• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • højtryksrengøringsmaskiner

Resultater for

Højtryksrengøringsmaskiner - Import eksport

 1. PRISM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  PRISM: Virksomheden PRISM (Médical Protect), 100 % fransk forebyggelse af sundheds- og smittefarer, blev oprettet i august 2020 under sundhedskrisen og er en fransk industrifabrikant, der startede som et resultat af mødet mellem entreprenører med erfaring på sundhedsområdet og en designer af maskemaskiner. . •Made in France: Virksomheden, der ligger i omegnen af Montpellier, har udviklet 100 % franske løsninger inden for rengøring og desinficering, som er prisvenlige, miljøansvarlige & bæredygtige. Den har desuden opbygget en uafhængig, fransk sektor for mundbind til engangsbrug. •Nyheder 2023 - desinficering: D-VAP 2000 & 5000 : rengøring & og desinficering med damp uden kemiske produkter. •Vores produkter: Mundbind FFP1, FFP2 og FFP3: Med andenæb. Kirurgiske masker I, II og IIR i tre farver: Blå, hvid og sort. Brugertilpassede FFP2-mundbind (logo, budskaber etc.). Brugertilpassede kirurgiske masker (type I, II og IIR) etfarvede og firefarvede (logo, budskaber etc.). •Testede og godkendte: Dobbelt godkendelse for vores FFP1, FFP2 og FFP3: EN 149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR og EN 14683: 2019 + AC: 2019. Kirurgiske masker i overensstemmelse med normen: EN 14683: 2019 + AC: 2019. D-VAP: Standard AFNOR NF T72-110 Bakteriedræbende - Virusdræbende - Svampedræbende Certificeringer PRISM: ISO 13485 (sundhed), ISO 9001 og LABEL ENVOL. •Berig dit katalog med medicinsk udstyr: Udvid dit produktudvalg med PRISM. Kontakt: j.yvanez@prism-medical-protect.fr

 2. SC-TECHNOLOGIE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SC-TECHNOLOGIE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Frauenfeld, Schweiz.

 3. G. DREXL GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden G. DREXL GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Bad Abbach, Tyskland.

 4. FLOW-TECH PRODUCTS GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLOW-TECH PRODUCTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Ziefen, Schweiz.

 5. TECHNIK-KUBICK, ANDREE KUBICK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHNIK-KUBICK, ANDREE KUBICK, er en Engrossalg, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Weyhe, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ROHRER GROUP

  Østrig

  Rohrer Group har i mere end 40 år være en pålidelig partner inden for industriel service. Vi er en internationalt meget velrenommeret virksomhed og dækker de centrale tjenesteydelser: industriel rengøring, industrielt stilladsbyggeri, industriel isolering, katalysator- og reaktorservice, monterings- og stilstandsadministration, anlægs- og apparatbyggeri, industriel istandsættelse. Vores produkter og serviceydelser: Facadestilladser, industriservice, køletårnsrengøring

 2. FLOW EUROPE GMBH

  Tyskland

  Vandstråle- og abrasivstråle-skæreanlæg til 2D- oog 3D-applikationer; Ultrahøjtrykspumper op til 6.500 bar samt højtrykskomponenter

 3. CLENA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CLENA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Støvsugere - industrielle, vandopvarming under højt tryk, højtrykspumper, højtryks vandinstallationer, og Støvsugere - industrielle brancherne. Den er baseret i Flensburg, Tyskland.

 4. GNL HANDELS- UND VERWALTUNGS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GNL HANDELS- UND VERWALTUNGS-GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Generatorenheder branchen. Den opererer også inden for Højtryksrengøringsmaskiner, benzinmotorer, hydrovaskeapparater til varmt vand, værktøjsslæder, og Højtryksrengøringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Glinde, Tyskland.

 5. SABVA

  Belgien

  Virksomheden SABVA, er en Distributør, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for højtryksspulere til bilvask, højtryksrensere til industrielt brug, industrielle fejemaskiner, og Våd og tør vacuumrenser brancherne. Den er baseret i Profondeville, Belgien.

 1. DIMACO SAT

  Frankrig

  Virksomheden DIMACO SAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i CHINON, Frankrig.

