• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul- dreje-

Resultater for

Hjul- dreje- - Import eksport

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Blickle er en af verdens førende producent af hjul og ruller. Virksomhedens standardsortiment omfatter mere end 30.000 produkter. Ved specielle krav udvikler Blickle specialløsninger. I dag fremstillet virksomheden årligt mere end 15 millioner hjul, drejehjul og faste hjul. Hjulene og rullerne anvendes på maskiner og transportudstyr af enhver art, eksempelvis inden for intralogistik, maskin- og anlægskonstruktion samt i levnedsmiddelindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1953. Oprindeligt fremstillede Blickle hjul til trillebøre. Herfra blev der udviklet et sortiment af førsteklasses hjul, drejehjul og fastehjul. I 1967 blev det første udenlandske salgsselskab etableret. I dag er Blickle repræsenteret med 18 egne salgsselskaber i Europa, Nordamerika, Asien og Australien samt med eksklusive repræsentanter i over 120 lande over hele verden.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. NAUMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. MIRO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  I over 30 år har vi været din kompetente partner, når det gælder det interne materialeflow. Fra de mindste møbeldele med en diameter på blot 12 mm til robuste hjul med en bæreevne op til 15.000 kg tilbyder vi hele spektret af hjul og ruller til industri og transportvogne. Derudover fremstiller vi bæreruller og transportanlæg til et optimalt materialeflow efter dine retningslinjer. Vi fremstiller også mange andre hjul og ruller efter dine retningslinjer. Herunder kan du frit vælge mellem mange optioner og farver m.m. Med vores enestående Rollfigurator® kommer du hurtigt og nemt til det passende ønskeprodukt. Hent ydeligere information på hjemmesiden www.rollfigurator.de. Vi ser frem til at høre fra dig. Dit rulletekniske team fra Stein GmbH. P.S. Kender du allerede vores nye serie af hybrid-ruller? Styrehjul og maskinfod i et produkt! Mere på vores hjemmeside www.rollentechnik.de.

 5. LAGERO

  Holland

  Lagero er totalleverandør af alt inden for: drejelige hjul, drejelige hjul med bremse, faste hjul til alle formål - hele spektret af rullecontainere: med stålbund, med træbund, med plastikbund. Vi tilbyder også en bred vifte af trallere - også batterier til scootere, el-kørestole, skibe osv. Du er kommet til den rette. Kontakt os gerne med spørgsmål.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. AS ROLLEN GMBH

  Tyskland

 2. JANUS INDUSTRIE

  Frankrig

 3. BLICKLE BV

  Belgien

 4. FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD.

  Kina

 5. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Schweiz

 1. TENTE AG

  Schweiz

 2. ZWENKWIELEN.NET

  Holland

 3. INTERWIEL

  Holland

 4. GAME BVBA

  Belgien

 5. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. RW FINANZ AG

  Schweiz

 7. DAS SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 8. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Tjekkiet

 9. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Tyskland

 10. BANCHET MANUTENTION SA

  Schweiz

 1. AGEMA, S.R.O.

  Slovakiet

 2. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Slovakiet

 3. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Polen

 4. RENOST, S.R.O.

  Slovakiet

 5. A & L CASTORS LTD

  Irland

 6. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 7. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grækenland

  TROKAR PALIADELIS beliggende i Thessaloniki producerer industrielle hjul, rullehjul og tilbehør til pallevogne, vogne, trillebøre, hjul til arbejdsvogne, dæk, hjul til gaffeltrucks, materialehåndteringskøretøjer, udstyr til motoriserede køretøjer til flytning, håndtering og opbevaring. Vores produkter, hjul og nylonhjul, styrehjul i polyurethan, drejelige hjul og institutionelle hjul. Vi producerer og handler på verdensplan og leder efter distributører af vores hjul i hele verden

 8. LLC PRODUCTION AND TRADING COMPANY PRIORITY REGION STORAGE

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Region storage company specialiserer sig i produktionen af lagerudstyr (ståltrolleys, foldbare trolleys til håndtering af varer, stativer, lastbiler, kontortrolleys og mange andre produkter) til opbevaring og transport af varer. Vores hovedprodukt er last- og læssetrolleys i forskellige designs, som giver os mulighed for at forenkle logistikprocesserne, og de kan bruges i ethvert lager tilhørende enhver virksomhed, uanset hvilken type af aktivitet de udfører. Region storage er et produktionssted med tusindvis af kvadratmeter, hvor vi fremstiller metalelementer som vi svejser til solide strukturer, hvorefter vi maler, pakker og leverer dem til lageret. Når vi lancerer et kvalitetsprodukt fortsætter vi. På Region Storage fabrikken køber vi nye maskiner og opdaterer vores eksisterende. Priserne på vores universale modeller af lagerudstyr er lav, og de tekniske egenskaber overholder de bedste internationale standarder. Vi arbejder sammen med mere end 300 virksomheder på tværs af Rusland, Aserbajdsjan, Polen, Armenien og andre lande.

  Hjemmeside Open In New icon