• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hakkemaskiner til frugt og grønsager

Resultater for

Hakkemaskiner til frugt og grønsager - Import eksport

 1. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi er til stede i de vigtigste områder i verden, hvor der forarbejdes tomater og frugt. Vi leverer komplette produktionslinjer til tilberedning af tomatsaucer og ketchup. Vi fremstiller komplette produktionslinjer og maskiner til produktionen af frugtsaft, proceslinjer, anlæg til produktionen af frugtpuréer, især æbler, pærer, ferskner og abrikoser. Produktion af maskiner til fremstilling af marmelader og konserves. Anlæg til behandling og forarbejdning af tomater. Vores nye produktlinje til transport og behandling af bladgrøntsager er særligt indikeret til fjernelse af sand og større urenheder. Den særlige teknologi og de særlige forarbejdningsprocesser til bearbejdningen af dadler giver mulighed for at opnå gær, alkohol og eddike som underprodukter i produktionen af sirupper (klaret eller ikke klaret). ingeniør A. Rossi har hele den nødvendige know-how til at imødekomme mejeribranchens behov til anlæg.

 2. TALLERES FELIPE SOLANO

  Spanien

  Vi er specialiseret i salg af maskiner til fødevareindustrien. Vi arbejder med originale reservedele eller efter mål og tilbyder effektiv teknisk assistance. Takket være vores store erfaring på området for køb og salg af maskiner designer og fremstiller vi brugerdefinerede dele til vores kunders behov.

 3. FOODCONS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  FOODCONS GmbH & Co.KG producerer og leveret grøntsags- og frugtforarbejdningsmaskiner. Produktprogrammet omfatter snitte- og stansemaskiner til forarbejdning af f.eks. aubergine, kartoffel, kål, gulerod, paprika, rødbede, salatagurk, selleri, tomat, zucchini, løg samt ananas, æble, kiwi, græskar, melon, appelsin, citron.

 4. AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA

  Spanien

  Virksomheden AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Fødevarer - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, maskiner til aftagning af folie, og industrikomfurer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Moraleja De Enmedio, Spanien.

 5. KRONEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KRONEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til behandling af frugt og grønsager, rensemaskiner til fødevarer, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kehl Am Rhein, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GUILLOUARD A NANTES SAS

  Frankrig

  Virksomheden GUILLOUARD A NANTES SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og maling brancherne. Den er baseret i Nantes Cedex 02, Frankrig.

 2. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  Belgien

  Virksomheden CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og fleksible produktserier brancherne. Den er baseret i Staden, Belgien.

 3. FSI IMPIANTI

  Italien

  Virksomheden FSI IMPIANTI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Metalskelet, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Metalskelet, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og 3d design brancherne. Den er baseret i Scandiano, Italien.

 4. TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 5. FAHRENKAEMPER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FAHRENKAEMPER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 1. AV GROUP

  Serbien

  Virksomheden AV GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Trstenik, Serbien.

 2. GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY

  Italien

  Virksomheden GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Vescovana, Italien.

 1. SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC

  Polen

  Virksomheden SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Skierniewice, Polen.

 2. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til institutionscatering, Slagteri - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til institutionscatering, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Reichenau, Tyskland.

 3. SOLEMA

  Frankrig

  Virksomheden SOLEMA, er en Engrossalg, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Jully Sur Sarce, Frankrig.

 4. MIGIRIS, UAB

  Litauen

  Virksomheden MIGIRIS, UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Husholdningsapparater- store, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, og Husholdningsapparater- store brancherne. Den er baseret i Mazeikiai, Litauen.

 5. TALLERES ARCOT SL

  Spanien

  Virksomheden TALLERES ARCOT SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Burriana, Spanien.

 6. SORMAC B.V.

  Holland

  Virksomheden SORMAC B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Venlo, Holland.

 7. FIMO A/S

  Danmark

  Virksomheden FIMO A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrællemaskiner og rivejern branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Hakkemaskiner til frugt og grønsager, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og Hakkemaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Haarby, Danmark.

 8. TATLO SERVICES

  Bulgarien

  Virksomheden TATLO SERVICES, er en Distributør, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 1. MATELINE ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. BOEMA CE SP ZOO

  Polen

 3. LAITRAM MACHINERY APS

  Danmark

 4. HAPAG AG

  Schweiz

 5. J.A.M. INOX PRODUKT ODDZIAL J.A.M. ALU WASIK SP ZOO

  Polen

 6. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  FEMIA designer og bygger maskiner og udstyr til forberedning og en kontinuerlig termisk behandling af grøntsager, majs og frugt. I næsten 60 år har FEMIA leveret til brancher inden for dåsepakning, dybfrysning og friske fødevarer, på alle kontinenter. Fra modtagelse af produktet på fabrikken, til dets overførsel til emballering eller fryselinjen, har vi svaret til alle dine behov, med et stort udvalg af kapaciteter, på op til 20 ton pr. time: Modtagelse og linjeindføring, rensning, vaskning, sortering, klassificering, fjernelse af stilke, tilpasning, tilskæring, indføring og overførsel. Kontinuerlig termisk behandling: blanchering, nedkøling, genhydrering, dehydrering, tørring. Vi arbejder kontinuerligt på innovation og forbedring af vores maskiner, så vi kan imødese alle dine krav: Øgning af udbyttet fra dine linjer, bevarelse af kvaliteten af dine produkter, reduktion af vand- og energiforbrug, forenkling og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, øgning af dine maskiners levetid.

 7. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 8. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 9. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 10. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis