• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grøntsager- rodfrugter og knolde

Resultater for

Grøntsager- rodfrugter og knolde - Import eksport

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Eksportør af vaskede og uvaskede kartofler, emballeret og til industrien - et meget bredt udvalg af gule og røde kartoffelvarieteter, løg og gulerødder. Bruwier Potatoes n.v. har et enestående omdømme i kartoffelbranchen. Navnet er synonym med kvalitet, tillid og godt samarbejde. Disse kvaliteter er afgørende på et så følsomt produktmarked, hvor priserne svinger meget.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Rik Tanghe er en kendt aktør inden for kartoffelindustrien. Rik Tanghe, der støtter sig på lang erfaring opnået fra far til søn, er en udvalgt partner for specialproducenter inden for kartofler ved den belgiske grænse. Firmaet Rik Tanghe, der er kendt for kvaliteten af ​​sine produkter, har blandt sine kunder mange berømte belgiske og udenlandske virksomheder. Søger du en ekspert i kartofler? Så har du fundet én her!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. MDM DREYER AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. PRIMA 2000

  Polen

  Verified by Europages badge
 2. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. BEFER FRUIT SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. GUBITZER OBSTGROSSHANDEL UND TRANSPORTE GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 5. REGAR AGRÍCOLA

  Spanien

  Regar Agrícola S.L. Vi er en af de førende producenter af lila hvidløg, sort hvidløg, almindeligt hvidløg og løg. Hvidløgspulver, bolsjer med hvidløgssmag o.a... Virksomheden Regar Agrícola S.L. ligger i Las Pedroñeras (Cuenca i Spanien), den internationale hovedstad for hvidløg, i hjertet af La Mancha, regionen som har tradition for at levere naturlige kvalitetsfødevarer til Middelhavskøkkenet.

 1. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Ajos Gallardo er en virksomhed, der er specialiseret i produktion og forhandling af alle slags hvidløg. Alle vores produkter er 100 % friske og uden kemiske stoffer. Vi tilbyder et hvidløg, der er naturligt økologisk og uden kemiske midler. Mange varianter: rød hvidløg, hvide hvidløg, sort hvidløg, gourmet hvidløg, hvidløg haute cuisine.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC er en førende virksomhed inden for produktion, pakning, markedsføring og eksport af hvidløg. Virksomhed med global certificering GAP. Leverandør af: hvide og røde hvidløg, forårshvidløg og pakket hvidløg.

 3. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Belarus

  Virksomheden AVI blev grundlagt i 1998. Det er en udenlandsk privatejet enhed, industriel og kommerciel virksomhed. De primære aktivitetsområder omfatter: opkøb, forarbejdning og eksport af andre skovprodukter end trævarer (f.eks. blåbær og tranebær). Med 10 års erfaring er virksomheden i stand til at konkurrere på det lokale marked og samarbejder med succes med udenlandske virksomheder. Hele produktionen eksporteres til lande i Vesteuropa.

 4. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Siden 1965 har vi specialiseret os udelukkende i produktion og pakning af gulerødder. Vores brand, ZAMESA, er kendt verden over. Eksporterende erhvervsvirksomhed. Vi producerer i Spanien og pakker vores produkter i flere forskellige formater. Virksomheden er certificeret ISO 9001-2000. Friske gulerødder.

 5. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Polen

  Produktion, emballering, mærkning, salg, eksport og leverance af friske svampe i høj kvalitet (champignon, østershatte). Vores produkter fås året rundt. Vi leverer til grossister primært inden for EU. Vores produkter opfylder gældende EU-standarder. Vi garanterer korte leveringstider og konkurrencedygtige priser.

 6. LØVEGÅRDEN

  Danmark

  Løvegården producerer og sælger mikrogrønt som ærteskud, bønneskud, sennepsskud, radiseskud, rucolaskud, mizunaskud, og meget andet mikrogrønt. Ønsker du at købe frisk mikrogrønt, kan dette gøres direkte hos Løvegården. Ved større mængder kan de forskellige skud leveres. Salg af ærteskud og andet mikrogrønt sker til såvel private som erhverv.

 7. ROVOCAD GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Italien

 9. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Spanien

 10. LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italien

 1. COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO

  Italien

 2. POBALLE,S.A.

  Spanien

 3. CONSORZIO AGRIBOLOGNA

  Italien

 4. ALBAFRUIT

  Frankrig

 5. EDENYS FRUIVIAL

  Frankrig

 6. SARL TUTTI VERDI

  Frankrig

 7. COOPERATIVE AGRICOLE DE PRODUCTEURS DE NOIRMOUTIER

  Frankrig

 8. LES 3 MOULINS - VITAPRIM

  Frankrig

 9. DEVOGHEL

  Belgien

 10. ETS GOSSELIN

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Grøntsager- rodfrugter og knolde - Import eksport

Antal resultater

26.833 virksomheder