• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gravmonumenter

Resultater for

Gravmonumenter - Import eksport

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED er specialiseret i fremstilling af stenprodukter. Vi har mere end års erfaring inden for mindesmærker og skulpturer. Vores produktsortiment inkluderer mindesmærker, gravsten, kolumbarium, mausoleum, stenstatuer, fontæner, kaminer, bordplader, fliser, plader, gelændere, trapper, udskæringer og havelandskaber. Takket være vores dygtige team, inklusive skulptører og CAD-designere, tilbyder vi produkter af den bedste kvalitet. Vi hjælper dig med at designe skræddersyede modeller, som er skabt specifikt i henhold til dine krav. Vi tilbyder også mange forskellige slags stenmaterialer, inklusive granit, marmor, kalksten eller travertin, som giver os mulighed for at arbejde med stor fleksibilitet. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO14001 og OHSAS 18001 standarderne. Vi arbejder hårdt hver dag på at bevare disse førsteklasses standarder. Vi eksporterer vores produkter over hele verden, inklusive USA og Europa, Australien, New Zealand, Sydøstasien og Afrika.

 2. FRIEDHOFBAU PLUS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDHOFBAU PLUS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den er baseret i Pfaffenweiler, Tyskland.

 3. HEINZELMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEINZELMANN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den er baseret i Ulm, Tyskland.

 4. MOSAICMETALART

  Tyskland

  Siden 1970 har kunstværkstedet for kvalificeret designer (FH) og kunsthåndværker Berndt Schweizer været i den tidligere cementfabrik. I 2006 startede de samarbejdet med freelancekunstneren Irene Magdalena Orecher i forbindelse med mosaik - metal - skulptur BRANDUNG, som var grundlaget for det samlede design: MosaicMetalArt med værksted, butik, galleri og udstillingsområde. Metalkunst og kunsthåndværk, mosaikker, skulpturer og malerier skabes i værkstederne. Den usædvanlige kombination af materiale og håndværk, men også det tætte samarbejde med specialister af enhver art, muliggør individuelle løsninger til usædvanlige ønsker - fra idé til design til montering på stedet. Efter utallige udstillinger i ind- og udland, skabte de deres eget værksted – galleriet. Præsentationerne sammen med gæstekunstnere har vist sig at være et succesfuldt koncept, gæsterne nyder også at slappe af i den idylliske have med udendørs bar og bålplads. Turen tager ca. 1 time. Tilmeld dig venligst på forhånd.

 5. REGION K

  Rusland

  Region K er producent af gravsten i granit, materialer til monumenter, mindesten, piedestal, blomsterholdere, vaser og andet tilbehør til begravelsen. Virksomheden fremstiller førsteklasses produkter ud af granit fra Karelian gabbro-diabase, Vinga, Dymovsky og Mansurovsky: traditionel rektangulære materialer til monumenter i granit; hegn i granit; mindekomplekser; granitvaser og sfæres. Region K tilbyder også engrossalg af granitfliser, belægningssten, belægningsplader og andre genstande og byggematerialer i granit. Region K adskiller sig takket være deres førsteklasses produkter: granitten poleres uden ridser, der er ingen revner, splinter eller fuger. Alt konstruktionsmaterialer og alle begravelsesprodukter har en præcis form og størrelse. Kvaliteten kontrolleres i alle faser, fra skæring til endelig emballagering. Region K er et team af professionelle stenbearbejdere! Vi anvender på fornuftig vis naturressourcerne i Karelia, og fremstiller et produkt som vores kunder er tilfredse med.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italien

  Virksomheden Marmostil de Mancin Gino og Fietta Marinella, der ligger i Pavia, forarbejder marmor. Årtiers aktivitet i denne branche er garanti for kompetence, erfaring og professionalisme. Marmostil er specialiseret i begravelseskunst og tilbyder en bred vifte af produkter i forskellige prisklasser, i forskellige farver og forskellige temaer. Vi udfører også kvalitetsarbejde efter tegning. Marmostil fremstiller især gravsten og emner i marmor.

 2. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Italien

  Vi har siden 1978, fremstillet, forhandlet og distribueret artikler til offentlige organisationer, hospitaler og bedemandsforretninger.

 3. LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE

  Belgien

 4. REAL VOTIVA S.R.L.

  Italien

 5. PAULUS STEINBAU GMBH

  Østrig

 1. WEIHER GMBH

  Tyskland

 2. NATURSTEIN VALENTIN

  Tyskland

 1. GEBR. OPPERMANN GMBH

  Tyskland

 2. GRANITE MONUMENTS "PARADISE"

  Ukraine

 3. METAMAR MARBLE

  Tyrkiet

 4. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Italien

 5. GRANITE PLATZ & CO

  Luxembourg

 6. NATUURSTEEN HEYMANS

  Belgien

 7. VELUWEHOF NATUURSTEEN

  Holland

 8. MARBRERIE SCHOTT

  Luxembourg

 1. SC NE&RO INVEST SRL

  Rumænien

 2. UC-CONVENTS

  Belgien

 3. ZAKŁAD KAMIENIARSKI STANISŁAW GUZIK

  Polen

 4. KEFELI GRANITE STONES

  Tyrkiet

 5. KONARK NATURSTEIN GMBH

  Tyskland

 6. BEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE

  Belgien

 7. MÁRMOLES BLOQUE

  Spanien

 8. HUZUR MEZAR

  Tyrkiet

 9. PHILAE THONON-LES-BAINS

  Frankrig

 10. KAMIENIARSTWO "KAMIEŃ NATURALNY" TADEUSZ KURZEPA

  Polen

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis