• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • guld

Resultater for

Guld - Import eksport

 1. L'ECHOPPE D'OR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  L'ECHOPPE D'OR er en online smykkehandler, der sælger armenske smykker. Vores ansatte er alle uddannede som guldsmede og til indfatninger. Vi er dermed eksperter i urmageri, smykker og guldesmedearbejde. Vi stiller vores kompetence til kundens rådighed for alle slags efterspørgsler inden for smykker. Du kan se vores seneste kreationer på vores website og i vores butik på 47 rue d'Endoume, 13007 Marseille. Vi er specialiserede i armenske kors samt plader med det armenske alfabet i gyldent guld, hvidguld og rødlig guld på 18 karat og sølv. Vi er også godkendte designere af en kollektion af medaljer viet til Aznavours sange i partnerskab med Aznavour-stiftelsen. Desuden går 15 % af vores overskud til Aznavour-stiftelsen. Alle vores produkter er af 18-karats guld og 925. tusinde sølv, fremstillet på vores eget værksted. Vi kan derfor, med vores mere end 40 års erfaring, tilbyde kunden de smukkeste smykker. Leveringsomkostninger er gratis fra 100€, udelukkende inden for grænserne, og 30€ for udland. Vi kan altid kontaktes for yderligere informationer på 04-91-52-00-32 fra kl. 9-12 og fra kl. 14-18.

 2. PROBAS.PLATING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovation og præcision er vores styrker. Som en ung virksomhed producerer vi sofistikerede galvaniserede produkter til det internationale marked. Vi er dine eksperter inden for belægning af ædle metaller, fra de mindste dele til store, geometrisk krævende dele inden for det dekorative og tekniske område. Med vores team samt den administrerende direktør Daniel Proba, der kommer fra et traditionelt galvaniseringsfirma i det sydlige Tyskland, imødekommer vi dine individuelle behov ved hjælp af de mest moderne procesprocesser og systemteknologier. Vores hovedkvarter på 5.800 kvm er beliggende i Böbingen an der Rems, i det sydlige Tyskland, med en optimal infrastruktur midt i en sund natur. På et produktionsareal på 1.400 kvadratmeter med et af de største fuldautomatiske galvaniseringssystemer til ædelmetalbelægninger i Europa, fremstiller vi en bred vifte af guld- og bronzebelægninger med intervaller på op til 16 meter - skræddersyet til dine projekter.

 3. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Informationer - Schlötter står for kompetence inden for galvanisering. Mere end 100 års erfaring i udvikling af elektrolytter til galvanisk belægning og den tilhørende anlægsteknik danner grundlaget for vores succes. Som specialvirksomhed indenfor galvanisering tilbyder vi altomfattende løsninger: Til kemi, anlægsteknik og service. Kemi: Skræddersyede og innovative løsninger inden for alle områder inden for overfadeteknik · Anlægsteknik: Individuelle anlæg og helhedsløsninger skræddersyet præcist til dine behov · Service: Omfattende service til anlæg og kemiprodukter. I den forbindelse ser vi altid os selv som vores kunders partner: Vores mål er at muliggøre innovative og effektive overflader og assistere vores kunder optimalt i udviklingen af nye coatingsystemer: Fra udformning til udførelse. Schlötter står for økologiske og ressourceeffektive løsninger for kunderne: Energivenlige processer til optimering og reducering af energiforbruget · Intelligent brug af vores ressourcer – fra oparbejdning af spildevandet til lukningen af genanvendelseskredsløb · Med databaser og en økobalancesoftware visualiseres genanvendelseskredsløb og påvirkninger af miljøet.

 4. UAB GARBI META

  Litauen

  Verified by europages badge

  Vi er en global metalhandler som handler med Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Fe skulls, Pig Iron og andre. I fysisk form leder vi efter metaller, slam, fluestøv, pulver, skum, slag, matte, katalysatorer, koncentrater, skimning, filterkager, anodisk slim, finmaling, rester, årer, sømmerum, pulver, granulater, barrer. Hvis du mener du har noget at tilbyde, men som du tidligere har haft problemer med at sælge – du havde måske problemer med lokationen af produkterne, uventede elementer, for meget fugt, mangel på papir, små mængder eller du kunne ikke finde en køber – så tøv ikke med at kontakte os! Gennem et telefonopkald på 5-15 minutter vil vi lære hinanden at kende, tjekke vores muligheder og dermed vide om vi er skabt for hinanden eller ej. Vi vil gennemgå produkttype, oprindelse og tekniske detaljer, forsyningsmulighed, enhedspris, forsendelsesoplysninger, logistik, betalingsvilkår og besvare alle dine spørgsmål og bekymringer – hvis du har nogen. Vi kan udføre en prøve/veje/forsegle/vurdere/tage billeder, alt samlet i en rapport på vores regning, med en neutral landinspektør på din lokation. Vi sætter stor pris på vores kunder, og ser frem til et godt samarbejde!

