• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • granit

Resultater for

Granit - Import eksport

 1. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Xiamen Herising Architecturals Co., Ltd er eksperter inden for stenhuggeri af monumenter, og har opnået et anerkendt omdømme i branchen efter mere end 2 årtier, hvor de har leveret forskellige generelle granitmonumenter og specialdesignede monumenter over hele verden, takket være vores gode håndværk, korte leveringstid, hurtige og omhyggelige tjenester. Alle vores kunder, som tidligere var detailsælgere af monumenter i deres hjemland, er på kort tid blevet til distributører, eftersom de nu sælger monumenter som vi har fremstillet på vores faciliteter. At vælge Herising er en god garanti og det er problemfrit, idet vi altid tager hensyn til, at din succes også er vores succes. Kontakt os i dag!

 2. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden Magripedra-Preparação de Granites Lda har været på markedet i mere end 20 år, og stoler på erfaringen af deres partnere og manager, som sammenlagt har mere end 30 års erfaring i branchen. Magripedra-Preparação de Granites Lda har særdeles erfarne medarbejdere som arbejder med forvandling af natursten, hvormed de kan forvandle alle former for sten i forskellige dimensioner og finishes. Vi leverer arbejdskraft til flere miner fra nord til syd i Portugal og Spanien, og har kapacitet til at udforske nye markeder i Europa. Magripedra-Preparação de Granites Lda har også deres egen produktionsenhed i Alpendorada og Matos, Marco de Canaveses, hvor vi forvandler råmaterialer til færdige produkter i forskellige størrelser, som sælges på tværs af Europa til forskellige sektorer. Vores kunders tilfredshed er vores bevis og bekræftelse på kvaliteten af vores produkter og serviceydelser. Anerkendte virksomheder stoler på os, og vi drager fordel af vores samarbejde og kundefokus. Kontakt os!

 3. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.G. er et selskab, der opererer nationalt og internationalt inden for stenbranchen, der har specialiseret sig i udvinding, formning og salg af natursten fra Val d'Ossola: marmor palisander, serizzo og beola-marmor. Indendørs og udendørs møbler og byinventar. Materialerne, der kommer fra vores stenbrud, viser variationer i årer og farver, hvilket gør dem unikke og adskiller dem fra kunstige produkter, der er identiske.

 4. SEMKON STONE GRANITE SINK

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEMKON STONE GRANITE SINK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for vaske, fliser til badeværelse, og bordplader til badeværelser brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. MÜLLER NATURSTEINWERK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÜLLER NATURSTEINWERK AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Neuhaus, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Groß-Enzersdorf, Østrig.

 2. GRANITI BUA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRANITI BUA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for Granulitbeton, skorstene i granit, søjle, Granulitbeton, håndværksmæssig bearbejdning af granit, granitblokke til brolægning af veje, granitkantsten, granitgranulater, og gulvbelægning indendørs til private bygninger i granit brancherne. Den er baseret i Budduso', Italien.

 3. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Granit, Granulitbeton, natursten, Granit, internationale natursten, Granulitbeton, formgivning af marmor og granit, granitgulve, og national granit brancherne. Den er baseret i Cavaion Veronese, Italien.

 4. HAIGIS & SCHULTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAIGIS & SCHULTZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Otterndorf, Tyskland.

 5. THOMASTONE

  Frankrig

  Marmorfirmaet THOMASTONE forarbejder natursten, marmor og granit i 4 generationer. THOMASTONE, der ligger i Mondelange i Moselle, har specialiseret sig i kunstværker og sten til inde og ude. Virksomheden henvender sig både til fagfolk og enkeltpersoner med skræddersyede servicer såsom indretning med natursten: køkkener, badeværelser, bordplader, vindueskarme, fliser, trapper, møbler i sten og udendørs møbler: terrasser, trapper, indkørsler, hegn, plankeværk, havemøbler. Thomastone tilbyder et helt nyt udvalg af eksklusive produkter (PARCLOS) : modulære byggeelementer i sten til plankeværk, møbler, beklædning til swimmingpools. Undersøgelse og gratis individuelt tilbud på forespørgsel (3D-projekt, måling, AutoCAD- tegning). Interventionsområde: Moselle, Meurthe og Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxembourg, Frankrig.

 1. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italien

  Firmaet M.G.F., der er baseret i Motta di Livenza, har specialiseret sig i marmor og granit. Blandt de produkter, firmaet fremstiller med stor omhu og ved hjælp af materialer af højeste kvalitet, finder du badeværelses- og vægbelægninger, trapper, marmor- eller stengulve, vindueskarme, pejsbeklædninger, gravstene, køkkenbordplader, bordplader til åbent køkken. Alle udbudte artikler er tilgængelige i forskellige stilarter, fra klassiske til moderne, for ikke at nævne de mere rustikke stilarter. M.G.F. anvender EØF-godkende materialer.

 2. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Tyskland

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: Præcisionsgranit, specialmaskiner op til 7 m længder, måle- og kontrolplaner, vinkler, måleborde, istandsættelse, certifikater, fremstilling fra råblok til præcisionsgranit fra samme leverandør! Vores ydelser begynder med valg af granittyperne på stedet. Hver råblok kontrolleres for revner eller årer. Vi garanterer, at kun de bedste materialer forarbejdes. Vi fører hårde Gabbro- og Diabas-sten indtil størrelserne 6500*2800 mm. Takket være vores lagerbeholdning med ca. 3000 t kan vi garantere korte leveringstider. Vi sparer således tid og transportveje. Gennem anvendelse af CNC-teknik skæres blokkene med maksimalt materialeudbytte. Størrelse 7500*2800 mm grov- og finslibning med højeste præcision. Pladegennembrud, gevindindsatser i enhver størrelse, noter med nothals i den ønskede præcision og positionering. Topmoderne CAD-CAM-teknik i den ønskede fabrikationsdybde.

 1. KINGBO.DK

  Danmark

  Vi er en specialforretning med fokus på høj kvalitet. Det er uanset om du skal bruge te og kaffe til dine kunder eller medarbejdere. Det kan være til julegaver, påskehilsner og lignende. Vi har også flotte produkter i granit, til at pryde indgangspartier, udendørs arealer eller som gave ved jubilæum og runde fødselsdage. Vi har kaffe og te af højkvalitet, som vi levere til din virksomhed. Vigtigst for os er at der er tale om produkter af høj kvalitet. Kaffe og te skal være kraftige i smag, uden bitterheden tager over. Hos www.kingbo.dk kan du købe kaffe og te, også i økologiske udgaver. Fælles er de alle er smagfulde og delikate. Har du brug for mere synlighed, så leverer vi paraplyer med og uden logo til virksomheder og institutioner over hele verden. En paraply med dit logo på, skaber synlighed både hos brugeren og dennes omgivelser. Vi har paraplyer i alle regnbuens farver, og i et væld af faconer. Hvem siger en paraply skal være rund eller bestå af 8 ens felter? - i hvertfald ikke hos Kingbo.dk. i 2015 lancerede vi vores pakkekalender for virksomheder og institutioner. Det blev overvældende godt taget i mod. 24 pakker i flot gavepapir og bånd, pakket i en flot julesæk. Klar til at sætte på kontoret den 1. december til medarbejderne. Der blev julestemning mange steder. Du kan selv være med at sammensætte en stor del af de 24 pakker, således dine medarbejder får gaver der matcher dem bedst muligt. Ring til os på 6130 3128 og få mere at vide. Vi er altid klar til at hjælpe

 2. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrig

  Marmorbruddet i Crau er specialiseret i at forarbejdning og salg af marmor, onyks, granit, natursten, kvarts, keramik... Gennem arbejdet med disse materialer har virksomheden udviklet flere fag såsom ekstern og intern flisebelægning, belægninger (trapper, facader, vægge, trapper, inddækninger, tærskler, ..) køkken og badeværelse (arbejdsplaner, kummer, vaske og massive badekar, ..), Personalisering (vi har 18 års erfaring i gravering og fotogravure og vores værksted tilbyder dig en reel ekspertise i udførsel af skilte og signalering, ... ) virksomheden laver også mange villaer eller luksuslejligheder, samt butikker på verdensplan, herunder skiltning for LVMH. Stenbruddet i Crau baserer sit ry og sin image på tre grundlæggende søjler: Kvalitet, materialevalg og service.

 3. AZIENDA MOHAMED CHABAANE

  Østrig

  Dine ønsker er vigtige for os. Har du brug for nærmere oplysninger, eller har du et særligt ønske? I så fald kan du ringe direkte til os eller beskrive dit anliggende via E-mail. Som fleksibel virksomhed er vi altid lydhøre for nye idéer og forslag. Dit AZIENDA-team

 4. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanien

  Virksomhed med speciale i eksport af marmor og granit. Elfenbensfarvet marmor, Dark Emperador, Light Emperador, Rouge Alicante, Jaune Mares, Noir Marquina, Calcaire Capri, Island Beig, Island Blue, Crème Valence.

 5. MÁRMOLES FORMAS & DISEÑO

  Spanien

  Vores virksomheds vigtigste mål er at opfylde behovene hos vores kunder. Vi adskiller os fra andre ved vores gode service og kvaliteten af ​​vores arbejde. Designværksted, håndtering og montering af marmor, kvarts og granit. Design i Silestone. Distributør af Techlam, Compac...

 6. FOMENTO DE MÁRMOLES

  Spanien

  Brydning og bearbejdning af marmor, sten og hvid marmor.

 7. MÁRMOLES Y GRANITOS PABLO GARCÍA SL

  Spanien

  Specialiseret i kunstarbejde til kirkegårde. Facader, borde, pejse, trapper... Uforpligtende tilbud og rådgivning hos kunden.

 8. CANTEROS DE LA SEGARRA SL

  Spanien

  Brud for sten, natursten, marmor og granit. Brud efter mål. Vinduer, døre.

 1. LYM JAR

  Spanien

  Virksomheden LYM JAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Granit, stenbrud crema marfil, marmorblokke, og Granit brancherne. Den er baseret i El Rodriguillo-Pinoso-Alicante, Spanien.

 2. WZ STEIN

  Kina

  Virksomheden WZ STEIN, er en Engrossalg, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 3. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ungarn

  Virksomheden ROCAS DECOR HUNGARY KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Granit, Industrikalk, Granit, og Industrikalk brancherne. Den er baseret i Üröm, Ungarn.

 4. KIRO MARBLE

  Ægypten

  Virksomheden KIRO MARBLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for marmor, og granit brancherne. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

 5. GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT

  Tyrkiet

  Virksomheden GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for basalt, og trappetrin brancherne. Den er baseret i Usak, Tyrkiet.

 6. SOMAGRA

  Spanien

  Virksomheden SOMAGRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Granit, Gulve, industrielle, dolomit, Kvartser og kvartsit, Granit, og Gulve, industrielle brancherne. Den er baseret i A Coruña, Spanien.

 7. ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA

  Spanien

  Virksomheden ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for Skulpturer, Pyntesten, pejse i natursten, Skulpturer, og håndværksmæssig bearbejdning af granit brancherne. Den er baseret i Covas (cotobade)-Pontevedra, Spanien.

 8. HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Shijiazhuang, Kina.

 9. ROYAL PARS STONE

  Iran

  Virksomheden ROYAL PARS STONE, er en Engrossalg, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Marmor og natursten, sinter, marmorplader, og kalksten brancherne. Den er baseret i Isfahan, Iran.

 10. GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA

  Portugal

  Virksomheden GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den er baseret i Vilar Formoso, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Granit - Import eksport

Antal resultater

1.080 Virksomheder