• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • granit

Resultater for

Granit - Import eksport

 1. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.G. er et selskab, der opererer nationalt og internationalt inden for stenbranchen, der har specialiseret sig i udvinding, formning og salg af natursten fra Val d'Ossola: marmor palisander, serizzo og beola-marmor. Indendørs og udendørs møbler og byinventar. Materialerne, der kommer fra vores stenbrud, viser variationer i årer og farver, hvilket gør dem unikke og adskiller dem fra kunstige produkter, der er identiske.

 2. MÜLLER NATURSTEINWERK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÜLLER NATURSTEINWERK AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Neuhaus, Schweiz.

 3. STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Groß-Enzersdorf, Østrig.

 4. DARTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DARTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for basalt, kaffeborde, spiseborde, fajancefliser, Tilslag med kalk, keramikfliser, Marmorfliser, sinter, og flisebelægning brancherne. Den er baseret i Laudenbach, Tyskland.

 5. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Granit, Granulitbeton, natursten, Granit, internationale natursten, Granulitbeton, formgivning af marmor og granit, granitgulve, og national granit brancherne. Den er baseret i Cavaion Veronese, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HAIGIS & SCHULTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAIGIS & SCHULTZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Otterndorf, Tyskland.

 2. THOMASTONE

  Frankrig

  Marmorfirmaet THOMASTONE forarbejder natursten, marmor og granit i 4 generationer. THOMASTONE, der ligger i Mondelange i Moselle, har specialiseret sig i kunstværker og sten til inde og ude. Virksomheden henvender sig både til fagfolk og enkeltpersoner med skræddersyede servicer såsom indretning med natursten: køkkener, badeværelser, bordplader, vindueskarme, fliser, trapper, møbler i sten og udendørs møbler: terrasser, trapper, indkørsler, hegn, plankeværk, havemøbler. Thomastone tilbyder et helt nyt udvalg af eksklusive produkter (PARCLOS) : modulære byggeelementer i sten til plankeværk, møbler, beklædning til swimmingpools. Undersøgelse og gratis individuelt tilbud på forespørgsel (3D-projekt, måling, AutoCAD- tegning). Interventionsområde: Moselle, Meurthe og Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxembourg, Frankrig.

 3. REGION K

  Rusland

  Region K er producent af gravsten i granit, materialer til monumenter, mindesten, piedestal, blomsterholdere, vaser og andet tilbehør til begravelsen. Virksomheden fremstiller førsteklasses produkter ud af granit fra Karelian gabbro-diabase, Vinga, Dymovsky og Mansurovsky: traditionel rektangulære materialer til monumenter i granit; hegn i granit; mindekomplekser; granitvaser og sfæres. Region K tilbyder også engrossalg af granitfliser, belægningssten, belægningsplader og andre genstande og byggematerialer i granit. Region K adskiller sig takket være deres førsteklasses produkter: granitten poleres uden ridser, der er ingen revner, splinter eller fuger. Alt konstruktionsmaterialer og alle begravelsesprodukter har en præcis form og størrelse. Kvaliteten kontrolleres i alle faser, fra skæring til endelig emballagering. Region K er et team af professionelle stenbearbejdere! Vi anvender på fornuftig vis naturressourcerne i Karelia, og fremstiller et produkt som vores kunder er tilfredse med.

 4. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Tyskland

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: Præcisionsgranit, specialmaskiner op til 7 m længder, måle- og kontrolplaner, vinkler, måleborde, istandsættelse, certifikater, fremstilling fra råblok til præcisionsgranit fra samme leverandør! Vores ydelser begynder med valg af granittyperne på stedet. Hver råblok kontrolleres for revner eller årer. Vi garanterer, at kun de bedste materialer forarbejdes. Vi fører hårde Gabbro- og Diabas-sten indtil størrelserne 6500*2800 mm. Takket være vores lagerbeholdning med ca. 3000 t kan vi garantere korte leveringstider. Vi sparer således tid og transportveje. Gennem anvendelse af CNC-teknik skæres blokkene med maksimalt materialeudbytte. Størrelse 7500*2800 mm grov- og finslibning med højeste præcision. Pladegennembrud, gevindindsatser i enhver størrelse, noter med nothals i den ønskede præcision og positionering. Topmoderne CAD-CAM-teknik i den ønskede fabrikationsdybde.

 5. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italien

  Firmaet M.G.F., der er baseret i Motta di Livenza, har specialiseret sig i marmor og granit. Blandt de produkter, firmaet fremstiller med stor omhu og ved hjælp af materialer af højeste kvalitet, finder du badeværelses- og vægbelægninger, trapper, marmor- eller stengulve, vindueskarme, pejsbeklædninger, gravstene, køkkenbordplader, bordplader til åbent køkken. Alle udbudte artikler er tilgængelige i forskellige stilarter, fra klassiske til moderne, for ikke at nævne de mere rustikke stilarter. M.G.F. anvender EØF-godkende materialer.

 1. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrig

  Marmorbruddet i Crau er specialiseret i at forarbejdning og salg af marmor, onyks, granit, natursten, kvarts, keramik... Gennem arbejdet med disse materialer har virksomheden udviklet flere fag såsom ekstern og intern flisebelægning, belægninger (trapper, facader, vægge, trapper, inddækninger, tærskler, ..) køkken og badeværelse (arbejdsplaner, kummer, vaske og massive badekar, ..), Personalisering (vi har 18 års erfaring i gravering og fotogravure og vores værksted tilbyder dig en reel ekspertise i udførsel af skilte og signalering, ... ) virksomheden laver også mange villaer eller luksuslejligheder, samt butikker på verdensplan, herunder skiltning for LVMH. Stenbruddet i Crau baserer sit ry og sin image på tre grundlæggende søjler: Kvalitet, materialevalg og service.

 2. KINGBO.DK

  Danmark

  Vi er en specialforretning med fokus på høj kvalitet. Det er uanset om du skal bruge te og kaffe til dine kunder eller medarbejdere. Det kan være til julegaver, påskehilsner og lignende. Vi har også flotte produkter i granit, til at pryde indgangspartier, udendørs arealer eller som gave ved jubilæum og runde fødselsdage. Vi har kaffe og te af højkvalitet, som vi levere til din virksomhed. Vigtigst for os er at der er tale om produkter af høj kvalitet. Kaffe og te skal være kraftige i smag, uden bitterheden tager over. Hos www.kingbo.dk kan du købe kaffe og te, også i økologiske udgaver. Fælles er de alle er smagfulde og delikate. Har du brug for mere synlighed, så leverer vi paraplyer med og uden logo til virksomheder og institutioner over hele verden. En paraply med dit logo på, skaber synlighed både hos brugeren og dennes omgivelser. Vi har paraplyer i alle regnbuens farver, og i et væld af faconer. Hvem siger en paraply skal være rund eller bestå af 8 ens felter? - i hvertfald ikke hos Kingbo.dk. i 2015 lancerede vi vores pakkekalender for virksomheder og institutioner. Det blev overvældende godt taget i mod. 24 pakker i flot gavepapir og bånd, pakket i en flot julesæk. Klar til at sætte på kontoret den 1. december til medarbejderne. Der blev julestemning mange steder. Du kan selv være med at sammensætte en stor del af de 24 pakker, således dine medarbejder får gaver der matcher dem bedst muligt. Ring til os på 6130 3128 og få mere at vide. Vi er altid klar til at hjælpe

 1. AZIENDA MOHAMED CHABAANE

  Østrig

  Dine ønsker er vigtige for os. Har du brug for nærmere oplysninger, eller har du et særligt ønske? I så fald kan du ringe direkte til os eller beskrive dit anliggende via E-mail. Som fleksibel virksomhed er vi altid lydhøre for nye idéer og forslag. Dit AZIENDA-team

 2. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanien

  Virksomhed med speciale i eksport af marmor og granit. Elfenbensfarvet marmor, Dark Emperador, Light Emperador, Rouge Alicante, Jaune Mares, Noir Marquina, Calcaire Capri, Island Beig, Island Blue, Crème Valence.

 3. MÁRMOLES FORMAS & DISEÑO

  Spanien

  Vores virksomheds vigtigste mål er at opfylde behovene hos vores kunder. Vi adskiller os fra andre ved vores gode service og kvaliteten af ​​vores arbejde. Designværksted, håndtering og montering af marmor, kvarts og granit. Design i Silestone. Distributør af Techlam, Compac...

 4. FOMENTO DE MÁRMOLES

  Spanien

  Brydning og bearbejdning af marmor, sten og hvid marmor.

 5. MÁRMOLES Y GRANITOS PABLO GARCÍA SL

  Spanien

  Specialiseret i kunstarbejde til kirkegårde. Facader, borde, pejse, trapper... Uforpligtende tilbud og rådgivning hos kunden.

 6. CANTEROS DE LA SEGARRA SL

  Spanien

  Brud for sten, natursten, marmor og granit. Brud efter mål. Vinduer, døre.

 7. ROYAL PARS STONE

  Iran

  Virksomheden ROYAL PARS STONE, er en Engrossalg, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Marmor og natursten, sinter, marmorplader, og kalksten brancherne. Den er baseret i Isfahan, Iran.

 8. KIRO MARBLE

  Ægypten

  Virksomheden KIRO MARBLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for marmor, og granit brancherne. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

 1. LYM JAR

  Spanien

  Virksomheden LYM JAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Granit, stenbrud crema marfil, marmorblokke, og Granit brancherne. Den er baseret i El Rodriguillo-Pinoso-Alicante, Spanien.

 2. HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Shijiazhuang, Kina.

 3. DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Virksomheden DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for granitgulve, salg af granit, natursten, og granit til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Penafiel, Portugal.

 4. ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA

  Spanien

  Virksomheden ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for Skulpturer, Pyntesten, pejse i natursten, Skulpturer, og håndværksmæssig bearbejdning af granit brancherne. Den er baseret i Covas (cotobade)-Pontevedra, Spanien.

 5. GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT

  Tyrkiet

  Virksomheden GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for basalt, og trappetrin brancherne. Den er baseret i Usak, Tyrkiet.

 6. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ungarn

  Virksomheden ROCAS DECOR HUNGARY KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Granit, Industrikalk, Granit, og Industrikalk brancherne. Den er baseret i Üröm, Ungarn.

 7. WZ STEIN

  Kina

  Virksomheden WZ STEIN, er en Engrossalg, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 8. CM GRANIT

  Tyrkiet

  Virksomheden CM GRANIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for slebne granater brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. MARBOLUX

  Luxembourg

  Virksomheden MARBOLUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Granit, Marmor og natursten, køkkenborde, Granit, Marmor og natursten, og keramik brancherne. Den er baseret i Pétange, Luxembourg.

 10. GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA

  Portugal

  Virksomheden GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Vilar Formoso, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Granit - Import eksport

Antal resultater

1.074 Virksomheder