• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul- dreje-

Resultater for

Hjul- dreje- - Import eksport

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Blickle er en af verdens førende producent af hjul og ruller. Virksomhedens standardsortiment omfatter mere end 30.000 produkter. Ved specielle krav udvikler Blickle specialløsninger. I dag fremstillet virksomheden årligt mere end 15 millioner hjul, drejehjul og faste hjul. Hjulene og rullerne anvendes på maskiner og transportudstyr af enhver art, eksempelvis inden for intralogistik, maskin- og anlægskonstruktion samt i levnedsmiddelindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1953. Oprindeligt fremstillede Blickle hjul til trillebøre. Herfra blev der udviklet et sortiment af førsteklasses hjul, drejehjul og fastehjul. I 1967 blev det første udenlandske salgsselskab etableret. I dag er Blickle repræsenteret med 18 egne salgsselskaber i Europa, Nordamerika, Asien og Australien samt med eksklusive repræsentanter i over 120 lande over hele verden.

 2. NAUMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NAUMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den er baseret i Hatzfeld, Tyskland.

 3. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

 4. MIRO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIRO GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den er baseret i Oldenburg, Tyskland.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  I over 30 år har vi været din kompetente partner, når det gælder det interne materialeflow. Fra de mindste møbeldele med en diameter på blot 12 mm til robuste hjul med en bæreevne op til 15.000 kg tilbyder vi hele spektret af hjul og ruller til industri og transportvogne. Derudover fremstiller vi bæreruller og transportanlæg til et optimalt materialeflow efter dine retningslinjer. Vi fremstiller også mange andre hjul og ruller efter dine retningslinjer. Herunder kan du frit vælge mellem mange optioner og farver m.m. Med vores enestående Rollfigurator® kommer du hurtigt og nemt til det passende ønskeprodukt. Hent ydeligere information på hjemmesiden www.rollfigurator.de. Vi ser frem til at høre fra dig. Dit rulletekniske team fra Stein GmbH. P.S. Kender du allerede vores nye serie af hybrid-ruller? Styrehjul og maskinfod i et produkt! Mere på vores hjemmeside www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LAGERO

  Holland

  Lagero er totalleverandør af alt inden for: drejelige hjul, drejelige hjul med bremse, faste hjul til alle formål - hele spektret af rullecontainere: med stålbund, med træbund, med plastikbund. Vi tilbyder også en bred vifte af trallere - også batterier til scootere, el-kørestole, skibe osv. Du er kommet til den rette. Kontakt os gerne med spørgsmål.

 2. ZWENKWIELEN.NET

  Holland

  Virksomheden ZWENKWIELEN.NET, er en Detailsalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, Ruller og remskiver til transportører - dele og tilkobling, industrielle hjul, Hjul, dreje-, og hjul brancherne. Den er baseret i Doornspijk, Holland.

 3. AS ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AS ROLLEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den er baseret i Hückeswagen, Tyskland.

 4. FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den er baseret i Meizhou, Kina.

 5. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Schweiz

  Virksomheden BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, og Hjul, dreje- brancherne. Den er baseret i Lyssach, Schweiz.

 1. BLICKLE BV

  Belgien

  Virksomheden BLICKLE BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, special- branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, dreje-, Hjul, rullehjul og ruller, industrielle hjul, Hjul, dreje-, og hjul til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Lier, Belgien.

 2. TENTE AG

  Schweiz

  Virksomheden TENTE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den er baseret i Hunenberg, Schweiz.

 1. JANUS INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden JANUS INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Skodder, Hjul, dreje-, Skodder, Hjul, dreje-, og Mekanisk svejsning brancherne. Den er baseret i Rieux, Frankrig.

 2. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden NOVALVENT D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, Hjul til møbler, Møblering - materiel, hjul til møbler, Hjul, dreje-, Hjul til møbler, og Møblering - materiel brancherne. Den er baseret i Jesenice, Slovenien.

 3. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, dreje-, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Hjul, rullehjul og ruller - gummi brancherne. Den er baseret i Crownhill, Milton Keynes, Det Forenede Kongerige.

 4. GAME BVBA

  Belgien

  Virksomheden GAME BVBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, Sprøjtestøbning af gummi og plast, ruller med spoler, Hjul, dreje-, og Sprøjtestøbning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Ingelmunster, Belgien.

 5. ROLLEN.SHOP

  Tyskland

  Virksomheden ROLLEN.SHOP, er en Detailsalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, og Hjul, dreje- brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 6. INTERWIEL

  Holland

  Virksomheden INTERWIEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den opererer også inden for industrielle hjul brancherne. Den er baseret i Duiven, Holland.

 7. RW FINANZ AG

  Schweiz

  Virksomheden RW FINANZ AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - metal, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - metal, og Hjul, rullehjul og ruller - gummi brancherne. Den er baseret i Thal, Schweiz.

 8. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden NAVRÁTIL, SPOL.S R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Hjul til møbler, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, og Hjul til møbler brancherne. Den er baseret i Grygov, Tjekkiet.

 1. DAS SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden DAS SPOL. S R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Kraner og portalkraner, Hjul, dreje-, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Kraner og portalkraner, og Hjul, dreje- brancherne. Den er baseret i Frýdek-Místek , Tjekkiet.

 2. BANCHET MANUTENTION SA

  Schweiz

  Virksomheden BANCHET MANUTENTION SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, dreje-, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Hjul, dreje- brancherne. Den er baseret i Chambesy, Schweiz.

 3. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Slovakiet

  Virksomheden ROLLENBAU SLOVENSKO, er en Multi-Category, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Hjul til møbler, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, og Hjul til møbler brancherne. Den er baseret i Hlohovec , Slovakiet.

 4. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Polen

  Virksomheden METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Fiksering - maskiner til produktionen, Hjul, dreje-, Fiksering - maskiner til produktionen, og Hjul, dreje- brancherne. Den er baseret i Tarnów, Polen.

 5. AGEMA, S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden AGEMA, S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, og Hjul, dreje- brancherne. Den er baseret i Stará Turá , Slovakiet.

 6. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, dreje- branchen. Den er baseret i King's Lynn, Det Forenede Kongerige.

 7. A & L CASTORS LTD

  Irland

  Virksomheden A & L CASTORS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, og Hjul, dreje- brancherne. Den er baseret i Dublin, Irland.

 8. RENOST, S.R.O.

  Slovakiet

 9. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grækenland

  TROKAR PALIADELIS beliggende i Thessaloniki producerer industrielle hjul, rullehjul og tilbehør til pallevogne, vogne, trillebøre, hjul til arbejdsvogne, dæk, hjul til gaffeltrucks, materialehåndteringskøretøjer, udstyr til motoriserede køretøjer til flytning, håndtering og opbevaring. Vores produkter, hjul og nylonhjul, styrehjul i polyurethan, drejelige hjul og institutionelle hjul. Vi producerer og handler på verdensplan og leder efter distributører af vores hjul i hele verden