• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grønsager- frosne og dybfrosne

Resultater for

Grønsager- frosne og dybfrosne - Import eksport

 1. FROSTY FOODS EGYPT

  Ægypten

  Verified by europages badge

  Frosty er en førende egyptisk virksomhed der specialiserer sig i egyptiske landbrugsprodukter af høj kvalitet, såsom IQF grøntsager og frugt - friske grøntsager og frugt, samt produkter i saltlage. Vores hovedaktiv er vores personale, med mere end 10 års erfaring inden for landbrugsprodukter, og en passion om at være førende på markedet. Vores forhold med de største landmænd, vores erfaring inden for produktion og levering af råmaterialer, gør os til en af de bedste prisleverandører i Egypten.

 2. FRDP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRDP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Diætmad og økologiske fødevarer, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Diætmad og økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Avignon, Frankrig.

 3. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 4. PATRIGEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATRIGEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosne grønsager, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Grigny, Frankrig.

 5. MAXIFRITES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAXIFRITES, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Kartofler, Kartofler, Kartofler til pommes frites, pomfritter, dybfrosne pomfritter, Friske, frosne og dybfrosne pommes frites, kartoffelflager, kartoffelgranulat, og engrossalg af dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Frugter, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne grønne ærter, Frosne bær, dybfrosne grønsager, Majs, og bønner brancherne. Den er baseret i Sutjeska, Serbien.

 2. MC FOOD DIST

  Forenede Stater

  Virksomheden MC FOOD DIST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frisk frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Orlando, Forenede Stater.

 3. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosne fødevarer, og Grønsager, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. FG LA PASTA & FOODS

  Sydafrika

  Virksomheden FG LA PASTA & FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Johannesburg, Sydafrika.

 5. NORTHSTAR

  Tyrkiet

  Virksomheden NORTHSTAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, frisk frugt, Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, og service import eksport brancherne. Den er baseret i Inegol, Tyrkiet.

 1. GREEN OCEAN FARMING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREEN OCEAN FARMING, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for pakket tang, indsamling af spiselige alger, og spiselige alger brancherne. Den er baseret i Plymouth Uk, Det Forenede Kongerige.

 2. NATURAFROST

  Frankrig

  Virksomheden NATURAFROST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 1. LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden LIJIANG ZHONGYUAN GREEN FOODS CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Kunming, Kina.

 2. ITALFREEZE

  Italien

  Virksomheden ITALFREEZE, er en Detailsalg, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Smagsstoffer til fødevarer, og Smagsstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Montoro Inferiore, Italien.

 3. PODRUM PALIC HLADNJACA

  Serbien

  Virksomheden PODRUM PALIC HLADNJACA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, frosset frugt, fødevarer dypfrosne - produktion, Frugter, frosne og dybfrosne, og Grønsager, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Palic, Serbien.

 4. FIT&EASY

  Polen

  Virksomheden FIT&EASY, er en Multi-Category, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Økologiske, fødevarer, Grønsager, frosne og dybfrosne, grønsager, Økologiske, fødevarer, og salat i pose brancherne. Den er baseret i Załuski, Polen.

 5. VS VEGETAL SOLUTIONS

  Frankrig

  Virksomheden VS VEGETAL SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i La Chapelle Sur Erdre, Frankrig.

 6. FRUDICOM

  Belgien

  Virksomheden FRUDICOM, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Grønsager, frosne og dybfrosne, grøntsager friske, Frugt- og grønsagsjuice, Grønsager, frosne og dybfrosne, og kartofler brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 7. GREENYARD FOODS

  Belgien

  Virksomheden GREENYARD FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, færdige retter på dåse, og grønsager på dåse brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 8. REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fisk, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, og Grønsager, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. INTERNATIONAL INDUSTRIAL GROUP (AIN)

  Ægypten

  Virksomheden INTERNATIONAL INDUSTRIAL GROUP (AIN), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Port Said, Ægypten.

 2. BALKAN BIO FRUKT LTD

  Bulgarien

  Virksomheden BALKAN BIO FRUKT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, og frisk frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Lovech, Bulgarien.

 3. K H TAYLOR LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden K H TAYLOR LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for dybfrosne grønne ærter, løg, og Friske, frosne og dybfrosne pommes frites brancherne. Den er baseret i Worksop, Det Forenede Kongerige.

 4. AMJAD FOODS

  Tyskland

  Virksomheden AMJAD FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 5. SALAS ZIVIS SIA

  Latvia

  Virksomheden SALAS ZIVIS SIA, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i RIGA, Latvia.

 6. D'ARTA

  Belgien

  Virksomheden D'ARTA, er en Multi-Category, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for tilberedte grønsager brancherne. Den er baseret i Ardooie, Belgien.

 7. VIVECTA BG EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden VIVECTA BG EOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, alt godt fra havet frosset, grønsager på dåse, og engrosmarkeder for mælk, mælkeprodukter og ost brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 8. GELPASS GROUP

  Frankrig

  Virksomheden GELPASS GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Armentières, Frankrig.

 9. GREEN FIELDS ALEX. FOR FOOD INDUSTRIES( GREEN VALLEY )

  Ægypten

  Virksomheden GREEN FIELDS ALEX. FOR FOOD INDUSTRIES( GREEN VALLEY ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Alexandria, Ægypten.

 10. AS-TRADE LLC

  Ukraine

  Virksomheden AS-TRADE LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Grønsager- frosne og dybfrosne - Import eksport

Antal resultater

1.250 Virksomheder