• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gitterværk- metal

Resultater for

Gitterværk- metal - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

 2. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 100 år har vi været blandt de førende inden for produktion af teknisk væv til forskellige industrielle anvendelsesområder, eksempelvis inden for automobilindustrien, luft- og rumfartindustrien, maskin- og anlægsbyggeri, elektroteknik, den kemiske industri, farma- og medicoteknik og mange andre områder inden for industri og håndværk. Med mere end 6.000 vævsemner på lager i mange forskellige maskevidder, mål og materialer garanterer vi vores kunder ekstremt korte leveringstider, samtidig med at vi overholder de højeste kvalitetsstandarder. Alle vores produktionsfaciliteter er certificeret efter DIN ISO EN ISO 14001 og DIN EN ISO 9001: 2015. Sammen med vores kunder og leverandører udvikler vi skræddersyede løsninger til specielle anvendelsesformål – til og med færdigt konfektionerede ready-to-use-produkter. Vi giver dig naturligvis gerne et detaljeret tilbud.

 3. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling af tekniske samlinger fremstillet af metal, især wire og metalplader. Forarbejdning af wire Ø 0, 5 til 14 mm også til små serier i stål, fjederstål og rustfrit stål. Det er bevist, at der er produceret wireartikler i Vulkaneifel siden 1830. I denne næsten 200-årige tradition, har vores erfarne medarbejdere produceret kurve og gitter fra ståltråd og metalplade på Hillesheim siden 1997 ved hjælp af moderne maskiner. Udvikling, fremstilling og salg af tråd- og metalvarer til industri, storkøkkener og laboratorier samt til medicinalteknik og farmaceutisk industri, især trådkurve, gitre og stel.

 4. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Over 60 års koncentreret videreudvikling af vores kerneforretning har i dag gjort os til din specialist. Vi producerer alle typer gitre og trådvæv, både til forhandlere og slutkunder. Virksomheden blev grundlagt som kleinsmedeværksted i 1945 med underafdelingerne hegn- og portfremstilling. Allerede i de første år opstod der en lille afdeling med maskinkonstruktion, som konstruerede trådforarbejdende maskiner til dækning af eget behov. I 70erne udviklede trådvæveriet sig til en ligeværdig afdeling. I 1978 byggede man det første fuldautomatiske produktionsanlæg til bølgegitre og stansegitre, virksomheden blev flyttet til Erkrath, og gennem virksomhedens koncentration om fremstilling af trådvæv blev nye markeder opdyrket. I 1995 blev produktsortimentet udvidet med produkterne punktsvejsede gitre og indfatningsprofiler. I dag kører fabrikationen på 4 fuldautomatiske produktionslinjer.

 5. WDM DEUTENBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung fremstiller punktsvejsede trådgitre efter individuelle retningslinjer i størrelser fra 300x250 mm til 8.000x2.400 mm i afhængighed af maskestørrelse og diameter. Hertil benyttes blank, galvaniseret, aluforzinket og rustfri ståltråd med diametre fra 2, 0 - 18, 0 mm. Anvendelsesmulighederne spænder fra f. eks. landskabs-, landbrugs- og maskinteknik over butiksindretning til metalbearbejdende, levnedsmiddel-, el- og byggeindustri.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Smedejern, Stål og metaller - svejsning og lodning, Trapper og gelændre, bærende metalstrukturer til byggeri, Gitterværk, metal, industrielle skeletter, Smedejern, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 2. COMFER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMFER SRL, er en Distributør, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, jern, plader, Gitterværk, metal, og metalplader, galvaniserede brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 3. AXELENT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AXELENT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den er baseret i Stuttgart-Degerloch, Tyskland.

 4. KAUFMANN & LINDGENS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAUFMANN & LINDGENS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den er baseret i Wegberg, Tyskland.

 5. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Kabelrør, punktsvejsning, Gitterværk, metal, metalgitre, riste i rustfrit stål, beklædninger, beskyttelsesgitre, og gittercontainere brancherne. Den er baseret i Dülmen, Tyskland.

 1. AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den er baseret i Ilsfeld, Tyskland.

 2. ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den opererer også inden for stenkasser, og forventninger om lydeffekt brancherne. Den er baseret i Wittlich, Tyskland.

 1. DEUTENBERG DRAHTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Deutenberg Drahttechnik GmbH hører til Deutenberg gruppen og er en mellemstor virksomhed i Nordrhein-Westfalen. Vi er stolte af vores mangeårige erfaring og tradition inden for trådteknik og trådbearbejdning. Med vores stamme af kompetente medarbejdere har vi nu i over 60 år produceret alle slags trådprodukter. Vores kunder kommer fra mange forskellige områder som f.eks. industri, arkitektur samt handel og butiksindretning. Vi producerer industri- og svejsegitter, rustfrit stålgitter, trådkurve og komplette udtrækssystemer, individuelle trådartikler og trådbukkedele. Afhængigt af anvendelsesformål og anvendelsesområde benytter vi forskellige materialer og materialetykkelser til fremstilling af vores trådprodukter. Vi fremstiller tråddele af rå eller blank tråd samt af galvaniseret/aluforzinket tråd. Også rustfri ståltråd forarbejdes hos Deutenberg. Den forarbejdede tråd har en diameter fra 1, 6 til 10 millimeter

 2. NERI MAKINA MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden NERI MAKINA MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den opererer også inden for Transportstel, Industrianhængere, og kurve brancherne. Den er baseret i Nilüfer, Tyrkiet.

 3. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., er en Distributør, der opererer inden for Strækmetal - plader branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, rustfrit stål, specialstål og alm. stål, Gitterværk, metal, Hulplade af strækmetal, og metalmaling til udsmykning brancherne. Den er baseret i Ostrava, Tjekkiet.

 4. SWING TRADE SRL

  Rumænien

  Virksomheden SWING TRADE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Døre, garage-, Hegn, løftebroer, Automatisering - systemer og udstyr, Døre, garage-, og Hegn brancherne. Den er baseret i Sovata, Rumænien.

 5. TROAX

  Frankrig

  Virksomheden TROAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Robotik, Gitterværk, metal, og Robotik brancherne. Den er baseret i Viviers Du Lac, Frankrig.

 6. FRUNZE PLANT PJSC

  Ukraine

  Virksomheden FRUNZE PLANT PJSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Hegn, Gitterværk, metal, indhegninger i jern, Hegn, barrierer, og Gitterværk, metal brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 7. FRANCE MACCAFERRI

  Frankrig

  Virksomheden FRANCE MACCAFERRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr, Gitterværk, metal, saneringsarbejde med arbejde på floden, og Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Valence Cedex 9, Frankrig.

 8. DAHMEN-TEDRA TECHNISCHE DRAHTGEWEBE + INDUSTRIESIEBE

  Tyskland

  Virksomheden DAHMEN-TEDRA TECHNISCHE DRAHTGEWEBE + INDUSTRIESIEBE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den er baseret i Wassenberg, Tyskland.

 1. CAVATORTA FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden CAVATORTA FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Tråd, pig-, jernholdigt metal, Gitterværk, metal, stålskeletter i metal til hegn, artikler til hobbyarbejde, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Villeneuve-Saint-Germain, Frankrig.

 2. FAPROL - FÁBRICA DE PRODUTOS DE LOGÍSTICA

  Portugal

  Virksomheden FAPROL - FÁBRICA DE PRODUTOS DE LOGÍSTICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den opererer også inden for metalkurve brancherne. Den er baseret i Santo Estêvão Das Galés, Portugal.

 3. SMD - STORES MODERNE DIFFUSION

  Frankrig

  Virksomheden SMD - STORES MODERNE DIFFUSION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Gitterværk, metal, isolerende verandaer, lukkemekanismer i rustfrit stål, og vinduer brancherne. Den er baseret i Zillisheim, Frankrig.

 4. SEEGARDEL PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEEGARDEL PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den opererer også inden for støjbeskyttelse brancherne. Den er baseret i Lobbach, Tyskland.

 5. SITKA ZAHID LLC

  Ukraine

  Virksomheden SITKA ZAHID LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hegn og porte branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, indhegninger, Gitterhegn, Gitterværk, metal, og indhegninger i jern brancherne. Den er baseret i Luzhany, Ukraine.

 6. LIPPI LA CLOTURE

  Frankrig

  Virksomheden LIPPI LA CLOTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Gitterværk, metal, udendørs indretning, hegn, og porte brancherne. Den er baseret i Mouthiers-Sur-Boeme, Frankrig.

 7. PRODUTIVA - FÁBRICA DE REDES, LDA

  Portugal

  Virksomheden PRODUTIVA - FÁBRICA DE REDES, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den opererer også inden for gitterværk, og Affaldsigter og -sier brancherne. Den er baseret i Avintes-Vila Nova De Gaia, Portugal.

 8. ETABLISSEMENTS BUIG ET VAURY

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS BUIG ET VAURY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Gitterværk, metal, hegn, porte, og Adgangsstyring brancherne. Den er baseret i Clermont-Ferrand, Frankrig.

 9. MEGADIS

  Frankrig

  Virksomheden MEGADIS, er en Distributør, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den opererer også inden for garn brancherne. Den er baseret i Creil, Frankrig.

 10. ZAKŁAD PRODUKCJI SIATKI OGRODZENIOWEJ P.P.H.U. CODA

  Polen

  Virksomheden ZAKŁAD PRODUKCJI SIATKI OGRODZENIOWEJ P.P.H.U. CODA, er en Multi-Category, der opererer inden for Gitterværk, metal branchen. Den opererer også inden for porte med åbning, hegn, og gitterværk brancherne. Den er baseret i Zbąszyń, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis