• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr

Resultater for

Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Landbrug - import-eksport, landbrugsmateriel, Landbrugsmateriel, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 2. ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Sangerhausen, Tyskland.

 3. ETESIA S.A.S

  Frankrig

  ETESIA, der er medlem af koncernen "OUTILS WOLF", er specialiseret i design, fabrikation og salg af professionelt materiel til vedligeholdelse af grønne områder. ETESIA er en fransk virksomhed specialiseret i vedligeholdelse af parker og haver, der her markeret sig som en virksomhed med en global tilgang til bæredygtig udvikling. Virksomheden har udviklet "Bio Concept", der integrerer miljøbeskyttelse inden for alle virksomhedens divisioner og alle trin af materialets livscyklus. Etesia er det eneste og første mærke, der har lanceret en elektrisk havetraktor med batteri, der kan opsamle det afklippede græs. = ETESIA høj klippeevne, robusthed, pålidelighed, brugervenlighed og innovation. ETESIA har et af de bedste netværk af specialister inden for mekaniseret landbrug i Europa, og er blevet en vigtig leverandør til europæiske kommuner og landskabsarkitekter og har en enestående international dimension og tilstedeværelse i over 30 lande.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO PRYWATNE MARTEX

  Polen

  Vi fremstiller : fleksibel ARBO® beholdere til planteskoler i følgende versioner: STANDARD, STRONG, SAD, TEX, Kaptur, ALU, Azur, PERF. økologiske beholdere og miljøvenlige ARBO ® beholdere - EKO / JUTA. Dekorationsposer til brug som dække for plastik urtepotter og præsentation af planter. poser til kyst- og dybvandsplanter. ukrudtsafdækninger / afskærmninger til ARBO beholdere, urtepotter og jord. Fleksible bånd til opbinding af træer til støtter - pæle, wire. RURAMEX ® drænoverdækning i plast, perforerede drænrør.

 5. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Tyskland

  Vores handlinger bestemmes af en klar mission: Produktion og globalt salg af multifunktionelle systemkøretøjer til de mest krævende opgaver. Her besinder vi os konsekvent på de dyder, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, flid og teknisk spidskompetence med et mærkbart innovationsforspring ved processer, produkter og services. For at sikre dette forspring investerer vi kontinuerligt i forskning og udvikling samt i vores medarbejderes knowhow. Siden 2008 har Holder igen været fast på tyske hænder. Tre succesrige erhvervsfolk fra Baden-Württemberg har ført mærket tilbage til tidligere styrke. Max Holder GmbH har besindet sig på det, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, sydtysk flid og innovative idéer. Køretøjerne produceres nu som før i den svabiske by Metzingen. Vi bekender os til produktionsstedet Tyskland som en del af vores virksomhedsfilosofi og et løfte til vores kunder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italien

  Arnetoli Motor, førende italiensk virksomhed inden for produktion af småudstyr til trimmere, buskryddere, elektriske cuttere, kabler til buskryddere, reservedele til buskryddere, fremstilling af hoveder til buskryddere, trimmerhoved, hurtige specialhoveder, universelle hoveder med ISO 9001-certificering siden 1998, og vi bestræber os altid på at sikre den højeste kvalitet, men producerer alt in-house og udskiller os med "Made in Italy".

 2. CLOOS & KRAUS

  Luxembourg

  Virksomheden CLOOS & KRAUS, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør, Landbrugsmaskiner og tilbehør, brugte landbrugsmaskiner, reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner, og landbrugsmateriel brancherne. Den er baseret i Roost, Luxembourg.

 3. COSERWA

  Frankrig

  Virksomheden COSERWA, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, maskiner til gartnerier, forsyninger til planteskoler, Så- og planteudstyr, og Gartneri og havebrug - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Hagenbach, Frankrig.

 4. LOC IT SA

  Belgien

  Virksomheden LOC IT SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Auvelais (sambreville), Belgien.

