• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • godshåndteringssystemer- kontinuerlige

Resultater for

Godshåndteringssystemer- kontinuerlige - Import eksport

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige Industries Gruppe blev grundlagt i 1948 og råder over enestående hovedsæder i Hong Kong, London, New York og Doha (Qatar), som hver især har mange egne datterselskaber. Aktuelt har firmaet mere end 1000 medarbejdere på verdensplan. Lödige tilbyder transporttekniske løsninger til et stort branchespektrum og har specialiseret sig i komplekse materialeflow-systemer til logistikopgaver. Virksomheden er førende i verden inden for Cargo Handling Terminals. Produktpaletten omfatter løsninger til barrierefri konstruktioner (trappelifte, platformslifte), lastelevatorer og personbilselevatorer, lifte og reolbetjeningsenheder samt fuldautomatiske Car-Park-systemer, luftfragtsanlæg og softwareløsninger til warehouse-management. Lödiges service omfatter vedligeholdelse, modernisering, reparation og reservedele til elevatorer, lifte og industrisystemer fra Lödige og andre producenter.

 2. MINITEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Præcision og perfektion: Det står MiniTec GmbH for. Det, der i 1986 begyndte med miniature-linearføringer, udviklede sig til en globalt anerkendt Full-Service-udbyder med godt 360 medarbejdere på ni fabrikker med over 60 partnere og servicestøttepunkter på verdensplan. Den omfattende produktportefølje omfatter bl.a. førsteklasses aluminiumprofiler og effektiv transportteknik som f. eks. transportører, præcise linearføringer, profilsystemer, brandvæsensteknik og ergonomiske arbejdspladssystemer. På området automatiseringsteknik og fremstilling af specialmaskiner tilbyder MiniTec mange forskellige løsninger. Fra testanlæg til tæthedsprøvning og hvirvelstrømsprøvning over effektive transportsystemer som f.eks. transportører, rullebaner, spiraltransportører eller tandremstransportører frem til montageteknik-løsninger til One Piece Flow, materialehåndtering og kanban-systemer finder du hos MiniTec mange muligheder for at optimere og automatisere din montagelinje eller dine eksisterende produktionsprocesser.

 3. TRAPO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRAPO GmbH med hovedsæde i Gescher-Hochmoor i Tyskland, er din partner inden for industriel automatisering. Med til kernekompetencerne hører global konceptudvikling og engineering, fremstilling og ibrugtagning samt after-sales-service til maskiner og anlæg inden for produktion og intralogistik. De brancheovergribende løsninger fra TRAPO anvendes ved plukning, pakning, (af-)pallettering, emballering, warehousing og inden for sorterings- og fordelingsteknik. Vores mål: At imødekomme den globalt stigende efterspørgsel efter automatisering af alle produktionsprocesser. Vores tilgang: At tilbyde løsninger til at automatisere de forskelligartede produktionsprocesser, før behovet opstår. Kunder fra hele verden drager fordel af mere end 60 års erfaring og viden. Med enestående teknologi, sætter TRAPO GmbH nye standarder på verdensplan for glidende overgange inden for produktion og intralogistik. Forskning og udvikling har altid spillet en central rolle i det interne tekniske center. TRAPO GmbH udvikler optimale løsninger sammen med deres kunder, og tester alle funktioner i TRAPOs tekniske center under reelle forhold.

 4. STATEC BINDER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  STATEC BINDER er en efterspurgt specialist, når det gælder fleksible løsninger til emballering og palletering af styrtegods. Virksomheden med hjemsted i Gleisdorf i Steiermark har allerede udført over 1.200 vellykkede anlægsinstallationer på verdensplan. STATEC BINDER udvikler og producerer alle maskiner i egen ISO-9001 certificeret virksomhed. Med 40 års erfaring er STATEC BINDER teknologifører inden for højeffektiv pakning i åbne sække og står for absolut pålidelighed, innovation og præcision. Kundeorienteret produktportefølje af højeste kvalitet, uanset om det gælder plastgranulat, dyrefoder, ris, korn, sukker eller kunstgødning – det omfattende produktsortiment tilbyder kundeorienterede løsninger af højeste kvalitet for alle industribrancher. Kundeservice som nøgle til succes. STATEC BINDER's knowhow forener 40 års erfaring i emballeringsbranchen med over 1.200 installerede maskiner globalt.

 5. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AViTEQ har siden 1939 tilbudt førsteklasses og pålidelige løsninger inden for vibrationstransportør- og procesteknik til mange forskellige industrigrene og bistår altid med sin globale service.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MEVATEC S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  MEVA er en tjekkisk virksomhed som blandt andet specialiserer sig i fremstilling af affaldscontainere, opbevarings- og håndteringsudstyr eller urban-faciliteter. Mere specifikt omfatter vores produktudvalg interiør og eksteriør affaldsspande, regnvandstanke, containere til farligt affald, containere til medicinsk affald, liftplatforme, pallelastbiler, plast- eller træpaller samt bænke, borde og drikkefontæner til kommuner. Grundlagt i 1898 er vi stolte over vores omfattende historie, viden og erfaring. Vi har en individuel tilgang til hver kunde for at garantere, at vi imødeser deres særlige behov, og sammen finder den bedste løsning. Vi kan tilbyde skræddersyede produkter i henhold til kundernes anmodninger. Derudover har vi de fleste af vores produkter på lager, hvilket sikrer en hurtig levering. Siden vores grundlæggelse har MEVA altid bevaret de samme værdier: tillid og pålidelighed. Vi ønsker at skabe langvarige og succesfulde partnerskaber med vores kunder. Vores styrke ligger i vores evne til at tilpasse os kravene på et marked der altid ændrer sig. Vores mål er at udvikle tiltrækkende produkter, som adskiller sig på grund af deres kvalitet og design. Vi tilbyder også tjenester relateret til vores produkter, fra montering til transport. Tøv ikke med at kontakte os og se vores hjemmeside for flere oplysninger! Vi vil med glæde tilbyde alle råd som du måske har brug for.

 2. TANALS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TANALS, der har været specialist i drivremme og transportbånd siden 1936, er en alsacisk producent, der anbefaler og udvikler tekniske løsninger, der altid går i retning af bedre resultater og baseret på højprofilerede partnere som GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Tanals har samtidig for nylig taget patent på fremgangsmåden for udførelse af demonterbare mekaniske samlinger til drivremme med takker i polyuretan og transportbånd under mærket ERO JOINT®. Vores forsknings og udviklingsafdeling har mulighed for alle former for beregning og tests til at dimensionere din transmission eller udvikle produkter, der er tilpasset dine formål. Vores struktur, vores ressourcer og vores organisation giver os mulighed for at hjælpe dig i en nødsituation. (Pris og ventetid i telefonen). Vores team af montører er til disposition og sikrer montering af drivremme og bånd i din virksomhed. fremstilling af interne designe produkter til specifikke formål.

 3. ERO JOINT .TANALS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TANALS foretagende Alsatian har revolutioneret processen med at realisere en afmonterbar mekanisk samling til tandremme i polyurethan og transportbånd. ERO Joint® anvendes til service efter nedbrud eller på en varig måde, som gør det muligt at udskifte remmene meget hurtigt. Denne form for samling kan udføres med alle typer tandremme i trin på 8 mm eller højere. Vores forsknings- og udviklingsafdeling har alle midler til beregning; test til mål af dine transmissioner eller udvikling af særlige produkter til dine anvendelser.

 4. RBL - REI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  RBL-REI er en verdenskendt specialist inden for godshåndteringsudstyr til faste bulkprodukter. Ud over opmagasinering, læsning / aflæsning samt dosering, vejning og blanding besidder virksomheden også en afdeling for udgravning af tunneler. Vi kan håndtere alle typer produkter, så længe de er faste og tørre: Granulater, grus, gødning, cement, klinker, kul, kalk, korn, biomasse, svovl, kalksten og jord.

 5. ITISYSTEMS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Komplette doseringssystemer specielt udviklet til at leve op til kravene fra forskellige sektorer, det er virksomheden Itisystems specialitet. Den har i 20 år arbejdet på at levere sofistikerede og formålsbestemte systemer. Den stiller sin kompetence, innovation og professionalisme til kundernes disposition for at tilfredsstille deres krav ned til mindste detalje inden for godshåndtering, vejning, blanding og dosering af pulver, granulater og væsker samt metalseparation. Virksomhedens doseringslinjer er anerkendte og bliver anvendt med succes i Italien og udlandet.

 1. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wire Belt er den globalt førende producent af åbenmaskede transportbånd og transportanlæg af rustfrit stål.

 2. COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for bånd til løfteapparater, og transportbånd til maskin- og fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Oggiono, Italien.

 1. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Transportkæder, Kæder, Kompensatorer, Båndtransportører, Transportkæder, skruesnekker, Kæder, og Kompensatorer brancherne. Den er baseret i Traiskirchen, Østrig.

 2. SCHEUCH COMPONENTS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHEUCH COMPONENTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for skruesnekker, og skruetransportør brancherne. Den er baseret i Aurolzmünster, Østrig.

 3. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, Godshåndtering - rulleudstyr, Transport, indendørs - rulleudstyr, overflader med hjul, transportbånd til paller, Bæreruller, løfte- og drejeborde, arbejdsplatforme, og Løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Klagenfurt, Østrig.

 4. NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for kopelevatorer, Vertikaltransportører, og Transportører, transportanlæg brancherne. Den er baseret i Hambühren, Tyskland.

 5. RUEZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUEZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for magnetseparatorer, og transportapparater til spåner brancherne. Den er baseret i Bad Schussenried, Tyskland.

 6. WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den er baseret i Soest, Tyskland.

 7. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Plastemballage, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, båndstrammer, automatisk banderoleringsmaskine, og tøndebånd brancherne. Den er baseret i Goldkronach, Tyskland.

 8. TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, cylindre til mekaniske godstransportapparater, rulle, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, rulletransportapparater, affjedringsruller, rulletransportbånd til mekaniske godstransportapparater, ruller med spoler, og Transportudstyrsruller brancherne. Den er baseret i San Giovanni Lupatoto, Italien.

 1. SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den er baseret i Sande, Tyskland.

 2. WIRA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIRA ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 3. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROSTONE HERMELER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, Lifte og rulletrapper, Jernbanemateriel og -udstyr, og Udlejning af industriudstyr brancherne. Den er baseret i Haltern Am See, Tyskland.

 4. KMC GLOBAL EUROPE SP. Z O. O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden KMC GLOBAL EUROPE SP. Z O. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Sigtningssystemer, bånd til håndtering, Transportører, transportanlæg, pneumatisk transport, knuser, Sigtningssystemer, og skruetransportør brancherne. Den er baseret i Opole, Polen.

 5. TRANSVER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRANSVER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Transportbånd til levnedsmiddelindustrien, og bueformede transportbånd brancherne. Den er baseret i Altendorf, Schweiz.

 6. BBM EHRHARDT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BBM EHRHARDT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den er baseret i Beckum, Tyskland.

 7. TRANSTEC FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRANSTEC FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den er baseret i Homburg, Tyskland.

 8. RATEC GMBH RATIONALISIERUNGSTECHNIK & VERFAHRENSTECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RATEC GMBH RATIONALISIERUNGSTECHNIK & VERFAHRENSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for sugearme, Container-påfyldningsanordninger til fyldstof, og Filteranlæg brancherne. Den er baseret i St. Veit, Østrig.

 9. ROBOTUNITS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROBOTUNITS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den er baseret i Dornbirn, Østrig.

 10. FMU FÖRDERANLAGEN MASCHINENBAU UMWELTTECHNIK GMBH

  Østrig

  Förderanlagen Maschinenbau Umwelttechnik GmbH blev grundlagt i 1998 af erfarne teknikere. Målet er at tilbyde udarbejdelse og realisering af skræddersyede problemløsninger på felterne transportanlæg, maskinkonstruktion og miljøteknik. Alt fra en og samme leverandør – fra rådgivning til after sales service. Vi har et højt kvalificeret netværk af leverandører som partnere i ryggen. Vi er med vores medarbejdere til stede over alt i Europa. servicer: Planlægningsarbejder, engineering, udvikling, fremstilling, montering, idriftsætning og after-sales-service

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Godshåndteringssystemer- kontinuerlige - Import eksport

Antal resultater

1.607 Virksomheder