• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gravering- industriel - stål og metaller

Resultater for

Gravering- industriel - stål og metaller - Import eksport

 1. TECHNOMARK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TECHNOMARK er den franske ekspert i sporbarhed takket være laserteknologi og nåleprægning. Technomark har været ekspert i nåleprægning siden 2000 og har revolutioneret markedet med sit innovative flagskib, der er designet til at imødekomme ethvert behov, nemlig serien Multi4 (et produkt med 4 anvendelsesområder). Siden denne succes har Technomark fortsat innoveret og bidraget med vigtige løsninger på markedet for nåleprægning. I 2013 startede Technomark på området for laserteknologi og sælger nu skræddersyede løsninger. Og i 2016 lancerede vi det første produkt i laserfiber-serien Graphix. Takket været sine anerkendte innovationer har Technomark modtaget certificeringer og priser og indtager i dag positionen som en uundgåelig aktør på markedet for permanent mærkning. Vi tilbyder komplette løsninger inden for sporbarhed, markning og korrektur. Virksomheden, der har dannet et konsortium med sine afdelinger i Kina og USA, udvikler produkter af FrenchFab-kvalitet og kan opfylde kundekrav verden over gennem sine internationale samarbejdspartnere og et permanent netværk af lokal assistance. Vi garanterer kvaliteten, uanset type af mærkning (alfanumeriske sekvenser, specialtegn, logoer, tidsstempler og diverse stregkoder af typen datamatrix og QR koder). Derfor kan vores løsninger tilfredsstille alle dine behov for sporbarhed uanset industriel anvendelse. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

 2. MATTHIAS WETZEL INDUSTRIEBESCHRIFTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Da en outsourcing inden for „signering" blev diskuteret i optikkoncernen Carl Zeiss, øjnede jeg, Matthias Wetzel, chancen og grundlagde i 1999 Matthias Wetzel INDUSTRIEBESCHRIFTUNGEN GmbH som et „management buy out". Således kunne jeg realisere min vision af et effektivt signeringscenter. Det, der startede med fire medarbejdere, er i mellemtiden vokset til et team med næsten 40 medarbejdere. Siden 2004 uddanner vi selv, så vi også i fremtiden har adgang til specialiseret, faguddannet arbejdskraft. Med mærkningen og lakeringen af industriprodukter af høj kvalitet inden for instrumentbygning, bygningen af optisk præcisionsudstyr, anlægs- og maskinbygning samt inden for elektronikindustrien og præcisionsudstyrsindustrien har vores virksomhed udviklet sig til et anerkendt overfladebehandlingscenter.

 3. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanien

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. er en virksomhed som blev grundlagt i 1994 i Tirana i Albanien. Firmaet er aktivt inden for byggebranchen og tilbyder varmforzinkning og tilpassede stålkonstruktioner samt standard HDG og rustfri stål vand- og brændstoftanke. Fabrikken har galvaniserede kedler med dimensioner på 6500 x 1700 x 2600 mm. Virksomheden specialiserer sig i produktion af HVAC-kedler, varmeenheder, sanitære vandtanke og brændstoftankhegn, tremmegitter, gulv, gittertårne til elektrisk strømoverførsel og GSM, polygonale master til lys og overførsel, trådløse faciliteter, varmforzinkede drivhusstrukturer, stålarbejde til kreaturer, vejskilte, sikkerhedsstålarbejde osv. På grund af vores effektive arbejdsflow, er vi i stand til at tilbyde førsteklasses stålarbejde til vores europæiske samarbejdspartnere, samtidig med vi reducerer deres omkostninger. Med kvalificerede, erfarne og serviceorienterede professionelle medarbejdere, garanterer SELMANI shpk høje servicestandarder.

 4. RÖNSAHLER INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RÖNSAHLER INDUSTRIE-SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kierspe, Tyskland.

 5. SPIES LASERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPIES LASERTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wolfhagen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JÖWE LASERBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JÖWE LASERBEARBEITUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Schramberg, Tyskland.

 2. LASERTECHNOLOGIE WINTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASERTECHNOLOGIE WINTER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 3. LASER FACTORY GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASER FACTORY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Widnau, Schweiz.

 4. GRAVIERANSTALT JOSEF JEGEL INH. BERND REISS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAVIERANSTALT JOSEF JEGEL INH. BERND REISS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. DSW ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DSW ELEKTRONIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Weisendorf, Tyskland.

 1. LASERIC

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASERIC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. MARQUART GMBH FORMEN- UND WERKZEUGBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARQUART GMBH FORMEN- UND WERKZEUGBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Dornhan, Tyskland.

 1. LASERPRINT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASERPRINT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Langenau, Tyskland.

 2. GRAVURATELIER RINGITSCHER & PENKER GMBH & CO KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAVURATELIER RINGITSCHER & PENKER GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Klagenfurt, Østrig.

 3. SITTERZ GRAVUREN INH. CHRISTIAN SITTERZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SITTERZ GRAVUREN INH. CHRISTIAN SITTERZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 4. AICHBERGER SCHILDER-POKALE-STEMPEL E.U.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AICHBERGER SCHILDER-POKALE-STEMPEL E.U., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Leonding, Østrig.

 5. SYSTEMTECHNIK HÖLZER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYSTEMTECHNIK HÖLZER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kronberg, Tyskland.

 6. HEISSEL BESCHRIFTUNGSTECHNIK HUBERT HEISSEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEISSEL BESCHRIFTUNGSTECHNIK HUBERT HEISSEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Gammertingen-Feldhausen, Tyskland.

 7. LEHNERTECH, ANDREAS LEHNER TAMPONDRUCK/ GRAVUR/ LASERTECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEHNERTECH, ANDREAS LEHNER TAMPONDRUCK/ GRAVUR/ LASERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Sattledt, Østrig.

 8. MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkning - diverse produkter branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Gravering, industriel - stål og metaller, anlæg og maskiner til indgravering i metal, Oppresning - stål og metaller, Gravering, industriel - stål og metaller, og FlyMarker brancherne. Den er baseret i Ludwigsburg, Tyskland.

 1. SCHLÜSSELZENTRALE MAKOWSKI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHLÜSSELZENTRALE MAKOWSKI GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kiel, Tyskland.

 2. TOPPRESS SIEBDRUCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOPPRESS SIEBDRUCK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Herbrechtingen, Tyskland.

 3. HANS-PETER UNSELD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANS-PETER UNSELD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Leutkirch, Tyskland.

 4. LASERBESCHRIFTUNG RECHTSTEINER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASERBESCHRIFTUNG RECHTSTEINER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Schemmerhofen, Tyskland.

 5. WIEDEMANNKNÖPFE GESMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIEDEMANNKNÖPFE GESMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Haus, Østrig.

 6. DKFM. J. SCHWEITZER GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DKFM. J. SCHWEITZER GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Friedberg, Østrig.

 7. PANO-GRAVEURS

  Frankrig

  PANO GRAVEURS er specialist i prægning af skilte på alle overflader og tilbyder et komplet udvalg af produkter og services inden for prægning og mærkning af skilte og etiketter på alle overflader og materialer: Plast, metal, aluminium, rustfrit stål, messing... til alle erhvervsgrupper: industri, håndværk, lokale myndigheder og selvstændige i Bourgogne Franche-Comté, overalt i Frankrig, Europa og resten af verden. Det kvalificerede personale hos PANO-GRAVEURS garanterer meget korte fremstillingsfrister samt kvalitetsrige produkter og services, der tilpasses kundens behov. Vi tilbyder et komplet udvalg af skilte, industriel prægning og gummistempler, industriel prægning af skilte, skiltning til byggepladser, brandsikringsskilte, indendørs display og skilte, klæbemidler til skilte. PANO-GRAVEURS imødekommer dine behov inden for sikkerhedsskilte.

 8. NESER GRAVIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NESER GRAVIERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for trykstempel med relief, Klichéer til gaufrering og komposit duplikater, og gravering med gravstikke brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 9. OPTOGON DEUTSCHE INDUSTRIELASER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OPTOGON DEUTSCHE INDUSTRIELASER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Erlau, Tyskland.

 10. MARCUS MAIER WERKZEUG- UND VORRICHTUNGSBAU

  Tyskland

  Virksomheden MARCUS MAIER WERKZEUG- UND VORRICHTUNGSBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis