• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • håndværktøj til bygningsarbejde- ikke-automatisk

Resultater for

Håndværktøj til bygningsarbejde- ikke-automatisk - Import eksport

 1. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrig

  DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS", der blev etableret i 1920 i Saint-Nazaire, har først og fremmest fokus på at tilfredsstille efterspørgslen og på optimering af de tjenesteydelser, der leveres til kunden. Firmaet er medlem af gruppen Socoda, der er en stærk uafhængig gruppe på 650 forretninger over hele Frankrig. MARINE DOCKS "TECHNIDIS" tilbyder kunderne en bred vifte af produkter fra førende producenter. Det er mere og mere effektive innovative produkter inden for følgende områder: Værktøj, pneumatik, svejsning, skæreværktøj, slibeværktøj, løft, udstyr til individuel beskyttelse, skruer og møtrikker, smøring, limning. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" tilbyder kunderne serviceløsninger til den bedste pris, der er tilpasset kundernes individuelle behov, hvad enten det er store kunder, smv'er, underleverandører eller håndværkere. DOCKS MARITIMES TECHNIDIS, vi stiller ekspertise til rådighed for virksomhederne.

 2. SVANE GLAS A/S - GLARMESTER

  Danmark

  Svane Glas A/S er en dansk glarmester virksomhed, som beskæftiger sig med alt inden for glarmesteropgaver. Svane Glas arbejder med alle typer af glas og termoruder, som bliver fremstillet på egen termorudefabrik. Herudover arbejder Svane Glas også med Aluminiums- og glasfacader til virksomheder, interiørglas og spejle til design og indretning. Står du og skal have udskiftet et helt vindue eller en dør tilbyder Svane Glas nu også at udskifte disse til nye. Svane Glas betjener både de private kunder men også professionelle kunder og byder også ind på store totalentrepriser, hvor en dygtig og kompetent glarmester skal bruges. Du finder Glarmester Svane Glas i 7 forskellige byer i Danmark, hvor den enkelte virksomhed er selvstæding. Svane Glas A/S har hovedkontor i Randers og afdelinger i: Århus, Hammel, Ebeltoft, Grenaa, Bjerringbro og Roskilde. Ved at være lokal kan Svane Glas rykke ud til de fleste akut opgaver, når ruden er knust eller andre opgaver, som kræver øjeblikkelig assistance.

 3. AJKA F.P.H.

  Polen

  Vi er specialiseret i fremstilling af pensler, børster og koste til fejning og distribution af maling og byggeværktøj. Moderne maskiner. Pensler og børster er lavet i serie, men laves også på bestilling. Vi sælger: malerfolie byggefolie; papirtape; pakketape; sølvkanaler; maleruller byggespande, bakker og malergitre, spartler, flisekryds, skrabere. Attraktiv pris på udbudte varer og hurtig udførelse af ordrer.

 4. RIVALD APS

  Danmark

  Stort udvalg af professionelt murerværktøj og -tilbehør til konkurrencedygtige priser. Hos Rivald finder du alt, du skal bruge af tilbehør, specialværktøj, samt slibe- og fræseværktøj til dit næste byggeprojekt. Sælges til både private og erhverv.

 5. VIP-TEC

  Tyrkiet

  Virksomheden VIP-TEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj, ikke-automatisk, håndværktøj uden motor, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, og Håndværktøj, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY

  Polen

  Virksomheden PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY, er en Distributør, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Kamieniec Wrocławski, Polen.

 2. JPM MAJERUS

  Belgien

  Virksomheden JPM MAJERUS, er en Detailsalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til murerarbejde, ikke-automatisk, Værktøj til fliselæggere, og leverancer til marmorvarefabrikanter brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 3. GROUPE SAMSE

  Frankrig

  Virksomheden GROUPE SAMSE, er en Distributør, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Byggematerialer, værktøj, og Byggematerialer brancherne. Den er baseret i Grenoble, Frankrig.

 4. VIDEOSCOPE INDUSTRIEL

  Frankrig

  Virksomheden VIDEOSCOPE INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Seilh, Frankrig.

 5. QUALITY TOOL

  Ukraine

  Virksomheden QUALITY TOOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 1. ZIFORT

  Frankrig

  Virksomheden ZIFORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Saint Martin Du Fresne, Frankrig.

 2. JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA

  Portugal

  Virksomheden JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for udlejning og salg af maskiner til byggesektoren, værktøj, og udlejning pudsemaskiner brancherne. Den er baseret i Almagreira, Pombal, Portugal.

 1. FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, redskaber og tilbehør til landbruget, Landbrugsmaskiner, og tilbehør til landbrug brancherne. Den er baseret i Lixa, Portugal.

 2. ARMEG LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ARMEG LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Boremaskiner, og Boremaskiner brancherne. Den er baseret i Dronfield, Det Forenede Kongerige.

 3. ABUJARDAR

  Spanien

  Virksomheden ABUJARDAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Marmorarbejde - maskiner, Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr, Marmorarbejde - maskiner, Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr, slagoprivere, og afhamring brancherne. Den er baseret i Borriol, Spanien.

 4. DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING

  Tyrkiet

  Virksomheden DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggesektoren - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Malerpensler og -ruller, Spatler og murskeer, fabrikation af værktøj til byggebranchen, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, og Malerpensler og -ruller brancherne. Den er baseret i Çanakkale, Tyrkiet.

 5. COMENSAL SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden COMENSAL SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Mørtel til byggeindustrien, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, manuelt værktøj, og Mørtel til byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Janki, Polen.

 6. SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for håndslibeværktøj uden motor, og reparation svejsepistoler brancherne. Den er baseret i Coventry, Det Forenede Kongerige.

 7. ISLINGTON BUILDERS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ISLINGTON BUILDERS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Islington, Det Forenede Kongerige.

 8. TSTRADE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TSTRADE, er en Detailsalg, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Borehamwood, Det Forenede Kongerige.

 1. BIANDITZ, S.L.

  Spanien

  Virksomheden BIANDITZ, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for skruetrækkere brancherne. Den er baseret i Irún, Spanien.

 2. AKSPROTEH OOO

  Belarus

  Virksomheden AKSPROTEH OOO, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 3. KUBALA SP.ZO.O.

  Polen

  Virksomheden KUBALA SP.ZO.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for murske til håndværker, pudsebræt til murer, Blandingsanlæg, og tilbehør til maling brancherne. Den er baseret i Ul.daszyńskiego 68, Polen.

 4. SGS TOOLS

  Tyrkiet

  Virksomheden SGS TOOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Skafter til håndværktøj, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Skafter til håndværktøj, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, og sektoren for isenkram og værktøj brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP

  Polen

  Virksomheden FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for pensel, og værktøj brancherne. Den er baseret i Gorlice, Polen.

 6. ARON BULGARIA

  Bulgarien

  Virksomheden ARON BULGARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 7. PHU INTER-S

  Polen

  Virksomheden PHU INTER-S, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Malerpensler og -ruller, værktøjsmaskiner, klæbebånd til maskering, og Malerpensler og -ruller brancherne. Den er baseret i Żyrardów, Polen.

 8. ROLLEX S.A.

  Grækenland

  Virksomheden ROLLEX S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 9. BAFALILAR LTD. CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden BAFALILAR LTD. CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for trillebører brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 10. TILSWALL

  Tyskland

  Virksomheden TILSWALL, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for manuelt elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Håndværktøj til bygningsarbejde- ikke-automatisk - Import eksport

Antal resultater

836 Virksomheder