• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul- rullehjul og ruller

Resultater for

Hjul- rullehjul og ruller - Import eksport

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Blickle er en af verdens førende producent af hjul og ruller. Virksomhedens standardsortiment omfatter mere end 30.000 produkter. Ved specielle krav udvikler Blickle specialløsninger. I dag fremstillet virksomheden årligt mere end 15 millioner hjul, drejehjul og faste hjul. Hjulene og rullerne anvendes på maskiner og transportudstyr af enhver art, eksempelvis inden for intralogistik, maskin- og anlægskonstruktion samt i levnedsmiddelindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1953. Oprindeligt fremstillede Blickle hjul til trillebøre. Herfra blev der udviklet et sortiment af førsteklasses hjul, drejehjul og fastehjul. I 1967 blev det første udenlandske salgsselskab etableret. I dag er Blickle repræsenteret med 18 egne salgsselskaber i Europa, Nordamerika, Asien og Australien samt med eksklusive repræsentanter i over 120 lande over hele verden.

 2. GURTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en kompetent producent af transportbåndskomponenter, som tilbyder sine kunder en afgørende merværdi. Med vores produktionssted i Tyskland leverer vi til kunder i hele verden. For omtrent 50 år siden blev GURTEC grundlagt som en lille familievirksomhed og efter overtagelsen gennem NEPAEAN er mærket nu tilbage. Den gennemprøvede og kendte GURTEC kvaliteter i kombination med en familievirksomheds gennemslagskraft og fleksibilitet nødvendig for vore kunders succes.

 3. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi producerer årligt over 900 forskellige typer rulningslejer. I den forbindelse rækker vores portefølje fra standardrulningslejer til kundespecifikke specialløsninger for lejer inden for et diameterområde fra 50 mm til 1.500 mm. Ud over forskellige rulningslejekomponenter leverer vi også særlige præcisionskomponenter og tilbehør til rulningslejer til vores kunder. Vores særlige styrke er forsknings- og udviklingsarbejdet til anvendelsesoptimerede speciallejer. Tekniske muligheder afstemmes, kontrolleres og realiseres i direkte samarbejde med kunden. Vores engineering-portefølje omfatter ud over projektrelaterede beregninger også praksisrelaterede forsøg inden for levetid og fasthed samt undersøgelser af lejer. Kvalitet genne kompetence - Topkvalitet er en rød tråd gennem hele vores produktion - fra indkøb af materialer til udlevering af vores produkter. KRW-rulningslejer produceres siden 1934 på den traditionsrige lokalitet i den vestlige del af Leipzig. Desuden driver vi salgskontorer i Kina, Indien, Kasakhstan og Sydøstasien for at være til stede tæt på kunderne og yde anvendelsesspecifik assistance.

 4. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCO ADOLF SUERMANN KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Usingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNO RUOTE GROUP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, industrielle hjul, hjul i plast, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, hjul i nylon, og hjul i polyuretan brancherne. Den er baseret i Brendola, Italien.

 2. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VOLVOX-ROLLEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Kamen, Tyskland.

 3. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STARK GUMMIWALZEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for ruller i gummi, Gummiformdele, rør i fast gummi, rør i blød gummi, og hurtig fremstilling af prototyper brancherne. Den er baseret i Sontheim, Tyskland.

 4. BS ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BS ROLLEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller, hjul i plast, sfæriske rullelejer, overflader med hjul, hjul i polyuretan, og Bæreruller brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 5. A.R.E.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden A.R.E.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, industrielle hjul, hjul til godshåndtering, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og forzinkede ben brancherne. Den er baseret i Baranzate, Italien.

 1. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HARHUES & TEUFERT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - rulleudstyr, Transport, indendørs - rulleudstyr, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Køretøjer, special - bygning og udstyr, Godshåndtering - rulleudstyr, Transport, indendørs - rulleudstyr, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Køretøjer, special - bygning og udstyr, og Industrianhængere brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 1. ROLLENBAU GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROLLENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 2. MW SCHAUMSTOFF AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MW SCHAUMSTOFF AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Kriens, Schweiz.

