• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grønsager- frosne og dybfrosne

Resultater for

Grønsager- frosne og dybfrosne - Import eksport

 1. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Velkommen til Cavas International BV – din premium partner på det globale marked for fødevareprodukter. Baseret i Holland er vi forpligtet til excellence og pålidelighed i alle dele af vores forretning. Vores succes ligger i robuste partnerskaber med verdensklasses leverandører, hvilket sikrer den højeste kvalitet og service for vores værdifulde kunder. Vi skiller os ud ved at tilbyde konkurrencedygtige priser, markedsindblik og skabe vedvarende samarbejder med anerkendte virksomheder. Vores alsidige produktudvalg inkluderer frisk, frossen frugt og grøntsager. Hos Cavas International BV forenkler vi processerne samtidig med vi fokuserer på dine unikke behov. Vi tilbyder bulkpakker til industrielle kunder, og leverer tilføjet værdi til tjenester såsom sortering, kalibrering og blanding. For vores detailpartnere garanterer vi fleksibilitet med skræddersyede detailpakkeløsninger. Tag på en rejse sammen med os, fuld af kvalitet og smag, skræddersyet til dig.

 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Ægypten

  Verified by europages badge

  Frosty er en førende egyptisk virksomhed der specialiserer sig i egyptiske landbrugsprodukter af høj kvalitet, såsom IQF grøntsager og frugt - friske grøntsager og frugt, samt produkter i saltlage. Vores hovedaktiv er vores personale, med mere end 10 års erfaring inden for landbrugsprodukter, og en passion om at være førende på markedet. Vores forhold med de største landmænd, vores erfaring inden for produktion og levering af råmaterialer, gør os til en af de bedste prisleverandører i Egypten.

 3. FRDP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRDP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Diætmad og økologiske fødevarer, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Diætmad og økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Avignon, Frankrig.

 4. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 5. MAXIFRITES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAXIFRITES, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Kartofler, Kartofler, Kartofler til pommes frites, pomfritter, dybfrosne pomfritter, Friske, frosne og dybfrosne pommes frites, kartoffelflager, kartoffelgranulat, og engrossalg af dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne grønne ærter, Frosne bær, dybfrosne grønsager, Majs, og bønner brancherne. Den er baseret i Sutjeska, Serbien.

 2. LINYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Tyskland

  Virksomheden LINYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. PATRIGEL

  Frankrig

  Virksomheden PATRIGEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosne grønsager, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Grigny, Frankrig.

 4. NOBAR SABZ CO

  Tyskland

  Virksomheden NOBAR SABZ CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosne grønsager, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frosset frugt brancherne. Den er baseret i Iran, Tyskland.

 5. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosne fødevarer, og Grønsager, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. GREEN OCEAN FARMING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREEN OCEAN FARMING, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for pakket tang, indsamling af spiselige alger, og spiselige alger brancherne. Den er baseret i Plymouth Uk, Det Forenede Kongerige.

 2. NORTHSTAR

  Tyrkiet

  Virksomheden NORTHSTAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, frisk frugt, Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, og service import eksport brancherne. Den er baseret i Inegol, Tyrkiet.

 1. NATURAFROST

  Frankrig

  Virksomheden NATURAFROST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 2. KN TRADING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KN TRADING GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Biscuitter, Frosset frugt, Grønsager, frosne og dybfrosne, Biscuitter, og Gødning til korndyrkning brancherne. Den er baseret i Mühlheim Am Main, Tyskland.

 3. ITALFREEZE

  Italien

  Virksomheden ITALFREEZE, er en Detailsalg, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Smagsstoffer til fødevarer, og Smagsstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Montoro Inferiore, Italien.

 4. PODRUM PALIC HLADNJACA

  Serbien

  Virksomheden PODRUM PALIC HLADNJACA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, frosset frugt, fødevarer dypfrosne - produktion, Frugter, frosne og dybfrosne, og Grønsager, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Palic, Serbien.

 5. D'ARTA

  Belgien

  Virksomheden D'ARTA, er en Multi-Category, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for tilberedte grønsager brancherne. Den er baseret i Ardooie, Belgien.

 6. GREENYARD FOODS

  Belgien

  Virksomheden GREENYARD FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, færdige retter på dåse, og grønsager på dåse brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 7. FRUDICOM

  Belgien

  Virksomheden FRUDICOM, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Grønsager, frosne og dybfrosne, grøntsager friske, Frugt- og grønsagsjuice, Grønsager, frosne og dybfrosne, og kartofler brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 8. AMJAD FOODS

  Tyskland

  Virksomheden AMJAD FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 1. BALKAN BIO FRUKT LTD

  Bulgarien

  Virksomheden BALKAN BIO FRUKT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, og frisk frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Lovech, Bulgarien.

 2. K H TAYLOR LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden K H TAYLOR LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for dybfrosne grønne ærter, løg, og Friske, frosne og dybfrosne pommes frites brancherne. Den er baseret i Worksop, Det Forenede Kongerige.

 3. VS VEGETAL SOLUTIONS

  Frankrig

  Virksomheden VS VEGETAL SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i La Chapelle Sur Erdre, Frankrig.

 4. SALAS ZIVIS SIA

  Latvia

  Virksomheden SALAS ZIVIS SIA, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i RIGA, Latvia.

 5. REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fisk, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, og Grønsager, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. VIVECTA BG EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden VIVECTA BG EOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, alt godt fra havet frosset, grønsager på dåse, og engrosmarkeder for mælk, mælkeprodukter og ost brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 7. FIT&EASY

  Polen

  Virksomheden FIT&EASY, er en Multi-Category, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Økologiske, fødevarer, Grønsager, frosne og dybfrosne, grønsager, Økologiske, fødevarer, og salat i pose brancherne. Den er baseret i Załuski, Polen.

 8. GELPASS GROUP

  Frankrig

  Virksomheden GELPASS GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Armentières, Frankrig.

 9. AS-TRADE LLC

  Ukraine

  Virksomheden AS-TRADE LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 10. VERBANA

  Polen

  Virksomheden VERBANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, frosset svinekød, frosset kød af fjerkræ, Grønsager, frosne og dybfrosne, og frosset frugt brancherne. Den er baseret i Opole, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis