• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grøntsager- rodfrugter og knolde

Resultater for

Grøntsager- rodfrugter og knolde - Import eksport

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Eksportør af vaskede og uvaskede kartofler, emballeret og til industrien - et meget bredt udvalg af gule og røde kartoffelvarieteter, løg og gulerødder. Bruwier Potatoes n.v. har et enestående omdømme i kartoffelbranchen. Navnet er synonym med kvalitet, tillid og godt samarbejde. Disse kvaliteter er afgørende på et så følsomt produktmarked, hvor priserne svinger meget.

 2. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Rik Tanghe er en kendt aktør inden for kartoffelindustrien. Rik Tanghe, der støtter sig på lang erfaring opnået fra far til søn, er en udvalgt partner for specialproducenter inden for kartofler ved den belgiske grænse. Firmaet Rik Tanghe, der er kendt for kvaliteten af ​​sine produkter, har blandt sine kunder mange berømte belgiske og udenlandske virksomheder. Søger du en ekspert i kartofler? Så har du fundet én her!

 3. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean er en grossist som er beliggende i nærheden af Wroclaw i Polen. Vi arbejder med friske grøntsager og frugt. Men er også til stede på markedet for frosne grøntsager og frugt, tørret frugt, traditionelle og biologiske produkter, champignoner, spiselige roer og rødder – import/eksport. Vi leverer grøntsager og frugt, og giver vores kunder frisk, højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

 4. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den er baseret i Taufkirchen, Tyskland.

 5. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRUITFUL OFFICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, græskar, blomsterløg til løg, pakkede løg, og Grøntsager, rodfrugter og knolde brancherne. Den er baseret i Angri, Italien.

 2. BEFER FRUIT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEFER FRUIT SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, import af frugter, import af grøntsager, Grøntsager, rodfrugter og knolde, frugtimportører, Frugter, grossist af frugt og grønt, og salg af frugt engros brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 3. REGAR AGRÍCOLA

  Spanien

  Regar Agrícola S.L. Vi er en af de førende producenter af lila hvidløg, sort hvidløg, almindeligt hvidløg og løg. Hvidløgspulver, bolsjer med hvidløgssmag o.a... Virksomheden Regar Agrícola S.L. ligger i Las Pedroñeras (Cuenca i Spanien), den internationale hovedstad for hvidløg, i hjertet af La Mancha, regionen som har tradition for at levere naturlige kvalitetsfødevarer til Middelhavskøkkenet.

 4. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Ajos Gallardo er en virksomhed, der er specialiseret i produktion og forhandling af alle slags hvidløg. Alle vores produkter er 100 % friske og uden kemiske stoffer. Vi tilbyder et hvidløg, der er naturligt økologisk og uden kemiske midler. Mange varianter: rød hvidløg, hvide hvidløg, sort hvidløg, gourmet hvidløg, hvidløg haute cuisine.

 5. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC er en førende virksomhed inden for produktion, pakning, markedsføring og eksport af hvidløg. Virksomhed med global certificering GAP. Leverandør af: hvide og røde hvidløg, forårshvidløg og pakket hvidløg.

 1. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Belarus

  Virksomheden AVI blev grundlagt i 1998. Det er en udenlandsk privatejet enhed, industriel og kommerciel virksomhed. De primære aktivitetsområder omfatter: opkøb, forarbejdning og eksport af andre skovprodukter end trævarer (f.eks. blåbær og tranebær). Med 10 års erfaring er virksomheden i stand til at konkurrere på det lokale marked og samarbejder med succes med udenlandske virksomheder. Hele produktionen eksporteres til lande i Vesteuropa.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Siden 1965 har vi specialiseret os udelukkende i produktion og pakning af gulerødder. Vores brand, ZAMESA, er kendt verden over. Eksporterende erhvervsvirksomhed. Vi producerer i Spanien og pakker vores produkter i flere forskellige formater. Virksomheden er certificeret ISO 9001-2000. Friske gulerødder.

 1. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Polen

  Produktion, emballering, mærkning, salg, eksport og leverance af friske svampe i høj kvalitet (champignon, østershatte). Vores produkter fås året rundt. Vi leverer til grossister primært inden for EU. Vores produkter opfylder gældende EU-standarder. Vi garanterer korte leveringstider og konkurrencedygtige priser.

 2. LØVEGÅRDEN

  Danmark

  Løvegården producerer og sælger mikrogrønt som ærteskud, bønneskud, sennepsskud, radiseskud, rucolaskud, mizunaskud, og meget andet mikrogrønt. Ønsker du at købe frisk mikrogrønt, kan dette gøres direkte hos Løvegården. Ved større mængder kan de forskellige skud leveres. Salg af ærteskud og andet mikrogrønt sker til såvel private som erhverv.

 3. MDM DREYER AG

  Schweiz

  Virksomheden MDM DREYER AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Fødevarer - import-eksport, Nougat, Tørrede frugter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Fødevarer - import-eksport, og Nougat brancherne. Den er baseret i Muri B. Bern, Schweiz.

 4. ROVOCAD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ROVOCAD GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den er baseret i Oststeinbek, Tyskland.

 5. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Spanien

  Virksomheden NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Dyrkede svampe, østershatte, og SHIITAKE svampe brancherne. Den er baseret i Villalgordo Del Jucar, Spanien.

 6. LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italien

  Virksomheden LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, landbrugsdrift, økologiske madvarer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, og stiklinger indendørs og drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Dugenta, Italien.

 7. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MINGABIO GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Frugtkonserves og syltetøjer, Fødevarer - import-eksport, Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Frugtkonserves og syltetøjer, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 8. COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO

  Italien

  Virksomheden COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Grøntsager, rodfrugter og knolde, og Frugter brancherne. Den er baseret i Sante Marie, Italien.

 1. POBALLE,S.A.

  Spanien

  Virksomheden POBALLE,S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for dyrefoder, og melasse brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. AZ.AGR.GALLO NICOLA

  Italien

  Virksomheden AZ.AGR.GALLO NICOLA, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, hvidvin, sprudlende, og prosecco brancherne. Den er baseret i Musile Di Piave, Italien.

 3. LE DAUPHIN

  Frankrig

  Virksomheden LE DAUPHIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for eksport af grøntsager brancherne. Den er baseret i Saint-Pol-De-Leon, Frankrig.

 4. VLAEMYNCK

  Belgien

  Virksomheden VLAEMYNCK, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for kartofler, grønsager, og asparges brancherne. Den er baseret i Veurne, Belgien.

 5. SCA SAVEOL

  Frankrig

  Virksomheden SCA SAVEOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for landbrugscooperativ, tomater, jordbær, og agurker brancherne. Den er baseret i Plougastel Daoulas, Frankrig.

 6. DE AARDAPELHOEVE

  Belgien

  Virksomheden DE AARDAPELHOEVE, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler - flager og tilberedt, kartofler, og Kartofler til industrien brancherne. Den er baseret i Tielt, Belgien.

 7. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgien

  Virksomheden VERBIST AARDAPPELEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Kartofler - flager og tilberedt, kartofler, Kartofler - flager og tilberedt, Kartofler til industrien, og Kartofler - Bintje brancherne. Den er baseret i Hulshout, Belgien.

 8. ACHIEL PRIMEURS

  Belgien

  Virksomheden ACHIEL PRIMEURS, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Frugter, Ost, Grønsager, friske, Frugter, og Ost brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 9. CEULEMANS SLACENTER

  Belgien

  Virksomheden CEULEMANS SLACENTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, friske, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, friske, grønsager, og engrosmarkeder for frugt og grøntsager brancherne. Den er baseret i Sint-Katelijne-Waver, Belgien.

 10. MEDROPHARM AG

  Schweiz

  Virksomheden MEDROPHARM AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Havebrug, Krydderier og ekstrakter, Fødevareekstrakter, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Havebrug, Krydderier og ekstrakter, og Fødevareekstrakter brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Grøntsager- rodfrugter og knolde - Import eksport

Antal resultater

24.994 Virksomheder