• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul og rullehjul til industritrolleyer

Resultater for

Hjul og rullehjul til industritrolleyer - Import eksport

 1. A.R.E.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden A.R.E.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, industrielle hjul, hjul til godshåndtering, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og forzinkede ben brancherne. Den er baseret i Baranzate, Italien.

 2. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer branchen. Den er baseret i Halstenbek, Tyskland.

 3. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 4. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrig

  Virksomheden Rhône Elastomères startede i 1976 og er specialiseret i industrielle hjul og rullelejer til godshåndtering og alle anvendelser fra 20 kg til 12 tons nyttelast. Rhône Elastomères tilbyder et meget bredt udvalg af produkter med et pris/kvalitetsforhold, der kan imødekomme alle kundernes behov samt alle de tekniske krav, der gør sig gældende på de forskellige anvendelsesområder. Rhône Elastomères er specialiseret i produktion af hjul efter tegning i gummi, polyuretan, med fælge i stål, mekanisk svejsede og med mekanisk svejsede holdere til tunge og meget tunge læs. Det er med produktionen af hjul og styrehjul efter mål samt et omfangsrigt udvalg af produkter og en kvalitetsrig salgsservice, at Rhône Elastomères har kunnet skabe sig et ry på markedet.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  I over 30 år har vi været din kompetente partner, når det gælder det interne materialeflow. Fra de mindste møbeldele med en diameter på blot 12 mm til robuste hjul med en bæreevne op til 15.000 kg tilbyder vi hele spektret af hjul og ruller til industri og transportvogne. Derudover fremstiller vi bæreruller og transportanlæg til et optimalt materialeflow efter dine retningslinjer. Vi fremstiller også mange andre hjul og ruller efter dine retningslinjer. Herunder kan du frit vælge mellem mange optioner og farver m.m. Med vores enestående Rollfigurator® kommer du hurtigt og nemt til det passende ønskeprodukt. Hent ydeligere information på hjemmesiden www.rollfigurator.de. Vi ser frem til at høre fra dig. Dit rulletekniske team fra Stein GmbH. P.S. Kender du allerede vores nye serie af hybrid-ruller? Styrehjul og maskinfod i et produkt! Mere på vores hjemmeside www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grækenland

  G.P. Dimitriadis startede i 1965 i Piræus, Grækenland som en lille virksomhed ejet af sin grundlægger George Dimitriadis. Siden grundlæggelsen har virksomheden løbende udviklet sig og er inden for kort tid blevet en etableret lokal virksomhed, som har specialiseret sig i alle typer hjul og ruller. I 1991 bliver virksomheden et aktieselskab under navnet G. P. DIMITRIADIS S.A er beliggende i egne lokaler på 8, Mesollogiou str., . I dag er virksomheden ledet af familiens anden generation, der tilbyder en bred vifte af produkter fra hjul og rullehjul, manuelle vogne, løfteplatforme, transportører til løs vægt, transportører til stykgods, kontinuerlig mekanisk håndtering for stykgods, hjulbøre, trækvogne, gaffeltrucks, hjul og rullehjul til trucks samt løbende servicetilbud til det græske og internationale marked. Vi repræsenterer de største Europæiske virksomheder AVO - Italien, Blickle - tyskland, LAG - Italien, Rhombus - Tyskland, Steinco - Tyskland

 2. KONIJNENBURG

  Holland

  Hjul og hjulsystemer af højeste kvalitet. Til beredskab og uddannelse inden for industrien og kritiske anvendelser. Vores produkter er fremstillet af plast, gummi, polyuretan, metal og støbejern. Vi har oparbejdet vores ekspertise inden for bearbejdning og applikation af disse materialer siden 1946. Det gør os til specialister i produkter og brugerdefinerede applikationer. Vores konsulenter undersøger sammen med dig, hvordan vores produkter og løsninger kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Nogle referencer : - Udvikling af brugerdefinerede hjul til ASML renrum. - Rådgivende ingeniørvirksomhed og 1, 3 millioner dobbelte hjul til møbler. - Drivhjul støbt i polyamid, der kan klare op til 15 tons belastning til Brigthon Tower (Hollandia). - Vores rådgivere er til rådighed med hjælp til at vælge mellem vores sortiment på 22.000 standardhjul af den type hjul, som vi har på lager og klar til at levering.

 3. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Kina

  Hongxing er verdens mest konkurrencedygtige producent af gummihjul og elastiske hjul og rullehjul. Vi har mange forskellige hjul og rullehjul til netop dit behov. Vi producerer mange rullehjul for nogle af verdens mest kendte OEM-producenter. Vores kvalitetsmotto er “Quality is the life of our company". Med vores konkurrencedygtige kvalitet og prispolitik kan vi helt sikkert hjælpe dig med at udvide din virksomhed. Vælg kvalitetsprodukter fra Hongxing.

 4. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grækenland

  TROKAR PALIADELIS beliggende i Thessaloniki producerer industrielle hjul, rullehjul og tilbehør til pallevogne, vogne, trillebøre, hjul til arbejdsvogne, dæk, hjul til gaffeltrucks, materialehåndteringskøretøjer, udstyr til motoriserede køretøjer til flytning, håndtering og opbevaring. Vores produkter, hjul og nylonhjul, styrehjul i polyurethan, drejelige hjul og institutionelle hjul. Vi producerer og handler på verdensplan og leder efter distributører af vores hjul i hele verden

 5. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrig

  Virksomheden AQUITAINE ROUES CHARIOTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, kuglelejer, sportapper, hjul til vogne, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 1. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden GAFUROV SERVIS EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Affaldsspande, skrald, beholdere til indsamling af affald, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Affaldsspande, skrald brancherne. Den er baseret i Svishtov, Bulgarien.

 2. STRONGO, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden STRONGO, S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer branchen. Den opererer også inden for hjul i gummi brancherne. Den er baseret i Nivnice , Tjekkiet.

 1. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer branchen. Den er baseret i Taizhou, Kina.

 2. BECOME PARTNERS

  Spanien

  Virksomheden BECOME PARTNERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Figueres (girona), Spanien.

 3. YONCA KASTOR

  Tyrkiet

  Virksomheden YONCA KASTOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer branchen. Den opererer også inden for affaldscontainere brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. MOLCON INTERWHEELS

  Belgien

  Virksomheden MOLCON INTERWHEELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorcykeldele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Dæk og tilbehør, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Dæk og tilbehør, industrielle hjul, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og hjul brancherne. Den er baseret i Dendermonde, Belgien.

 5. ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Erhvervsservice branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Zhangjiagang City, Kina.

 6. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarien

  Virksomheden DOBRUDZHA KIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Grønsager, friske, Godsvogne, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Grønsager, friske, og Godsvogne brancherne. Den er baseret i Isperich, Bulgarien.

 7. INTEGDIFF, LTD

  Ukraine

  Virksomheden INTEGDIFF, LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, brugte containere til lagring, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 8. HUFA-ROLLEN AG

  Schweiz

  Virksomheden HUFA-ROLLEN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Härkingen, Schweiz.

 1. LIBRE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIBRE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 2. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Kleve, Tyskland.

 3. ROLLENPROFI KUHNERT

  Tyskland

  Virksomheden ROLLENPROFI KUHNERT, er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Beslag, bygge og anlæg, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 4. PRO-RO HANDLING GMBH

  Schweiz

  Virksomheden PRO-RO HANDLING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Låse, bolte og nøgler, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Egg B. Zürich, Schweiz.

 5. MANU 18

  Frankrig

  Virksomheden MANU 18, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Udlejning af industriudstyr, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Udlejning af industriudstyr, og elektriske gaffeltrucker brancherne. Den er baseret i Asnières-Les-Bourges, Frankrig.

 6. WILD AG ZUG

  Schweiz

  Virksomheden WILD AG ZUG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul til møbler branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Hjul, rullehjul og ruller til varetransport brancherne. Den er baseret i Zug, Schweiz.

 7. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, dreje-, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, dreje-, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Hjul, rullehjul og ruller - gummi brancherne. Den er baseret i Crownhill, Milton Keynes, Det Forenede Kongerige.

 8. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Tyskland

  Virksomheden TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Låse, bolte og nøgler, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 9. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Geldern, Tyskland.

 10. WICKE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WICKE GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul til møbler, og Hjul og rullehjul til industritrolleyer brancherne. Den er baseret i Auenwald, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis