• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • haller- metal-

Resultater for

Haller- metal- - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 3. LOSBERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOSBERGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for Rumsystemer, eventtelt, Industrihangarer, og ceremonitelt brancherne. Den er baseret i Bad Rappenau, Tyskland.

 4. HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den er baseret i Hennef, Tyskland.

 5. HR-STRUCTURES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HR-STRUCTURES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for industrihytter, Præfabrikerede hangarer, ceremonitelt, Rumsystemer, udlejning af telte, og telte til messer brancherne. Den er baseret i Grebenhain, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIEBROCKREITHALLEN GMBH

  Tyskland

  Din favorit til innovative rideanlægskoncepter. Siden 1999 har vi realiseret mere end 200 nøglefærdige rideanlæg – overbevisende i kvalitet, substans og med en næsten enestående mangfoldighed af innovative, funktionelle og hestevenlige detaljer. Hver Viebrock-ridehal er en skræddersyet løsning, der forener dine individuelle krav og ønsker med moderne byggemæssige, tekniske og kvalitetsstandarder på optimal vis. Her finder ryttere ikke bare et andet hjem, men også et nyt centrum i livet. Vores erfarne og kompetente arkitekter, byggeingeniører og håndværkere ledsager dig i alle faser fra det første projekteringsminut til den ride- og driftsfærdige Viebrock-ridehal. Hvis du ønsker det, hjælper vi dig også op i sadlen. Førsteklasses byggematerialer i bedste kvalitet, både inde og ude. Vores mål er ikke kun at opføre rideanlæg, der ser imponerende og indbydende ud udefra.

 2. LUIS MAGRO S.L.

  Spanien

  Virksomheden Gallicienne har over 30 års erfaringen inden for direkte udlejning af industribygninger, kontorer i industrizonen samt garager i centrum af La Corogne. Vores stærke punkt er udlejning af hangarer i industrizonen i Pocomaco. Vi ligger La Corogne kommune. Vi er ikke en mellemmænd men der direkte udlejer og ejer alle de ejendomme, som vi udlejer.

 3. DEVA STEEL CORPORATION

  Rumænien

  Virksomheden DEVA STEEL CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, Metalskelet, Haller, metal-, Skure, jern og stål, Svejsning - stål og metal, Metalskelet, Haller, metal-, og Skure, jern og stål brancherne. Den er baseret i Hunedoara, Rumænien.

 4. CUALIMETAL, S.A.

  Spanien

  Virksomheden CUALIMETAL, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Haller, metal-, Modulopbyggede industribygninger, jernstrukturer, Haller, metal-, og præfabrikerede hangarer brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 5. ATA GROUP SRL

  Rumænien

  Virksomheden ATA GROUP SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygninger, modul- branchen. Den opererer også inden for Haller, metal-, og Haller, metal- brancherne. Den er baseret i Brasov-Romania, Rumænien.

 1. STAHL & HALLEN PROFI GMBH

  Østrig

  Virksomheden STAHL & HALLEN PROFI GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den er baseret i Sankt Georgen Bei Obernberg Am Inn, Østrig.

 2. MATRIX STRUCTURES

  Tyskland

  Virksomheden MATRIX STRUCTURES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for Industrikonsulenter, industrihytter, Industrikonsulenter, og konstruktioner i stål brancherne. Den er baseret i Reddeber, Tyskland.

 1. GIESSE SPA

  Italien

  Virksomheden GIESSE SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for industrihytter, belægninger i PVC, og hurtig lukkende døre brancherne. Den er baseret i Castellinaldo D'alba, Italien.

 2. FPUH KOBEX

  Polen

  Virksomheden FPUH KOBEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den er baseret i Kamień, Polen.

 3. VALL

  Spanien

  Virksomheden VALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for udlejning af weekendhytter, opførsel af industrihangarer, montering af industrihangarer, og industrihytter brancherne. Den er baseret i Les Borges Blanques, Spanien.

 4. VT TRADING SRL

  Rumænien

  Virksomheden VT TRADING SRL, er en Distributør, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Kobberplader og bånd, rådgivning inden for mekaniske konstruktioner, Industripladearbejde, og Kobberplader og bånd brancherne. Den er baseret i Timisoara, Rumænien.

 5. COMEZA,SC GRUPO SERMIN

  Spanien

  Virksomheden COMEZA,SC GRUPO SERMIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, montering af industrihangarer, og Kedelarbejde brancherne. Den er baseret i La Puebla De Alfinden, Spanien.

 6. TUNNEL MOBILI SRL

  Italien

  Virksomheden TUNNEL MOBILI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den er baseret i Castel San Pietro Terme, Italien.

 7. KONSTRUKCJE STALOWE

  Polen

  Virksomheden KONSTRUKCJE STALOWE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Haller, metal-, stålbjælker, metalstrukturer, og Haller, metal- brancherne. Den er baseret i Reda, Polen.

 8. DE STAALBOUWERS

  Holland

  Virksomheden DE STAALBOUWERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Haller, metal-, Skure, jern og stål, stålbjælker, Ridebanebyggeri, Haller, metal-, og Skure, jern og stål brancherne. Den er baseret i Renswoude, Holland.

 1. AVINCI

  Rumænien

  Virksomheden AVINCI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygning, industriel - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Haller, metal-, og Haller, metal- brancherne. Den er baseret i Iasi, Rumænien.

 2. FATO LOGISTIC EQUIPMENTS

  Italien

  Virksomheden FATO LOGISTIC EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for opførsel af industrihangarer, montering af industrihylder, vedvarende energi, og autoophug brancherne. Den er baseret i Teverola, Italien.

 3. POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE

  Polen

  Virksomheden POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for telte til messer og udstillinger, og luftslør til kølerum brancherne. Den er baseret i Siedlce, Polen.

 4. OSSES

  Polen

  Virksomheden OSSES, er en Multi-Category, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for telt, præfabrikerede pavilloner, montering af garage, og container brancherne. Den er baseret i Nieczajna, Polen.

 5. ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den er baseret i Siedlce, Polen.

 6. STAMPFER ZELTVERLEIH & VERKAUF

  Østrig

  Virksomheden STAMPFER ZELTVERLEIH & VERKAUF, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Haller, metal-, Containere, Stoffer, belagte, Spiritus, Haller, metal-, Containere, og Stoffer, belagte brancherne. Den er baseret i Oberndorf, Østrig.

 7. ESCHENBACH ZELTBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ESCHENBACH ZELTBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Haller, metal-, Stoffer, belagte, Telte og markiser, Metalkonstruktion, letvægts-, Haller, metal-, Stoffer, belagte, og Telte og markiser brancherne. Den er baseret i Schkeuditz, Tyskland.

 8. GÖSTA HALLENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GÖSTA HALLENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Skure, jern og stål, Metalkonstruktion, letvægts-, Haller, metal-, Bygningsarbejde, Skure, jern og stål, Metalkonstruktion, letvægts-, Haller, metal-, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Kohlberg, Tyskland.

 9. SCHNELLBAUHALLEN MEIER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHNELLBAUHALLEN MEIER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Haller, metal- branchen. Den opererer også inden for Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Linned, Tæpper, sengetæpper, dyner og edderdunsdyner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Linned, og Tæpper, sengetæpper, dyner og edderdunsdyner brancherne. Den er baseret i Ludwigshafen, Tyskland.

 10. OTTO PLOGMAKER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OTTO PLOGMAKER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Haller, metal-, Spiritus, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, og Haller, metal- brancherne. Den er baseret i Tramm, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis