• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hæfteklammer

Resultater for

Hæfteklammer - Import eksport

 1. MPV PAPIER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPV PAPIER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den er baseret i Maintal, Tyskland.

 2. TORREGGIANI SRL

  Italien

  Virksomheden TORREGGIANI S.R.L. startes i Redondesco Mantova-provinsen i 1974 af de to brødre Livio og Carlo Torreggiani, som ønskede at udfordre en sektor, som dengang var meget eksperimentel. Livio tager sig af den kommercielle del, mens Carlo, der er yngre, tager sig af den produktive del. De konstruerer HÅNVÆRKSMÆSSIGT en maskine til at producere de første METALHÆFTEKLAMMER til et begrænset klientel i møbelbranchen i regionerne Veneto og Lombardiet.I dag er TORREGGIANI Srl en af de førende virksomheder i Italien inden for denne sektor med fokus på kvaliteten og på miljøet. Det højtydende udstyr opfylder selv de sidste nye teknologiske standarder. Den integrerede produktionsproces, som starter med forarbejdningen af råmaterialet (valsetråd) indtil det færdige produkt, giver os mulighed for at benytte en streng kvalitetskontrol. Udover at være på det italienske marked eksporteres en god del af produktionen til Europa og til andre stater.

 3. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Frankrig

  Virksomheden A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den opererer også inden for metalhæfteklammer til emballering, og hæfteklammer til hæftemaskiner til kontorbrug brancherne. Den er baseret i Enchenberg, Frankrig.

 4. AMBS + MORSCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AMBS + MORSCH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den er baseret i Lahr, Tyskland.

 5. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Tyskland

  Virksomheden TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Schweiz

  Virksomheden KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den er baseret i Horgen, Schweiz.

 2. KEMERLI METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden KEMERLI METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den opererer også inden for møbler, trykluftsværktøj, og møbeltilbehør brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 3. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Frankrig

  Virksomheden MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den opererer også inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr, Båndtransportører, tandremme, Vulkanisering - maskiner og udstyr, og Båndtransportører brancherne. Den er baseret i Saint-Chamond, Frankrig.

 4. 3D MAKINA KALIP

  Tyrkiet

  Virksomheden 3D MAKINA KALIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Italien

  Virksomheden TRAFILERIA TRAVER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den opererer også inden for metaltråd, og ståltråd brancherne. Den er baseret i Zevio, Italien.

 1. STALGRIT

  Belarus

  Virksomheden STALGRIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæftning og sømning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, Søm og syle, Hæfteklammer, Søm og syle, Sømnings- og hæftningsmaskiner, og søm brancherne. Den er baseret i Retchitsa, Belarus.

 2. HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD

  Kina

  Virksomheden HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den opererer også inden for Målestokke, målebånd og linealer, og Målestokke, målebånd og linealer brancherne. Den er baseret i Shangqiu, Kina.

 1. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, hærdet tråd, reb, Hæfteklammer, og fastsømmede stenkasser brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. SOFRAGRAF SENCO

  Frankrig

  Virksomheden SOFRAGRAF SENCO, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer - specialemballering, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Hæfteklammer - specialemballering, og Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer brancherne. Den er baseret i St Ame, Frankrig.

 3. TEW INDUSTRY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden TEW INDUSTRY CO., LTD., der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, og Hæfteklammer brancherne. Den er baseret i Kaohsiung, Taiwan R.O.C..

 4. MAX STEIER GMBH + CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  STEIERFORM omfatter udstansede emner, tekniske etiketter samt rullevarer fra et omfattende klæbebåndsprogram. STEIERPLAST fremstiller ringbind, mapper, omslag og chartekker individuelt efter kundeønske.

 5. LENZ, KÄMPER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LENZKÄMPER er en af ​​de førende leverandører af bøjede tråddele på det tyske marked. I mere end 90 år har LENZKÄMPER specialiseret sig i produktion af teknisk komplekse bøjede ledningsdele og samlinger med høje sikkerhedskrav. Vi fremstiller ikke kun individuelle bøjede ledningsdele, men også komplekse svejsede enheder og hybridkomponenter fremstillet af wire, metalplader og plast. Takket være vores fleksible maskinpark kan vi på en økonomisk måde fremstille små og store serier til dig. Takket være den interne værktøjsbutik kan prototyper også realiseres med kort varsel. For at give kunden den perfekte fordel, lægger vi stor vægt på kundeorienteret rådgivning. Tekniske løsninger udvikles og udarbejdes sammen med kunden. Vi lover en problemfri overgang mellem teknisk rådgivning, prototype og serieproduktion.