 5. ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Guld branchen. Den er baseret i Rheinstetten, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TM-TRADE MINERALS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TM-TRADE MINERALS, er en Engrossalg, der opererer inden for Guld branchen. Den er baseret i Hürth, Tyskland.

 2. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 3. BRUNO WELZ GMBH

  Tyskland

  Bruno Welz GmbH har siden 1947 nydt vores kunders tillid som en retfærdig og kompetent partner, i forbindelse med ædelmetaller. Som en mellemstor familievirksomhed, kender vi alt til de små og mellemstore virksomheders forventninger og behov. Derfor er vi særlig opmærksomme på dig. Hos os er du ikke et standard "kundenummer", også med mindre mængder, og vores team vil med glæde rådgive dig og dermed hjælpe dig med dine problemer. Kort sagt: Vi er kendt for en seriøs, personlig kontakt med enestående service, og produkter der overholder de højeste krav! Dette har vi garanteret siden 1947, gennem vores gode navn - Bruno Welz!

 4. HARTMANN & BENZ GMBH

  Tyskland

  Vores medarbejdere har i mere end 10 år handlet med ædle metaller og luksusvarer. Mange af vores kunder spurgte os, hvordan de bedst kunne investere deres penge. Derfor besluttede vi os for at tilbyde en løsning, der kunne sikre både dig som kunde og os som virksomhed et langfristet afkast. Samtidig var det vigtigt for os at finde en sikkert investeringsobjekt, og intet er mere sikkert end GULD! Som verdens ældste betalingsmiddel er guld altid en sikker havn. Det beskytter formuen i generationer og har altid fungere som bytte- og værdiopbevaringsmiddel. I tider med kraftig inflation, krig, valutareformer eller sammenbrud af økonomiske systemer bevarer guld sin værdi. Intet andet investeringsgode kan tilbyde det samme. Guld gør dig uafhængig af negative renter eller alt for lave afkast. På vores hjemmeside kan du finde den rigtige løsning til dine investeringsbehov.

 5. ORMEA

  Frankrig

  ORMEA er en fransk virksomhed med speciale i import og eksport af guld og diamanter. Grundlæggeren Nicolas GOGUILLON er anerkendt på handelsbørsen i Anvers. Hans kundekreds er international: Paris 8. arrondissement, Schweiz, Monaco, Tyskland og Dubaï. Vi handler med guld samt uforarbejdede diamanter med Kimberlay-certifikatet samt slebne diamanter. Vi tilbyder som en eksklusivitet Lotus-diamanten med 105 facetter og et GIA-certifikat. Vi tilbyder desuden uddannelser i diamantfaget og i videresalg af guld. Nicolas GOGUILLON er også ejendomsrådgiver i samarbejde med Kt Immo Conseil på markedet for salg af gamle ejendomme med erfaring inden for luksusboliger og prestigefyldte ejendomme.

 1. GUDIEPA GHANA LIMITED

  Ghana

  Etableret i 2016 i Accra, er Gudiepa Ghana Limited en ideel og sikker privat virksomhed inden for guldhandel og eksport i branchen. Vi er en pålidelig partner der giver investorer mulighed for at købe og eksportere ædelmetaller, med fortrolighed og fuld sikkerhed. Vi hjælper med indkøb af dore guldbarrer til enkeltpersoner og virksomheder. Vi uddanner også individer vedrørende processerne med at købe guldbarrer og deltage i guldhandlen. Vi arbejder med fremstilling og salg af dore guldbarrer fra Ghana i Vestafrika. Vi fremstiller disse i 22+ karat guld med en renhedsværdi på 92 % - 94 %. Minedrift er en vigtig branche i Ghana, eftersom den er ansvarlig for omkring 5 % af landets BNP, og bidrager til mere end 90 % af den samlede eksport af mineraler. Derudover kræver guldminedrift og udforskning en licens. Tøv ikke med at kontakte os, eller gå til vores hjemmeside for flere oplysninger!

 2. SERO GULD

  Danmark

  HOS SERO GULD OPKØBER VI DIT GULD OG SØLV TIL DE HØJESTE PRISER. Hos os giver vi kunderne den tid, de har brug for, så en kunde ikke føler sig stresset eller tvunget til at sælge. At tilbyde kunden en fuldt professionel service er essentielt for os. Besøg os i vores lokaler i Rødovre Virksomheden Sero Guld ligger i Rødovre, hvor vi i flotte kontoromgivelser tager imod vores kunder med diskretion og høj faglighed. Vi henvender os både til private og forhandlere, der vil sælge deres guld og sølv til fordelagtige guldpriser. Vi køber al slags guld, både dansk, tyrkisk, arabisk, pakistansk etc. Dansk guld er generelt 8 og 14 karat, mens mellemøstligt guld oftest er 21 og 22 karat. Dette gør, at guldet er meget blødere og har et højere guldindhold og dermed en større værdi. Alt guld og sølv, vi opkøber, bliver smeltet og genbrugt til smykker og investeringsbarrer. Dette er et grønt valg, især fordi guld er et ædelmetal, som er svært at udvinde, og udvindingen har katastrofale følger for miljøet. Desuden skal der selvfølgelig tænkes på arbejdsforholdene i guldminerne rundt omkring i verden, hvor voksne og børn arbejder uden det rigtige udstyr og materialer og til en meget lav løn.

