• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • haner - regulerbart armatur

Resultater for

Haner - regulerbart armatur - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som stærk voksende hightech-virksomhed udvikler, producerer og sælger Schubert & Salzer Control Systems højpræcise regulerings- og stopventiler til industriel brug i procestekniske processer. Med hensyn til energiforbrug, levetid og støjgenerering er vores ventiler blandt de mest effektive på markedet i dag. Deres kompakte design og høje kontrolkvalitet minimerer installations- og vedligeholdelsesomkostningerne, og sikrer høj drifts- og procespålidelighed med usædvanlig lang levetid. Vi, Schubert & Salzer Control Systems GmbH med hovedkontor i Ingolstadt tilbyder dig og dine kunder, direkte eller via vores datterselskaber i Benelux, England, Frankrig, Indien og USA samt mere end 40 internationale partnere, Schubert & Salzer-kvalitetsprodukter "Made in Germany".

 3. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 4. SAMSON AG

  Tyskland

  Med sin mangfoldige produktportefølje, har SAMSON været aktiv i mere end 100 år, hvor tingene flyder. Dette inkluderer kemiske stoffer såvel som olier, gasser og dampe. Takket være deres modulære struktur, kan vores ventiler, som er vores kerneforretning, fleksibel tilpasses de mest vanskelige opgaver. Gennem valget af to-vejs, hjørne eller tre-vejs ventiler, afhængigt af anvendelsesområdet, og den fleksible tilpasning af for eksempel flangeformer eller svejseender, materialer, foringer og kombinationen med en række drev og tilbehør, er der en løsning til enhver opgave. Kombinationen af ​​vores ventiler med digitale produkter, såsom vores forudsigelige overvågnings- og diagnosesystem SAM GUARD® afrunder tilbudet. Kombinationen af ​​vores enheder med kunstig intelligens (AI) og menneskelig erfaring og kompetence, er hvad der gør SAMSON og vores produkter, så effektive og succesrige.

 5. ES ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  ES-Armaturen GmbH er en ung dynamisk ingeniør-, produktions- og handelsvirksomhed som blev grundlagt i 2020. Vores specialiserede firma har mange års viden inden for følgende områder: Armaturer til fødevareindustrien, den farmaceutiske, kosmetiske og kemiske industri, forskruninger til industrien efter DIN og ANSI-standarder, mange års ekspertise inden for paddeteknologi, specialfremstillede produkter - har du en specifik idé? Så udfør den sammen med os! Ingeniørarbejde - "Innovative løsninger er vores daglige brød." Service - styring af reservedele. Vi er … Specialister inden for udvikling og salg af komponenter af høj kvalitet til fødevareindustrien, den farmaceutiske og den kemiske industri. Produktion og salg af højkvalitets og teknisk produkter er vores profession, og du som en tilfreds kunde, er vores motivation. Vores kernekompetencer er teknik, salg, produktion og rådgivning. Vi lægger stor værdi på udtrykket „Made in GERMANY“.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Vvs-installationer, industriel, butterflyventiler, og Haner - regulerbart armatur brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 2. NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD

  Kina

  Virksomheden NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner - regulerbart armatur branchen. Den opererer også inden for hygiejniske og sanitære apparater brancherne. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 3. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHLEY ARMATUREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner - regulerbart armatur branchen. Den opererer også inden for sikkerhedsventil brancherne. Den er baseret i Trittau, Tyskland.

 4. VICOPARTS

  Belgien

  Virksomheden VICOPARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner - regulerbart armatur branchen. Den er baseret i Moorslede, Belgien.

 5. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner - regulerbart armatur branchen. Den opererer også inden for armaturer brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 1. ADAMS ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ADAMS ARMATUREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner - regulerbart armatur, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, kontraventiler, butterflyventiler, Haner - regulerbart armatur, og Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier brancherne. Den er baseret i Herne, Tyskland.

 2. HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Haner - regulerbart armatur, Ventilatorer og blæsere - industrielle, motorisering af industrielle armaturer, Haner - regulerbart armatur, Ventilatorer og blæsere - industrielle, og Ventiler brancherne. Den er baseret i Bad Dürrheim, Tyskland.

 1. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Reduktionsgear, hydrauliske, Ankre, skibs-, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Reduktionsgear, hydrauliske, og Ankre, skibs- brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. ELGAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR GASE UND ARMATUREN MBH

  Tyskland

  Virksomheden ELGAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR GASE UND ARMATUREN MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Benzinbrændstoffer og additiver, Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, og Benzinbrændstoffer og additiver brancherne. Den er baseret i Otterfing, Tyskland.

 3. ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER

  Tyskland

  Virksomheden ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Tamm, Tyskland.

 4. CAVAGNA GROUP DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden CAVAGNA GROUP DEUTSCHLAND, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ventiler til sanitetsarmaturer branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Pumper, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, og Pumper brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 5. BORER AG

  Schweiz

  Virksomheden BORER AG, er en Distributør, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Ventiler til industriarmaturer, Haner - regulerbart armatur, Hydraulisk udstyr, Vvs-installationer, industriel, Ventiler til industriarmaturer, Haner - regulerbart armatur, og Hydraulisk udstyr brancherne. Den er baseret i Füllinsdorf, Schweiz.

 6. FORSTNER VERTRIEBS GBR

  Tyskland

  Virksomheden FORSTNER VERTRIEBS GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, og Haner - regulerbart armatur brancherne. Den er baseret i Buseck, Tyskland.

 7. INSTANDSSETZUNGSBETRIEB DIPL.ING. ROLF NAUJOKS

  Tyskland

  Virksomheden INSTANDSSETZUNGSBETRIEB DIPL.ING. ROLF NAUJOKS, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 8. SPECTRON GAS CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SPECTRON GAS CONTROL SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Smøremidler, industrielle, Gasser, komprimerede og fortættede, Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Smøremidler, industrielle, og Gasser, komprimerede og fortættede brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 1. AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, og Haner - regulerbart armatur brancherne. Den er baseret i Rheinberg, Tyskland.

 2. WATTS INDUSTRIES UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WATTS INDUSTRIES UK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for Haner - regulerbart armatur, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, Haner - regulerbart armatur, og Industrielle ventiler, betjeningsudstyr brancherne. Den er baseret i St. Neots, Det Forenede Kongerige.

 3. XOMOX INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden XOMOX INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, og Haner - regulerbart armatur brancherne. Den er baseret i Grevenbroich, Tyskland.

 4. MK ARMATURENVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MK ARMATURENVERTRIEB GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, og Haner - regulerbart armatur brancherne. Den er baseret i Wachtendonk, Tyskland.

 5. BEYER SICHERHEITSVENTIL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEYER SICHERHEITSVENTIL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Moritzburg, Tyskland.

 6. AC INOX GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AC INOX GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Mærke- og etiketteringsmaskiner, og Trykning og sætning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Alsdorf, Tyskland.

 7. GAS SOLUTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GAS SOLUTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Gasser, komprimerede og fortættede, Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, og Gasser, komprimerede og fortættede brancherne. Den er baseret i Möglingen, Tyskland.

 8. CAMPHAUSEN & CO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CAMPHAUSEN & CO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Haner - regulerbart armatur, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, og Haner - regulerbart armatur brancherne. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 9. MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, Haner - regulerbart armatur, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, og Haner - regulerbart armatur brancherne. Den er baseret i Zörbig, Tyskland.

 10. SAMSON AG

  Tyskland

  Virksomheden SAMSON AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner - regulerbart armatur, Køretøj - Telematik, Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter, Signalering - systemer og installationer, Haner - regulerbart armatur, Køretøj - Telematik, Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter, og Signalering - systemer og installationer brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis