• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr

Resultater for

Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. BENASSI AGRICOLTURA E GIARDINAGGIO

  Italien

  Verified by europages badge

  BENASSI Srl er en ledende virksomhed indenfor design og fremstilling af maskiner til mekanisering af landbrug og havearbejde. I over 50 år på markedet, takket være den oparbejdede erfaring og forhandlernes tillid, er vi i stand til at tilbyde markedet en række maskiner til bearbejdning af jord, afhøstning af marker og pleje af græsplæner. Vi lægger med passion de evner og kompetencer vi med årene har befæstet i det daglige arbejde, men vi vender også altid blikket fremad. Siden virksomheden blev grundlagt har vi altid forsøgt på at privilegere dette rette forhold mellem kvalitet og pris. I dag er vi i stand til at levere maskiner, der bygger på den erfaring og kendskab, som kun tiden kan skabe. Den der vælger vores maskiner, er den opmærksomme bruger, som vil kunne regne med et stort mærke. Benassi står for tradition, erfaring og kvalitet.

 2. ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Sangerhausen, Tyskland.

 3. ETESIA S.A.S

  Frankrig

  ETESIA, der er medlem af koncernen "OUTILS WOLF", er specialiseret i design, fabrikation og salg af professionelt materiel til vedligeholdelse af grønne områder. ETESIA er en fransk virksomhed specialiseret i vedligeholdelse af parker og haver, der her markeret sig som en virksomhed med en global tilgang til bæredygtig udvikling. Virksomheden har udviklet "Bio Concept", der integrerer miljøbeskyttelse inden for alle virksomhedens divisioner og alle trin af materialets livscyklus. Etesia er det eneste og første mærke, der har lanceret en elektrisk havetraktor med batteri, der kan opsamle det afklippede græs. = ETESIA høj klippeevne, robusthed, pålidelighed, brugervenlighed og innovation. ETESIA har et af de bedste netværk af specialister inden for mekaniseret landbrug i Europa, og er blevet en vigtig leverandør til europæiske kommuner og landskabsarkitekter og har en enestående international dimension og tilstedeværelse i over 30 lande.

 4. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Tyskland

  Vores handlinger bestemmes af en klar mission: Produktion og globalt salg af multifunktionelle systemkøretøjer til de mest krævende opgaver. Her besinder vi os konsekvent på de dyder, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, flid og teknisk spidskompetence med et mærkbart innovationsforspring ved processer, produkter og services. For at sikre dette forspring investerer vi kontinuerligt i forskning og udvikling samt i vores medarbejderes knowhow. Siden 2008 har Holder igen været fast på tyske hænder. Tre succesrige erhvervsfolk fra Baden-Württemberg har ført mærket tilbage til tidligere styrke. Max Holder GmbH har besindet sig på det, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, sydtysk flid og innovative idéer. Køretøjerne produceres nu som før i den svabiske by Metzingen. Vi bekender os til produktionsstedet Tyskland som en del af vores virksomhedsfilosofi og et løfte til vores kunder.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO PRYWATNE MARTEX

  Polen

  Vi fremstiller : fleksibel ARBO® beholdere til planteskoler i følgende versioner: STANDARD, STRONG, SAD, TEX, Kaptur, ALU, Azur, PERF. økologiske beholdere og miljøvenlige ARBO ® beholdere - EKO / JUTA. Dekorationsposer til brug som dække for plastik urtepotter og præsentation af planter. poser til kyst- og dybvandsplanter. ukrudtsafdækninger / afskærmninger til ARBO beholdere, urtepotter og jord. Fleksible bånd til opbinding af træer til støtter - pæle, wire. RURAMEX ® drænoverdækning i plast, perforerede drænrør.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italien

  Arnetoli Motor, førende italiensk virksomhed inden for produktion af småudstyr til trimmere, buskryddere, elektriske cuttere, kabler til buskryddere, reservedele til buskryddere, fremstilling af hoveder til buskryddere, trimmerhoved, hurtige specialhoveder, universelle hoveder med ISO 9001-certificering siden 1998, og vi bestræber os altid på at sikre den højeste kvalitet, men producerer alt in-house og udskiller os med "Made in Italy".

 2. COSERWA

  Frankrig

  Virksomheden COSERWA, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, maskiner til gartnerier, forsyninger til planteskoler, Så- og planteudstyr, og Gartneri og havebrug - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Hagenbach, Frankrig.

 3. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, landbrugsmateriel, Landbrugsmateriel, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 4. CLOOS & KRAUS

  Luxembourg

  Virksomheden CLOOS & KRAUS, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør, Landbrugsmaskiner og tilbehør, brugte landbrugsmaskiner, reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner, og landbrugsmateriel brancherne. Den er baseret i Roost, Luxembourg.

 5. ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS)

  Frankrig

  Virksomheden ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS), er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for selvbærende klippemaskiner, haveklipper, buskryddere, og traktorer til landbrug brancherne. Den er baseret i Villeneuve-Saint Germain, Frankrig.

 1. LOC IT SA

  Belgien

  Virksomheden LOC IT SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Auvelais (sambreville), Belgien.

 2. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Italien

  Virksomheden CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, maskiner og udstyr til landbrug, redskaber og tilbehør til landbruget, Redskaber - have-, og artikler til havebrug brancherne. Den er baseret i Briga Novarese, Italien.

 1. SLIMS PLACE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SLIMS PLACE, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hydrokultur, udstyr og materiel, Hydrokultur, udstyr og materiel, biostimulater - gødning, og belysningssystemer til havebrug brancherne. Den er baseret i Hounslow, Det Forenede Kongerige.

 2. AVRIL INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden AVRIL INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ploemeur, Frankrig.

 3. MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wiefelstede, Tyskland.

 4. AUTOLAWNMOW

  Irland

  Virksomheden AUTOLAWNMOW, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Oldcastle, Irland.

 5. DFL S.R.L

  Italien

  Virksomheden DFL S.R.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, værktøj, Bygning - beslag, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og artikler til hobbyarbejde brancherne. Den er baseret i Sala Consilina, Italien.

 6. BRINKMAN ALMEN

  Holland

  Virksomheden BRINKMAN ALMEN, er en Detailsalg, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Almen, Holland.

 7. COLAERT ESSIEUX

  Frankrig

  Virksomheden COLAERT ESSIEUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Steenbecque, Frankrig.

 8. SARL GILIBERT ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden SARL GILIBERT ET FILS, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, og værktøjsmaskiner til landbruget brancherne. Den er baseret i Riolas, Frankrig.

 1. ETABLISSEMENTS LAPEYRE

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS LAPEYRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i La Force, Frankrig.

 2. BRINKMAN

  Belgien

  Virksomheden BRINKMAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Energikilder, alternative - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, og forsyninger til gartneri brancherne. Den er baseret i Kontich, Belgien.

 3. GERHARD DÜCKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GERHARD DÜCKER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Stadtlohn, Tyskland.

 4. BOGAERTS TUINMACHINES

  Belgien

  Virksomheden BOGAERTS TUINMACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Plænetraktorer, trillebører, beskæringsapparater, plæneklippere, og Plænetraktorer brancherne. Den er baseret i Brecht, Belgien.

 5. INTERGROW

  Belgien

  Virksomheden INTERGROW, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Anti-parasitprodukter, havebrugsarbejde, Anti-parasitprodukter, og rådgivning inden for dyrkning af frugt brancherne. Den er baseret i Aalter, Belgien.

 6. TUINMACHINES DE MEYER

  Belgien

  Virksomheden TUINMACHINES DE MEYER, er en Detailsalg, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for gardnerimaskiner, udlejning havebrugsmaskiner, udlejning og reparation af havemaskiner, og plæneklippere brancherne. Den er baseret i Grembergen, Belgien.

 7. MAES WILFRIED

  Belgien

  Virksomheden MAES WILFRIED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for salat brancherne. Den er baseret i Heffen, Belgien.

 8. VERHOEST MARC

  Belgien

  Virksomheden VERHOEST MARC, er en Detailsalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, og brugte landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Rumbeke, Belgien.

 9. RONDINI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RONDINI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, saltvogn, gardnerimaskiner, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Novellara, Italien.

 10. ROBOMOW

  Holland

  Virksomheden ROBOMOW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, plæneklippere, selvbærende klippemaskiner, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Andelst, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

5.097 Virksomheder