• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hårdt korn

Resultater for

Hårdt korn - Import eksport

 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Holland

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst er en international producent af 100 % raffineret madlavningsolie til hele verden. De primære produkter er raffineret solsikke, raffineret majsolie, hvede, byg, gule majs, solsikkekerner, linser. Vi har gennem årene opbygget en omfattende viden inden for fremstilling af raffineret solsikkeolie, raffineret majsolie samt handel inden for korn globalt. Vi tilbyder de bedst mulige løsninger for vores klienters logistikbehov og kvalitetskrav. Vi mener, at vi kan opbygge og bevare et stærkt forhold med hver klient, ved kontinuerligt at sikre strenge forholdsregler inden for kvalitetskontrol, ved at tilbyde konkurrencedygtige priser og en professionel service. Takket være vores års erfaring, har vores hold af mæglere opnået en fantastisk forståelse af forholdene på det internationale madvareråvaremarkedet. Kombineret med vores dedikation og professionalisme, gør det os til det første valg som din globale producent og eksportør. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 3. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, din pålidelige partner med hovedsæde i Cergy, specialiseret i handelsløsninger til en lang række varer. Vi er eksperter i handel med olieprodukter, heriblandt sukker ICUMSA 45 fra Brasilien, vegetabilske olier såsom solsikkeolie, sojaolie, raspolie, majsolie, olivenolie fra Thailand, Vietnam og Cambodja. Vores udvalg omfatter desuden hvede, majs og mange andre produkter efter forespørgsel. Takket være vores erfaring og ekspertise har vi gennem årene etableret solide partnerskaber med anerkendte og pålidelige leverandører på markedet for fødevareprodukter og andre varer efter mål. Vi forpligter os til at yde en personlig og professionel service for at imødekomme dine specifikke behov inden for varehandel. Vores team står klar til at besvare alle dine spørgsmål og behov.

 4. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrig

  Virksomheden LA FERME DU CHAILLOUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for blødt korn, blødt korn, og hamp brancherne. Den er baseret i Saint Mard De Réno, Frankrig.

 5. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Tyrkiet

  Virksomheden BS SARIYAVUZ EXPORTERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Hårdt korn, mel, mel af blødt korn, mel eller semuljegryn af hård hvede, og Hårdt korn brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RM & INVEST

  Frankrig

  Virksomheden RM & INVEST, er en Distributør, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Olieplanter, hørfrø, brænde og kul, og kul til brændsel brancherne. Den er baseret i Le Mesnil Le Roi, Frankrig.

 2. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, er en Distributør, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for Udvinding af olie og gas - serviceydelser, International handel - konsulenter, Varebørser, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, International handel - konsulenter, Varebørser, og Dieselbrændstof brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. BIOPROTECT SRL

  Moldavia

  Virksomheden BIOPROTECT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for Hårdt korn, og Hårdt korn brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 4. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden BALKAN COMMODITIES LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 5. ANVAR-COM SRL

  Moldavia

  Virksomheden ANVAR-COM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for majs, og Ærter brancherne. Den er baseret i Balti, Moldavia.

 1. UNIDESCAL LTD

  Ukraine

  Virksomheden UNIDESCAL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 2. INTERAGROINVEST SA

  Moldavia

  Virksomheden INTERAGROINVEST SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for vaske, og sukkerroer brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 1. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavia

  Virksomheden AGROSFERA-BM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for Grønsagsjuicer, og Grønsagsjuicer brancherne. Den er baseret i Raionul Ungheni, Moldavia.

 2. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavia

  Virksomheden AGROTERRA-IMPEX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for byg, majs, og Ærter brancherne. Den er baseret i Bascalia Raionul Basarabeasca, Moldavia.

 3. IVALAGA COM SRL

  Moldavia

  Virksomheden IVALAGA COM SRL, er en Distributør, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for byg brancherne. Den er baseret i Balti, Moldavia.

 4. TOV AMBER

  Ukraine

  Virksomheden TOV AMBER, er en Engrossalg, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den er baseret i Kapitanovka, Ukraine.

 5. FLEX GRUP VE DIS TICARET

  Tyrkiet

  Virksomheden FLEX GRUP VE DIS TICARET, er en Engrossalg, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI

  Tyrkiet

  Virksomheden SINIRLI SORUMLU BOGAZLIYAN VE ÇEVRE KOYLERI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATIFI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for pasta og kikærter brancherne. Den er baseret i Yozgat, Tyrkiet.

 7. BELKADI TOUFIK

  Algerien

  Virksomheden BELKADI TOUFIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for nitrogen brancherne. Den er baseret i Oran, Algerien.

 8. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italien

 1. FULGERI S.R.L.

  Italien

 2. MALFATTO GUIDO

  Italien

 3. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italien

 4. GATTARI SANTE

  Italien

 5. TMS INDUSTRIAL REFRIGERATION EUROPE B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  TMS Industrial Refrigeration blev grundlagt i 2002 baseret på en omfattende viden og erfaring inden for HVAC-systemer som de har opnået siden 1990. De er siden blevet en løsningspartner for industrielle kølesystemer. TMS tilbyder komplette løsninger for hårde forhold inden for følgende industrier, stål, olie/gas, offshore, e-house, energiopbevaring, silokøling, forsvar og minearbejde. Vi tilbyder: •Industrielle airconditionsystem IAC og panelkølere •Eksplosionssikre kølere og airconditionsystemer •Tryk- og filtreringsenheder •Køleenheder til korn

 6. PLEXWOOD

  Holland

  Plexwood er træfinér til indendørs brug, der består af endetræ og kornet træ. Endetræ er hårdere end almindeligt skæretræ, hvilket gør krydsfiner egnet til områder med megen trafik. Krydsfiner anvendes til gulve, vægge, trapper og møbler, i kontorområder, detailhandel, uddannelses og sundhedspleje miljøer . I vores produktion, bruger vi ikke formaldehyd baseret lim eller flygtige organiske forbindelser (VOC). Plexwood kan opfylde næsten enhver bæredygtighedsstandard eller certificering. .

 7. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, er en Engrossalg, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for blødt korn, hård hvede, Sukkerroe, Biologisk rørsukker, og blødt korn brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 8. LLC "HELIOS GROUP"

  Kirgisistan

  Virksomheden LLC "HELIOS GROUP", er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for hård hvede, blødt korn, og pakkede solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Bishkek, Kirgisistan.

 9. AGRO YUG SERVIC

  Ukraine

  Virksomheden AGRO YUG SERVIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for mel eller semuljegryn af hård hvede, mel af blødt korn, og majsmel brancherne. Den er baseret i Mykolayv, Ukraine.

 10. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden AYER TOHUMCULUK LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for hård hvede, Hård hvede, byg, og frø til blødt korn brancherne. Den er baseret i Gönen, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis