• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • glas- dekorativt

Resultater for

Glas- dekorativt - Import eksport

 1. INGLAS VETRI SRL

  Italien

 2. ANTICA BIGIOTTERIA VENEZIANA

  Italien

 3. CHIRENTI SRL

  Italien

 4. SNABTORG LLC

  Rusland

  Vores virksomhed blev grundlagt for mere end 5 år side, og i denne periode har vi skabt tilfredse og glade kunder med vores dekorerede glasvaser. Vi fokuserer på at opnå kundeværdi gennem individualisering, eksklusivitet og en unik teknologi inden for produktionen af møbeltilbehør i glas. Vi tilbyder hurtig levering, MOQ, skræddersyet dekorativt glas, private mærker og konkurrencedygtige priser. Hver af vores glas er et skræddersyet håndværk malet af en professionel kunstner på en unik måde, og de bliver aldrig gentaget. FØRSTEKLASSES MATERIALER: vores produkter overholder høje kvalitetsstandarder ved brug af glasmaling der udelukkende anvender sikre kvalitetsmaterialer. FORM VARIATION: 50+ former og størrelser af blomsterstande fremstillet i håndblæst glas, som du kan vælge blandt samt en variation af kombinationer. DESIGNVARIATION: Naturinspireret design såsom sten, træer, blomster og animalistiske print. Geometriske design såsom trekanter, striber, prikker af forskellig art og farver.

 5. MAISON SHANGHAI 2019

  Kina

  MAISON SHANGHAI er en international livsstilsevent, der fungerer som platform for personlige forretningsmøder i branchen inden for dekoration af private hjem. Udstillingen tiltrak over 600 mærker inden for belysning, tæpper, maleri, duft, porcelæn ... og fik en overvældende modtagelse af professionelle forhandlere, designere, trendsættere og besøgende fra hele verden, med i alt 45 344 besøgsfrekvenser i hele udstillingsperioden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VM ART DESIGN GLASS BY VETRERIA ARTISTICA MICELI SRL

  Italien

  VM Art Design Glass har specialiseret sig i produktion af små vinduer og glasmontrer og møbeltilbehør med mange typer finish og ekstraudstyr. Forsendelser (forsikrede) vitriner til udstillingssteder fremstillet i serier og samlet i en særlig emballage der er egnet til eksport, personliggjorte og tilpasset. Ekspert producenter og eksportører af udstillingsmontrer i glas, montrer til udstillinger af glas, standard og speciallavede udstillingsmontrer, dekorative spejle, spejle, badeværelsesmøbler.

 2. VETRERIA CUGINI GIANOTTI

  Italien

  I mere end hundrede år har vi installeret glas og skabt håndlavede værker til indendørs og udendørs indretning. Vi skaber skræddersyede glas- og krystalindretningsløsninger, og vores erfaring og ekspertise garanterer alle vores kunder en komplet service, lige fra design, forarbejdning og montering af forskellige typer glas og krystal. Dine møbler og dit hjem.

 3. NUOVA VENIER SRL

  Italien

  Glasfabrikken Nuova Venier blev grundlagt i 1973. Den prestigefyldte aktivitet på øen Murano gør den til vogter af verdslige og traditionel venetiansk glaskunst. Som en naturlig del af den kreative fortid anvender den systemer og typiske udførelsesteknikker fra de gamle glasproducenter. Glasværket Nuova Venier søger altid nye løsninger, der er baseret på god smag og den moderne tid.

 4. ZUW DECOR AWARDS & BUSINESS GIFTS - WITOLD ŚLIWIŃSKI - STATUETKI SZKLANE

  Polen

 5. ART GLASS TISCHER

  Rumænien

 1. B2 STUDIO

  Belarus

 2. MULTIFORME LIGHTING

  Italien

 1. KINGDOM GLASS & MIRRORS

  Ukraine

 2. SKY TECH

  Rusland

 3. VITRAGO GLASDESIGN GMBH

  Tyskland

 4. TOR GLASS

  Ukraine

 5. BEDIR GLASS

  Tyrkiet

 6. AKASYA CAM A.Ş.

  Tyrkiet

 7. XUZHOU MC GLASS PRODUCTS COMPANY

  Kina

 8. DINA R JAWICH - ART OF BOHEMIA

  Tjekkiet

 1. ATELIER IN VITRO

  Frankrig

 2. PANTANO MASSIMO

  Italien

 3. ALTHRA TEC GMBH

  Tyskland

 4. VETRERIA BISSOLI

  Italien

 5. VIDRIERAS DE ARTE CRISTACOLOR

  Spanien

 6. AYDOGAN PORSELEN SERAMIK CAM SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 7. BYBLOS-GALSSWARE

  Tyrkiet

 8. WYRÓB RENOWACJA OBSADZANIE LUSTER S.C. T. CZERWIŃSKA , M. CZERWIŃSKI

  Polen

 9. ADRIAN SISTEM

  Rumænien

 10. FINEZJA SP. Z.O.O. HUTA SZKŁA GOSPODARCZEGO I ARTYSTYCZNEGO

  Polen