• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul til møbler

Resultater for

Hjul til møbler - Import eksport

 1. BS ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BS ROLLEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller, hjul i plast, sfæriske rullelejer, overflader med hjul, hjul i polyuretan, og Bæreruller brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 2. RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den er baseret i Sundern, Tyskland.

 3. MAGIGLIDE DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGIGLIDE DEUTSCHLAND, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for fajancefliser, og stoppeknaster til døre brancherne. Den er baseret i Viersen, Tyskland.

 4. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  I over 30 år har vi været din kompetente partner, når det gælder det interne materialeflow. Fra de mindste møbeldele med en diameter på blot 12 mm til robuste hjul med en bæreevne op til 15.000 kg tilbyder vi hele spektret af hjul og ruller til industri og transportvogne. Derudover fremstiller vi bæreruller og transportanlæg til et optimalt materialeflow efter dine retningslinjer. Vi fremstiller også mange andre hjul og ruller efter dine retningslinjer. Herunder kan du frit vælge mellem mange optioner og farver m.m. Med vores enestående Rollfigurator® kommer du hurtigt og nemt til det passende ønskeprodukt. Hent ydeligere information på hjemmesiden www.rollfigurator.de. Vi ser frem til at høre fra dig. Dit rulletekniske team fra Stein GmbH. P.S. Kender du allerede vores nye serie af hybrid-ruller? Styrehjul og maskinfod i et produkt! Mere på vores hjemmeside www.rollentechnik.de.

 5. HTS CASTER SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden HTS CASTER SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og hjul til industritrolleys brancherne. Den er baseret i iSTANBUL, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den er baseret i Olfen, Tyskland.

 2. CSG EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CSG EDELSTAHL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 3. HTS EKER

  Tyrkiet

  Virksomheden HTS EKER, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for hjul og rullehjul, hjul til dekoration, ruller høj temperatur, og Industrielle hjul og rullehjul brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. POLISSA

  Frankrig

  Virksomheden POLISSA, er en Distributør, der opererer inden for Godsvogne branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller, hjul til møbler, industrileveringer, og industriudstyr brancherne. Den er baseret i Bry-Sur-Marne Cedex, Frankrig.

 5. TENTE

  Belgien

  Virksomheden TENTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - metal, Hjul, special-, hjul til møbler, hjul i plast, Hjul, rullehjul og ruller - metal, og Hjul, special- brancherne. Den er baseret i Kruishoutem, Belgien.

 1. BLICKLE, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden BLICKLE, A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul til møbler, og Hjul til møbler brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 2. WICKE FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden WICKE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul til møbler, Hjul til møbler, industrielle hjul, og chassiser til anhængere brancherne. Den er baseret i Heric, Frankrig.

 1. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden NOVALVENT D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, Hjul til møbler, Møblering - materiel, hjul til møbler, Hjul, dreje-, Hjul til møbler, og Møblering - materiel brancherne. Den er baseret i Jesenice, Slovenien.

 2. DULLINGER & BAUER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DULLINGER & BAUER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul til møbler, Biler, Sedan, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Hjul til møbler, Biler, Sedan, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Obernzell, Tyskland.

 3. WILD AG ZUG

  Schweiz

  Virksomheden WILD AG ZUG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Zug, Schweiz.

 4. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Tyskland

  Virksomheden TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Låse, bolte og nøgler, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 5. HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER

  Tyskland

  Virksomheden HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER, er en Distributør, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Gaffeltruck, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, og Gaffeltruck brancherne. Den er baseret i Oldenburg, Tyskland.

 6. ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul til møbler, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, Hjul til møbler, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, og Skilifte, stolelifte og kabinelifte brancherne. Den er baseret i Hallerndorf, Tyskland.

 7. LIBRE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIBRE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 8. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Låse, bolte og nøgler, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Georgsmarienhütte, Tyskland.

 1. BAB HANDEL BAUERFELD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BAB HANDEL BAUERFELD GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Industrielle beslag, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul til møbler, Vejtransport, Vejtransport - logistikservicer, International kurer- og budtjeneste, Hjul til møbler, Vejtransport, Vejtransport - logistikservicer, og International kurer- og budtjeneste brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 3. ROLLENPROFI KUHNERT

  Tyskland

  Virksomheden ROLLENPROFI KUHNERT, er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 4. GREINER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GREINER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Transport, indendørs - rulleudstyr, Metalkonstruktion, letvægts-, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, og Transport, indendørs - rulleudstyr brancherne. Den er baseret i Neuenstein, Tyskland.

 5. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Tyskland

  Virksomheden HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Hankensbüttel, Tyskland.

 6. CÉH KFT.

  Ungarn

  Virksomheden CÉH KFT., er en Engrossalg, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul til møbler, Trefødder, Godsvogne, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul til møbler, Trefødder, og Godsvogne brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 7. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Tyskland

  Virksomheden SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Haimhausen, Tyskland.

 8. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

  Tyskland

  Virksomheden MÖBELGLEITER ONLINESHOP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul til møbler, Gummi og plast - behandling, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - industrielle produkter, Hjul til møbler, Gummi og plast - behandling, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 9. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Kleve, Tyskland.

 10. HUFENSTUHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HUFENSTUHL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis