• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hjul og rullehjul til industritrolleyer

Resultater for

Hjul og rullehjul til industritrolleyer - Import eksport

 1. A.R.E.S.

  Italien

 2. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

 4. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  I over 30 år har vi været din kompetente partner, når det gælder det interne materialeflow. Fra de mindste møbeldele med en diameter på blot 12 mm til robuste hjul med en bæreevne op til 15.000 kg tilbyder vi hele spektret af hjul og ruller til industri og transportvogne. Derudover fremstiller vi bæreruller og transportanlæg til et optimalt materialeflow efter dine retningslinjer. Vi fremstiller også mange andre hjul og ruller efter dine retningslinjer. Herunder kan du frit vælge mellem mange optioner og farver m.m. Med vores enestående Rollfigurator® kommer du hurtigt og nemt til det passende ønskeprodukt. Hent ydeligere information på hjemmesiden www.rollfigurator.de. Vi ser frem til at høre fra dig. Dit rulletekniske team fra Stein GmbH. P.S. Kender du allerede vores nye serie af hybrid-ruller? Styrehjul og maskinfod i et produkt! Mere på vores hjemmeside www.rollentechnik.de.

 5. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrig

  Virksomheden Rhône Elastomères startede i 1976 og er specialiseret i industrielle hjul og rullelejer til godshåndtering og alle anvendelser fra 20 kg til 12 tons nyttelast. Rhône Elastomères tilbyder et meget bredt udvalg af produkter med et pris/kvalitetsforhold, der kan imødekomme alle kundernes behov samt alle de tekniske krav, der gør sig gældende på de forskellige anvendelsesområder. Rhône Elastomères er specialiseret i produktion af hjul efter tegning i gummi, polyuretan, med fælge i stål, mekanisk svejsede og med mekanisk svejsede holdere til tunge og meget tunge læs. Det er med produktionen af hjul og styrehjul efter mål samt et omfangsrigt udvalg af produkter og en kvalitetsrig salgsservice, at Rhône Elastomères har kunnet skabe sig et ry på markedet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grækenland

  G.P. Dimitriadis startede i 1965 i Piræus, Grækenland som en lille virksomhed ejet af sin grundlægger George Dimitriadis. Siden grundlæggelsen har virksomheden løbende udviklet sig og er inden for kort tid blevet en etableret lokal virksomhed, som har specialiseret sig i alle typer hjul og ruller. I 1991 bliver virksomheden et aktieselskab under navnet G. P. DIMITRIADIS S.A er beliggende i egne lokaler på 8, Mesollogiou str., . I dag er virksomheden ledet af familiens anden generation, der tilbyder en bred vifte af produkter fra hjul og rullehjul, manuelle vogne, løfteplatforme, transportører til løs vægt, transportører til stykgods, kontinuerlig mekanisk håndtering for stykgods, hjulbøre, trækvogne, gaffeltrucks, hjul og rullehjul til trucks samt løbende servicetilbud til det græske og internationale marked. Vi repræsenterer de største Europæiske virksomheder AVO - Italien, Blickle - tyskland, LAG - Italien, Rhombus - Tyskland, Steinco - Tyskland

 2. KONIJNENBURG

  Holland

  Hjul og hjulsystemer af højeste kvalitet. Til beredskab og uddannelse inden for industrien og kritiske anvendelser. Vores produkter er fremstillet af plast, gummi, polyuretan, metal og støbejern. Vi har oparbejdet vores ekspertise inden for bearbejdning og applikation af disse materialer siden 1946. Det gør os til specialister i produkter og brugerdefinerede applikationer. Vores konsulenter undersøger sammen med dig, hvordan vores produkter og løsninger kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Nogle referencer : - Udvikling af brugerdefinerede hjul til ASML renrum. - Rådgivende ingeniørvirksomhed og 1, 3 millioner dobbelte hjul til møbler. - Drivhjul støbt i polyamid, der kan klare op til 15 tons belastning til Brigthon Tower (Hollandia). - Vores rådgivere er til rådighed med hjælp til at vælge mellem vores sortiment på 22.000 standardhjul af den type hjul, som vi har på lager og klar til at levering.

 3. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Kina

  Hongxing er verdens mest konkurrencedygtige producent af gummihjul og elastiske hjul og rullehjul. Vi har mange forskellige hjul og rullehjul til netop dit behov. Vi producerer mange rullehjul for nogle af verdens mest kendte OEM-producenter. Vores kvalitetsmotto er “Quality is the life of our company". Med vores konkurrencedygtige kvalitet og prispolitik kan vi helt sikkert hjælpe dig med at udvide din virksomhed. Vælg kvalitetsprodukter fra Hongxing.

 4. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrig

 5. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarien

 1. STRONGO, S.R.O.

  Tjekkiet

 2. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  Kina

 1. BECOME PARTNERS

  Spanien

 2. YONCA KASTOR

  Tyrkiet

 3. INTEGDIFF, LTD

  Ukraine

 4. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarien

 5. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. WILD AG ZUG

  Schweiz

 7. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

 8. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Tyrkiet

 1. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Tyskland

 2. SWEDE-WHEEL AB

  Sverige

 3. RUOTE PASCHETTA SRL

  Italien

 4. RNDR.JIRI MAREK CSC.

  Tjekkiet

 5. SAMTEK OTOMOTIV INC.

  Tyrkiet

 6. TAIYADA CASTERS CO., LTD

  Kina

 7. AUT (WHEELS & CASTORS) CO LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. PLATFORM TRUCKS 4U

  Det Forenede Kongerige

 9. AR.TRADE SRL

  Italien

 10. LUTZ DIESE E.K.

  Tyskland