• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hørplanter

Resultater for

Hørplanter - Import eksport

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  AgroChimInvest LLC er en af de førende russiske virksomheder som specialiserer sig i dyrkning, behandling, raffinering og eksport af landbrugsprodukter såsom koriander, sennep, hørfrø (linned - planter), kikærter, linser, ærter. Vores produktionsfaciliteter er koncentreret omkring landbrug som findes i Krasnodar regionen. Under indsamling, rensning, opbevaring og emballering af de forskellige frø, anvender vi udelukkende moderne indenlandsk og udenlandsk udstyr. Inden for de seneste år har vores førende agronomister udviklet og anvendt vores egen unikke teknologi inden for dyrkning. Under afgrødens vækstcyklus på marken bliver dens tilstand vurderet af virksomhedens personale, og alle nødvendige justeringer kan derfor anvendes i tide. Vi leverer vores produkter til kunder i lande som Indien, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa osv. Alle vores produkter gennemgår de nødvendige kvalitetstest og certificering. Det er grunden til, at vores afgrøder overholder alle europæiske og internationale kvalitetsstandarder. AgroChimInvest er

 2. AGRO ROST

  Ukraine

  Virksomheden AGRO ROST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hørplanter branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, linser, koriander, sennepper, og Korn, kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 3. LTD "RADALEN"

  Belarus

  Virksomheden LTD "RADALEN", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hørplanter branchen. Den er baseret i Volozhin, Belarus.

 4. OPAVLEN OPAVA, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden OPAVLEN OPAVA, A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer branchen. Den opererer også inden for Linned - tråd og garn, Hørplanter, Linnedstoffer, Linnedfibre, Linned - tråd og garn, Hørplanter, Linnedstoffer, og Linnedfibre brancherne. Den er baseret i Opava, Tjekkiet.

 5. AGARDI AGRARGAZDASAG RT

  Ungarn

  Virksomheden AGARDI AGRARGAZDASAG RT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilplanter branchen. Den opererer også inden for Hørplanter, og Hørplanter brancherne. Den er baseret i Seregelyes, Ungarn.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DOBOZI PETOFI MEZOGAZDASAGI TERMELO ES SZOLGALTATO SZOVETKEZET

  Ungarn

 2. ETS DEVOGELE

  Frankrig

 3. FELSOSZENTGYORGYI MEZOGAZDASAGI TERMELOSZOVETKEZET

  Ungarn

 4. NAGYMEZO MEZÖGAZDASÁGI SZOVETKEZET REPCELAK

  Ungarn

 5. MELIKE IPLIK SANAYI VE TICARET LTD STI

  Tyrkiet

 1. RAKOSFOLDJE - AGRICOLA NOVENYTERMESZTO KFT

  Ungarn

 2. ARANYKOCSI TERMELÖ, RT

  Ungarn

 1. GOEMARE ET BARRAY

  Frankrig