• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • håndværktøj til murerarbejde- ikke-automatisk

Resultater for

Håndværktøj til murerarbejde- ikke-automatisk - Import eksport

 1. P3 AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden P3 AUTOMATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Barsinghausen, Tyskland.

 2. 3MURERTILBUD.NU

  Danmark

  Mangler du hjælp til murerarbejde, fundament eller murrenovering? På 3murertilbud.nu kan du hurtigt og uforpligtende få tre 100% skarpe tilbud fra murermestre, som gerne vil ordne din mureropgave. De murermestre vi samarbejder med, arbejder med stor stolthed fordi de vil og kan - ikke fordi de er nødt til det. Høj faglig stolthed er kendetegnet for disse murermestre, der alle har adskillige års viden og ekspertise i at anvende de bedste materialer til hver enkelt opgave. Det sikrer dig til at få behandlet din opgave bedst muligt med et godt resultat. Uanset om du ønsker bistand med en lille eller en større mureropgave, kan du få hjælp fra en erfaren murer med adskillige års ekspertise. Ekspertise omkring murerarbejde i gamle dage er også i dag en central kvalifikation især ved reparationer på gamle murstenshuse. På 3murertilbud.nu tilbyder vi private at finde en certificeret murer, der også befinder sig tæt på, hvor du bor. Det foregår sådan, at du opdaterer skemaet online med, hvad du ønsker bistand med. Så afgiver 3 murerfirmaer tilbud på den opgave, som skal udføres. Du bestemmer helt selv, hvilken murer du ønsker at bestille til jobbet. Du er ikke bundet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er tilfreds med dem. Endvidere er vores tjeneste fuldstændig gratis at bruge. I de mørke og triste måneder, drømmer du måske om at varme dig ved en kakkelovn eller kamin. Det er i de fleste tilfælde en murer, der kan assistere dig med denne opgave.

 3. MURERMESTER MADS JESSEN JENSEN

  Danmark

  Hos murermester Mads Jessen Jensen er vi kompromisløse når det kommer til god kvalitet og godt håndværk. Vores mange år i branchen har sikret et højt ekspertise niveau, hvorfor vi er i stand til at levere det bedst mulige slutresultat. Hos varetager vi alt almindeligt murerarbejde. Vi opgaver omfatter blandt andre udskiftning af tag, nyt badeværelse, facaderenovering, sokkelreparation, omfugning, pudsning, vandskuring m.v. Vi varetaget både opgaver for private og erhverv, og er derfor vant til opgaver i alle afskygninger. Vi tilbyder hovedsageligt vores service i Espegærde, men påtager også opgaver i Hillerød og Helsingør omegn. Når vi bestiger en opgaver, så går gør vi det primært som hovedentreprise. På den måde er vi med gennem hele processen, og sikrer et gnidningsfrit forløb. På samme måde undgår vi også kedelige misforståelser blandt for mange involverede parter. Hvis du står overfor et større projekt, så kontakt os på tlf. 21 25 55 03, og få et uforpligtende tilbud. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for vejledning til dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 4. MURERMESTER PER JØRGENSEN & SØN

  Danmark

  Murermester Per Jørgen & Søn er din murermester og assist på Sjælland. Vi har eksisteret i mange år og vores forretning har gået i generationernes fodspor. Vi er en loyal murer og arbnejder med de bedste arbejdsredskaber på markedet. Vi elsker vores arbejde, og dette vil smitte af på dine jobs. Hos os kan du få dine opgaver løst problemfrit og til højeste kvalitet.

 5. JENSEN BYG APS

  Danmark

  Vi tilbyder professionelt og kvalitetsbevidst murerarbejde. Vi har dygtige og erfarne håndværkere, der altid yder service og god kvalitet. Vi udfører både små og store opgaver, for både private og virksomheder. Skal du have lavet renovering, tagarbejde, facaderenovering eller totalentreprise? Hvis du skal have lavet en totalløsning, tilbyder vi hovedentreprisen, rådgivning, vejledning og den bedste løsning til dit projekt! Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud til netop dit behov!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MURERHANDEL

  Danmark

  Murerhandel er danmarks førende leverandør af murerværktøj og mikrocement. Står du og er på udkig efter mikrocementværktøj og materialer til dit murerfirma? Så er murerhandel.dk det rigtige sted for dig. Vi forhandler et bredt udvalgt at værktøj og materialer. Vi har lager i Viborg men leverer til nåde private og virksomheder i hele Danmark. På vores webshop kan du se vore store udvalg og priser, men kontakt os gerne for et attraktiv mængderabat.

 2. GHD-PRÄZISIONS-FORMENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GHD-PRÄZISIONS-FORMENBAU GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Rügland, Tyskland.

 3. FELO-WERKZEUGFABRIK HOLLAND-LETZ GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FELO-WERKZEUGFABRIK HOLLAND-LETZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 4. PRO - EURO - MAT

  Belgien

  Virksomheden PRO - EURO - MAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Stillads og stiger, flisegulv, lægning af lofter og sænkede lofter, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Stillads og stiger brancherne. Den er baseret i Achene, Belgien.

 5. BOUREZ - KESTELOOT

  Belgien

  Virksomheden BOUREZ - KESTELOOT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Pensler og malerpensler, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Pensler og malerpensler, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og børster brancherne. Den er baseret i Ardooie, Belgien.

 1. BOIS MATÉRIAUX WILLY PUTZ

  Luxembourg

  Virksomheden BOIS MATÉRIAUX WILLY PUTZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Termiske isoleringsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Betonkonstruktioner, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, natursten, grus, Betonkonstruktioner, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Schieren, Luxembourg.

 2. JPM MAJERUS

  Belgien

  Virksomheden JPM MAJERUS, er en Detailsalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Værktøj til fliselæggere, og leverancer til marmorvarefabrikanter brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE

  Tyskland

  Virksomheden SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyser - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til elektroteknik, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Trykluftsystemer og redskaber, Hvæsning - værktøjsmaskiner, Håndværktøj til elektroteknik, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Trykluftsystemer og redskaber, og Hvæsning - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 2. DELMAT MATERIAUX

  Frankrig

  Virksomheden DELMAT MATERIAUX, er en Distributør, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, værktøj, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Valmont, Frankrig.

 3. REVESTIMIENTOS MAXYEMOR SL "GRUPO RMY"

  Spanien

  Virksomheden REVESTIMIENTOS MAXYEMOR SL "GRUPO RMY", er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for ommøblering indendørs brancherne. Den er baseret i Barakaldo, Spanien.

 4. ASG-KER MUSZAKI KFT

  Ungarn

  Virksomheden ASG-KER MUSZAKI KFT, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til træarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til træarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Tatabanya, Ungarn.

 5. DB MATERIAUX

  Frankrig

  Virksomheden DB MATERIAUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Vedene, Frankrig.

 6. TIFOR TOBBELU IPARI FORGACSOLOSZERSZAM KFT

  Ungarn

  Virksomheden TIFOR TOBBELU IPARI FORGACSOLOSZERSZAM KFT, der opererer inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, og Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 7. ETLER ES TARSAI KFT

  Ungarn

  Virksomheden ETLER ES TARSAI KFT, er en Engrossalg, der opererer inden for Ikke-automatisk håndværktøj til bilreparation branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til elektroteknik, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til elektroteknik, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 8. P.A. JANSEN GMBH U CO., KG

  Tyskland

  Virksomheden P.A. JANSEN GMBH U CO., KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Malinger og lakker, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Malinger og lakker, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Bad Neuenahr-Ahrweiler, Tyskland.

 1. J.A. GADD LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J.A. GADD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træbearbejdning - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Maskinsave, bærbare, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Maskinsave, bærbare brancherne. Den er baseret i Cheltenham, Det Forenede Kongerige.

 2. STELICORTE - COMERCIO DE FERRAMENTAS E MADEIRAS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden STELICORTE - COMERCIO DE FERRAMENTAS E MADEIRAS, S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Planteskoler og skovbrug, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Argoncilhe, Portugal.

 3. KAUL WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KAUL WERKZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 4. KIWERA KACHELOFEN-SCHORNSTEINBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KIWERA KACHELOFEN-SCHORNSTEINBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Waltrop, Tyskland.

 5. LIENER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIENER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Lienen, Tyskland.

 6. MURERFIRMAET AXEL POULSEN & SOENNER A/S

  Danmark

  Virksomheden MURERFIRMAET AXEL POULSEN & SOENNER A/S, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Vejen, Danmark.

 7. BELZONA SERVICE NORD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BELZONA SERVICE NORD GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Sittensen, Tyskland.

 8. MURERMESTER RENE GODTHAAB LARSEN A/S

  Danmark

  Virksomheden MURERMESTER RENE GODTHAAB LARSEN A/S, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Vallensbaek, Danmark.

 9. RICHARD CHRISTMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden RICHARD CHRISTMANN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 10. METALICAS ALMUDI S.L.

  Spanien

  Virksomheden METALICAS ALMUDI S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Molina De Segura, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis