• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • honning

Resultater for

Honning - Import eksport

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH er en globalt etableret producent og leverandør af naturlige råstoffer til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, farmaceutisk industri og kosmetikbranchen samt for tekniske anvendelser. Fra de naturlige råstoffer – Gummi Arabicum, Agar-Agar, honning, agavetyksaft, lakridsekstrakt og vokser – til de skræddersyede kvaliteter og Confectionery Performers-produktrækken, leverer Norevo naturlige produkter og funktionelle ingredienser sammen med teknologisk knowhow og Development Support. Norevo er en uafhængig, internationalt orienteret virksomhed med hovedsæde i Hamborg, Tyskland. I Nordtyskland er der ligeledes en stor Norevo produktionsvirksomhed med eget laboratorium og hovedlager med alle råstoffer. Vores datterselskaber og andre produktionsafdelinger er etableret i Ungarn, Mexico, Argentina, Kina og Hongkong.

 2. MANUKANA - GRISCHA EICHFUSS E.K.

  Tyskland

  MANUKA HONIG IMPORTSERVICE - BILLIGERE END NEW ZEALANDSKE LEVERANDØRER! Gennem professionelle udliciteringer i New Zealand og Australien tilbyder vi europæiske grossister og producenter oftest bedre priser end dér. Brug vores gratis service. Send os dine prisforespørgsler, vi laver en udlicitering og du vælger de bedste tilbud. Vores ydelser: Manuka-honning er MPI-certificeret og er af den reneste kvalitet, portefølje: MGO 50+ til 1200+, Konventionel og økologisk, manuka-honning som råvare: 300 kg fade, 1450 kg IBC, 25 kg spande, manuka-honning på glas (250 g, 375 g, 500 g, 1000 g), White Label / Private Label på glas fra 300 kg, Mindre emballager på 50 kg – 250 kg, Vores butikspriser er vejledende. Hvem er vores kunder? Fødevareindustrien, honningindustrien, biavlere, farmaindustrien, aftappere inden for kosmetik, aftappere af honning, engroshandel inden for honning og fødevarer, økologiske supermarkeder, delikatesseforretninger, Manuka - egne mærker, kosmetikindustrien, gourmetkøkkener, helsekostforretninger.

 3. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Tuchel & Sohn GmbH er en international producent og leverandør af naturlige råvarer til fødevare- og drikkevareindustrien, samt den farmaceutiske og kosmetiske sektor. Virksomheden blev grundlagt af Gustav Tuchel, og er nu importør, forhandler, distributør, raffinaderi og aftapper og er siden 2017 blevet drevet af Peter og Mirko Tuchel, henholdsvis fjerde og femte generation. Hovedsædet har siden grundlæggelsen ligget i Hamborg. Produktsortimentet inkluderer hovedsageligt naturlige sødestoffer, der tilbydes så naturligt som muligt. Disse inkluderer bihonning, forskellige sirupper såsom ahornsirup, agave sirup, ris sirup, dadelsirup eller kokosnøddesirup, samt andre produkter fra bier (voks, propolis, pollen), agaveplanten (inulin), ahorntræet (sukker, flager) og mere. Takket være en global tilstedeværelse og tværgenerationelle leverandørforhold, kan Tuchel & Sohn tilbyde bæredygtige varer af højeste kvalitet, direkte fra deres oprindelse.

 4. ILANGA NATURE

  Belgien

  ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger! Vores produktkatalog er til rådighed via Whatsapp på nummeret 0456/56 19 97, kontakt os endelig.

 5. RAFI POLAND

  Polen

  Rafi Poland trendsættende fødevarebutik, som tilbyder førsteklasses certificerede originale produkter. Naturlige, økologiske produkter er sundere, derfor vokser kosttilskudsindustrien i hele verden, og som et resultat af videnskabelig research for at finde det optimale produkt, der er fri for kunstige smagsstoffer, farver og kemiske medicinalvarer. TRENDS INDEN FOR ØKOLOGISKE & NATURLIGE HONNINGPRODUKTER: Med Care Golden Royal Honey VIP Ingredienser - naturligt booster kosttilskud for hormonet testosteron. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Tongkat Ali): Det indeholder flere fytokemikalier som har en stimulerende effekt på mænds sundhed og vitalitet. Naturlige produkter af rå honning fra verdens største bier i skovene i Sydøstasien. Kvaliteten af denne lokale rå honning er den bedste i verden, fordi dens næringsindhold er så enestående. RADIX PANAX GINSENG: Tages det oralt, kan det eventuelt øge mandens fertilitet, fordi det aktiverer det system i kroppen, der øger produktionen af nogle hormoner. DRONNINGEGELÉ: Den er et meget næringsrigt kosttilskud, som er rig på proteiner og B-vitaminer, der modvirker stress. TILBUD: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, Økologisk honning, Kopi Vitamin kaffe, Black Bull Don’t Quit Royal Honey, Royal Honey For Her, Dose vital Honey, Etumax Vip Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, Kosttilskud, Secret Miracle Honey, Honey Bae, Bio Herbs kaffe, Mplus Honey, Hilti Honey. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FÉRET PARFUMEUR

  Frankrig

  Féret Parfumeur har været et fransk familieejet mærke siden 1878 og har i flere generationer videreført smagen af fransk Art-de-Vivre. I 1900 vandt Hyalin-blokken - en 100% naturlig aluminiumsten - tre medaljer på verdensudstillingen i Paris i 1900, og den fås stadig i dag! I dag er det Alexis Cabanne - tipoldebarn af grundlæggeren - der leder virksomheden. n\nAlexis er et barn af den region, hvor Cognac produceres. Takket være overførslen af familiens viden opdrager Alexis sin næse og sin gane fra far til søn med denne ånd. Han er passioneret botaniker, men han kan også lide at variere fornøjelserne ved at genoplive familiens kosmetikmærke i 2012: Féret Parfumeur.I en stil, der altid er retro-chic og 100% MADE IN FRANCE, tilbyder Féret Parfumeur dig produkter, der hovedsageligt er formuleret med honning og æteriske olier. De er velegnede til parfumerier, apoteker, frisørforretninger, økologiske butikker, skønhedssaloner og kurbade, stormagasiner og gavebutikker. Vores karismatiske Retro-Chic-mærke nyder en særlig kærlighed fra forbrugerne for sine produkter af fremragende kvalitet, som giver et meget betryggende "Madeleine de Proust"-image. Alexis' kreationer fortæller dig en historie: Féret-familiens, elegance, forædling.... à la Française.\n\nN’Tøv ikke med at kontakte os for at få flere oplysninger!

 2. KTRACO

  Frankrig

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 3. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Det er resultatet af Apícola Cuarteros arbejde, en familievirksomhed etableret for tre generationer siden og beliggende på skrænterne af Moncayo. Med mere end 3000 bistader opnås disse honninger, der helt og aldeles er produceret i Spanien, fra de bedste blomstringer i den spanske geografi. Virksomhedens mere end 20 forskellige produkter bliver fremstillet på naturlig måde, uden pesticider omkring blomsterne, og ifølge traditionel fremgangsmåde, det er derfor at hver enkelt honning er forskellig, selv når af samme type. På denne måde lykkes det Mieles del Tío Juan Cruz at give smagsløgene fortidens smag af honning, fra dengang den blev købt direkte hos biavleren. Alle produkterne fra Mieles del Tío Juan Cruz findes her. De sælges i store glas (940 g) og i små (470 g) og flasken med honningeddike indeholder 250 ml. Desuden findes alle etiketterne på fem sprog (spansk, engelsk, fransk, tysk og klassisk arabisk).

 4. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH blev grundlagt tilbage i 1949 og arbejder i pålidelig, hanseatisk købmandstradition som import- og handelshus. Derudover har vi i de seneste tre årtier oparbejdet en stor importkompetence på områderne kokos, honningpulver og økologisk inulin. Ud over et bredt sortiment af standard-kokosråstoffer har vi med seks forskellige kvaliteter på området kokosnøddemælkepulver/kokosnøddepulver vel nok det største udvalg blandt alle importhuse i Europa. Ud over de sædvanlige standard- og High-Fat-varianter kan vi også tilbyde vores kunder kokosnøddemælkepulver i vegane og bio-vegane kvaliteter. Det samme gælder for området honning, hvor vi i årtier har beskæftiget os med honningpulver og økologisk honningpulver. Disse specialråstoffer blev i de seneste år udvidet yderligere med instant-ingefærpulver, økologisk inulin, økologisk agavesukker og økologisk agavesirup/-tyksaft.

 5. PACS CORPORATION

  Spanien

  PACS International er en spansk virksomhed beliggende i Barcelona, som er specialiseret i distribution verden over af komplette løsninger inden for råstoffer, ingredienser, emballage (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) samt fremstilling for andre, farmaceutisk industri, kosmetik, personlig hygiejne og fødevarer.

 1. A.T.N.D. HONEY LLC

  Georgien

  ATND Honey er en familiedrevet virksomhed, hvis kerneforretning er naturlig biavling, produktion og bearbejdning af naturlig honning. Producenten tilbyder forskellige mængder af sommerhonning, som har en unik kombination af smag og aroma, med fremragende organoleptiske egenskaber: modenhed af produktet, intensitet og smag. ATND Honey høster honning fra deres bigård, som er beliggende ved foden af de primære bjergkæder i Kaukasus.

 2. PATAZA PTY LTD

  Australien

 1. MAES HONEY SL

  Spanien

 2. CASA PAJUELO LA CASA DE LA MIEL

  Spanien

 3. WILDWAX TUCH GBR

  Tyskland

 4. LITTLE BEE FRESH GMBH

  Tyskland

 5. HONIG-WERNET GMBH

  Tyskland

 6. EUROMIEL

  Spanien

 7. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

 8. HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH

  Tyskland

 1. DR SMOKE

  Frankrig

 2. MELLIDOR

  Frankrig

 3. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

 4. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

 5. YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

 6. PROAGRO GMBH

  Østrig

 7. CBD MANUFAKTUR UG

  Tyskland

 8. BEESHARING P.A.L.S. GMBH

  Tyskland

 9. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrig

 10. COOP MELISSA

  Italien