• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grøntsager- rodfrugter og knolde

Resultater for

Grøntsager- rodfrugter og knolde - Import eksport

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Eksportør af vaskede og uvaskede kartofler, emballeret og til industrien - et meget bredt udvalg af gule og røde kartoffelvarieteter, løg og gulerødder. Bruwier Potatoes n.v. har et enestående omdømme i kartoffelbranchen. Navnet er synonym med kvalitet, tillid og godt samarbejde. Disse kvaliteter er afgørende på et så følsomt produktmarked, hvor priserne svinger meget.

 2. RTL PATAT

  Belgien

  Virksomheden Rik Tanghe er en kendt aktør inden for kartoffelindustrien. Rik Tanghe, der støtter sig på lang erfaring opnået fra far til søn, er en udvalgt partner for specialproducenter inden for kartofler ved den belgiske grænse. Firmaet Rik Tanghe, der er kendt for kvaliteten af ​​sine produkter, har blandt sine kunder mange berømte belgiske og udenlandske virksomheder. Søger du en ekspert i kartofler? Så har du fundet én her!

 3. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

 4. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Tyskland

 5. MDM DREYER AG

  Schweiz

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

 2. BEFER FRUIT SRL

  Italien

 3. GUBITZER OBSTGROSSHANDEL UND TRANSPORTE GMBH

  Østrig

 4. REGAR AGRÍCOLA

  Spanien

  Regar Agrícola S.L. Vi er en af de førende producenter af lila hvidløg, sort hvidløg, almindeligt hvidløg og løg. Hvidløgspulver, bolsjer med hvidløgssmag o.a... Virksomheden Regar Agrícola S.L. ligger i Las Pedroñeras (Cuenca i Spanien), den internationale hovedstad for hvidløg, i hjertet af La Mancha, regionen som har tradition for at levere naturlige kvalitetsfødevarer til Middelhavskøkkenet.

 5. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Ajos Gallardo er en virksomhed, der er specialiseret i produktion og forhandling af alle slags hvidløg. Alle vores produkter er 100 % friske og uden kemiske stoffer. Vi tilbyder et hvidløg, der er naturligt økologisk og uden kemiske midler. Mange varianter: rød hvidløg, hvide hvidløg, sort hvidløg, gourmet hvidløg, hvidløg haute cuisine.

 1. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC er en førende virksomhed inden for produktion, pakning, markedsføring og eksport af hvidløg. Virksomhed med global certificering GAP. Leverandør af: hvide og røde hvidløg, forårshvidløg og pakket hvidløg.

 2. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Belarus

  Virksomheden AVI blev grundlagt i 1998. Det er en udenlandsk privatejet enhed, industriel og kommerciel virksomhed. De primære aktivitetsområder omfatter: opkøb, forarbejdning og eksport af andre skovprodukter end trævarer (f.eks. blåbær og tranebær). Med 10 års erfaring er virksomheden i stand til at konkurrere på det lokale marked og samarbejder med succes med udenlandske virksomheder. Hele produktionen eksporteres til lande i Vesteuropa.

 1. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Siden 1965 har vi specialiseret os udelukkende i produktion og pakning af gulerødder. Vores brand, ZAMESA, er kendt verden over. Eksporterende erhvervsvirksomhed. Vi producerer i Spanien og pakker vores produkter i flere forskellige formater. Virksomheden er certificeret ISO 9001-2000. Friske gulerødder.

 2. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Polen

  Produktion, emballering, mærkning, salg, eksport og leverance af friske svampe i høj kvalitet (champignon, østershatte). Vores produkter fås året rundt. Vi leverer til grossister primært inden for EU. Vores produkter opfylder gældende EU-standarder. Vi garanterer korte leveringstider og konkurrencedygtige priser.

 3. LØVEGÅRDEN

  Danmark

  Løvegården producerer og sælger mikrogrønt som ærteskud, bønneskud, sennepsskud, radiseskud, rucolaskud, mizunaskud, og meget andet mikrogrønt. Ønsker du at købe frisk mikrogrønt, kan dette gøres direkte hos Løvegården. Ved større mængder kan de forskellige skud leveres. Salg af ærteskud og andet mikrogrønt sker til såvel private som erhverv.

 4. ROVOCAD GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Italien

 6. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Spanien

 7. LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italien

 8. POBALLE,S.A.

  Spanien

 1. COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO

  Italien

 2. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Belgien

 3. VAWI

  Belgien

 4. ACHIEL PRIMEURS

  Belgien

 5. DE AARDAPELHOEVE

  Belgien

 6. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgien

 7. MAISON VIALADE

  Frankrig

 8. CONSORZIO AGRIBOLOGNA

  Italien

 9. ALBAFRUIT

  Frankrig

 10. ALMA SEGES SOC. COOP.

  Italien

Filtre

Resultater for

Grøntsager- rodfrugter og knolde - Import eksport

Antal resultater

26.349 virksomheder