• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hedvin

Resultater for

Hedvin - Import eksport

 1. MAISON BRANDINI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAISON BRANDINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for hedvine, håndværksmæssig produktion, Vine - Jura og Savoie, og aperitiffer brancherne. Den er baseret i Thonon-Les-Bains, Frankrig.

 2. MEYESTIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEYESTIX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hedvin branchen. Den er baseret i Adelsdorf, Tyskland.

 3. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Landbrugsvirksomheden Le Mire di Refrontolo producerer en fortræffelig Prosecco DOGC. En Prosecco-ejendom hvor moderne vinfremstillingsfaciliteter gør det muligt at realisere en blid presning, efterfulgt af mostgæring i temperaturkontrollerede kar og efterfølgende den sekundære gæring i forseglede beholdere. Produktion og smagning. Højt oppe ved kysten i Mire, i kommunen Refrontolo, har familien Liessi produceret vin i tre generationer. Fine vine som er typiske for deres område med en elegant image og stor smag. Top kvalitetsvine fra druer fra bakkerne i Conegliano-Valdobbiadene, lavet med passion og professionalisme. Mellem de mest kendte: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Rødvin på fad IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Salg af vin på fad og på flaske. Internetside www.proseccolemire.it.

 4. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Italien

  Vi dyrker vores otte hektarer med omhu, ustandselig opmærksomhed og lysten til at gøre vores bedste, vi udvælger klonerne, podestammerne og de valgte druer med omhu, vindyrkningen udføres med moderne teknik men uden at glemme traditionerne; og det lige til valget af den perfekte flaske, prop og etikette.

 5. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italien

  Vores virksomhed er bygget op omkring egnens kultur. Den ædle destilleri står på bakkerne i Mombaruzzo. Den omhyggelige produktionsproces for grappa di Moscato, hvide brændevine, spiritus og likører, er vores stærke side med hensyn til at opfylde både smag og behov hos forbrugerne. Kom forbi. Den omhyggelige produktionsproces for grappa di Moscato, hvide brændevine, spiritus og likører, er vores stærke side med hensyn til at opfylde både smag og behov hos forbrugerne.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VINO CHILENO

  Tyskland

  Virksomheden VINO CHILENO, er en Engrossalg, der opererer inden for Hedvin branchen. Den er baseret i Bad Salzuflen, Tyskland.

 2. THE WINE ADVENTURE

  Holland

  Virksomheden THE WINE ADVENTURE, er en Engrossalg, der opererer inden for Hedvin branchen. Den er baseret i Putten, Holland.

 3. MAISON LEROY-PREVOT ET FILS

  Belgien

  Virksomheden MAISON LEROY-PREVOT ET FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for alkoholholdige drikkevarer, hvidvin, tør, hedvine, og rødvine brancherne. Den er baseret i Binche, Belgien.

 4. BILGQUIS

  Tyrkiet

  Virksomheden BILGQUIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Tilsætningsstoffer til vin branchen. Den opererer også inden for vine med alkohol, rødvine, hedvine, og cabernet brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. CAVE BRUANT

  Frankrig

  Virksomheden CAVE BRUANT, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, Champagne og mousserende vine, Vine - Frankrig, Hedvin, Champagne og mousserende vine, og Vine - Frankrig brancherne. Den er baseret i Ormes, Frankrig.

 1. ECOLIFE 7 LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden ECOLIFE 7 LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hedvin branchen. Den er baseret i Pomorie, Bulgarien.

 2. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hedvin branchen. Den opererer også inden for havn, AOC vine, og Vine - Portugal brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 1. FWD FORWARDING

  Spanien

  Virksomheden FWD FORWARDING, er en Engrossalg, der opererer inden for Hedvin branchen. Den opererer også inden for logistik, fødevarer, og handel brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. FX DE BEUKELAER

  Belgien

  Virksomheden FX DE BEUKELAER, er en Engrossalg, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, Hedvin, og likører med urter og rødder brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 3. VINTAGE PORT GIFTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VINTAGE PORT GIFTS, er en Detailsalg, der opererer inden for Hedvin branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Tyskland

  Virksomheden FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Hedvin, Champagne og mousserende vine, Spiritus, Hedvin, og Champagne og mousserende vine brancherne. Den er baseret i Seesen, Tyskland.

 5. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Tyskland

  Virksomheden TRADING CONSULTING AMATO E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Hedvin branchen. Den opererer også inden for sektoren for fødevarer, vin, drikkevarer og konfekt brancherne. Den er baseret i Reinfeld, Tyskland.

 6. GODAERT & VAN BENEDEN

  Belgien

  Virksomheden GODAERT & VAN BENEDEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Hedvin branchen. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 7. SIGNATURE SELECTIONS

  Frankrig

  Virksomheden SIGNATURE SELECTIONS, der opererer inden for Hedvin branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, og Mousserende vine brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 8. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, Champagne og mousserende vine, Hedvin, og Champagne og mousserende vine brancherne. Den er baseret i Cormons (Go), Italien.

 1. GRAPE A S

  Estland

  Virksomheden GRAPE A S, er en Engrossalg, der opererer inden for Hedvin branchen. Den opererer også inden for Vine efter champagnemetoden, Spiritus, Vine efter champagnemetoden, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Harjumaa, Estland.

 2. WANDS LTD

  Malta

  Virksomheden WANDS LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Hedvin branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, Spiritus, Champagne og mousserende vine, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Marsa, Malta.

 3. FOSS MARAI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FOSS MARAI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, Hedvin, Champagne og mousserende vine, og Hedvin brancherne. Den er baseret i Valdobbiadene (Tv), Italien.

 4. STR COMMERCE

  Italien

  Virksomheden STR COMMERCE, er en Distributør, der opererer inden for Hedvin branchen. Den er baseret i Rende, Italien.

 5. HUGEL & FILS

  Frankrig

  Virksomheden HUGEL & FILS, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, og Hedvin brancherne. Den er baseret i Riquewihr, Frankrig.

 6. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Italien

  Virksomheden S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, og Hedvin brancherne. Den er baseret i Marsala (Tp), Italien.

 7. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Spanien

  Virksomheden EXPLOTACIONES VALDUERO SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, og Hedvin brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 8. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Frankrig

  Virksomheden SCAF FRUITIERE D'ARBOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, og Hedvin brancherne. Den er baseret i Arbois, Frankrig.

 9. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Frankrig

  Virksomheden SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, og Hedvin brancherne. Den er baseret i Ollieres, Frankrig.

 10. SARL YVES JACQUIER

  Frankrig

  Virksomheden SARL YVES JACQUIER, er en Distributør, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Hedvin, og Hedvin brancherne. Den er baseret i Perrigny, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis