• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • håndværktøj til bygningsarbejde- ikke-automatisk

Resultater for

Håndværktøj til bygningsarbejde- ikke-automatisk - Import eksport

 1. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrig

  DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS", der blev etableret i 1920 i Saint-Nazaire, har først og fremmest fokus på at tilfredsstille efterspørgslen og på optimering af de tjenesteydelser, der leveres til kunden. Firmaet er medlem af gruppen Socoda, der er en stærk uafhængig gruppe på 650 forretninger over hele Frankrig. MARINE DOCKS "TECHNIDIS" tilbyder kunderne en bred vifte af produkter fra førende producenter. Det er mere og mere effektive innovative produkter inden for følgende områder: Værktøj, pneumatik, svejsning, skæreværktøj, slibeværktøj, løft, udstyr til individuel beskyttelse, skruer og møtrikker, smøring, limning. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" tilbyder kunderne serviceløsninger til den bedste pris, der er tilpasset kundernes individuelle behov, hvad enten det er store kunder, smv'er, underleverandører eller håndværkere. DOCKS MARITIMES TECHNIDIS, vi stiller ekspertise til rådighed for virksomhederne.

 2. SVANE GLAS A/S - GLARMESTER

  Danmark

  Svane Glas A/S er en dansk glarmester virksomhed, som beskæftiger sig med alt inden for glarmesteropgaver. Svane Glas arbejder med alle typer af glas og termoruder, som bliver fremstillet på egen termorudefabrik. Herudover arbejder Svane Glas også med Aluminiums- og glasfacader til virksomheder, interiørglas og spejle til design og indretning. Står du og skal have udskiftet et helt vindue eller en dør tilbyder Svane Glas nu også at udskifte disse til nye. Svane Glas betjener både de private kunder men også professionelle kunder og byder også ind på store totalentrepriser, hvor en dygtig og kompetent glarmester skal bruges. Du finder Glarmester Svane Glas i 7 forskellige byer i Danmark, hvor den enkelte virksomhed er selvstæding. Svane Glas A/S har hovedkontor i Randers og afdelinger i: Århus, Hammel, Ebeltoft, Grenaa, Bjerringbro og Roskilde. Ved at være lokal kan Svane Glas rykke ud til de fleste akut opgaver, når ruden er knust eller andre opgaver, som kræver øjeblikkelig assistance.

 3. AJKA F.P.H.

  Polen

  Vi er specialiseret i fremstilling af pensler, børster og koste til fejning og distribution af maling og byggeværktøj. Moderne maskiner. Pensler og børster er lavet i serie, men laves også på bestilling. Vi sælger: malerfolie byggefolie; papirtape; pakketape; sølvkanaler; maleruller byggespande, bakker og malergitre, spartler, flisekryds, skrabere. Attraktiv pris på udbudte varer og hurtig udførelse af ordrer.

 4. RIVALD APS

  Danmark

  Stort udvalg af professionelt murerværktøj og -tilbehør til konkurrencedygtige priser. Hos Rivald finder du alt, du skal bruge af tilbehør, specialværktøj, samt slibe- og fræseværktøj til dit næste byggeprojekt. Sælges til både private og erhverv.

 5. SHANGHAI ALLEN TOOLS CO., LTD.

  Kina

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ARGO JOANNA I KRZYSZTOF PURWIN SP.J.

  Polen

 2. SECURE TOOLS

  Det Forenede Kongerige

 3. VIP-TEC

  Tyrkiet

 4. COMENSAL SP. Z O.O.

  Polen

 5. PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY

  Polen

 1. MERMIER LEMARCHAND

  Frankrig

 2. JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA

  Portugal

 3. DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING

  Tyrkiet

 4. ABUJARDAR

  Spanien

 5. ARMEG LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. GROUPE SAMSE

  Frankrig

 7. JPM MAJERUS

  Belgien

 8. ZIFORT

  Frankrig

 9. FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A.

  Portugal

 10. VIDEOSCOPE INDUSTRIEL

  Frankrig

 1. QUALITY TOOL

  Ukraine

 2. COMPTOIR DE L'OUTILLAGE

  Frankrig

 3. FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP

  Polen

 4. AKSPROTEH OOO

  Belarus

 5. TSTRADE

  Det Forenede Kongerige

 6. ISLINGTON BUILDERS

  Det Forenede Kongerige

 7. ARON BULGARIA

  Bulgarien

 8. BIANDITZ, S.L.

  Spanien

 9. SGS TOOLS

  Tyrkiet

 10. PHU INTER-S

  Polen

Filtre

Resultater for

Håndværktøj til bygningsarbejde- ikke-automatisk - Import eksport

Antal resultater

912 virksomheder