• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hønsefugle

Resultater for

Hønsefugle - Import eksport

 1. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for Kvæg og fjerkræ - foder, kosttilskud til dyr, fjerkræ, Kvæg og fjerkræ - foder, og Kyllingeavl brancherne. Den er baseret i Nfa Ilac Kimya, Tyrkiet.

 2. INSAVI

  Spanien

  Virksomheden INSAVI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for hønsebure, udstyr til forarbejdning og pakning af æg, bokse til duer, kyllinger og æglæggende høns, og Foder brancherne. Den er baseret i Alcover, Spanien.

 3. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Portugal

  Virksomheden ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Fornos De Algodres, Portugal.

 4. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Portugal

  Virksomheden PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, er en Underleverandør, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for fjerkræavl brancherne. Den er baseret i Meirinhas, Portugal.

 5. DELTA BIOPHARMA

  Ægypten

  Virksomheden DELTA BIOPHARMA, er en Distributør, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for farmaceutiske produkter til veterinær brug, tilsætningsstoffer til alle fødevarer og desinfektionsmidler, og artikler til dyrlæger brancherne. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MANCH MOL

  Ukraine

  Virksomheden MANCH MOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Ungvár, Ukraine.

 2. AYYILDIZ KULUÇKA

  Tyrkiet

  Virksomheden AYYILDIZ KULUÇKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Ordu, Tyrkiet.

 3. MIXRITE TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden MIXRITE TURKEY, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for udlejning og salg af pumper, og foderintegratorer til dyr brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  Kina

  Virksomheden ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Anping, Kina.

 5. B.A.K.FARM

  Grækenland

  Virksomheden B.A.K.FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for fritgående høns, og æg brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 1. PAC-DAMAS

  Syrien

  Virksomheden PAC-DAMAS, er en Distributør, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for dyrevacciner, og lægemidler til dyrlæger brancherne. Den er baseret i Damascus, Syrien.

 2. PAVESELLO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PAVESELLO S.R.L., der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Pinarolo Po, Italien.

 1. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Malo, Italien.

 2. PADOVAN ALBERTO

  Italien

  Virksomheden PADOVAN ALBERTO, er en Detailsalg, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Padova, Italien.

 3. AVILIZ, LDA

  Portugal

  Virksomheden AVILIZ, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 4. YUKSELIS POULTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden YUKSELIS POULTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. LA FERME DU CANARDIER

  Frankrig

  Virksomheden LA FERME DU CANARDIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Anneville-ambourville, Frankrig.

 6. KIAN BARZIN

  Iran

  Virksomheden KIAN BARZIN, er en Distributør, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Tehran, Iran.

 7. FREE

  Ægypten

  Virksomheden FREE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i alex, Ægypten.

 8. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

  Italien

  Virksomheden ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Carceri, Italien.

 1. NUOVA FOOD S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NUOVA FOOD S.R.L., der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Striano, Italien.

 2. SARL VOLAILLES MANSLOISES

  Frankrig

  Virksomheden SARL VOLAILLES MANSLOISES, er en Distributør, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for fjerkræ brancherne. Den er baseret i Mansle, Frankrig.

 3. CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA

  Italien

  Virksomheden CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Terralba, Italien.

 4. QUAIL AND EGGS "ORTYGIA"

  Grækenland

  Virksomheden QUAIL AND EGGS "ORTYGIA", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for vagtler, og æg brancherne. Den er baseret i thessaloniki, Grækenland.

 5. MAHUGNON FISH SARL

  Benin

  Virksomheden MAHUGNON FISH SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den er baseret i Parakou, Benin.

 6. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

  Italien

  Virksomheden ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Credaro, Italien.

 7. NUOVA IN.BE.CA. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NUOVA IN.BE.CA. S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Fabrica Di Roma, Italien.

 8. EMILIANI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EMILIANI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Hønsefugle, Kød og pålæg, og Hønsefugle brancherne. Den er baseret i Orbetello, Italien.

 9. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

  Italien

  Virksomheden AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Rivarolo Mantovano, Italien.

 10. TEI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TEI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hønsefugle, Frisk kylling, Hønsefugle, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Salo', Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis