• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hakkemaskiner til institutionscatering

Resultater for

Hakkemaskiner til institutionscatering - Import eksport

 1. C.EL.ME. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. har i mange år været førende inden for maskiner til restaurationsbranchen. Virksomhedens produktion er underlagt UNI ISO 9001. Virksomhedens produktion omfatter elektriske pålægsmaskiner og vertikalskæremaskiner til kød, pålæg, ost og brød, i anodiseret aluminium og rustfrit stål, automatiske og med gear, hakkemaskiner og rivejern til delikatesseforretninger og slagtere, skæremaskiner til mandler til konditorier og gourmetrestauranter, grønsagsknive, mozzarellaknive og kålskærere til hoteller, restauranter og kantiner.

 2. GARBY ANKA S.A

  Grækenland

  Virksomheden GARBY ANKA S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Skrællemaskiner og rivejern, Blandere og kværne til fødvareindustrien, Hakkemaskiner til institutionscatering, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Skrællemaskiner og rivejern, Blandere og kværne til fødvareindustrien, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Ag.i. Rentis, Grækenland.

 3. EGGERMONT

  Belgien

  Virksomheden EGGERMONT, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødhakkemaskiner og -kværne branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til institutionscatering, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til institutionscatering, elektrisk køkkenudstyr, og køkkenudstyr til institutioner brancherne. Den er baseret i Ieper, Belgien.

 4. BEAUVAL

  Belgien

  Virksomheden BEAUVAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Opskæring af kød, Hakkemaskiner til institutionscatering, Opskæring af kød, Lam - slagtekød, ferske slagteriprodukter, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Lessines, Belgien.

 5. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til institutionscatering, Slagteri - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til institutionscatering, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Reichenau, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAVIC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MAVIC S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Hakkemaskiner til institutionscatering, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Oggiona Con Santo Stefano, Italien.

 2. HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN

  Tyskland

  Virksomheden HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til institutionscatering, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Warendorf, Tyskland.

 3. AMADO CARDENES SA

  Spanien

  Virksomheden AMADO CARDENES SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til institutionscatering, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Hakkemaskiner til institutionscatering, og Kaffemaskiner, til erhvervsbrug brancherne. Den er baseret i Las Palmas De Gran Canari, Spanien.

 4. INTERMIK SP. Z O.O.

  Polen

 5. WILK INTERNATINAL - POLAND SP. Z O.O.

  Polen