• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hakkemaskiner til frugt og grønsager

Resultater for

Hakkemaskiner til frugt og grønsager - Import eksport

 1. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi er til stede i de vigtigste områder i verden, hvor der forarbejdes tomater og frugt. Vi leverer komplette produktionslinjer til tilberedning af tomatsaucer og ketchup. Vi fremstiller komplette produktionslinjer og maskiner til produktionen af frugtsaft, proceslinjer, anlæg til produktionen af frugtpuréer, især æbler, pærer, ferskner og abrikoser. Produktion af maskiner til fremstilling af marmelader og konserves. Anlæg til behandling og forarbejdning af tomater. Vores nye produktlinje til transport og behandling af bladgrøntsager er særligt indikeret til fjernelse af sand og større urenheder. Den særlige teknologi og de særlige forarbejdningsprocesser til bearbejdningen af dadler giver mulighed for at opnå gær, alkohol og eddike som underprodukter i produktionen af sirupper (klaret eller ikke klaret). ingeniør A. Rossi har hele den nødvendige know-how til at imødekomme mejeribranchens behov til anlæg.

 2. TALLERES FELIPE SOLANO

  Spanien

  Vi er specialiseret i salg af maskiner til fødevareindustrien. Vi arbejder med originale reservedele eller efter mål og tilbyder effektiv teknisk assistance. Takket være vores store erfaring på området for køb og salg af maskiner designer og fremstiller vi brugerdefinerede dele til vores kunders behov.

 3. FOODCONS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  FOODCONS GmbH & Co.KG producerer og leveret grøntsags- og frugtforarbejdningsmaskiner. Produktprogrammet omfatter snitte- og stansemaskiner til forarbejdning af f.eks. aubergine, kartoffel, kål, gulerod, paprika, rødbede, salatagurk, selleri, tomat, zucchini, løg samt ananas, æble, kiwi, græskar, melon, appelsin, citron.

 4. AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA

  Spanien

  Virksomheden AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Fødevarer - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, maskiner til aftagning af folie, og industrikomfurer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Moraleja De Enmedio, Spanien.

 5. KRONEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KRONEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til behandling af frugt og grønsager, rensemaskiner til fødevarer, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kehl Am Rhein, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GUILLOUARD A NANTES SAS

  Frankrig

  Virksomheden GUILLOUARD A NANTES SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og maling brancherne. Den er baseret i Nantes Cedex 02, Frankrig.

 2. BARCHINKAR

  Iran

  Virksomheden BARCHINKAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Flishuggere og kværne, og Flishuggere og kværne brancherne. Den er baseret i Alborz Karaj, Iran.

 3. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  Belgien

  Virksomheden CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og fleksible produktserier brancherne. Den er baseret i Staden, Belgien.

 4. FSI IMPIANTI

  Italien

  Virksomheden FSI IMPIANTI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Metalskelet, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Metalskelet, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og 3d design brancherne. Den er baseret i Scandiano, Italien.

 5. FAHRENKAEMPER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FAHRENKAEMPER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 1. TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 2. SHUNLING REFRIGERATION KITCHENWARE EQUIPMENT FACTROY

  Kina

  Virksomheden SHUNLING REFRIGERATION KITCHENWARE EQUIPMENT FACTROY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Shunde/foshan, Kina.

 1. GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY

  Italien

  Virksomheden GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Vescovana, Italien.

 2. HB INTERNATIONAL MACHINERY CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden HB INTERNATIONAL MACHINERY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Jiangsu, Kina.

 3. AV GROUP

  Serbien

  Virksomheden AV GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Trstenik, Serbien.

 4. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til institutionscatering, Slagteri - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til institutionscatering, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Reichenau, Tyskland.

 5. SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC

  Polen

  Virksomheden SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Skierniewice, Polen.

 6. SORMAC B.V.

  Holland

  Virksomheden SORMAC B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Venlo, Holland.

 7. ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i zhoushan, Kina.

 8. SOLEMA

  Frankrig

  Virksomheden SOLEMA, er en Engrossalg, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Jully Sur Sarce, Frankrig.

 1. TALLERES ARCOT SL

  Spanien

  Virksomheden TALLERES ARCOT SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Burriana, Spanien.

 2. MIGIRIS, UAB

  Litauen

  Virksomheden MIGIRIS, UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Husholdningsapparater- store, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, og Husholdningsapparater- store brancherne. Den er baseret i Mazeikiai, Litauen.

 3. FIMO A/S

  Danmark

  Virksomheden FIMO A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrællemaskiner og rivejern branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Haarby, Danmark.

 4. QINGDAO XINHONGFENG PLASTICS MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden QINGDAO XINHONGFENG PLASTICS MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i qingdao, Kina.

 5. TATLO SERVICES

  Bulgarien

  Virksomheden TATLO SERVICES, er en Distributør, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 6. J.A.M. INOX PRODUKT ODDZIAL J.A.M. ALU WASIK SP ZOO

  Polen

 7. MATELINE ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. HAPAG AG

  Schweiz

 9. LAITRAM MACHINERY APS

  Danmark

 10. BOEMA CE SP ZOO

  Polen

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Hakkemaskiner til frugt og grønsager - Import eksport

Antal resultater

999 Virksomheder