• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gitterværk- metal

Resultater for

Gitterværk- metal - Import eksport

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fremstilling af tekniske samlinger fremstillet af metal, især wire og metalplader. Forarbejdning af wire Ø 0, 5 til 14 mm også til små serier i stål, fjederstål og rustfrit stål. Det er bevist, at der er produceret wireartikler i Vulkaneifel siden 1830. I denne næsten 200-årige tradition, har vores erfarne medarbejdere produceret kurve og gitter fra ståltråd og metalplade på Hillesheim siden 1997 ved hjælp af moderne maskiner. Udvikling, fremstilling og salg af tråd- og metalvarer til industri, storkøkkener og laboratorier samt til medicinalteknik og farmaceutisk industri, især trådkurve, gitre og stel.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DEUTENBERG DRAHTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Deutenberg Drahttechnik GmbH hører til Deutenberg gruppen og er en mellemstor virksomhed i Nordrhein-Westfalen. Vi er stolte af vores mangeårige erfaring og tradition inden for trådteknik og trådbearbejdning. Med vores stamme af kompetente medarbejdere har vi nu i over 60 år produceret alle slags trådprodukter. Vores kunder kommer fra mange forskellige områder som f.eks. industri, arkitektur samt handel og butiksindretning. Vi producerer industri- og svejsegitter, rustfrit stålgitter, trådkurve og komplette udtrækssystemer, individuelle trådartikler og trådbukkedele. Afhængigt af anvendelsesformål og anvendelsesområde benytter vi forskellige materialer og materialetykkelser til fremstilling af vores trådprodukter. Vi fremstiller tråddele af rå eller blank tråd samt af galvaniseret/aluforzinket tråd. Også rustfri ståltråd forarbejdes hos Deutenberg. Den forarbejdede tråd har en diameter fra 1, 6 til 10 millimeter

  Hjemmeside Open In New icon
 3. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Over 60 års koncentreret videreudvikling af vores kerneforretning har i dag gjort os til din specialist. Vi producerer alle typer gitre og trådvæv, både til forhandlere og slutkunder. Virksomheden blev grundlagt som kleinsmedeværksted i 1945 med underafdelingerne hegn- og portfremstilling. Allerede i de første år opstod der en lille afdeling med maskinkonstruktion, som konstruerede trådforarbejdende maskiner til dækning af eget behov. I 70erne udviklede trådvæveriet sig til en ligeværdig afdeling. I 1978 byggede man det første fuldautomatiske produktionsanlæg til bølgegitre og stansegitre, virksomheden blev flyttet til Erkrath, og gennem virksomhedens koncentration om fremstilling af trådvæv blev nye markeder opdyrket. I 1995 blev produktsortimentet udvidet med produkterne punktsvejsede gitre og indfatningsprofiler. I dag kører fabrikationen på 4 fuldautomatiske produktionslinjer.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by Europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I mere end 100 år har vi været blandt de førende inden for produktion af teknisk væv til forskellige industrielle anvendelsesområder, eksempelvis inden for automobilindustrien, luft- og rumfartindustrien, maskin- og anlægsbyggeri, elektroteknik, den kemiske industri, farma- og medicoteknik og mange andre områder inden for industri og håndværk. Med mere end 6.000 vævsemner på lager i mange forskellige maskevidder, mål og materialer garanterer vi vores kunder ekstremt korte leveringstider, samtidig med at vi overholder de højeste kvalitetsstandarder. Alle vores produktionsfaciliteter er certificeret efter DIN ISO EN ISO 14001 og DIN EN ISO 9001: 2015. Sammen med vores kunder og leverandører udvikler vi skræddersyede løsninger til specielle anvendelsesformål – til og med færdigt konfektionerede ready-to-use-produkter. Vi giver dig naturligvis gerne et detaljeret tilbud.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. WDM DEUTENBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung fremstiller punktsvejsede trådgitre efter individuelle retningslinjer i størrelser fra 300x250 mm til 8.000x2.400 mm i afhængighed af maskestørrelse og diameter. Hertil benyttes blank, galvaniseret, aluforzinket og rustfri ståltråd med diametre fra 2, 0 - 18, 0 mm. Anvendelsesmulighederne spænder fra f. eks. landskabs-, landbrugs- og maskinteknik over butiksindretning til metalbearbejdende, levnedsmiddel-, el- og byggeindustri.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. NERI MAKINA MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge
 3. AXELENT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. KAUFMANN & LINDGENS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. COMFER SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. FRUNZE PLANT PJSC

  Ukraine

 5. BAGSIK SP. Z O. O.

  Polen

 6. TIANEN CRAFT WIRE COMPANY

  Kina

 7. ZAKŁAD PRODUKCJI SIATKI OGRODZENIOWEJ P.P.H.U. CODA

  Polen

 8. SAPRKLE CONCRETE SCREWS COMPANY

  Kina

 9. SEEGARDEL PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

 10. FRANCE MACCAFERRI

  Frankrig

 1. METALMALLA & BEICO

  Spanien

 2. ETABLISSEMENTS BUIG ET VAURY

  Frankrig

 3. ISENMANN SIEBE GMBH

  Tyskland

 4. GRILLAGES WUNSCHEL

  Frankrig

 5. CAVATORTA FRANCE

  Frankrig

 6. DAHMEN-TEDRA TECHNISCHE DRAHTGEWEBE + INDUSTRIESIEBE

  Tyskland

 7. MOSTOSTAL-MET SP. Z O.O.

  Polen

 8. SMD - STORES MODERNE DIFFUSION

  Frankrig

 9. FAPROL - FÁBRICA DE PRODUTOS DE LOGÍSTICA

  Portugal

 10. EUROMAAS

  Holland