 6. CATTINI BOX MANUFACTURER

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er en polsk familievirksomhed grundlagt i 2011 i Kraków. Vi er involveret i produktion af papemballage og papkasser i henhold til kundernes behov. Vores specialitet er lamineret og solid emballage med offset-print og forskellige forbedringer. Vi fremstiller disse produkter ud af pap i 2, 3 eller 5 lag med forskellig vægt. Vi kan tilbyde dig forskellige former for printsubstrater, afhængigt af dine krav. I vores udbud kan du finde miljøvenlige materialer, hvilket er bekræftet af vores FSC®-certifikat (vores licensnummer: C179212). Vi er fokuseret på en kundeservice af høj kvalitet, så vi er altid til rådighed og kan hjælpe med rådgivning og skræddersyede løsninger. Vi tilbyder emballagedesigntjenester fra starten af. Før produktion forbereder vi prøver, så du kan godkende det endelige design. For at garantere en fuld service, tilbyder vi også reklameprodukter såsom: kataloger, flyers, mærkater, forretningskort. Vi samarbejder med mange lande i EU. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en rettidig levering. Vi accepterer ordrer fra 500 stk. og op!

 7. WONDAY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WONDAY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trappestiger branchen. Den opererer også inden for Gaffelstablere, Godsvogne, Vogne og trucks, Papirhullemaskiner, Tape, klæbende, Papirvarer - til skoler, Etiketter, til kontorbrug, Kontorforsyning, og Hæfteklammer, kontor brancherne. Den er baseret i Lezoux, Frankrig.

 8. WORLD TRADE SYSTEM

  Ungarn

  Virksomheden WORLD TRADE SYSTEM, er en Distributør, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Møbler og hylder, kontor-, Etiketter - papirvarer, Papirvarer - til skoler, Hæfteklammer, kontor, Møbler og hylder, kontor-, Etiketter - papirvarer, Papirvarer - til skoler, og Hæfteklammer, kontor brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 1. CUSTOM PACKAGING BOXES UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CUSTOM PACKAGING BOXES UK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hæfteklammer - specialemballering branchen. Den opererer også inden for Plomberinger - specialemballering, Informationssystemer, rådgivning, Plomberinger - specialemballering, og Informationssystemer, rådgivning brancherne. Den er baseret i London Uk, Det Forenede Kongerige.

 2. VANGRY A/S

  Danmark

  Virksomheden VANGRY A/S, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dokumentreproduktionsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Kontorforsyning, Hæfteklammer, kontor, Blæk til stempler, Kontorforsyning, Hæfteklammer, kontor, og Blæk til stempler brancherne. Den er baseret i Hilleroed, Danmark.

 3. MIKOVS. R. O.

  Tjekkiet

  Virksomheden MIKOVS. R. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, kontor, og Hæfteklammer, kontor brancherne. Den er baseret i Mikulásovice, Tjekkiet.

 4. DAMET DANKO JAKSINA S.J.

  Polen

  Virksomheden DAMET DANKO JAKSINA S.J., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, kontor, og Hæfteklammer, kontor brancherne. Den er baseret i Chwaszczyno, Polen.

 5. UNIVOX, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden UNIVOX, SPOL. S R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Reklamedimser branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, kontor, og Hæfteklammer, kontor brancherne. Den er baseret i Ceský Tesín, Tjekkiet.

 6. VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD.

  Tjekkiet

  Virksomheden VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD., er en Detailsalg, der opererer inden for Fyldepenne branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, kontor, Kontorforsyning, Hæfteklammer, kontor, og Kontorforsyning brancherne. Den er baseret i Ceské Budejovice , Tjekkiet.

 7. B E A FASTENING SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden B E A FASTENING SYSTEMS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialemballering branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer - specialemballering, og Hæfteklammer - specialemballering brancherne. Den er baseret i Beverley, Det Forenede Kongerige.

 8. ICO TRADE S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ICO TRADE S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Hæfteklammer, kontor branchen. Den opererer også inden for Kontorforsyning, og Kontorforsyning brancherne. Den er baseret i Rícany U Prahy, Tjekkiet.

 9. ERGO STAPLES

  Kroatien

  Virksomheden ERGO STAPLES, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, kontor, og Hæfteklammer, kontor brancherne. Den er baseret i Luzani, Kroatien.

 10. AVETECH, SPOL. S R.O

  Tjekkiet

  Virksomheden AVETECH, SPOL. S R.O, er en Multi-Category, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, kontor, og Hæfteklammer, kontor brancherne. Den er baseret i Praha 4 , Tjekkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis