• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • glaskorpusvarer

Resultater for

Glaskorpusvarer - Import eksport

 1. HAGEN-GLAS

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAGEN-GLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den er baseret i Büren A/a, Schweiz.

 2. GLASTECHNIK KIRSTE KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLASTECHNIK KIRSTE KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den er baseret i Remda, Tyskland.

 3. SNABTORG LLC

  Rusland

  Vores virksomhed blev grundlagt for mere end 5 år side, og i denne periode har vi skabt tilfredse og glade kunder med vores dekorerede glasvaser. Vi fokuserer på at opnå kundeværdi gennem individualisering, eksklusivitet og en unik teknologi inden for produktionen af møbeltilbehør i glas. Vi tilbyder hurtig levering, MOQ, skræddersyet dekorativt glas, private mærker og konkurrencedygtige priser. Hver af vores glas er et skræddersyet håndværk malet af en professionel kunstner på en unik måde, og de bliver aldrig gentaget. FØRSTEKLASSES MATERIALER: vores produkter overholder høje kvalitetsstandarder ved brug af glasmaling der udelukkende anvender sikre kvalitetsmaterialer. FORM VARIATION: 50+ former og størrelser af blomsterstande fremstillet i håndblæst glas, som du kan vælge blandt samt en variation af kombinationer. DESIGNVARIATION: Naturinspireret design såsom sten, træer, blomster og animalistiske print. Geometriske design såsom trekanter, striber, prikker af forskellig art og farver.

 4. BÖHM-DESIGN

  Tyskland

  Virksomheden BÖHM-DESIGN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Masker, sikkerheds- branchen. Den opererer også inden for Glaskorpusvarer, sugerør, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Brakel-Siddessen, Tyskland.

 5. L'ATELIER DU VERRE CREATIONS

  Frankrig

  Virksomheden L'ATELIER DU VERRE CREATIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den opererer også inden for Pladeglas og spejle, Pladeglas og spejle, indgravering på glas, og døre i glas brancherne. Den er baseret i Toufflers, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GLAS VAN LENT

  Belgien

  Virksomheden GLAS VAN LENT, er en Multi-Category, der opererer inden for Glas, industrielt branchen. Den opererer også inden for Glaskorpusvare, farvet, Glas - skillevægge og døre, Glaskorpusvarer, Glaskorpusvare, farvet, Glas - skillevægge og døre, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Ekeren, Belgien.

 2. COVERA PACKAGING

  Belgien

  Virksomheden COVERA PACKAGING, er en Engrossalg, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den opererer også inden for Plast - emballering, Emballering, glas-, Plast - emballering, Emballering, glas-, plastspande, og fade og tønder til emballering brancherne. Den er baseret i Hoboken, Belgien.

 3. MUURLA DESIGN MARKETING OY

  Finland

  Virksomheden MUURLA DESIGN MARKETING OY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den er baseret i Muurla, Finland.

 4. ROELANTS GLAS

  Belgien

  Virksomheden ROELANTS GLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas - skillevægge og døre branchen. Den opererer også inden for Termoruder, Glaskorpusvarer, Glas, isolerings-, Kvistvinduer - præfabrikerede, Termoruder, Glaskorpusvarer, Glas, isolerings-, og Kvistvinduer - præfabrikerede brancherne. Den er baseret i Aarschot, Belgien.

 5. DENECKERE GLASWERKEN

  Belgien

  Virksomheden DENECKERE GLASWERKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pladeglas og spejle branchen. Den opererer også inden for Glas, Glaskorpusvarer, Glas, glas, hult glas, sikkerhed, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 1. D-GLAS

  Belgien

  Virksomheden D-GLAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den opererer også inden for Pladeglas og spejle, Glas, Pladeglas og spejle, reparation vinduer, og Glas brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 2. ZWIESEL KRISTALLGLAS AG

  Tyskland

  Virksomheden ZWIESEL KRISTALLGLAS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den er baseret i Zwiesel, Tyskland.

 1. HAERENS

  Belgien

  Virksomheden HAERENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas, industrielt branchen. Den opererer også inden for Glas - skillevægge og døre, Glas, plan-, Glaskorpusvarer, varmebestandige flade glas, Glas - skillevægge og døre, Glas, plan-, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 2. GLASCENTRA-BAVIKHOVE

  Belgien

  Virksomheden GLASCENTRA-BAVIKHOVE, er en Multi-Category, der opererer inden for Skalkonstruktion - bygning branchen. Den opererer også inden for Maling - entreprenører, Glaskorpusvarer, Byggearbejde - færdiggørelse, Maling - entreprenører, Glaskorpusvarer, karme, og Byggearbejde - færdiggørelse brancherne. Den er baseret i Bavikhove, Belgien.

