• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hårdt korn

Resultater for

Hårdt korn - Import eksport

 1. MTK LTD

  Rusland

  Verified by Europages badge

  International Trading Company LLC er en eksportør der handler med landbrugsgrossistprodukter fra de miljøvenlige områder i Rusland og andre lande. Virksomheden leverer et stort udvalg af olieholdige frø (hør, solsikke, linfrø, sennep osv.), bælgfrugter (soja, bønner, kikærter osv.), frø fra flerårige og årlige planter (krog-sneglebælg, stenkløver, rødkløver osv.) samt korn (hvede, byg, rug, havre, boghvede osv.). ITC LLC har etableret partnerskaber i Østen, Vesteuropa og Asien. De produkter som ITC handler med er certificeret og overholder alle relevante russiske og internationale kvalitetsstandarder og bestemmelser. Virksomheden leverer landbrugsvarer via hav, vej og jernbane globalt på den kortest mulige tid. Virksomhedens klienter drager fordel af en transparent og komfortabel forsendelse med gode betingelser, takket være samarbejde med de største landbrugsvirksomheder i forskellige lande.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Holland

  Verified by Europages badge

  VOF Plantendienst er en international producent af 100 % raffineret madlavningsolie til hele verden. De primære produkter er raffineret solsikke, raffineret majsolie, hvede, byg, gule majs, solsikkekerner, linser. Vi har gennem årene opbygget en omfattende viden inden for fremstilling af raffineret solsikkeolie, raffineret majsolie samt handel inden for korn globalt. Vi tilbyder de bedst mulige løsninger for vores klienters logistikbehov og kvalitetskrav. Vi mener, at vi kan opbygge og bevare et stærkt forhold med hver klient, ved kontinuerligt at sikre strenge forholdsregler inden for kvalitetskontrol, ved at tilbyde konkurrencedygtige priser og en professionel service. Takket være vores års erfaring, har vores hold af mæglere opnået en fantastisk forståelse af forholdene på det internationale madvareråvaremarkedet. Kombineret med vores dedikation og professionalisme, gør det os til det første valg som din globale producent og eksportør. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. RM & INVEST

  Frankrig

 5. BIOPROTECT SRL

  Moldavia

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. BALKAN COMMODITIES LTD.

  Bulgarien

 2. AGROSFERA-BM SRL

  Moldavia

 3. ANVAR-COM SRL

  Moldavia

 4. UNIDESCAL LTD

  Ukraine

 5. AGROTERRA-IMPEX SRL

  Moldavia

 1. INTERAGROINVEST SA

  Moldavia

 2. IVALAGA COM SRL

  Moldavia

 3. ELEVATOR NOVONIKOLAEVSKY LTD.

  Rusland

 4. MALFATTO GUIDO

  Italien

 5. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

  Italien

 6. GATTARI SANTE

  Italien

 7. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

  Italien

 8. FULGERI S.R.L.

  Italien

 9. BELKADI TOUFIK

  Algerien

 10. PLEXWOOD

  Holland

  Plexwood er træfinér til indendørs brug, der består af endetræ og kornet træ. Endetræ er hårdere end almindeligt skæretræ, hvilket gør krydsfiner egnet til områder med megen trafik. Krydsfiner anvendes til gulve, vægge, trapper og møbler, i kontorområder, detailhandel, uddannelses og sundhedspleje miljøer . I vores produktion, bruger vi ikke formaldehyd baseret lim eller flygtige organiske forbindelser (VOC). Plexwood kan opfylde næsten enhver bæredygtighedsstandard eller certificering. .

 1. SIBERIAN SUCCESS LLC

  Rusland

 2. LLC "HELIOS GROUP"

  Kirgisistan

 3. AGRO YUG SERVIC

  Ukraine

 4. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Tyrkiet