• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grønne planter

Resultater for

Grønne planter - Import eksport

 1. GARTENBAU-SERVICE

  Tyskland

  Virksomheden GARTENBAU-SERVICE, er en Distributør, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for blomsterplanter til haven, og stiklinger have brancherne. Den er baseret i Straelen-Herongen, Tyskland.

 2. ZE IMPORT & EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden ZE IMPORT & EXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for frisk basilikum brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Spanien

  Virksomheden HORTALIZAS JUMARSAN S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grønne planter, Grønne planter, mynte, frisk persille, og pakket spinat brancherne. Den er baseret i El Raal, Spanien.

 4. DANIEL FILIBERTO

  Spanien

  Virksomheden DANIEL FILIBERTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den er baseret i Turís, Spanien.

 5. GROW BROTES VERDES S.L

  Spanien

  Virksomheden GROW BROTES VERDES S.L, er en Detailsalg, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den er baseret i Mislata (valencia), Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PFLANZEN-EXOTE

  Tyskland

  Virksomheden PFLANZEN-EXOTE, er en Detailsalg, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for palmer, saftplanter og tropiske planter, og eksotiske plante brancherne. Den er baseret i Bad Lippspringe, Tyskland.

 2. FLEURS VRY

  Luxembourg

  Virksomheden FLEURS VRY, er en Distributør, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Ung planter i potter, fremstilling af bryllupsbuketter, eksotiske plante, og grønne planter brancherne. Den er baseret i Hellange, Luxembourg.

 3. STYLEGREEN SCHWEIZ

  Schweiz

  Virksomheden STYLEGREEN SCHWEIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vægtæpper, håndlavede branchen. Den opererer også inden for blomster og planter engros, grønne planter, kunstige planter, og Tørrede planter brancherne. Den er baseret i Lostorf, Schweiz.

 4. PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS

  Belgien

  Virksomheden PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Planter, Planter, grønne planter, og stiklinger til planteskoler brancherne. Den er baseret i Munsterbilzen, Belgien.

 5. PAULOWNIA EUROPA

  Rumænien

  Virksomheden PAULOWNIA EUROPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Skovplanter til udplantning, Planter, Ung planter i potter, Grønne planter, Skovplanter til udplantning, Planter, Ung planter i potter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Cristian, Rumænien.

 1. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

  Virksomheden PÉPINIÈRES CECE, er en Detailsalg, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Grønne planter, Blomster og drivhusplanter, Planter, Plantning, Grønne planter, og Blomster og drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Bray, Belgien.

 2. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgien

  Virksomheden JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, er en Multi-Category, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, Planter, Ung planter til udplantning, orkide, og Planter brancherne. Den er baseret i Buggenhout, Belgien.

 1. VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS

  Grækenland

  Virksomheden VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, cycas circinnalis, aromatiske planter, Planteskoler og skovbrug, og oliventræer brancherne. Den er baseret i Kato Achaia, Grækenland.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skovplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Grønne planter, Ung planter i potter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. MIRA FIDANCILIK

  Tyrkiet

  Virksomheden MIRA FIDANCILIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den er baseret i Ödemis, Tyrkiet.

 4. VIVAI BRESCHI FRANCO DI FEDERICO BRESCHI

  Italien

  Virksomheden VIVAI BRESCHI FRANCO DI FEDERICO BRESCHI, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, planter og blomster til kanter, grønne planter, blomster og planter engros, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Pistoia, Italien.

 5. NOBLE BLOSSOM

  Kroatien

  Virksomheden NOBLE BLOSSOM, er en Engrossalg, der opererer inden for Stabiliserede planter branchen. Den opererer også inden for blomsterdekorationer, og grønne planter brancherne. Den er baseret i Kastav, Kroatien.

 6. KAMERPLANTEN.SHOP

  Holland

  Virksomheden KAMERPLANTEN.SHOP, er en Distributør, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for stueplanter, grønne planter, og stiklinger have brancherne. Den er baseret i Oosterhout, Holland.

 7. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Polen

  Virksomheden OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, er en Multi-Category, der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for Havevandingssystemer, Havevandingssystemer, grønne planter, og formklipning brancherne. Den er baseret i Serock, Polen.

 8. M VAN VEEN BV

  Holland

  Virksomheden M VAN VEEN BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den er baseret i Rijsenhout, Holland.

 1. ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING

  Tyrkiet

  Virksomheden ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Frugt og grønt - import-eksport, og kål brancherne. Den er baseret i Tarsus, Tyrkiet.

 2. BAUMSCHULE & PFLANZENHANDEL LOTHAR MARAUN

  Tyskland

  Virksomheden BAUMSCHULE & PFLANZENHANDEL LOTHAR MARAUN, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for halvbusk til hæk, grønne planter, og rhododendron brancherne. Den er baseret i Scheeßel-Westervesede, Tyskland.

 3. FRESH GARLIC VEGETABLE

  Bulgarien

  Virksomheden FRESH GARLIC VEGETABLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønne planter, Grønsager, friske, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Fresh, Bulgarien.

 4. PROFI PFLANZENVERLEIH

  Tyskland

  Virksomheden PROFI PFLANZENVERLEIH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den er baseret i Borken, Tyskland.

 5. MUHAMMET AYÇIÇEK

  Tyrkiet

  Virksomheden MUHAMMET AYÇIÇEK, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 6. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgien

  Virksomheden HORTICULTURE HALLEUX, er en Detailsalg, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for Blomsterplanter, Drivhusplanter, Blomsterplanter, og Drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Boirs, Belgien.

 7. CS-PLANT

  Belgien

  Virksomheden CS-PLANT, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for planter engros, udendørs prydplanter, og buske brancherne. Den er baseret i Waregem, Belgien.

 8. BERINGGAARD APS

  Danmark

  Virksomheden BERINGGAARD APS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede blomster branchen. Den opererer også inden for Bonsai-træer, Blomsterplanter, Drivhusplanter, Grønne planter, Bonsai-træer, Blomsterplanter, Drivhusplanter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Gilleleje, Danmark.

 9. MEYER LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEYER LANDSCHAFTSBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønne planter branchen. Den opererer også inden for Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Tekstilplanter, Planteskoler og skovbrug, og Havebrug brancherne. Den er baseret i Weihenzell, Tyskland.

 10. PETER SCHUSTER

  Østrig

  Virksomheden PETER SCHUSTER, er en Engrossalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Grønne planter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis