• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • håndværktøj til murerarbejde- ikke-automatisk

Resultater for

Håndværktøj til murerarbejde- ikke-automatisk - Import eksport

 1. GHD-PRÄZISIONS-FORMENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GHD-PRÄZISIONS-FORMENBAU GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Rügland, Tyskland.

 2. P3 AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden P3 AUTOMATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Barsinghausen, Tyskland.

 3. 3MURERTILBUD.NU

  Danmark

  Mangler du hjælp til murerarbejde, fundament eller murrenovering? På 3murertilbud.nu kan du hurtigt og uforpligtende få tre 100% skarpe tilbud fra murermestre, som gerne vil ordne din mureropgave. De murermestre vi samarbejder med, arbejder med stor stolthed fordi de vil og kan - ikke fordi de er nødt til det. Høj faglig stolthed er kendetegnet for disse murermestre, der alle har adskillige års viden og ekspertise i at anvende de bedste materialer til hver enkelt opgave. Det sikrer dig til at få behandlet din opgave bedst muligt med et godt resultat. Uanset om du ønsker bistand med en lille eller en større mureropgave, kan du få hjælp fra en erfaren murer med adskillige års ekspertise. Ekspertise omkring murerarbejde i gamle dage er også i dag en central kvalifikation især ved reparationer på gamle murstenshuse. På 3murertilbud.nu tilbyder vi private at finde en certificeret murer, der også befinder sig tæt på, hvor du bor. Det foregår sådan, at du opdaterer skemaet online med, hvad du ønsker bistand med. Så afgiver 3 murerfirmaer tilbud på den opgave, som skal udføres. Du bestemmer helt selv, hvilken murer du ønsker at bestille til jobbet. Du er ikke bundet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er tilfreds med dem. Endvidere er vores tjeneste fuldstændig gratis at bruge. I de mørke og triste måneder, drømmer du måske om at varme dig ved en kakkelovn eller kamin. Det er i de fleste tilfælde en murer, der kan assistere dig med denne opgave.

 4. MURERMESTER MADS JESSEN JENSEN

  Danmark

  Hos murermester Mads Jessen Jensen er vi kompromisløse når det kommer til god kvalitet og godt håndværk. Vores mange år i branchen har sikret et højt ekspertise niveau, hvorfor vi er i stand til at levere det bedst mulige slutresultat. Hos varetager vi alt almindeligt murerarbejde. Vi opgaver omfatter blandt andre udskiftning af tag, nyt badeværelse, facaderenovering, sokkelreparation, omfugning, pudsning, vandskuring m.v. Vi varetaget både opgaver for private og erhverv, og er derfor vant til opgaver i alle afskygninger. Vi tilbyder hovedsageligt vores service i Espegærde, men påtager også opgaver i Hillerød og Helsingør omegn. Når vi bestiger en opgaver, så går gør vi det primært som hovedentreprise. På den måde er vi med gennem hele processen, og sikrer et gnidningsfrit forløb. På samme måde undgår vi også kedelige misforståelser blandt for mange involverede parter. Hvis du står overfor et større projekt, så kontakt os på tlf. 21 25 55 03, og få et uforpligtende tilbud. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for vejledning til dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 5. JENSEN BYG APS

  Danmark

  Vi tilbyder professionelt og kvalitetsbevidst murerarbejde. Vi har dygtige og erfarne håndværkere, der altid yder service og god kvalitet. Vi udfører både små og store opgaver, for både private og virksomheder. Skal du have lavet renovering, tagarbejde, facaderenovering eller totalentreprise? Hvis du skal have lavet en totalløsning, tilbyder vi hovedentreprisen, rådgivning, vejledning og den bedste løsning til dit projekt! Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud til netop dit behov!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MURERMESTER PER JØRGENSEN & SØN

  Danmark

  Murermester Per Jørgen & Søn er din murermester og assist på Sjælland. Vi har eksisteret i mange år og vores forretning har gået i generationernes fodspor. Vi er en loyal murer og arbnejder med de bedste arbejdsredskaber på markedet. Vi elsker vores arbejde, og dette vil smitte af på dine jobs. Hos os kan du få dine opgaver løst problemfrit og til højeste kvalitet.

 2. MURERHANDEL

  Danmark

  Murerhandel er danmarks førende leverandør af murerværktøj og mikrocement. Står du og er på udkig efter mikrocementværktøj og materialer til dit murerfirma? Så er murerhandel.dk det rigtige sted for dig. Vi forhandler et bredt udvalgt at værktøj og materialer. Vi har lager i Viborg men leverer til nåde private og virksomheder i hele Danmark. På vores webshop kan du se vore store udvalg og priser, men kontakt os gerne for et attraktiv mængderabat.

 3. FELO-WERKZEUGFABRIK HOLLAND-LETZ GMBH

  Tyskland

 4. BOUREZ - KESTELOOT

  Belgien

 5. BOIS MATÉRIAUX WILLY PUTZ

  Luxembourg

 1. SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE

  Tyskland

 2. P.A. JANSEN GMBH U CO., KG

  Tyskland

 1. ASG-KER MUSZAKI KFT

  Ungarn

 2. REVESTIMIENTOS MAXYEMOR SL "GRUPO RMY"

  Spanien

 3. RICHARD CHRISTMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. J.A. GADD LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. KAUL WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

 6. DB MATERIAUX

  Frankrig

 7. MURERFIRMAET AXEL POULSEN & SOENNER A/S

  Danmark

 8. BELZONA SERVICE NORD GMBH

  Tyskland

 1. KIWERA KACHELOFEN-SCHORNSTEINBAU GMBH

  Tyskland

 2. LIENER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 3. PRO - EURO - MAT

  Belgien

 4. INSTALACION ASON S.L.

  Spanien

 5. JPM MAJERUS

  Belgien

 6. RASMUS JAKOBSEN GRENAA A/S

  Danmark

 7. STELICORTE - COMERCIO DE FERRAMENTAS E MADEIRAS, S.A.

  Portugal

 8. STAWOSAN KEDZIERSKI WIESLAW KEDZIERSKI MARCIN SZCZEPANSKI JAKUB SZCZEPANSKI PIOTR SPOLKA J

  Polen

 9. TIFOR TOBBELU IPARI FORGACSOLOSZERSZAM KFT

  Ungarn

 10. FOLDESI KFT

  Ungarn

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Håndværktøj til murerarbejde- ikke-automatisk - Import eksport

Antal resultater

790 Virksomheder