 3. WIEGAND-GLAS HOLDING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WIEGAND-GLAS HOLDING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den opererer også inden for Flakoner og kolber, glas-, Flakoner og kolber, glas-, og glasflasker brancherne. Den er baseret i Steinbach Am Wald, Tyskland.

 4. ALUMINIUM DE CROOCK

  Belgien

  Virksomheden ALUMINIUM DE CROOCK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Låse, bolte og nøgler, Pengeskabe og bankbokse, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Glaskorpusvarer, Låse, bolte og nøgler, Pengeskabe og bankbokse, Stålskelet, gitterværk og trådnet, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Gijzegem, Belgien.

 5. DOBROVIČ GLASS

  Tjekkiet

  Virksomheden DOBROVIČ GLASS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - glas og glasprodukter branchen. Den opererer også inden for Glas, blæst, Glaskorpusvarer, Glas, dekorativt, Krystalglas, Glas, blæst, Glaskorpusvarer, Glas, dekorativt, og Krystalglas brancherne. Den er baseret i Zahrádky, Tjekkiet.

 6. HORECARE

  Belgien

  Virksomheden HORECARE, er en Engrossalg, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Glaskorpusvarer, hotelartikler, bestik, Køkkenudstyr, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Eke, Belgien.

 7. BOTTERO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOTTERO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pladeglas og spejle, Glaskorpusvarer, Pladeglas og spejle, Glaskorpusvarer, og konstruktion af maskiner brancherne. Den er baseret i Grevenbroich, Tyskland.

 8. VETROPACK SA

  Schweiz

  Virksomheden VETROPACK SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for Glaskorpusvarer, Emballering, glas-, Glaskorpusvarer, Serviceudbyder inden for glasfabrikation, og Emballering, glas- brancherne. Den er baseret i St-Prex, Schweiz.

 1. GLAS + ISO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GLAS + ISO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, Glaskorpusvarer, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Quickborn, Tyskland.

 2. AMBERT GLASVEREDELUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AMBERT GLASVEREDELUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Glaskorpusvarer, Krystalglasartikler, Brevpapir, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Glaskorpusvarer, Krystalglasartikler, og Brevpapir brancherne. Den er baseret i Nauort, Tyskland.

 3. BERNHARDT GLASMALEREI KUNSTGLASEREI E.K.

  Tyskland

  Virksomheden BERNHARDT GLASMALEREI KUNSTGLASEREI E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, Glaskorpusvarer, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Ravensburg, Tyskland.

 4. SCHREINEREI ERTL

  Tyskland

  Virksomheden SCHREINEREI ERTL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, Glaskorpusvarer, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Bergkirchen, Tyskland.

 5. GLAS TRÖSCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GLAS TRÖSCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, Glaskorpusvarer, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Memmingen, Tyskland.

 6. GLASTECHNIK STRÖHMANN

  Tyskland

  Virksomheden GLASTECHNIK STRÖHMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer branchen. Den opererer også inden for Farmaceutiske produkter, Glaskorpusvarer, Glas, industrielt, Glaskorpusvare, laboratorie- og teknisk, Farmaceutiske produkter, Glaskorpusvarer, Glas, industrielt, og Glaskorpusvare, laboratorie- og teknisk brancherne. Den er baseret i Herborn, Tyskland.

 7. HARTMUT SCHWEIZER

  Tyskland

  Virksomheden HARTMUT SCHWEIZER, er en Distributør, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Glaskorpusvarer, Krystalglasartikler, Krystalglas, Glas, dekorativt, Glaskorpusvarer, Krystalglasartikler, Krystalglas, og Glas, dekorativt brancherne. Den er baseret i Titisee-Neustadt, Tyskland.

 8. GLASKUNSTSTUDIO | IDEEN AUS GLAS

  Østrig

  Virksomheden GLASKUNSTSTUDIO | IDEEN AUS GLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, Glaskorpusvarer, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Villach, Østrig.

 9. CHRISTIAN MAYER

  Tyskland

  Virksomheden CHRISTIAN MAYER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, Glaskorpusvarer, Træ - savet og behandlet, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, og Glaskorpusvarer brancherne. Den er baseret i Aichwald, Tyskland.

 10. GUGERBAUER KUNSTHANDWERK INH. SABINA HÖLLWARTH

  Østrig

  Virksomheden GUGERBAUER KUNSTHANDWERK INH. SABINA HÖLLWARTH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Keramikornamenter, Glaskorpusvarer, Glas, industrielt, Planteskoler og skovbrug, Keramikornamenter, Glaskorpusvarer, og Glas, industrielt brancherne. Den er baseret i Kremsmünster, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Glaskorpusvarer - Import eksport

Antal resultater

1.798 Virksomheder