 2. COMET S.P.A.

  Italien

  Virksomheden COMET S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Sprøjtningsudstyr til landbrug, stempelpumper, vaskeapparater, pumper til højt og meget højt tryk, og Sprøjtningsudstyr til landbrug brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 1. KÄRCHER CENTER EISELE KG

  Østrig

  Virksomheden KÄRCHER CENTER EISELE KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Kufstein, Østrig.

 2. FRANK HOCHDRUCK- & DAMPFTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRANK HOCHDRUCK- & DAMPFTECHNOLOGIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

 3. BIBKO® UMWELT- UND REINIGUNGSTECHNIK GMBH - GESCHÄFTSBEREICH PLATZ®

  Tyskland

  Virksomheden BIBKO® UMWELT- UND REINIGUNGSTECHNIK GMBH - GESCHÄFTSBEREICH PLATZ®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Højtryksrengøringsmaskiner, højtrykspumper, højtryksvask, og Højtryksrengøringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Beilstein, Tyskland.

 4. MPR MARK PÖTHIG REINIGUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden MPR MARK PÖTHIG REINIGUNGSTECHNIK, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Breitscheid, Tyskland.

 5. TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER

  Tyrkiet

  Virksomheden TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vaskemaskiner og slynger, industrielle branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Højtryksrengøringsmaskiner, tilbehør og reservedele, Industriel rengøring - maskiner, Højtryksrengøringsmaskiner, og vedligeholdelse af vakuumpumper brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. EXACT HOCHDRUCKREINIGER

  Tyskland

  Virksomheden EXACT HOCHDRUCKREINIGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for højtryksrensere til industrielt brug brancherne. Den er baseret i Bad Salzdetfurth, Tyskland.

 7. SVG SUPER WASH WASCHANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SVG SUPER WASH WASCHANLAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Benningen, Tyskland.

 8. FRANKFURTER TECHNIK CENTER INH. JÖRG TEMME

  Tyskland

  Virksomheden FRANKFURTER TECHNIK CENTER INH. JÖRG TEMME, er en Engrossalg, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 1. BODO MACK

  Tyskland

  Virksomheden BODO MACK, er en Engrossalg, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Düren, Tyskland.

 2. MECLEAN

  Holland

  Virksomheden MECLEAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Højtryksrengøringsmaskiner, Højtryksrengøringsmaskiner, vaskemaskiner, industrielle støvsugere, og fejemaskiner brancherne. Den er baseret i Terneuzen, Holland.

 3. TURBOTECNICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TURBOTECNICA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Sandblæsningsudstyr, Højtryksrengøringsmaskiner, Sandblæsning - stål og metaller, Sandblæsningsudstyr, Højtryksrengøringsmaskiner, sandblæsningsmaskiner, og Sandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Legnano, Italien.

 4. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Rumænien

  Virksomheden BEST SPRING ECOCLEAN SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Højtryksrengøringsmaskiner, Industrielle vaskeanlæg, Vådrensere, Strygemaskiner, industrielle, Højtryksrengøringsmaskiner, Industrielle vaskeanlæg, Vådrensere, og Strygemaskiner, industrielle brancherne. Den er baseret i Botosani, Rumænien.

 5. B & G CLEANING SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden B & G CLEANING SYSTEMS LTD, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for udlejning af udstyr til vask, og dampvaskere til industrirengøring brancherne. Den er baseret i Uttoxeter, Det Forenede Kongerige.

 6. INGOLD & BURGERT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INGOLD & BURGERT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til elektroteknik branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Voksningsmaskiner, industrielle, Højtryksrengøringsmaskiner, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Voksningsmaskiner, industrielle, Højtryksrengøringsmaskiner, og Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 7. NEOPARTS

  Portugal

  Virksomheden NEOPARTS, er en Distributør, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for rengøring, og fælg brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 8. SCW MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden SCW MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. DECKERS

  Belgien

  Virksomheden DECKERS, er en Multi-Category, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for udlejning af maskiner til rengøring brancherne. Den er baseret i Barchon, Belgien.

 10. PP-U KOMNINO SP Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PP-U KOMNINO SP Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtryksrengøringsmaskiner branchen. Den er baseret i Gardna Wielka, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis