne fra Mieles del Tío Juan Cruz findes her. De sælges i store glas (940 g) og i små (470 g) og flasken med honningeddike indeholder 250 ml. Desuden findes alle etiketterne på fem sprog (spansk, engelsk, fransk, tysk og klassisk arabisk).

 5. FARNICO

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Farnico er førende inden for bomuldsbranchen gennem bæredygtighed, og understøtter lokale landmænd samtidig med de avler enestående, biologisk bomuld. Grundlagt i 2020 af Sergej Nicolaisen for at adressere udfordringerne i udviklingslandene, samarbejder vi med landmænd i Tadsjikistan, og prioriterer bæredygtige praksisser for fremtidig høst. Et samarbejde med os giver tekstilvirksomheder adgang til etisk indkøbt, premium økologisk bomuld, som tydeligt angiver vores forpligtelse til integritet og bæredygtighed

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by europages badge

  PACS International er en spansk virksomhed beliggende i Barcelona, som er specialiseret i distribution verden over af komplette løsninger inden for råstoffer, ingredienser, emballage (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) samt fremstilling for andre, farmaceutisk industri, kosmetik, personlig hygiejne og fødevarer.

 2. L'ÉTUVERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Franske producenter af sort økologisk hvidløg af høj kvalitet. Specialist i sort hvidløg, produkterne er 100 % økologiske og produceret på gården med miljøvenlig emballage. Altid på jagt efter innovation, råvarerne udvælges for kunden med den største omhyggelighed ifølge vores varespecifikationer. Vores produkter er 100% økologiske med sort hvidløg: Hele hvidløg, skrællede fed, pasta, honning, sennep, øl, flydende ekstrakt, urtete, snacks.

 3. SULTAN AGRO IMPEKS

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Sultan Agro har med succes eksporteret tørret frugt, bælgfrugter og nødder i mere end 5 år. Alle vores produkter er fremstillet i Uzbekistan. Vores primær mål er en kontinuerlig stigning i antallet af tilfredse kunder. Vi kontrollerer kvaliteten af vores produkter to gange – første gang på gården og derefter på varehuset. Vi bruger et udvalg af specialister som er opmærksomme på valg af beholdere til transport, så kunderne kan spore deres ordrer og så vi kan udbetale fuld kompensation i tilfælde af skader eller defekter, som er vores fejl.

 4. GLORIOUS TRADE OF CA LIMITED LIABILITY COMPANY

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Glorius trade er engageret i grossistsalg af tørret frugt. Vores produkter fremstilles med traditionel tørringsteknologi af frugt, og avles i et økologisk rent og unikt klima, under den varme sol med bjergvind og vandes af flodvand. Det betyder, at vores produkter er kendetegnet af deres unikke smag og konkurrencedygtighed på markedet. Vi tilbyder nødder og tørret frugt: mandler, mandelkerner, jordnødder, afskallede valnødder, pistacienødder, pistaciekerner; sorte rosiner, gyldne rosiner, abrikoser og svesker

 5. SIRDARYA BEANS EXPORT

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  SIRDARYA BEANS EXPORT LLC er den førende eksportør af bælgfrugter i Uzbekistan. Det er en familievirksomhed bestående af Turaev’s, og grundlagt af Zafar Turaev. Vores viden og erfaring vil hjælpe os med at vokse sammen. Vi tilbyder produkter som overholder de internationale standarder, vi garanterer kvalitet og anstændighed i vores partnerskaber. Vores nøgleprincipper er kvalitet, effektivitet og etik. Vi udvalger og indkøber omhyggeligt fra vores pålidelige partnere. Vi er i stand til at levere bælgfrugter af den højeste kvalitet – op til 80 MT pr. dag.

 1. MAES HONEY SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAES HONEY SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Kost - mad, Biavl og silkeormeopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, madhonning, Diætmad og økologiske fødevarer, Kost - mad, bihonning, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Aldeatejada-Salamanca, Spanien.

 2. CULTURE MIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CULTURE MIEL, er en Distributør, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for madhonning, økologisk honning, bihonning, og acaciehonning brancherne. Den er baseret i Villemandeur, Frankrig.

 1. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATAZA PTY LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Biscuitter, Ikke-chokoladeholdigt slik, Drikkevarer - import-eksport, Honning, macadamianødder, honning fra eukalyptus, Økologiske, fødevarer, og Vine - Australien brancherne. Den er baseret i Sydney, Australien.

 2. GRECOS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRECOS, er en Distributør, der opererer inden for 'gourmet fødevarer branchen. Den opererer også inden for Honning, Honning, honning fra fyrretræ, Grønne oliven, tørrede tomater, og Økologisk olivenolie brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. LITTLE BEE FRESH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LITTLE BEE FRESH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Bodolz, Tyskland.

 4. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHERCHEURS D'OR VERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Honning, jomfruolivenolie, ekstra jomfruolie, krydderier, fine krydderiprodukter, aromatiserede olier, Økologisk olivenolie, og økologisk ekstra jomfru olivenolie brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. HONIG-WERNET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HONIG-WERNET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Waldkirch, Tyskland.

 6. WILDWAX TUCH GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILDWAX TUCH GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 7. MIEL BULGARIA

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIEL BULGARIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, økologisk honning, acaciehonning, krystalliseret honning, kastanjehonning, solsikkehonning, timianhonning, gennemsigtig honning, og honning af blomstret sirts brancherne. Den er baseret i Sliven, Bulgarien.

 8. TRUFFLES

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRUFFLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Honning, trøfler, Sorte trøfler, Hvide trøfler, Krydderier og ekstrakter, krydderurter og smagsforstærkere, krydderurter, og honning fra højlandsklima brancherne. Den er baseret i Patra, Grækenland.

 1. EUROMIEL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROMIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, pollen, gul pollen, Honning, tør pollen, frisk frossen pollen, skovhonning, orangeblomsthonning, og solsikkehonning brancherne. Den er baseret i Mérida-Badajoz, Spanien.

 2. LA MIELLERIE DE CHAMBLAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA MIELLERIE DE CHAMBLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for madhonning, lindehonning, honning af blomstret sirts, og acaciehonning brancherne. Den er baseret i Chamblac, Frankrig.

 3. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Olieplanter, Mejeriprodukter, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Olieplanter, Mejeriprodukter, Vegetabilske olier, og International handel brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 4. HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH, er en Distributør, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Lübeck-Travemünde, Tyskland.

 5. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, Krydderier, Tørrede frugter, Ris, Grønsager, tørrede, tørrede frugter, Krydderier, Tørrede frugter, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-S SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørrede frugter, Kaffe, te, Fisk, frosne og dybfrosne, Læskedrikke, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 7. GFS LLC / YOGODA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFS LLC / YOGODA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Te, Honning, Krydderier, Tropiske frugter, te, Saft og nektar af frugter og grøntsager, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og drikkevarer og juice af eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

 8. MELLIDOR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MELLIDOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den er baseret i Le Thor, Frankrig.

 9. DR SMOKE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DR SMOKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for konfekt, Honning, øko kosttilskud, slik, konfekt, og Honning brancherne. Den er baseret i Venissieux, Frankrig.

 10. HELENE DELICES GRECS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELENE DELICES GRECS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Olivenolie, Krydderier, fine krydderiprodukter, Fødevarer - import-eksport, økologisk ekstra jomfru olivenolie, Græsk olivenolie, græsk ekstra jomfru olivenolie, og Olivenolie brancherne. Den er baseret i Cologne, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Honning - Import eksport

Antal resultater

1.235 Virksomheder