• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hæfteklammer

Resultater for

Hæfteklammer - Import eksport

 1. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH er en polsk virksomhed, som ligger i Suwalki. Vi er specialiseret inden for produktion af koldformede stålemner til internationale markeder. Med moderne maskinudstyr, veluddannede medarbejdere og omfattende erfaring kan vi udføre de mest krævende ordre. Resultatet er en hurtig og nøjagtig udførelse af en ordre, kombineret med professionel kundeservice, professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser på markedet. Vi har været på markedet i over 25 år og er specialiseret i produktionen af: •MASKINER OG ENHEDER: Manuelle, halvautomatiske og automatiske maskiner til at starte din egen produktion. Fuld adaptation af producerede maskiner til kundespecifikke behov. •PRODUKTER: Koldformet ståltilbehør og forskellige produkter iht. kundeordrer: - Tilbehør til fotorammer - Metalklammer, skruer, fastgørelser- Metalkabinetter- Metaltilbehør - Metalhegn og -gelændere - Metalpotter - Grill og pejse. •TJENESTER: På betroede materialer fx laserbrænding af logoer på metalgenstande, pulvercoating af detaljer, bøjning af metalplader, udformning af møbelrammer til hylder og displays. - Laserskæring - Pulvermaling - Cnc-fræsning - Reparation af maskinudstyr - Dele-genvinding - Maskinteknik - Svejsning - Drejning - Møbelrammer - Bøjning af metalplader - Fremstilling af forme - Slibning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. TORREGGIANI SRL

  Italien

  Virksomheden TORREGGIANI S.R.L. startes i Redondesco Mantova-provinsen i 1974 af de to brødre Livio og Carlo Torreggiani, som ønskede at udfordre en sektor, som dengang var meget eksperimentel. Livio tager sig af den kommercielle del, mens Carlo, der er yngre, tager sig af den produktive del. De konstruerer HÅNVÆRKSMÆSSIGT en maskine til at producere de første METALHÆFTEKLAMMER til et begrænset klientel i møbelbranchen i regionerne Veneto og Lombardiet.I dag er TORREGGIANI Srl en af de førende virksomheder i Italien inden for denne sektor med fokus på kvaliteten og på miljøet. Det højtydende udstyr opfylder selv de sidste nye teknologiske standarder. Den integrerede produktionsproces, som starter med forarbejdningen af råmaterialet (valsetråd) indtil det færdige produkt, giver os mulighed for at benytte en streng kvalitetskontrol. Udover at være på det italienske marked eksporteres en god del af produktionen til Europa og til andre stater.

 3. AMBS + MORSCH GMBH

  Tyskland

 4. MPV PAPIER GMBH

  Tyskland

 5. STALGRIT

  Belarus

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Frankrig

 2. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Tyskland

 3. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Schweiz

 4. KEMERLI METAL

  Tyrkiet

 5. 3D MAKINA KALIP

  Tyrkiet

 1. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Frankrig

 2. HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD

  Kina

 1. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Italien

 2. TEW INDUSTRY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 3. SOFRAGRAF SENCO

  Frankrig

 4. LENZ, KÄMPER GMBH & CO KG

  Tyskland

  LENZKÄMPER er en af ​​de førende leverandører af bøjede tråddele på det tyske marked. I mere end 90 år har LENZKÄMPER specialiseret sig i produktion af teknisk komplekse bøjede ledningsdele og samlinger med høje sikkerhedskrav. Vi fremstiller ikke kun individuelle bøjede ledningsdele, men også komplekse svejsede enheder og hybridkomponenter fremstillet af wire, metalplader og plast. Takket være vores fleksible maskinpark kan vi på en økonomisk måde fremstille små og store serier til dig. Takket være den interne værktøjsbutik kan prototyper også realiseres med kort varsel. For at give kunden den perfekte fordel, lægger vi stor vægt på kundeorienteret rådgivning. Tekniske løsninger udvikles og udarbejdes sammen med kunden. Vi lover en problemfri overgang mellem teknisk rådgivning, prototype og serieproduktion.

 5. MAX STEIER GMBH + CO.KG

  Tyskland

  STEIERFORM omfatter udstansede emner, tekniske etiketter samt rullevarer fra et omfattende klæbebåndsprogram. STEIERPLAST fremstiller ringbind, mapper, omslag og chartekker individuelt efter kundeønske.

 6. WORLD TRADE SYSTEM

  Ungarn

 7. ICO TRADE S.R.O.

  Tjekkiet

 8. AVETECH, SPOL. S R.O

  Tjekkiet

 1. VOLF OFFICE SUPPLIES CO. LTD.

  Tjekkiet

 2. NIKEMA (S.R.L.)

  Italien

 3. MIKOVS. R. O.

  Tjekkiet

 4. ERGO STAPLES

  Kroatien

 5. KÖNIGSBORNER DRAHT GMBH

  Tyskland

 6. DFG CONDI SERVICES

  Frankrig

 7. AKI

  Australien

 8. WEST TRADING

  Polen

 9. FABRYKA CHUSTECZEK TOP 2 GARNCAREK TOMASZ WALENDZIAK JANUSZ KRAMARZ PAWEL SOLTYSIAK STANIS

  Polen

 10. DAMET DANKO JAKSINA S.J.

  Polen