• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul- dreje-

Resultater for

Hjul- dreje- - Import eksport

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Blickle er en af verdens førende producent af hjul og ruller. Virksomhedens standardsortiment omfatter mere end 30.000 produkter. Ved specielle krav udvikler Blickle specialløsninger. I dag fremstillet virksomheden årligt mere end 15 millioner hjul, drejehjul og faste hjul. Hjulene og rullerne anvendes på maskiner og transportudstyr af enhver art, eksempelvis inden for intralogistik, maskin- og anlægskonstruktion samt i levnedsmiddelindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1953. Oprindeligt fremstillede Blickle hjul til trillebøre. Herfra blev der udviklet et sortiment af førsteklasses hjul, drejehjul og fastehjul. I 1967 blev det første udenlandske salgsselskab etableret. I dag er Blickle repræsenteret med 18 egne salgsselskaber i Europa, Nordamerika, Asien og Australien samt med eksklusive repræsentanter i over 120 lande over hele verden.

 2. NAUMANN GMBH

  Tyskland

 3. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Tyskland

 4. MIRO GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  I over 30 år har vi været din kompetente partner, når det gælder det interne materialeflow. Fra de mindste møbeldele med en diameter på blot 12 mm til robuste hjul med en bæreevne op til 15.000 kg tilbyder vi hele spektret af hjul og ruller til industri og transportvogne. Derudover fremstiller vi bæreruller og transportanlæg til et optimalt materialeflow efter dine retningslinjer. Vi fremstiller også mange andre hjul og ruller efter dine retningslinjer. Herunder kan du frit vælge mellem mange optioner og farver m.m. Med vores enestående Rollfigurator® kommer du hurtigt og nemt til det passende ønskeprodukt. Hent ydeligere information på hjemmesiden www.rollfigurator.de. Vi ser frem til at høre fra dig. Dit rulletekniske team fra Stein GmbH. P.S. Kender du allerede vores nye serie af hybrid-ruller? Styrehjul og maskinfod i et produkt! Mere på vores hjemmeside www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LAGERO

  Holland

  Lagero er totalleverandør af alt inden for: drejelige hjul, drejelige hjul med bremse, faste hjul til alle formål - hele spektret af rullecontainere: med stålbund, med træbund, med plastikbund. Vi tilbyder også en bred vifte af trallere - også batterier til scootere, el-kørestole, skibe osv. Du er kommet til den rette. Kontakt os gerne med spørgsmål.

 2. ZWENKWIELEN.NET

  Holland

 3. JANUS INDUSTRIE

  Frankrig

 4. TENTE AG

  Schweiz

 5. FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD.

  Kina

 1. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Schweiz

 2. BLICKLE BV

  Belgien

 1. AS ROLLEN GMBH

  Tyskland

 2. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. GAME BVBA

  Belgien

 4. INTERWIEL

  Holland

 5. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Polen

 6. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 7. RENOST, S.R.O.

  Slovakiet

 8. A & L CASTORS LTD

  Irland

 1. BANCHET MANUTENTION SA

  Schweiz

 2. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Tjekkiet

 3. DAS SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 4. RW FINANZ AG

  Schweiz

 5. AGEMA, S.R.O.

  Slovakiet

 6. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Slovakiet

 7. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grækenland

  TROKAR PALIADELIS beliggende i Thessaloniki producerer industrielle hjul, rullehjul og tilbehør til pallevogne, vogne, trillebøre, hjul til arbejdsvogne, dæk, hjul til gaffeltrucks, materialehåndteringskøretøjer, udstyr til motoriserede køretøjer til flytning, håndtering og opbevaring. Vores produkter, hjul og nylonhjul, styrehjul i polyurethan, drejelige hjul og institutionelle hjul. Vi producerer og handler på verdensplan og leder efter distributører af vores hjul i hele verden