 3. TENTE-ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TENTE-ROLLEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

 4. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrig

  Virksomheden Rhône Elastomères startede i 1976 og er specialiseret i industrielle hjul og rullelejer til godshåndtering og alle anvendelser fra 20 kg til 12 tons nyttelast. Rhône Elastomères tilbyder et meget bredt udvalg af produkter med et pris/kvalitetsforhold, der kan imødekomme alle kundernes behov samt alle de tekniske krav, der gør sig gældende på de forskellige anvendelsesområder. Rhône Elastomères er specialiseret i produktion af hjul efter tegning i gummi, polyuretan, med fælge i stål, mekanisk svejsede og med mekanisk svejsede holdere til tunge og meget tunge læs. Det er med produktionen af hjul og styrehjul efter mål samt et omfangsrigt udvalg af produkter og en kvalitetsrig salgsservice, at Rhône Elastomères har kunnet skabe sig et ry på markedet.

 5. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Tyskland

  Rolko Kohlgrüber GmbH hører på verdensplan til de førende producenter af genoptræningsudstyr, tilbehør til kørestole, plejesenge samt hjul, ruller og dæk til forskellige industribrancher. Med hovedsæde i Tyskland og strategiske placeringer i Danmark, Nederlandene, USA samt en egen produktion i Kina sikrer virksomheden pålidelig rådgivning, service og hurtig levering overalt i verden. Producenter og specialforhandlere fra mere end 80 lande stoler på det omfattende produktsortiment fra Rolko, dertil hører ikke kun hjul, dæk, punkterfrie dækløsninger og andre komponenter til kørestole og genoptræningsudstyr, men også genoptræningshjælpemidler som fx ramper til kørestole, vejrfaste beklædninger og hjælpemidler til transfer samt tilbehørsdele som fx sengegalger, vandafvisende ruller og holdesystemer til hospitalssenge. Desuden står Rolko med pålidelige hjul og ruller, dæk, fjederbelastede låse, aksler og andre komponenter til rådighed med råd og handling for producenter og specialforhandlere inden for forskellige industribrancher som fx landbrugsmaskiner, køretøjer til børn, transportudstyr, transportteknik, sportsudstyr, rengøringsudstyr, maskinteknik, butiksbygning eller bådtrailere.

 6. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grækenland

  G.P. Dimitriadis startede i 1965 i Piræus, Grækenland som en lille virksomhed ejet af sin grundlægger George Dimitriadis. Siden grundlæggelsen har virksomheden løbende udviklet sig og er inden for kort tid blevet en etableret lokal virksomhed, som har specialiseret sig i alle typer hjul og ruller. I 1991 bliver virksomheden et aktieselskab under navnet G. P. DIMITRIADIS S.A er beliggende i egne lokaler på 8, Mesollogiou str., . I dag er virksomheden ledet af familiens anden generation, der tilbyder en bred vifte af produkter fra hjul og rullehjul, manuelle vogne, løfteplatforme, transportører til løs vægt, transportører til stykgods, kontinuerlig mekanisk håndtering for stykgods, hjulbøre, trækvogne, gaffeltrucks, hjul og rullehjul til trucks samt løbende servicetilbud til det græske og internationale marked. Vi repræsenterer de største Europæiske virksomheder AVO - Italien, Blickle - tyskland, LAG - Italien, Rhombus - Tyskland, Steinco - Tyskland

 7. BÖHMER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Firmaet Böhmer har understøttet sine kunder fra områderne kranbyggeri, havnedriftsselskaber, metalværksindustri, teglkeramisk industri, skibs- og anlægsbyggeri siden 1920. Vores sortiment spænder fra små hjulsæt med hjuldiametre fra Ø 250 mm for transportvogne eller mobile platforme til kranløbehjul med Ø på 1.600 mm. Derudover tilbydes trisser fra svejset letvægtsudførelse til støbt, tung metalværksudførelse i forskellige diametre. Udgangspunktet for vores produkter er støbte ståldele eller smedede råemner, som udelukkende kommer fra tyske partnere. Vores interne konstruktionsafdeling, som består af ingeniører, teknikere og tekniske produktdesignere, tester hvert eneste produkt på prøvestanden for at optimere og dimensionere det ud fra det aktuelle tekniske niveau og driftsforholdene på stedet. Nyd godt af High Quality made in Germany, længste produktstandtider og en fremragende kundeservice.

 8. KONIJNENBURG

  Holland

  Hjul og hjulsystemer af højeste kvalitet. Til beredskab og uddannelse inden for industrien og kritiske anvendelser. Vores produkter er fremstillet af plast, gummi, polyuretan, metal og støbejern. Vi har oparbejdet vores ekspertise inden for bearbejdning og applikation af disse materialer siden 1946. Det gør os til specialister i produkter og brugerdefinerede applikationer. Vores konsulenter undersøger sammen med dig, hvordan vores produkter og løsninger kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Nogle referencer : - Udvikling af brugerdefinerede hjul til ASML renrum. - Rådgivende ingeniørvirksomhed og 1, 3 millioner dobbelte hjul til møbler. - Drivhjul støbt i polyamid, der kan klare op til 15 tons belastning til Brigthon Tower (Hollandia). - Vores rådgivere er til rådighed med hjælp til at vælge mellem vores sortiment på 22.000 standardhjul af den type hjul, som vi har på lager og klar til at levering.

 1. TORWEGGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  TORWEGGE GmbH & Co. KG har i mere end 60 år eksisteret som familievirksomhed med hovedsæde i Bielefeld og afdelinger i Tyskland og resten af Europa. De første hjul og ruller blev udviklet i en garage hos virksomhedens grundlægger, Heinrich Torwegge. Virksomheden er siden vokset støt både i areal, antallet af udbudte produkter og antallet af medarbejdere. I årenes løb er der kommet stadig flere virksomhedsområder til. Med de to områder - Moving Components og Intralogistic Solutions er TORWEGGE i dag ikke kun en kompetent udbyder af komponenter inden for intralogistik, men fremstiller også kundespecifikke og fremtidssikre materialeløsninger til virksomheder i forskellige brancher.

 2. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  En MARBA virksomhed og producent af højkvalitets industrielle hjul i aluminium-polyurethan, støbejern-polyurethan, aluminium-gummi, støbejern-gummi og ruller til gaffelstablere. Til produktionen af ​​vores hjul bruger vi den specielle polyurethan udviklet i et tysk labolatorium og specielt beregnet til industrihjul. Vores kundekreds stiger stødt, og vi fik for nylig verdens matadorer i branchen

 3. RÄDER WENDT GMBH & CO.

  Tyskland

  Virksomheden RÄDER WENDT GMBH & CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for hjul i polyuretan, og transportruller brancherne. Den er baseret i Seeth-Ekholt, Tyskland.

 4. HTS CASTER SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden HTS CASTER SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og hjul til industritrolleys brancherne. Den er baseret i iSTANBUL, Tyrkiet.

 5. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrig

  Virksomheden AQUITAINE ROUES CHARIOTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, kuglelejer, sportapper, hjul til vogne, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 6. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Krantilbehør, små ruller, Hjul, rullehjul og ruller, og trisser brancherne. Den er baseret i Ingelbach-Bahnhof, Tyskland.

 7. TENTE SAS

  Frankrig

  Virksomheden TENTE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - metal, Tandhjul, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, små hjul, Hjul, rullehjul og ruller - metal, Tandhjul, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Saint Fargeau Ponthierry, Frankrig.

 8. E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Rüthen, Tyskland.

 9. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den er baseret i Oberndorf-Hochmössingen, Tyskland.

 10. DC DI CANDIA RUOTE

  Italien

  Virksomheden DC DI CANDIA RUOTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for belægning hjul i polyuretan, og hjul i pneumatisk gummi brancherne. Den er baseret i Besnate, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Hjul- rullehjul og ruller - Import eksport

Antal resultater

1.964 Virksomheder