• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • guld

Resultater for

Guld - Import eksport

 1. L'ECHOPPE D'OR

  Frankrig

  L'ECHOPPE D'OR er en online smykkehandler, der sælger armenske smykker. Vores ansatte er alle uddannede som guldsmede og til indfatninger. Vi er dermed eksperter i urmageri, smykker og guldesmedearbejde. Vi stiller vores kompetence til kundens rådighed for alle slags efterspørgsler inden for smykker. Du kan se vores seneste kreationer på vores website og i vores butik på 47 rue d'Endoume, 13007 Marseille. Vi er specialiserede i armenske kors samt plader med det armenske alfabet i gyldent guld, hvidguld og rødlig guld på 18 karat og sølv. Vi er også godkendte designere af en kollektion af medaljer viet til Aznavours sange i partnerskab med Aznavour-stiftelsen. Desuden går 15 % af vores overskud til Aznavour-stiftelsen. Alle vores produkter er af 18-karats guld og 925. tusinde sølv, fremstillet på vores eget værksted. Vi kan derfor, med vores mere end 40 års erfaring, tilbyde kunden de smukkeste smykker. Leveringsomkostninger er gratis fra 100€, udelukkende inden for grænserne, og 30€ for udland. Vi kan altid kontaktes for yderligere informationer på 04-91-52-00-32 fra kl. 9-12 og fra kl. 14-18.

 2. PROBAS.PLATING GMBH

  Tyskland

  Innovation og præcision er vores styrker. Som en ung virksomhed producerer vi sofistikerede galvaniserede produkter til det internationale marked. Vi er dine eksperter inden for belægning af ædle metaller, fra de mindste dele til store, geometrisk krævende dele inden for det dekorative og tekniske område. Med vores team samt den administrerende direktør Daniel Proba, der kommer fra et traditionelt galvaniseringsfirma i det sydlige Tyskland, imødekommer vi dine individuelle behov ved hjælp af de mest moderne procesprocesser og systemteknologier. Vores hovedkvarter på 5.800 kvm er beliggende i Böbingen an der Rems, i det sydlige Tyskland, med en optimal infrastruktur midt i en sund natur. På et produktionsareal på 1.400 kvadratmeter med et af de største fuldautomatiske galvaniseringssystemer til ædelmetalbelægninger i Europa, fremstiller vi en bred vifte af guld- og bronzebelægninger med intervaller på op til 16 meter - skræddersyet til dine projekter.

 3. ZONA MINERAL

  Spanien

  Vores virksomhed fører import-eksport af mineraler såsom blandt andet guld, jernmalm, støbejern og kobber. Vi sætter en stolthed i at være pålidelige og engagerede i kundernes tilfredshed. Vi råder over et team af eksperter på markedet for mineraler, hvilket gør os i stand til at tilbyde produkter af høj kvalitet med en mærkbar merværdi. Vi værner desuden om respekten for de højeste sikkerhedsstandarder og holdbarhed.

 4. ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. TM-TRADE MINERALS

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

  Alle produkter for "guld"

 2. BRUNO WELZ GMBH

  Tyskland

  Bruno Welz GmbH har siden 1947 nydt vores kunders tillid som en retfærdig og kompetent partner, i forbindelse med ædelmetaller. Som en mellemstor familievirksomhed, kender vi alt til de små og mellemstore virksomheders forventninger og behov. Derfor er vi særlig opmærksomme på dig. Hos os er du ikke et standard "kundenummer", også med mindre mængder, og vores team vil med glæde rådgive dig og dermed hjælpe dig med dine problemer. Kort sagt: Vi er kendt for en seriøs, personlig kontakt med enestående service, og produkter der overholder de højeste krav! Dette har vi garanteret siden 1947, gennem vores gode navn - Bruno Welz!

 3. HARTMANN & BENZ GMBH

  Tyskland

  Vores medarbejdere har i mere end 10 år handlet med ædle metaller og luksusvarer. Mange af vores kunder spurgte os, hvordan de bedst kunne investere deres penge. Derfor besluttede vi os for at tilbyde en løsning, der kunne sikre både dig som kunde og os som virksomhed et langfristet afkast. Samtidig var det vigtigt for os at finde en sikkert investeringsobjekt, og intet er mere sikkert end GULD! Som verdens ældste betalingsmiddel er guld altid en sikker havn. Det beskytter formuen i generationer og har altid fungere som bytte- og værdiopbevaringsmiddel. I tider med kraftig inflation, krig, valutareformer eller sammenbrud af økonomiske systemer bevarer guld sin værdi. Intet andet investeringsgode kan tilbyde det samme. Guld gør dig uafhængig af negative renter eller alt for lave afkast. På vores hjemmeside kan du finde den rigtige løsning til dine investeringsbehov.

 4. GUDIEPA GHANA LIMITED

  Ghana

  Etableret i 2016 i Accra, er Gudiepa Ghana Limited en ideel og sikker privat virksomhed inden for guldhandel og eksport i branchen. Vi er en pålidelig partner der giver investorer mulighed for at købe og eksportere ædelmetaller, med fortrolighed og fuld sikkerhed. Vi hjælper med indkøb af dore guldbarrer til enkeltpersoner og virksomheder. Vi uddanner også individer vedrørende processerne med at købe guldbarrer og deltage i guldhandlen. Vi arbejder med fremstilling og salg af dore guldbarrer fra Ghana i Vestafrika. Vi fremstiller disse i 22+ karat guld med en renhedsværdi på 92 % - 94 %. Minedrift er en vigtig branche i Ghana, eftersom den er ansvarlig for omkring 5 % af landets BNP, og bidrager til mere end 90 % af den samlede eksport af mineraler. Derudover kræver guldminedrift og udforskning en licens. Tøv ikke med at kontakte os, eller gå til vores hjemmeside for flere oplysninger!

 5. ORMEA

  Frankrig

  ORMEA er en fransk virksomhed med speciale i import og eksport af guld og diamanter. Grundlæggeren Nicolas GOGUILLON er anerkendt på handelsbørsen i Anvers. Hans kundekreds er international: Paris 8. arrondissement, Schweiz, Monaco, Tyskland og Dubaï. Vi handler med guld samt uforarbejdede diamanter med Kimberlay-certifikatet samt slebne diamanter. Vi tilbyder som en eksklusivitet Lotus-diamanten med 105 facetter og et GIA-certifikat. Vi tilbyder desuden uddannelser i diamantfaget og i videresalg af guld. Nicolas GOGUILLON er også ejendomsrådgiver i samarbejde med Kt Immo Conseil på markedet for salg af gamle ejendomme med erfaring inden for luksusboliger og prestigefyldte ejendomme.

 1. SERO GULD

  Danmark

  HOS SERO GULD OPKØBER VI DIT GULD OG SØLV TIL DE HØJESTE PRISER. Hos os giver vi kunderne den tid, de har brug for, så en kunde ikke føler sig stresset eller tvunget til at sælge. At tilbyde kunden en fuldt professionel service er essentielt for os. Besøg os i vores lokaler i Rødovre Virksomheden Sero Guld ligger i Rødovre, hvor vi i flotte kontoromgivelser tager imod vores kunder med diskretion og høj faglighed. Vi henvender os både til private og forhandlere, der vil sælge deres guld og sølv til fordelagtige guldpriser. Vi køber al slags guld, både dansk, tyrkisk, arabisk, pakistansk etc. Dansk guld er generelt 8 og 14 karat, mens mellemøstligt guld oftest er 21 og 22 karat. Dette gør, at guldet er meget blødere og har et højere guldindhold og dermed en større værdi. Alt guld og sølv, vi opkøber, bliver smeltet og genbrugt til smykker og investeringsbarrer. Dette er et grønt valg, især fordi guld er et ædelmetal, som er svært at udvinde, og udvindingen har katastrofale følger for miljøet. Desuden skal der selvfølgelig tænkes på arbejdsforholdene i guldminerne rundt omkring i verden, hvor voksne og børn arbejder uden det rigtige udstyr og materialer og til en meget lav løn.

 2. ORO Y PLATA MAJADAHONDA

  Spanien

 1. RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH

  Tyskland

 2. VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE

  Frankrig

 3. M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA

  Spanien

 4. TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH

  Tyskland

 5. OSGAR LYVO CONSULTING LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. FM PREMIUM TRADE

  Tyrkiet

 7. ORO INDAUTXU

  Spanien

 8. NEW SYSTEM WORLD

  Spanien

 1. ACHAT OR CONSEIL

  Frankrig

 2. ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES

  Frankrig

 3. ACHAT OR CONSEIL DAVSO

  Frankrig

 4. ACHAT OR CONSEIL ARLES

  Frankrig

 5. ACHAT OR CONSEIL LA VALETTE

  Frankrig

 6. ACHAT OR CONSEIL

  Frankrig

 7. FILATELIA Y NUMISMÁTICA LÓPEZ

  Spanien

 8. DORATURA METALLI DI SPICA GIUSEPPE

  Italien

 9. GOLDTRANS EDELMETALLHANDEL E.K.

  Tyskland

 10. PHYSICAL GOLD

  Det Forenede Kongerige