• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul- rullehjul og ruller

Resultater for

Hjul- rullehjul og ruller - Import eksport

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Blickle er en af verdens førende producent af hjul og ruller. Virksomhedens standardsortiment omfatter mere end 30.000 produkter. Ved specielle krav udvikler Blickle specialløsninger. I dag fremstillet virksomheden årligt mere end 15 millioner hjul, drejehjul og faste hjul. Hjulene og rullerne anvendes på maskiner og transportudstyr af enhver art, eksempelvis inden for intralogistik, maskin- og anlægskonstruktion samt i levnedsmiddelindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1953. Oprindeligt fremstillede Blickle hjul til trillebøre. Herfra blev der udviklet et sortiment af førsteklasses hjul, drejehjul og fastehjul. I 1967 blev det første udenlandske salgsselskab etableret. I dag er Blickle repræsenteret med 18 egne salgsselskaber i Europa, Nordamerika, Asien og Australien samt med eksklusive repræsentanter i over 120 lande over hele verden.

 2. BÖHMER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Firmaet Böhmer har understøttet sine kunder fra områderne kranbyggeri, havnedriftsselskaber, metalværksindustri, teglkeramisk industri, skibs- og anlægsbyggeri siden 1920. Vores sortiment spænder fra små hjulsæt med hjuldiametre fra Ø 250 mm for transportvogne eller mobile platforme til kranløbehjul med Ø på 1.600 mm. Derudover tilbydes trisser fra svejset letvægtsudførelse til støbt, tung metalværksudførelse i forskellige diametre. Udgangspunktet for vores produkter er støbte ståldele eller smedede råemner, som udelukkende kommer fra tyske partnere. Vores interne konstruktionsafdeling, som består af ingeniører, teknikere og tekniske produktdesignere, tester hvert eneste produkt på prøvestanden for at optimere og dimensionere det ud fra det aktuelle tekniske niveau og driftsforholdene på stedet. Nyd godt af High Quality made in Germany, længste produktstandtider og en fremragende kundeservice.

 3. GURTEC GMBH

  Tyskland

  Vi er en kompetent producent af transportbåndskomponenter, som tilbyder sine kunder en afgørende merværdi. Med vores produktionssted i Tyskland leverer vi til kunder i hele verden. For omtrent 50 år siden blev GURTEC grundlagt som en lille familievirksomhed og efter overtagelsen gennem NEPAEAN er mærket nu tilbage. Den gennemprøvede og kendte GURTEC kvaliteter i kombination med en familievirksomheds gennemslagskraft og fleksibilitet nødvendig for vore kunders succes.

 4. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Tyskland

  Rolko Kohlgrüber GmbH hører på verdensplan til de førende producenter af genoptræningsudstyr, tilbehør til kørestole, plejesenge samt hjul, ruller og dæk til forskellige industribrancher. Med hovedsæde i Tyskland og strategiske placeringer i Danmark, Nederlandene, USA samt en egen produktion i Kina sikrer virksomheden pålidelig rådgivning, service og hurtig levering overalt i verden. Producenter og specialforhandlere fra mere end 80 lande stoler på det omfattende produktsortiment fra Rolko, dertil hører ikke kun hjul, dæk, punkterfrie dækløsninger og andre komponenter til kørestole og genoptræningsudstyr, men også genoptræningshjælpemidler som fx ramper til kørestole, vejrfaste beklædninger og hjælpemidler til transfer samt tilbehørsdele som fx sengegalger, vandafvisende ruller og holdesystemer til hospitalssenge. Desuden står Rolko med pålidelige hjul og ruller, dæk, fjederbelastede låse, aksler og andre komponenter til rådighed med råd og handling for producenter og specialforhandlere inden for forskellige industribrancher som fx landbrugsmaskiner, køretøjer til børn, transportudstyr, transportteknik, sportsudstyr, rengøringsudstyr, maskinteknik, butiksbygning eller bådtrailere.

 5. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Tyskland

 2. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italien

 4. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Tyskland

 5. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Tyskland

 1. BS ROLLEN GMBH

  Tyskland

 2. A.R.E.S.

  Italien

 1. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Tyskland

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Tyskland

 3. TENTE-ROLLEN GMBH

  Tyskland

 4. MW SCHAUMSTOFF AG

  Schweiz

 5. ROLLENBAU GMBH

  Østrig

 6. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrig

  Virksomheden Rhône Elastomères startede i 1976 og er specialiseret i industrielle hjul og rullelejer til godshåndtering og alle anvendelser fra 20 kg til 12 tons nyttelast. Rhône Elastomères tilbyder et meget bredt udvalg af produkter med et pris/kvalitetsforhold, der kan imødekomme alle kundernes behov samt alle de tekniske krav, der gør sig gældende på de forskellige anvendelsesområder. Rhône Elastomères er specialiseret i produktion af hjul efter tegning i gummi, polyuretan, med fælge i stål, mekanisk svejsede og med mekanisk svejsede holdere til tunge og meget tunge læs. Det er med produktionen af hjul og styrehjul efter mål samt et omfangsrigt udvalg af produkter og en kvalitetsrig salgsservice, at Rhône Elastomères har kunnet skabe sig et ry på markedet.

 7. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grækenland

  G.P. Dimitriadis startede i 1965 i Piræus, Grækenland som en lille virksomhed ejet af sin grundlægger George Dimitriadis. Siden grundlæggelsen har virksomheden løbende udviklet sig og er inden for kort tid blevet en etableret lokal virksomhed, som har specialiseret sig i alle typer hjul og ruller. I 1991 bliver virksomheden et aktieselskab under navnet G. P. DIMITRIADIS S.A er beliggende i egne lokaler på 8, Mesollogiou str., . I dag er virksomheden ledet af familiens anden generation, der tilbyder en bred vifte af produkter fra hjul og rullehjul, manuelle vogne, løfteplatforme, transportører til løs vægt, transportører til stykgods, kontinuerlig mekanisk håndtering for stykgods, hjulbøre, trækvogne, gaffeltrucks, hjul og rullehjul til trucks samt løbende servicetilbud til det græske og internationale marked. Vi repræsenterer de største Europæiske virksomheder AVO - Italien, Blickle - tyskland, LAG - Italien, Rhombus - Tyskland, Steinco - Tyskland

 8. KONIJNENBURG

  Holland

  Hjul og hjulsystemer af højeste kvalitet. Til beredskab og uddannelse inden for industrien og kritiske anvendelser. Vores produkter er fremstillet af plast, gummi, polyuretan, metal og støbejern. Vi har oparbejdet vores ekspertise inden for bearbejdning og applikation af disse materialer siden 1946. Det gør os til specialister i produkter og brugerdefinerede applikationer. Vores konsulenter undersøger sammen med dig, hvordan vores produkter og løsninger kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Nogle referencer : - Udvikling af brugerdefinerede hjul til ASML renrum. - Rådgivende ingeniørvirksomhed og 1, 3 millioner dobbelte hjul til møbler. - Drivhjul støbt i polyamid, der kan klare op til 15 tons belastning til Brigthon Tower (Hollandia). - Vores rådgivere er til rådighed med hjælp til at vælge mellem vores sortiment på 22.000 standardhjul af den type hjul, som vi har på lager og klar til at levering.

 1. TORWEGGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  TORWEGGE GmbH & Co. KG har i mere end 60 år eksisteret som familievirksomhed med hovedsæde i Bielefeld og afdelinger i Tyskland og resten af Europa. De første hjul og ruller blev udviklet i en garage hos virksomhedens grundlægger, Heinrich Torwegge. Virksomheden er siden vokset støt både i areal, antallet af udbudte produkter og antallet af medarbejdere. I årenes løb er der kommet stadig flere virksomhedsområder til. Med de to områder - Moving Components og Intralogistic Solutions er TORWEGGE i dag ikke kun en kompetent udbyder af komponenter inden for intralogistik, men fremstiller også kundespecifikke og fremtidssikre materialeløsninger til virksomheder i forskellige brancher.

 2. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  En MARBA virksomhed og producent af højkvalitets industrielle hjul i aluminium-polyurethan, støbejern-polyurethan, aluminium-gummi, støbejern-gummi og ruller til gaffelstablere. Til produktionen af ​​vores hjul bruger vi den specielle polyurethan udviklet i et tysk labolatorium og specielt beregnet til industrihjul. Vores kundekreds stiger stødt, og vi fik for nylig verdens matadorer i branchen

 3. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Kina

  Hongxing er verdens mest konkurrencedygtige producent af gummihjul og elastiske hjul og rullehjul. Vi har mange forskellige hjul og rullehjul til netop dit behov. Vi producerer mange rullehjul for nogle af verdens mest kendte OEM-producenter. Vores kvalitetsmotto er “Quality is the life of our company". Med vores konkurrencedygtige kvalitet og prispolitik kan vi helt sikkert hjælpe dig med at udvide din virksomhed. Vælg kvalitetsprodukter fra Hongxing.

 4. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrig

 5. HTS CASTER SYSTEMS

  Tyrkiet

 6. RÄDER WENDT GMBH & CO.

  Tyskland

 7. TENTE SAS

  Frankrig

 8. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

 9. E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH

  Tyskland

 10. DC DI CANDIA RUOTE

  Italien

Filtre

Resultater for

Hjul- rullehjul og ruller - Import eksport

Antal resultater

1.980 virksomheder