 5. ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS)

  Frankrig

  Virksomheden ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS), er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for selvbærende klippemaskiner, haveklipper, buskryddere, og traktorer til landbrug brancherne. Den er baseret i Villeneuve-Saint Germain, Frankrig.

 1. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Italien

  Virksomheden CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, maskiner og udstyr til landbrug, redskaber og tilbehør til landbruget, Redskaber - have-, og artikler til havebrug brancherne. Den er baseret i Briga Novarese, Italien.

 2. SLIMS PLACE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SLIMS PLACE, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hydrokultur, udstyr og materiel, Hydrokultur, udstyr og materiel, biostimulater - gødning, og belysningssystemer til havebrug brancherne. Den er baseret i Hounslow, Det Forenede Kongerige.

 1. MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wiefelstede, Tyskland.

 2. AUTOLAWNMOW

  Irland

  Virksomheden AUTOLAWNMOW, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Oldcastle, Irland.

 3. AVRIL INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden AVRIL INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ploemeur, Frankrig.

 4. DFL S.R.L

  Italien

  Virksomheden DFL S.R.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, værktøj, Bygning - beslag, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og artikler til hobbyarbejde brancherne. Den er baseret i Sala Consilina, Italien.

 5. EURL PUECH PIERRE

  Frankrig

  Virksomheden EURL PUECH PIERRE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, og anlæg og udstyr til knusning og pulverisering brancherne. Den er baseret i Sauveterre De Rouergue, Frankrig.

 6. SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og spredere brancherne. Den er baseret i Niort, Frankrig.

 7. TISSAGE REVIRON

  Frankrig

  Virksomheden TISSAGE REVIRON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Vævning - maskiner og udstyr, Stoffer, kunst- og syntetiske, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, gartneri, Vævning - maskiner og udstyr, og Stoffer, kunst- og syntetiske brancherne. Den er baseret i Sainte Sigolène, Frankrig.

 8. ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K.

  Tyskland

  Virksomheden ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Binabiburg, Tyskland.

 1. CONSTRUCTION HUMEAU

  Frankrig

  Virksomheden CONSTRUCTION HUMEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i St Pierre Montlimart, Frankrig.

 2. B-E DE LIER

  Belgien

  Virksomheden B-E DE LIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, vandingsanlæg, og systemer til behandling af vand brancherne. Den er baseret i Sint-Katelijne-Waver, Belgien.

 3. SARL ETABLISSEMENT CHALAN

  Frankrig

  Virksomheden SARL ETABLISSEMENT CHALAN, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lapalud, Frankrig.

 4. B.D. - CONSTRUCT

  Belgien

  Virksomheden B.D. - CONSTRUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Balen, Belgien.

 5. SULKY BUREL

  Frankrig

  Virksomheden SULKY BUREL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Châteaubourg, Frankrig.

 6. LUCAS G

  Frankrig

  Virksomheden LUCAS G, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og udstyr til gartneri brancherne. Den er baseret i La Verrie, Frankrig.

 7. M-JARDIN.FR

  Frankrig

  Virksomheden M-JARDIN.FR, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør og reservedele, og levering brancherne. Den er baseret i Villersexel, Frankrig.

 8. AXEL GROUP S.C.A.R.L.

  Italien

  Virksomheden AXEL GROUP S.C.A.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Redskaber - have-, Boring - værktøjsmaskiner, Polering, metaller - værktøjsmaskiner, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Redskaber - have-, Boring - værktøjsmaskiner, og Polering, metaller - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Bassano Del Grappa, Italien.

 9. MAES WILFRIED

  Belgien

  Virksomheden MAES WILFRIED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for salat brancherne. Den er baseret i Heffen, Belgien.

 10. DE SANTIS NICOLA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DE SANTIS NICOLA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Værktøj og isenkram, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Bærbart maskinværktøj, Bygning - beslag, Værktøj og isenkram, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Modugno, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

5.108 Virksomheder