 1. ZONA MINERAL

  Spanien

  Vores virksomhed fører import-eksport af mineraler såsom blandt andet guld, jernmalm, støbejern og kobber. Vi sætter en stolthed i at være pålidelige og engagerede i kundernes tilfredshed. Vi råder over et team af eksperter på markedet for mineraler, hvilket gør os i stand til at tilbyde produkter af høj kvalitet med en mærkbar merværdi. Vi værner desuden om respekten for de højeste sikkerhedsstandarder og holdbarhed.

 2. ORO Y PLATA MAJADAHONDA

  Spanien

  Virksomheden ORO Y PLATA MAJADAHONDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Guld branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 3. RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Guld branchen. Den opererer også inden for guldmønter, guldmønter til samlere, gamle mønter, og guldmønter til samlere brancherne. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 4. VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE

  Frankrig

  Virksomheden VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE, er en Distributør, der opererer inden for Guld branchen. Den opererer også inden for handel med ædelmetaller, guld i stænger, og guldmønter til samlere brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 5. M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA

  Spanien

  Virksomheden M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Guld branchen. Den opererer også inden for Køb-salg af guld brancherne. Den er baseret i Majadahonda (madrid), Spanien.

 6. TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Guld branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. OSGAR LYVO CONSULTING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OSGAR LYVO CONSULTING LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Investeringskonsulenter branchen. Den opererer også inden for Guld, Landbrug - import-eksport, finansiering til virksomheder ydet af banker, Guld, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Hove, Det Forenede Kongerige.

 8. ACHAT OR CONSEIL DAVSO

  Frankrig

  Virksomheden ACHAT OR CONSEIL DAVSO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Guld branchen. Den opererer også inden for gamle smykker, og smykker i guld brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 1. ACHAT OR CONSEIL

  Frankrig

  Virksomheden ACHAT OR CONSEIL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Guld branchen. Den opererer også inden for køb af smykker, gamle smykker, og smykker i guld brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 2. BEHEYT JEWELS

  Belgien

  Virksomheden BEHEYT JEWELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smykker og bijouteri branchen. Den opererer også inden for Guld, Smykker, Guld, bijouteri engros, Smykker, og smykker brancherne. Den er baseret i Kortrijk, Belgien.

 3. NEW SYSTEM WORLD

  Spanien

  Virksomheden NEW SYSTEM WORLD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Guld, International handel, Guld, Guldraffinaderi, og guld til smykker og guldsmedearbejder brancherne. Den er baseret i La Coruña, Spanien.

 4. DIE GOLDWAAGE - GOLDANKAUF / EDELMETALLHANDEL

  Tyskland

  Virksomheden DIE GOLDWAAGE - GOLDANKAUF / EDELMETALLHANDEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Guld branchen. Den er baseret i Heidelberg, Tyskland.

 5. FILATELIA Y NUMISMÁTICA LÓPEZ

  Spanien

  Virksomheden FILATELIA Y NUMISMÁTICA LÓPEZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Guld branchen. Den opererer også inden for guldmønter til samlere, artikler til møntvidenskab, og guldpoletter brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 6. MD BEANS

  Forenede Stater

  Virksomheden MD BEANS, er en Engrossalg, der opererer inden for Guld branchen. Den opererer også inden for Medicin, Medicinalprodukter - import-eksport, sten, handel med olieholdige produkter, Medicin, og Medicinalprodukter - import-eksport brancherne. Den er baseret i San Jose, Forenede Stater.

 7. PHYSICAL GOLD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PHYSICAL GOLD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Guld branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 8. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Guld, Diamanter, handel med olieholdige produkter, Guld, og Diamanter brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 9. JEWEL'S KEYSER

  Belgien

  Virksomheden JEWEL'S KEYSER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smykker branchen. Den opererer også inden for restauration af antikke smykker, guld til smykker og guldsmedearbejder, smykker med diamanter, og Guld brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 10. GOLDWECHSELHAUS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GOLDWECHSELHAUS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Guld branchen. Den opererer også inden for Urmageri, Bestik, guld og sølv, sølv, besætninger, Urmageri, og Bestik, guld og sølv brancherne. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis