• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • haner - regulerbart armatur

Resultater for

Haner - regulerbart armatur - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Som et hurtigt voksende højteknologisk firma udvikler, producerer og sælger Schubert & Salzer Control Systems højpræcisionsstyrings- og lukkeventiler til industriel brug inden for procesteknik. Med hensyn til energiforbrug, levetid og støjgenerering er vores ventiler blandt de mest effektive på markedet i dag. Deres kompakte design og høje kontrolkvalitet minimerer installations- og vedligeholdelsesomkostningerne, og sikrer høj drifts- og procespålidelighed med usædvanlig lang levetid. Vi, Schubert & Salzer Control Systems GmbH med hovedkontor i Ingolstadt, tilbyder dig og dine kunder direkte eller gennem vores datterselskaber i Benelux, England, Frankrig, Indien og USA samt mere end 40 internationale partnere, Schubert & Salzer kvalitetsprodukter “Made in Germany”.

 3. MÜLLER CO-AX GMBH

  Tyskland

  Velkommen til opfinderen af ​​koaksialventilteknologien. Gør vores fordele til dine, og oplev vores enestående kundeorientering. Vores mission er at udvikle skræddersyede løsninger sammen med vores kunder. Takket være vores ekspertise, erfaring og kompetente rådgivning, har müller co-ax siden 1960 udvidet til mange markeder rundt om i verden: Maskine- og anlægsteknik, marine, kemisk industri, energi, olie og gas, byggeri & transport, luftfart og mange flere. Det unikke design af vores koaksialventiler kombineret med udvælgelsen af ​​forskellige materialer og muligheder, giver en reel konkurrencemæssig fordel. For optimalt at supplere anvendelsesområderne for koaksialventilerne, er yderligere ventiltyper integreret i produktporteføljen. Vores produktsortiment inkluderer en række ventilløsninger, der kan tilpasses i henhold til kundens krav.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

  Alle produkter for "haner - regulerbart armatur"

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SAMSON AG

  Tyskland

  Med sin mangfoldige produktportefølje, har SAMSON været aktiv i mere end 100 år, hvor tingene flyder. Dette inkluderer kemiske stoffer såvel som olier, gasser og dampe. Takket være deres modulære struktur, kan vores ventiler, som er vores kerneforretning, fleksibel tilpasses de mest vanskelige opgaver. Gennem valget af to-vejs, hjørne eller tre-vejs ventiler, afhængigt af anvendelsesområdet, og den fleksible tilpasning af for eksempel flangeformer eller svejseender, materialer, foringer og kombinationen med en række drev og tilbehør, er der en løsning til enhver opgave. Kombinationen af ​​vores ventiler med digitale produkter, såsom vores forudsigelige overvågnings- og diagnosesystem SAM GUARD® afrunder tilbudet. Kombinationen af ​​vores enheder med kunstig intelligens (AI) og menneskelig erfaring og kompetence, er hvad der gør SAMSON og vores produkter, så effektive og succesrige.

 2. ES ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  ES-Armaturen GmbH er en ung dynamisk ingeniør-, produktions- og handelsvirksomhed som blev grundlagt i 2020. Vores specialiserede firma har mange års viden inden for følgende områder: Armaturer til fødevareindustrien, den farmaceutiske, kosmetiske og kemiske industri, forskruninger til industrien efter DIN og ANSI-standarder, mange års ekspertise inden for paddeteknologi, specialfremstillede produkter - har du en specifik idé? Så udfør den sammen med os! Ingeniørarbejde - "Innovative løsninger er vores daglige brød." Service - styring af reservedele. Vi er … Specialister inden for udvikling og salg af komponenter af høj kvalitet til fødevareindustrien, den farmaceutiske og den kemiske industri. Produktion og salg af højkvalitets og teknisk produkter er vores profession, og du som en tilfreds kunde, er vores motivation. Vores kernekompetencer er teknik, salg, produktion og rådgivning. Vi lægger stor værdi på udtrykket „Made in GERMANY“.

 3. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 4. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Tyskland

 5. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. LESAK - ZEMAN S.R.O.

  Tjekkiet

 2. WATTS INDUSTRIES UK

  Det Forenede Kongerige

 1. ÇERKEZKOY KOMBI SERVISI

  Tyrkiet

 2. PROTEGO (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. M & M INTERNATIONAL (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. ALL TYPE VALVES LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. M & D JENKINS

  Det Forenede Kongerige

 6. VALVE CENTRE

  Det Forenede Kongerige

 7. AVALCO LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. PACIFIC VALVE

  Det Forenede Kongerige

 1. JETSEAL

  Det Forenede Kongerige

 2. VALVES & FLOW CONTROL RESOURCES LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. KVC

  Det Forenede Kongerige

 4. STRATTON VALVES & ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. PEGLER YORKSHIRE GROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. LEEDS VALVE

  Det Forenede Kongerige

 7. CONTROL VALVE SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

 8. DAB VALVES LTD

  Det Forenede Kongerige

 9. AMETCO VALVES LTD

  Det Forenede Kongerige

 10. FRESE

  Det Forenede Kongerige