• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hårdt korn

Resultater for

Hårdt korn - Import eksport

 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Holland

  VOF Plantendienst er en international producent af 100 % raffineret madlavningsolie til hele verden. De primære produkter er raffineret solsikke, raffineret majsolie, hvede, byg, gule majs, solsikkekerner, linser. Vi har gennem årene opbygget en omfattende viden inden for fremstilling af raffineret solsikkeolie, raffineret majsolie samt handel inden for korn globalt. Vi tilbyder de bedst mulige løsninger for vores klienters logistikbehov og kvalitetskrav. Vi mener, at vi kan opbygge og bevare et stærkt forhold med hver klient, ved kontinuerligt at sikre strenge forholdsregler inden for kvalitetskontrol, ved at tilbyde konkurrencedygtige priser og en professionel service. Takket være vores års erfaring, har vores hold af mæglere opnået en fantastisk forståelse af forholdene på det internationale madvareråvaremarkedet. Kombineret med vores dedikation og professionalisme, gør det os til det første valg som din globale producent og eksportør. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 3. RM & INVEST

  Frankrig

 4. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrig

 5. BIOPROTECT SRL

  Moldavia

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarien

 2. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Tyrkiet

 3. INTERAGROINVEST SA

  Moldavia

 4. ANVAR-COM SRL

  Moldavia

 5. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavia

 1. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavia

 2. TOV AMBER

  Ukraine

 1. SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI

  Tyrkiet

 2. FULGERI S.R.L.

  Italien

 3. IVALAGA COM SRL

  Moldavia

 4. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italien

 5. MALFATTO GUIDO

  Italien

 6. GATTARI SANTE

  Italien

 7. UNIDESCAL LTD

  Ukraine

 8. BELKADI TOUFIK

  Algerien

 1. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italien

 2. PLEXWOOD

  Holland

  Plexwood er træfinér til indendørs brug, der består af endetræ og kornet træ. Endetræ er hårdere end almindeligt skæretræ, hvilket gør krydsfiner egnet til områder med megen trafik. Krydsfiner anvendes til gulve, vægge, trapper og møbler, i kontorområder, detailhandel, uddannelses og sundhedspleje miljøer . I vores produktion, bruger vi ikke formaldehyd baseret lim eller flygtige organiske forbindelser (VOC). Plexwood kan opfylde næsten enhver bæredygtighedsstandard eller certificering. .

 3. LLC "HELIOS GROUP"

  Kirgisistan

 4. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Tyrkiet

 5. AGRO YUG SERVIC

  Ukraine