• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul- rullehjul og ruller til varetransport

Resultater for

Hjul- rullehjul og ruller til varetransport - Import eksport

 1. KÖRNER GABELSTAPLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KÖRNER GABELSTAPLER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport branchen. Den er baseret i Gross Schwülper, Tyskland.

 2. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  I over 30 år har vi været din kompetente partner, når det gælder det interne materialeflow. Fra de mindste møbeldele med en diameter på blot 12 mm til robuste hjul med en bæreevne op til 15.000 kg tilbyder vi hele spektret af hjul og ruller til industri og transportvogne. Derudover fremstiller vi bæreruller og transportanlæg til et optimalt materialeflow efter dine retningslinjer. Vi fremstiller også mange andre hjul og ruller efter dine retningslinjer. Herunder kan du frit vælge mellem mange optioner og farver m.m. Med vores enestående Rollfigurator® kommer du hurtigt og nemt til det passende ønskeprodukt. Hent ydeligere information på hjemmesiden www.rollfigurator.de. Vi ser frem til at høre fra dig. Dit rulletekniske team fra Stein GmbH. P.S. Kender du allerede vores nye serie af hybrid-ruller? Styrehjul og maskinfod i et produkt! Mere på vores hjemmeside www.rollentechnik.de.

 3. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrig

  Virksomheden Rhône Elastomères startede i 1976 og er specialiseret i industrielle hjul og rullelejer til godshåndtering og alle anvendelser fra 20 kg til 12 tons nyttelast. Rhône Elastomères tilbyder et meget bredt udvalg af produkter med et pris/kvalitetsforhold, der kan imødekomme alle kundernes behov samt alle de tekniske krav, der gør sig gældende på de forskellige anvendelsesområder. Rhône Elastomères er specialiseret i produktion af hjul efter tegning i gummi, polyuretan, med fælge i stål, mekanisk svejsede og med mekanisk svejsede holdere til tunge og meget tunge læs. Det er med produktionen af hjul og styrehjul efter mål samt et omfangsrigt udvalg af produkter og en kvalitetsrig salgsservice, at Rhône Elastomères har kunnet skabe sig et ry på markedet.

 4. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  En MARBA virksomhed og producent af højkvalitets industrielle hjul i aluminium-polyurethan, støbejern-polyurethan, aluminium-gummi, støbejern-gummi og ruller til gaffelstablere. Til produktionen af ​​vores hjul bruger vi den specielle polyurethan udviklet i et tysk labolatorium og specielt beregnet til industrihjul. Vores kundekreds stiger stødt, og vi fik for nylig verdens matadorer i branchen

 5. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grækenland

  TROKAR PALIADELIS beliggende i Thessaloniki producerer industrielle hjul, rullehjul og tilbehør til pallevogne, vogne, trillebøre, hjul til arbejdsvogne, dæk, hjul til gaffeltrucks, materialehåndteringskøretøjer, udstyr til motoriserede køretøjer til flytning, håndtering og opbevaring. Vores produkter, hjul og nylonhjul, styrehjul i polyurethan, drejelige hjul og institutionelle hjul. Vi producerer og handler på verdensplan og leder efter distributører af vores hjul i hele verden

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HTS CASTER SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden HTS CASTER SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og hjul til industritrolleys brancherne. Den er baseret i iSTANBUL, Tyrkiet.

 2. OMNITRACK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OMNITRACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Transportørsystemer, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Transportørsystemer, Bærekugler, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, og hjul og rullehjul brancherne. Den er baseret i Stroud, Det Forenede Kongerige.

 3. TENTE SAS

  Frankrig

  Virksomheden TENTE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - metal, Tandhjul, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, små hjul, Hjul, rullehjul og ruller - metal, Tandhjul, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Saint Fargeau Ponthierry, Frankrig.

 4. GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER

  Tyskland

  Virksomheden GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport branchen. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 5. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Transportørsystemer, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Transportørsystemer brancherne. Den er baseret i Lenart v Slov. Goricah, Slovenien.

 1. HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport branchen. Den er baseret i Babenhausen, Tyskland.

 2. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport branchen. Den er baseret i Eberstadt, Tyskland.

 1. ECRAN

  Belgien

  Virksomheden ECRAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - motoriserede køretøjer branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Interne transportsystemer, industrielle hjul, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Interne transportsystemer, og Trækvogne, sækkevogne, håndvogne, platformtraktorer brancherne. Den er baseret i Wilrijk, Belgien.

 2. OUEST ROUELETTES - EREM MONSIEUR FOURCAUT

  Frankrig

  Virksomheden OUEST ROUELETTES - EREM MONSIEUR FOURCAUT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Saint-Jacques-De-La-Lande, Frankrig.

 3. MANU LOIRE SARL

  Frankrig

  Virksomheden MANU LOIRE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Trillebøre, Paller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, hjul, Trillebøre, og Paller brancherne. Den er baseret i Carquefou, Frankrig.

 4. STE BINDER ET JENNY

  Frankrig

  Virksomheden STE BINDER ET JENNY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, special- branchen. Den opererer også inden for Dæk og bånd til hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Dæk og bånd til hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Eckbolsheim, Frankrig.

 5. 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM

  Frankrig

  Virksomheden 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM, er en Distributør, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport branchen. Den er baseret i Eckwersheim, Frankrig.

 6. KOBO FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden KOBO FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Kæder, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Kæder, motorophæng, og strammeskruer brancherne. Den er baseret i Montesson, Frankrig.

 7. STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN

  Tyskland

  Virksomheden STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport branchen. Den er baseret i Bobenheim-Roxheim, Tyskland.

 8. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarien

  Virksomheden DOBRUDZHA KIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Grønsager, friske, Godsvogne, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Grønsager, friske, og Godsvogne brancherne. Den er baseret i Isperich, Bulgarien.

 1. INTERROLL

  Frankrig

  Virksomheden INTERROLL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport branchen. Den opererer også inden for Transportører, transportanlæg, og rulletransportbånd til mekaniske godstransportapparater brancherne. Den er baseret i Saint-Pol-De-Léon, Frankrig.

 2. CAUJOLLE MARCEL

  Frankrig

  Virksomheden CAUJOLLE MARCEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, special-, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul, special-, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, tilbehør til porte, og blikkenslagerartikler brancherne. Den er baseret i Fenouillet, Frankrig.

 3. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj, ikke-automatisk, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Håndværktøj, ikke-automatisk, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Lindenfels, Tyskland.

 4. MANNERIN KONEPAJA OY AB

  Finland

  Virksomheden MANNERIN KONEPAJA OY AB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, lufttrykshjul, møbelhjul, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Hanko, Finland.

 5. WICKE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WICKE GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Auenwald, Tyskland.

 6. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Tyskland

  Virksomheden HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Hankensbüttel, Tyskland.

 7. STAPLER UND FAHRZEUG SERVICE ALBERT

  Tyskland

  Virksomheden STAPLER UND FAHRZEUG SERVICE ALBERT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Gaffeltruck, Dæk og tilbehør, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Gaffeltruck, og Dæk og tilbehør brancherne. Den er baseret i Stegaurach, Tyskland.

 8. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Tyskland

  Virksomheden SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Haimhausen, Tyskland.

 9. WILD AG ZUG

  Schweiz

  Virksomheden WILD AG ZUG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Zug, Schweiz.

 10. LIBRE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIBRE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis