• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul- rullehjul og ruller - gummi

Resultater for

Hjul- rullehjul og ruller - gummi - Import eksport

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Blickle er en af verdens førende producent af hjul og ruller. Virksomhedens standardsortiment omfatter mere end 30.000 produkter. Ved specielle krav udvikler Blickle specialløsninger. I dag fremstillet virksomheden årligt mere end 15 millioner hjul, drejehjul og faste hjul. Hjulene og rullerne anvendes på maskiner og transportudstyr af enhver art, eksempelvis inden for intralogistik, maskin- og anlægskonstruktion samt i levnedsmiddelindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1953. Oprindeligt fremstillede Blickle hjul til trillebøre. Herfra blev der udviklet et sortiment af førsteklasses hjul, drejehjul og fastehjul. I 1967 blev det første udenlandske salgsselskab etableret. I dag er Blickle repræsenteret med 18 egne salgsselskaber i Europa, Nordamerika, Asien og Australien samt med eksklusive repræsentanter i over 120 lande over hele verden.

 2. VEGA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. er en førende virksomhed inden for branchen af gaffeltruck, stablemaskiner og palletrucks, som siden 1978 har været beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vi har et omfattende portefølje af stablemaskiner, palletrucks og reservedele som omfatter diesel- og LPG-gaffeltrucks, elektriske gaffeltrucks, palletrucks med elektriske platforme, elektriske paller, hydrauliske manuelle trucks, fuldt automatiserede traktionstyrede maskiner, semiautomatiske batteridrevne traktionsmaskiner, manuelle læsseplatforme og mere. Opdag vores fulde udvalg af produkter på vores hjemmeside! Foruden vores maskinprodukter fremstiller vi også polyamidhjul, drejehjul og ruller fremstillet af gummiplast til stablemaskiner og palletrucks. Vores virksomhed har fokus på kundetilfredshed samt etiske og moralske principper, for at sikre at alle vores interessanter er tilfredse. Vi arbejder på at levere enestående ydelser inden for transport- og stablemaskiner, for at imødese vores kunders høje forventninger. Vores vision er at bidrage til sektorens udvikling med innovativ tilgang, og globalt være kundernes første valg. Med 41 års erfaring tilbyder vi kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og betalingsvilkår, en problemfri og rettidig levering samt en bæredygtig tilgang med fokus på økonomi, miljø og social tilgang. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNO RUOTE GROUP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, industrielle hjul, hjul i plast, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, hjul i nylon, og hjul i polyuretan brancherne. Den er baseret i Brendola, Italien.

 4. GERHARD SCHWALB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERHARD SCHWALB GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den er baseret i Allendorf, Tyskland.

 5. TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  I over 30 år har vi været din kompetente partner, når det gælder det interne materialeflow. Fra de mindste møbeldele med en diameter på blot 12 mm til robuste hjul med en bæreevne op til 15.000 kg tilbyder vi hele spektret af hjul og ruller til industri og transportvogne. Derudover fremstiller vi bæreruller og transportanlæg til et optimalt materialeflow efter dine retningslinjer. Vi fremstiller også mange andre hjul og ruller efter dine retningslinjer. Herunder kan du frit vælge mellem mange optioner og farver m.m. Med vores enestående Rollfigurator® kommer du hurtigt og nemt til det passende ønskeprodukt. Hent ydeligere information på hjemmesiden www.rollfigurator.de. Vi ser frem til at høre fra dig. Dit rulletekniske team fra Stein GmbH. P.S. Kender du allerede vores nye serie af hybrid-ruller? Styrehjul og maskinfod i et produkt! Mere på vores hjemmeside www.rollentechnik.de.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrig

  Virksomheden Rhône Elastomères startede i 1976 og er specialiseret i industrielle hjul og rullelejer til godshåndtering og alle anvendelser fra 20 kg til 12 tons nyttelast. Rhône Elastomères tilbyder et meget bredt udvalg af produkter med et pris/kvalitetsforhold, der kan imødekomme alle kundernes behov samt alle de tekniske krav, der gør sig gældende på de forskellige anvendelsesområder. Rhône Elastomères er specialiseret i produktion af hjul efter tegning i gummi, polyuretan, med fælge i stål, mekanisk svejsede og med mekanisk svejsede holdere til tunge og meget tunge læs. Det er med produktionen af hjul og styrehjul efter mål samt et omfangsrigt udvalg af produkter og en kvalitetsrig salgsservice, at Rhône Elastomères har kunnet skabe sig et ry på markedet.

 3. MP PLAST A/S

  Danmark

  MP Plast er etableret i 1986 MP Plast fremstiller hjul og andre plastprodukter til industrien. MP Plast tilbyde et bredt sortiment af hjul. Industrihjul, apperatehjul, gummihjul, sværlast hjul, fælge, løftevognsruller, elektriskledende hjul, varmfasthjul med både hård og blød bane samt et stort udvalg inden for traller. MP Plast tilbyder også udvikling af kundespecifikt produkt, både inden for hjul men også andre sprøjtestøbte produkter. MP Plast er en af de førende indenfor 2 komponent sprøjtestøbning

 4. NEUMÁTICOS Y CARCASAS PARA RECAUCHUTAR GM

  Spanien

  Selskabet har specialiseret sig i køb og salg af dæk, som skal regummieres. Vi har udrangerede lastbiler, varevogne, terrængående køretøjer og 4WD. Forskellige kvaliteter, afhængigt af behovet hos regummieringsfabrikkerne. Engros af brugte dæk og brugte personbiler.

 5. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spanien

  Producent af dæk, gummibelægninger af dæk og økologiske dæk.

 1. RUEDAS ALEX

  Spanien

  Virksomheden RUEDAS ALEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - metal branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, ringe og ruller, Hjul i rustfrit stål, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og hjul i polyuretan brancherne. Den er baseret i Fraga-Huesca, Spanien.

 2. HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY

  Tyskland

  Virksomheden HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den opererer også inden for Gummiringe, og valsning brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 1. G. O. NILSSON GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden G. O. NILSSON GES.M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den er baseret i Wals Bei Salzburg, Østrig.

 2. VULKANIZACIJA KOREN

  Slovenien

  Virksomheden VULKANIZACIJA KOREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - produkter til motorkøretøjs- og transportindustrien branchen. Den opererer også inden for Gummiprodukter, Forme, plast- og gummiindustrien, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Gummi - omdannelse til halvfabrikata, Gummiprodukter, Forme, plast- og gummiindustrien, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Gummi - omdannelse til halvfabrikata brancherne. Den er baseret i Cirkovce, Slovenien.

 3. QINGDAO YUFENG MACHINERY AND EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden QINGDAO YUFENG MACHINERY AND EQUIPMENT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 4. AR.TRADE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AR.TRADE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, trafiksikkerhed, og profiler til bilbranchen brancherne. Den er baseret i Quinzano D'oglio, Italien.

 5. EKO SISTEM

  Serbien

  Virksomheden EKO SISTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - produkter til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, gummifliser, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og genbrugt gummi brancherne. Den er baseret i Petrovaradin, Serbien.

 6. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Transportørsystemer, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Transportørsystemer brancherne. Den er baseret i Lenart v Slov. Goricah, Slovenien.

 7. COMERCIAL BOLCASE SL

  Spanien

  Virksomheden COMERCIAL BOLCASE SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dæk og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, dæk til industrikøretøjer, og Hjul, rullehjul og ruller - gummi brancherne. Den er baseret i Alcañiz, Spanien.

 8. MARSIL

  Belgien

  Virksomheden MARSIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den opererer også inden for artikler i polyuretan, og belægning hjul i polyuretan brancherne. Den er baseret i Lanaken, Belgien.

 1. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Portugal

  Virksomheden MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Lejer, rulle-, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, hjul og rullehjul, fælg, Lejer, rulle-, og Hjul, rullehjul og ruller - gummi brancherne. Den er baseret i Trofa, Portugal.

 2. DIPTAL

  Frankrig

  Virksomheden DIPTAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Hjul, rullehjul og ruller - gummi brancherne. Den er baseret i Chezery Forens, Frankrig.

 3. STE BINDER ET JENNY

  Frankrig

  Virksomheden STE BINDER ET JENNY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, special- branchen. Den opererer også inden for Dæk og bånd til hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Dæk og bånd til hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Eckbolsheim, Frankrig.

 4. ELASTOMERI D.O.O. CELJE

  Slovenien

  Virksomheden ELASTOMERI D.O.O. CELJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den er baseret i Celje, Slovenien.

 5. WILD AG ZUG

  Schweiz

  Virksomheden WILD AG ZUG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Zug, Schweiz.

 6. WICKE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WICKE GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Auenwald, Tyskland.

 7. BFS PRESSROOM SOLUTIONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BFS PRESSROOM SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den er baseret i Calcot, Det Forenede Kongerige.

 8. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj, ikke-automatisk, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Håndværktøj, ikke-automatisk, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Lindenfels, Tyskland.

 9. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Tyrkiet

  Virksomheden POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Polyuretan, belægninger i ruller, udvikling af cylindre, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Polyuretan brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. SCHIEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHIEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi branchen. Den opererer også inden for industrielle hjul brancherne. Den er baseret i Neustadt b. Coburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis