• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gravmonumenter

Resultater for

Gravmonumenter - Import eksport

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED er specialiseret i fremstilling af stenprodukter. Vi har mere end års erfaring inden for mindesmærker og skulpturer. Vores produktsortiment inkluderer mindesmærker, gravsten, kolumbarium, mausoleum, stenstatuer, fontæner, kaminer, bordplader, fliser, plader, gelændere, trapper, udskæringer og havelandskaber. Takket være vores dygtige team, inklusive skulptører og CAD-designere, tilbyder vi produkter af den bedste kvalitet. Vi hjælper dig med at designe skræddersyede modeller, som er skabt specifikt i henhold til dine krav. Vi tilbyder også mange forskellige slags stenmaterialer, inklusive granit, marmor, kalksten eller travertin, som giver os mulighed for at arbejde med stor fleksibilitet. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO14001 og OHSAS 18001 standarderne. Vi arbejder hårdt hver dag på at bevare disse førsteklasses standarder. Vi eksporterer vores produkter over hele verden, inklusive USA og Europa, Australien, New Zealand, Sydøstasien og Afrika.

 2. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Xiamen Herising Architecturals Co., Ltd er eksperter inden for stenhuggeri af monumenter, og har opnået et anerkendt omdømme i branchen efter mere end 2 årtier, hvor de har leveret forskellige generelle granitmonumenter og specialdesignede monumenter over hele verden, takket være vores gode håndværk, korte leveringstid, hurtige og omhyggelige tjenester. Alle vores kunder, som tidligere var detailsælgere af monumenter i deres hjemland, er på kort tid blevet til distributører, eftersom de nu sælger monumenter som vi har fremstillet på vores faciliteter. At vælge Herising er en god garanti og det er problemfrit, idet vi altid tager hensyn til, at din succes også er vores succes. Kontakt os i dag!

 3. FRIEDHOFBAU PLUS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDHOFBAU PLUS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den er baseret i Pfaffenweiler, Tyskland.

 4. MOSAICMETALART

  Tyskland

  Siden 1970 har kunstværkstedet for kvalificeret designer (FH) og kunsthåndværker Berndt Schweizer været i den tidligere cementfabrik. I 2006 startede de samarbejdet med freelancekunstneren Irene Magdalena Orecher i forbindelse med mosaik - metal - skulptur BRANDUNG, som var grundlaget for det samlede design: MosaicMetalArt med værksted, butik, galleri og udstillingsområde. Metalkunst og kunsthåndværk, mosaikker, skulpturer og malerier skabes i værkstederne. Den usædvanlige kombination af materiale og håndværk, men også det tætte samarbejde med specialister af enhver art, muliggør individuelle løsninger til usædvanlige ønsker - fra idé til design til montering på stedet. Efter utallige udstillinger i ind- og udland, skabte de deres eget værksted – galleriet. Præsentationerne sammen med gæstekunstnere har vist sig at være et succesfuldt koncept, gæsterne nyder også at slappe af i den idylliske have med udendørs bar og bålplads. Turen tager ca. 1 time. Tilmeld dig venligst på forhånd.

 5. REGION K

  Rusland

  Region K er producent af gravsten i granit, materialer til monumenter, mindesten, piedestal, blomsterholdere, vaser og andet tilbehør til begravelsen. Virksomheden fremstiller førsteklasses produkter ud af granit fra Karelian gabbro-diabase, Vinga, Dymovsky og Mansurovsky: traditionel rektangulære materialer til monumenter i granit; hegn i granit; mindekomplekser; granitvaser og sfæres. Region K tilbyder også engrossalg af granitfliser, belægningssten, belægningsplader og andre genstande og byggematerialer i granit. Region K adskiller sig takket være deres førsteklasses produkter: granitten poleres uden ridser, der er ingen revner, splinter eller fuger. Alt konstruktionsmaterialer og alle begravelsesprodukter har en præcis form og størrelse. Kvaliteten kontrolleres i alle faser, fra skæring til endelig emballagering. Region K er et team af professionelle stenbearbejdere! Vi anvender på fornuftig vis naturressourcerne i Karelia, og fremstiller et produkt som vores kunder er tilfredse med.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italien

  Virksomheden Marmostil de Mancin Gino og Fietta Marinella, der ligger i Pavia, forarbejder marmor. Årtiers aktivitet i denne branche er garanti for kompetence, erfaring og professionalisme. Marmostil er specialiseret i begravelseskunst og tilbyder en bred vifte af produkter i forskellige prisklasser, i forskellige farver og forskellige temaer. Vi udfører også kvalitetsarbejde efter tegning. Marmostil fremstiller især gravsten og emner i marmor.

 2. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Italien

  Vi har siden 1978, fremstillet, forhandlet og distribueret artikler til offentlige organisationer, hospitaler og bedemandsforretninger.

 3. LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE

  Belgien

  Virksomheden LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den opererer også inden for Trapper, sten-, Marmor og natursten, Trapper, sten-, opsamlingskummer til bruser, og Marmor og natursten brancherne. Den er baseret i Le Roeulx, Belgien.

 4. REAL VOTIVA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden REAL VOTIVA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Begravelsesartikler branchen. Den opererer også inden for indskrifter på gravstene, fabrikation af begravelsesurner, gravmonumenter, og tilbehør i bronze brancherne. Den er baseret i Melissano, Italien.

 5. HEINZELMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEINZELMANN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den er baseret i Ulm, Tyskland.

 1. PAULUS STEINBAU GMBH

  Østrig

  Virksomheden PAULUS STEINBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den er baseret i Gmunden, Østrig.

 2. WEIHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEIHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Begravelsesartikler, Gravmonumenter, Begravelsesartikler, begravelsesarbejde, og Gravmonumenter brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 1. NATURSTEIN VALENTIN

  Tyskland

  Virksomheden NATURSTEIN VALENTIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den opererer også inden for begravelsesarbejde brancherne. Den er baseret i Linz Am Rhein, Tyskland.

 2. GEBR. OPPERMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. OPPERMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den er baseret i Arholzen, Tyskland.

 3. GRANITE MONUMENTS "PARADISE"

  Ukraine

  Virksomheden GRANITE MONUMENTS "PARADISE", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den opererer også inden for konstruktion af gravmonumenter, og skilte i metal brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 4. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Italien

  Virksomheden ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den opererer også inden for Rustvogne, Bedemænd - rekvisitter, Vejtransport - logistikservicer, EDB-servicer, Rustvogne, Bedemænd - rekvisitter, Vejtransport - logistikservicer, og EDB-servicer brancherne. Den er baseret i Caravaggio, Italien.

 5. METAMAR MARBLE

  Tyrkiet

  Virksomheden METAMAR MARBLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, og Gravmonumenter brancherne. Den er baseret i Isparta, Tyrkiet.

 6. HUZUR MEZAR

  Tyrkiet

  Virksomheden HUZUR MEZAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. MARBRERIE SCHOTT

  Luxembourg

  Virksomheden MARBRERIE SCHOTT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, bearbejdning af natursten, Gravmonumenter, kældre, og renovering af bygninger brancherne. Den er baseret i Ellange, Luxembourg.

 8. MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER

  Holland

  Virksomheden MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skulpturer branchen. Den opererer også inden for Urner, Gravmonumenter, Urner, og Gravmonumenter brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 1. NATUURSTEEN HEYMANS

  Belgien

  Virksomheden NATUURSTEEN HEYMANS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, Gravmonumenter, konstruktion af gravmonumenter, møblering indendørs, og urner brancherne. Den er baseret i Liedekerke, Belgien.

 2. APIS GRANIT

  Polen

  Virksomheden APIS GRANIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den opererer også inden for konstruktion af gravmonumenter, begravelsesarbejde, og indskrifter på gravstene brancherne. Den er baseret i Mrowla, Polen.

 3. XIAMEN MRD STONE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden XIAMEN MRD STONE CO.,LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, gulvfliser, Gravmonumenter, og kvarts brancherne. Den er baseret i Xiamen, Kina.

 4. MARBRERIE HARY

  Luxembourg

  Virksomheden MARBRERIE HARY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, Trapper, sten-, Gravmonumenter, kældre, Trapper, sten-, og køkkenborde brancherne. Den er baseret i Foetz, Luxembourg.

 5. SC NE&RO INVEST SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC NE&RO INVEST SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skulpturer branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, billeder og kunst, basrelief, statuer og buster, og Gravmonumenter brancherne. Den er baseret i Gherla, Rumænien.

 6. KAMIŃSKI MACIEJ. ZAKŁAD KAMIENIARSKI

  Polen

  Virksomheden KAMIŃSKI MACIEJ. ZAKŁAD KAMIENIARSKI, er en Multi-Category, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den opererer også inden for Begravelsesartikler, Marmor og natursten, Begravelsesartikler, Marmor og natursten, formgivning af marmor og granit, og blomsterkroner brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 7. PHILAE THONON-LES-BAINS

  Frankrig

  Virksomheden PHILAE THONON-LES-BAINS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Personlig hjælp branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, Gravmonumenter, og bedemandsforretning brancherne. Den er baseret i Thonon-Les Bains, Frankrig.

 8. SARL PICCINI

  Frankrig

  Virksomheden SARL PICCINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, Gravmonumenter, og gravure brancherne. Den er baseret i Villeneuve-D'ascq, Frankrig.

 9. DEN HOLLANDSCHE GEDENKTEKENS

  Holland

  Virksomheden DEN HOLLANDSCHE GEDENKTEKENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den opererer også inden for Urner, Bedemænd - rekvisitter, Urner, og Bedemænd - rekvisitter brancherne. Den er baseret i Elst Gld, Holland.

 10. KONARK NATURSTEIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KONARK NATURSTEIN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Gravmonumenter branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis