• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hestekød

Resultater for

Hestekød - Import eksport

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT er en familiedrevet virksomhed i Isère med speciale i udskæring af hestekød, produkter med hestekød og behandling af hestekød. Hesteopdræt, slagtning af heste, udskæring af heste, behandling af hestekød, vakuumindpakning, indpakning på pakker, i løs vægt, på konserves og distribution. Vi dækker hele det franske marked for hestekød. CERTIFICERING IFS på vores produktionssted.

 2. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spanien

  Heste og rideskole. Ridning for begyndere. Almindelig dressur og spring.

 3. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

  Spanien

  Virksomheden HNOS CABALLERO ROJO C.B., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hestekød branchen. Den opererer også inden for charcuteri af vildt brancherne. Den er baseret i Villarramiel (palencia), Spanien.

 4. CIS VAN DEN BROECK

  Belgien

  Virksomheden CIS VAN DEN BROECK, er en Multi-Category, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, fersk kød, kød engros, Kalvekød, og hestekød brancherne. Den er baseret i Minderhout, Belgien.

 5. TOT-CAVALL

  Spanien

  Virksomheden TOT-CAVALL, er en Distributør, der opererer inden for Hestekød branchen. Den er baseret i La Nucía, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AVENTURAS DEL SUR

  Spanien

  Virksomheden AVENTURAS DEL SUR, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Hestekød branchen. Den opererer også inden for rejsearrangør - ferie, ferie med udflugter, rejser udenrigs, og organisation af grupperejser brancherne. Den er baseret i Tarifa, Spanien.

 2. THECAVEMANGRILL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THECAVEMANGRILL, er en Detailsalg, der opererer inden for Hestekød branchen. Den er baseret i Derbyshire, Det Forenede Kongerige.

 3. LEEMANS-BONELESS

  Belgien

  Virksomheden LEEMANS-BONELESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Charcuterivarer og saltede varer, hestekød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 4. CABALLOS Y YEGUAS P.R.E.

  Spanien

  Virksomheden CABALLOS Y YEGUAS P.R.E., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hestekød branchen. Den er baseret i Sant Genis De Palafolls, Spanien.

 5. EQUINOX

  Belgien

  Virksomheden EQUINOX, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Røgede og saltede kødvarer, og hestekød brancherne. Den er baseret i Wijnegem, Belgien.

 1. YEGUADA RETAMAR

  Spanien

  Virksomheden YEGUADA RETAMAR, er en Engrossalg, der opererer inden for Heste og æsler branchen. Den opererer også inden for Hestekød, heste, og Hestekød brancherne. Den er baseret i Fortuna, Spanien.

 2. CHEVIDECO

  Belgien

  Virksomheden CHEVIDECO, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for hestekød, og hestekød brancherne. Den er baseret i Rekkem, Belgien.

 1. TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB

  Sverige

  Virksomheden TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hestekød branchen. Den opererer også inden for fersk kød engros, og dybfrosset kød engros brancherne. Den er baseret i Oxaback, Sverige.

 2. RUITHOF PAARDENVLEES

  Holland

  Virksomheden RUITHOF PAARDENVLEES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hestekød branchen. Den er baseret i Musselkanaal, Holland.

 3. YEGUADA DIMOBA

  Spanien

  Virksomheden YEGUADA DIMOBA, der opererer inden for Hestekød branchen. Den opererer også inden for heste brancherne. Den er baseret i Santa Fe De Mondújar-Almería, Spanien.

 4. SARL LACOMBE

  Frankrig

  Virksomheden SARL LACOMBE, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Hestekød, Kød og fjerkræ, og Hestekød brancherne. Den er baseret i St Santin De Maurs, Frankrig.

 5. ELIF PAZARLAMA

  Tyrkiet

  Virksomheden ELIF PAZARLAMA, er en Engrossalg, der opererer inden for Hestekød branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 6. M.K.Z. SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden M.K.Z. SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Hestekød, og Hestekød brancherne. Den er baseret i Rawicz, Polen.

 7. SOVICA LOTTIN

  Frankrig

  Virksomheden SOVICA LOTTIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hestekød branchen. Den opererer også inden for Opskæring af kød, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Angers, Frankrig.

 8. EQUTEA

  Spanien

  Virksomheden EQUTEA, er en Engrossalg, der opererer inden for Hestekød branchen. Den er baseret i Cintruénigo (navarra), Spanien.

 1. CELEJ PIOTR

  Polen

  Virksomheden CELEJ PIOTR, er en Engrossalg, der opererer inden for Hestekød branchen. Den er baseret i Stoczek Łukowski, Polen.

 2. LAMADDALENA-LATORRE SRL

  Italien

  Virksomheden LAMADDALENA-LATORRE SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Hestekød branchen. Den er baseret i Conversano, Italien.

 3. JEMMELY S.A.

  Schweiz

 4. MUELAS CAMPILLO MARIANO

  Spanien

 5. DIUSA RENDERING S.R.L.

  Italien

 6. HAY SOLUTIONS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAY SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Foder og halm, fjerkræavl, hestefoder, Foder og halm, og HAY SOLUTIONS brancherne. Den er baseret i Touchay, Frankrig.

 7. WEHDELER GEWÜRZMÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEHDELER GEWÜRZMÜHLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Salt, Krydderier og ekstrakter, kosttilskud til heste, hestepleje, Krydderier, hestefoder, peber, og Salt brancherne. Den er baseret i Bad Bramstedt, Tyskland.

 8. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Tørrede frugter, zooteknisk foder, hestefoder, foderkugler til fugle, tørre grønsager, Husdyrsfoderingredienser, Foder til kæledyr, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Altrip, Tyskland.

 9. HESTEGO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HESTEGO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metallisering branchen. Den er baseret i Ostfildern, Tyskland.

 10. FIDO & FELIX

  Tyskland

  Billigt kornfrit hundefoder fra vores grænsebutik i Flensborg. Spar penge på Arion, Kingsmoor, Taste og the Wild og Wolfsblut

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis