• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • græskarkerner

Resultater for

Græskarkerner - Import eksport

 1. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland specialiserer sig inden for nødder, tørret frugt, krydderier og urter, og vi har med stor succes etableret os selv som en troværdig partner på det polske marked i mere end 25 år. Vores omfattende erfaring ligger inden for indkøb af de bedste nødder, tørret frugt, krydderier og urter fra hele verden. Vores alsidige sortiment inkluderer eksotisk tørret frugt, nødder og kerner skræddersyet til oliepresning, såsom sesam, toårig natlys, chia og græskarkerner. Nødder: hasselnødder, mandler, pistacienødder, cashewnødder, macadamianødder og blandinger. Vi er din eksklusive kilde for et unikt udvalg af rosiner, mango, dadler, tørrede blommer, abrikoser og sukkertørret slik. Et udvalg af krydderier som: merian, peber, allspice, muskatnød og mere. Udforsk særlige krydderier såsom tej patta, Madagascar aframon, karryblade og zaatar. Øg din kulinariske oplevelse med vores alsidige krydderiblandinger. Te og botaniske vidundere: vores te og urter fra Indien omfatter sort, grøn og hvid te. Fordyb dig selv i den fortryllende essens af Brahmi, Amla, Ashwagandha og mere. Vi omfavner vores hjemland Polen: gryn, hirsegryn, natlyskerner, hørfrø, græskarkerner, italienske (græske) nødder og tørrede gulerødder, persille, hørfrø, grønne bønner og andre bønner. Med certificeret excellence og dedikation til kvalitet, leverer vi enestående biologiske tilbud som er skræddersyet til at tilfredsstille dine behov.

 2. BIZIM ANADOLU TARIM

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Bizim Anadolu Tarım blev grundlagt i 1973. Vores virksomhed specialiserer sig i levering og produktion af produkter med spiselige kerner og nødder. I dag ejer vores virksomhed en af de største forarbejdningscentre i Europa, som anvender de nyeste teknologier til at skabe de bedste produkter for vores klienter. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af kerner, inklusive: Græskarkerner, solsikkekerner, kaffebønner, mandler, cashewnødder, kokos, valnødder, kikærter og sojabønner. Vores kerner er kendt for deres enestående kvalitet og smag. Vores nyeste faciliteter er udstyret med de nyeste kernebehandlingsmaskiner som producerer mere end 80 ton om dagen, hvilket garanterer kvaliteten af produktet. Faciliteten skaber førsteklasses produkter. Takket være vores 50 års erfaring, er Bizim Anadolu Tarım en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vi søger konstant efter innovation og udvikling, hvilket har gjort, at vi hurtigt har forvandlet vores virksomhed til en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Vi er velkendt for kvalitetsprodukter og vores ydelser, både nationalt og internationalt. Produktkvalitet og kundetilfredshed er vores første prioritet hos Bizim Anadolu Tarım. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

 3. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH, forkortet HOWA, tilbyder tørret frugt, nøddekerner, nødder og frø i førsteklasses kvalitet til en pris, der svarer til markedsforholdene. På vores driftssted fungerer vi som importør, eksportør, grossist og tjenesteyder. Vores tjenesteydelser og forarbejdning på kontrakt omfatter ristning af nødder, at blande, pakke og hakke tørrede frugter, nødder og frø. Alle vores produkter fra kontrolleret økologisk og konventionelt landbrug kontrollerer vi under nøjagtig overholdelse af de europæiske og tyske love om fødevarer. Vi har oftest mangeårige relationer til vores leverandører i hele verden og kender deres bæredygtige produktionsmetoder. Selvfølgelig leverer vi vores produkter også direkte til jeres lagerhuse og butikker i Tyskland eller Europa - det mangeårige samarbejde med vores speditør garanterer en pålidelig levering til tiden. I kan være forvisset om: Hos HOWA får I kun naturprodukter af den bedste kvalitet.

 4. ENES GEWÜRZE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Engroshandel med krydderier, krydderurter, krydderiblandinger og specialprodukter. Firmaet ENES, der blev grundlagt i 1999, køber sine krydderier og krydderurter direkte i dyrkningslandene. Den 1.600 m² store lagerhal i Geesthacht muliggør indkøb af større tonnager, så ENES Gewürze GmbH kan forsyne sine kunder til gunstige priser. • Stort sortiment af krydderier og krydderurter • Omfattende kvalitetskontrol. • Emballering iht. kundeønske. • Gnidningsløs transport • Gratis levering fra 75 kg

 5. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 1975 er Baycelik Tarim en førende producent af landbrugskerner, som er beliggende i Denizli i Tyrkiet. Med 50 års erfaring inden for branchen, er vi en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vores virksomhed specialiserer sig i at producere og leverer førsteklasses spiselige kerner og nøddeprodukter. Vi er stolte over at eje en af Europas mest omfattende behandlingsfaciliteter, udstyret med de seneste teknologier, for at skabe fremragende produkter for vores kunder. Hos Baycelik Tarim tilbyder vi premium kerner, hovedsageligt græskarkerner, solsikkekerner og valnødder. Vores solsikkekerner er omhyggeligt udvalgt fra de mest fertile områder i Tyrkiet, og behandles med omhyggelig opmærksomhed for at garantere deres enestående kvalitet og smag. Med en årlig produktionskapacitet på 15.000 ton solsikkekerner, udvider vi kontinuerligt vores facilitet for at imødese de voksende krav. Vi er forpligtet til at give vores kunder de bedste kvalitetsprodukter og ydelser. Vi arbejder på kontinuerligt at innovere og udvikle vores forretning, for at blive en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Hos Baycelik Tarim er kundetilfredshed vores topprioritet. Vi er stolte over vores omdømme for at levere førsteklasses produkter og ydelser, både nationalt og internationalt. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores virksomhed, er du velkommen til at gå til vores hjemmeside eller kontakte os direkte.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRANOLA DI LAURA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Le Granola di Laura fremstilles på vores parisiske afdeling ved hjælp af sunde og ernæringsrigte ingredienser. Den er ikke-industriel og vegansk. Vores opskrift på granola indeholder majsflager, nødder, kokosolie og agavesirup. Mit ønske var at skabe en anderledes opskrift, hvor jeg selv kommer til udtryk. I stedet for havregryn, har jeg valgt naturlige og økologiske majsflager, som oven i købet knaser! Det er et produkt, der både giver nydelse og energi, med flere forskellige smage, som fører dig helt til Korsika, mit hjemland, hvor jeg søger de bedste lokale aromaer. Vi tilbyder desuden rasp 2.0 med korsikanske aromaer, såsom timian-rosmarin, katteurt og hasselnød fra Cervione, som giver din mad den perfekte, sprøde kant!

 2. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, Krydderier, Tørrede frugter, Ris, Grønsager, tørrede, tørrede frugter, Krydderier, Tørrede frugter, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. HPM WARENHANDELSAGENTUR OHG

  Tyskland

  Tørret frugt og nødder er vores forretning! hpm Warenhandelsagentur blev etableret i 1990. I 25 år har vi formidlet tørret frugt og nødder fra internationale producenter i hele verden til aftagere i Europa. Således skaber vi kontakt mellem udbud og efterspørgsel og forsyner såvel den videreforarbejdende industri som importører og grossister. Forretningerne afvikles direkte og effektivt. Vores kernekompetence ligger i mangfoldigheden og kvaliteten af de mangeårige kontakter til leverandører, forhandlere og producenter over hele verden. Vores udbud går langt ud over den rene formidlingsaktivitet. I dag betragter vi os især som serviceudbyder med en bredt orienteret service-portefølje. Vi er dermed blevet et vigtigt bindeled for handelen mellem oprindelseslandene og Europa.

 4. SEMIH HACIM TARIM URUNLERI A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden SEMIH HACIM TARIM URUNLERI A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for solsikkefrø, og græskarkerner brancherne. Den er baseret i Civril/denizli, Tyrkiet.

 5. M.A.R. PUMPKINSEEDS

  Ukraine

  Virksomheden M.A.R. PUMPKINSEEDS, er en Distributør, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for græskarkerner, nøddemel, og solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Cherkassy, Ukraine.

 1. KARDESLER KURUYEMIS

  Tyrkiet

  Virksomheden KARDESLER KURUYEMIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for hele og knækkede hasselnødder, pakkede solsikkefrø, og græskarkerner brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. ELBIZ EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden ELBIZ EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, græskarkerner, pakket græskarblomst, Grønsager, tørrede, og æbler brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 1. GOLD PRIMELECH SRL

  Rumænien

  Virksomheden GOLD PRIMELECH SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Valnøddeolie, græskarkerner, nødder, og champignoner brancherne. Den er baseret i Stancesti, Rumænien.

 2. NUTEX

  Ukraine

  Virksomheden NUTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ubearbejdede vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for linolier, græskarkerner, og pakkede græskarfrø brancherne. Den er baseret i Uman, Ukraine.

 3. COMMODITY BOARD EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COMMODITY BOARD EUROPE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, solsikkefrø, Tørrede frugter, hasselnødder, og græskarkerner brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. MIGATRADE

  Ukraine

  Virksomheden MIGATRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for valnødder uden skaller, Valnøddekerner, og græskarkerner brancherne. Den er baseret i Kherson, Ukraine.

 5. SIMILA IMPEX TRADE SRL

  Rumænien

  Virksomheden SIMILA IMPEX TRADE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møtrikker til skruer branchen. Den opererer også inden for græskarkerner brancherne. Den er baseret i Botosani, Rumænien.

 6. BESLER NUTS COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden BESLER NUTS COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møtrikker til skruer branchen. Den opererer også inden for mandler, græskarkerner, og friske pistacienødder brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 7. SLAVUTICH-CONTACK

  Ukraine

  Virksomheden SLAVUTICH-CONTACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nødder branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, rapsfrø, solsikkefrø, græskarkerner, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i St. Maxim Zaliznyak, 138/11, Cherkasy, Cherkasy Region,, Ukraine.

 8. DJILI-SOY

  Bulgarien

  Virksomheden DJILI-SOY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for græskarkerner, solsikkefrø, og møtrikker brancherne. Den er baseret i Dulovo, Bulgarien.

 1. MESUT NUTS

  Tyrkiet

  Virksomheden MESUT NUTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for pistachenødder, solsikkefrø, græskarkerner, og maskiner til ristning af jordnødder, mandler, kakaobønner, græskarfrø, kikærter og pistachenødder brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. AYTÜRK TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden AYTÜRK TARIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for græskarkerner, solsikkefrø, kartofler, og kikærter brancherne. Den er baseret i Kocasinan, Tyrkiet.

 3. OLMECO GROUP LLC

  Ukraine

  Virksomheden OLMECO GROUP LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for nødder, ægprodukter i pulver, græskarkerner, og Valnøddeolie brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 4. BN-COM D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden BN-COM D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Ubearbejdede vegetabilske olier, Valnøddekerner, Ubearbejdede vegetabilske olier, og græskarkerner brancherne. Den er baseret i Koper, Slovenien.

 5. CTN NUTS IMPORT EXPORT LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden CTN NUTS IMPORT EXPORT LTD. STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for solsikkefrø, cajounødder, mandler, og græskarkerner brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 6. ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, pistachenødder, græskarkerner, soloverdækning, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 7. MARTIN BEL

  Belarus

  Virksomheden MARTIN BEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for solsikkefrø, græskarkerner, og grønsager på dåse brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 8. DIANA IMPORT EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIANA IMPORT EXPORT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, nødder, hasselnødder, græskarkerner, og Bælgfrugter brancherne. Den er baseret i Ottenbüttel, Tyskland.

 9. AGROMEX CONSULTING LLC

  Ukraine

  Virksomheden AGROMEX CONSULTING LLC, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for nødder, hørfrø, græskarkerner, og solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Uman, Ukraine.

 10. ONEFIVEFARMER

  Tyrkiet

  Virksomheden ONEFIVEFARMER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for solsikkefrø, og græskarkerner brancherne. Den er baseret i Yeşilhisar, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis