• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • genbrug af spildevand

Resultater for

Genbrug af spildevand - Import eksport

 1. SEWEC OZON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kernen i SEWEC OZON's forretningsaktivitet er udvikling, fremstilling og salg af ozonanlæg, komplette ozonsystemer og systemkomponenter samt luftrensningsanlæg til udsugningsluft. Vores produktportefølje: Ozonanlæg Ozondestruktorer Ozonapparater Desinfektionsanlæg til fødevarer Be- og udluftningsventiler Blandere, statiske Hotelbade Lufttekniske anlæg til den gastronomiske branche Drikkevandsdesinfektionsanlæg Dugpunktstemperaturmålere

 2. FLOTTWEG SE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi med Tyskland som produktionssted udviklet og fremstillet dekanteringscentrifuger, separatorer, båndpresser og anlæg, der værdsættes som ekstremt højtydende og driftssikre. De overtager nøglefunktion inden for mange industrielle områder ved klaring af væsker, separering af væskeblandinger og ved koncentrering og afvanding. Flottweg er en verdensførende opløsningsudbyder og centrifugeproducent på området mekanisk separationsteknik. Vores dekantere, separatorer og båndpresser, der udelukkende produceres i Tyskland, er en forudsætning for den høje effektivitet i vores kunders produktion og for deres slutprodukters fremragende kvalitet. Inden for den petrokemiske, kemiske, farmaceutiske industri og i næringsmiddelindustrien, men også i minedrift og på miljøområdet til behandling af spildevands- eller olieslam - overalt anvendes Flottweg's premiumprodukter og systemer med stor succes. Besøg os: www.flottweg.com.

 3. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi fremstiller filterdyser og drænsystemer til behandling af vand og spildevand. Med vores egen udviklingsafdeling, værktøjskonstruktion og produktion kan vi reagere hurtigt og fleksibelt på dine ønsker.

 4. MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Behandling af industrispildevand branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, genbrug af vand, behandling af vand, Genbrug af spildevand, og Behandling mod kalk brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. ENVICON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENVICON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, Vandrensningstjenester, filtrering af spildevand, Genbrug af spildevand, komplette spildevandsrensningsanlæg, Arbejder på rensningsanlæg, luftcirkulatorer, ventilationssystemer, og Vandrensningstjenester brancherne. Den er baseret i Dinslaken, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, er en Distributør, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den opererer også inden for Afvandingssystemer og -udstyr, Kemiske bindemidler, Afvandingssystemer og -udstyr, og Kemiske bindemidler brancherne. Den er baseret i Thaining, Tyskland.

 2. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OVIVO DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den er baseret i Ditzingen, Tyskland.

 3. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Siden 1992 har STA stået for en kundeorienteret handling, som et familiedrevet maskinfabrik med mere end 40 ansatte. Med applikationsviden og et omhyggeligt systemdesign, integrerer vi med succes vores løsninger i vores kunders produktionsprocesser. Takket være moderne tekniske ressourcer kan specielle kundekrav implementeres hurtigt og pålideligt. Baseret på erfaringerne fra mere end 2.000 separatorer der er installeret over hele verden, og under hensyntagen til de nuværende sikkerhedsstandarder, udvikler vi kraftfulde, holdbare og sikre maskiner. Vi undersøger væskedynamiske forhold i vores maskiner og udfører omfattende feltforsøg; dermed sikrer vi, at STA-separatorer fortsat vil være de mest kraftfulde enheder på markedet, nu og i fremtiden. Vi garanterer vores høje kvalitetsstandard gennem vores egen merværdi på et 800 m² produktionsareal, og gennem certificerede processer(WHG 19 L, ISO 9001).

 4. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi har været på markedet siden 1995, og har en langvarig erfaring samt den bedste viden. Vi anvender udelukkende produkter vi selv har udviklet og fremstillet. Vores førsteklasses produkter og processer er sikre og genproducerbare. Med vores kvalificerede medarbejdere fremstiller vi udelukkende industriel vandbehandling og spildevand fra fødevareindustrien "CSB" - men dette er perfekt. Hvad vi tilbyder. Vores produkter er udviklet og optimeret til praktisk brug. Vores løsningskoncepter er altid baseret på en analyse af vandprøver, samt de indsamlede data. Vi eliminerer dine spildevandsproblemer på en specifik måde, med små mængder. Vores styrke ligger i problemdiagnosen samt valget af de korrekte produkter. Vi leverer også doseringssystemer og komplette spildevandsanlæg i enhver størrelse. Oxygenbehandling - iltreduktion af spildevand fra mejeri, slagteri, ostefremstilling, læderindustri, spiseolieproduktion såsom olivenolie, palmeolie

 5. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  BELKI teknik blev grundlagt i 1888 som selvstændig landsbylåsesmed. Den gamle smedje er stadig fuldt funktionsdygtig og fungerer i dag som museum. Virksomheden blev overtaget af K. Skjellerup senior, der er far til den nuværende indehaver, i 1945. I 1960'erne byggede man et helt nyt værksted for at kunne tilbyde bedre produktudvikling samt øge virksomhedens produktionskapacitet. I 1979 overtog sønnen, Ivan Skjellerup, virksomheden. I 1980'erne udviklede man det første BELKI papirbåndsfilter, hvilket samtidig markerede grundlæggelsen af BELKI teknik. I 1984 flyttede BELKI teknik til Rødkærsbro pga. pladsmangel, hvor man i dag har mere end 2.000 m2 produktions- og kontorfaciliteter. I 1990'erne blev ny- og videreudviklingen af filteranlæg, olieudskillere og centralanlægsbyggeri udvidet yderligere. Samtidig begyndte man også at udføre service- og underleverandørarbejde for andre lokale virksomheder.

 1. JÄGER UMWELT-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  - Vi producerer mere end 25 millioner membraner og luftningsapparater til verdens førende klimaanlægsproducenter- Vi har erhvervet mere end 30 patenter på området luftningsteknik- Vi understøtter vores leverandører med tekniske løsninger for at skabe økonomisk nytte- Vi forbedrer kontinuerligt vores luftningsapparaters levetid og energieffektivitet

 2. XL CARWASH PARTS OHG

  Tyskland

  Reservedele og tilbehør til portalvaskeanlæg og vaskeanlæg fra alle førende producenter, bl.a. til mærkerne Washtec og Wesumat. Vores produkter: Børster til bilvask, børster til bilvaskeanlæg, tilbehør til bilvaskeanlæg, reservedele til bilvaskeanlæg, vaskeanlæg til erhvervskøretøjer, portalvaskeanlæg til køretøjer, spildevandsbehandlingsanlæg til bilvaskeanlæg, brugte bilvaskeanlæg.

 1. WILMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WILMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den opererer også inden for vedligeholdelse af vandrensningsanlæg, og Overfladeforædling, galvanisk brancherne. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 2. DAYSIL SILICONE

  Tyrkiet

  Virksomheden DAYSIL SILICONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FRACCAROLI E BALZAN S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, Genbrug af spildevand, filtrering af spildevand, og udstyr til behandling af spildevand brancherne. Den er baseret i Pescantina, Italien.

 4. HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH

  Østrig

  Virksomheden HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, aktivt kul, drikkevandsanlæg, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. KRYSTELINE GROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KRYSTELINE GROUP LTD, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, Genbrug af spildevand, og design af maskiner til genbrug brancherne. Den er baseret i Wimborne, Det Forenede Kongerige.

 6. INOPSYS

  Belgien

  Virksomheden INOPSYS, er en Multi-Category, der opererer inden for Behandling af industrispildevand branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, Genbrug af spildevand, genvinding af vand, og behandling af industrielt spildevand brancherne. Den er baseret i Mechelen, Belgien.

 7. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den opererer også inden for Gasudvikling - bioenergisystemer, anlæg og udstyr til biologisk behandling af slam og spildevand, energigenvinding, Spildevandsrensning, og Gasudvikling - bioenergisystemer brancherne. Den er baseret i Hambühren, Tyskland.

 8. SIROX CLEANECH GMBH

  Schweiz

  Virksomheden SIROX CLEANECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektroniske komponenter branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, anlæg til biologisk vandbehandling, elektroniske og magnetiske blødgøringsanlæg til vandbehandling, Genbrug af spildevand, og magnetbehandling mod kalk brancherne. Den er baseret i Otelfingen, Schweiz.

 1. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., er en Distributør, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den opererer også inden for Vanddistribution, Vanddistribution, materialer til vanding, ventiler i støbejern, og dyser brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Østrig

  Virksomheden SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Elektricitet - distribution branchen. Den opererer også inden for Vandkraftværker, Genbrug af spildevand, Vandkraftværker, Vedvarende energi, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Ober-Grafendorf, Østrig.

 3. APATEQ

  Luxembourg

  Virksomheden APATEQ, er en Distributør, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den opererer også inden for Behandling af industrispildevand, Vandrensning, behandling af spildevand fra byer, Behandling af industrispildevand, og Vandrensning brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 4. CHEMTRADE INTERNATIONAL BV

  Holland

  Virksomheden CHEMTRADE INTERNATIONAL BV, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Behandling af industrispildevand branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, behandling af industrielt spildevand, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Bussum, Holland.

 5. RESONET

  Frankrig

  Virksomheden RESONET, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Gimont, Frankrig.

 6. G&G ERSATZTEILE KG

  Tyskland

  Virksomheden G&G ERSATZTEILE KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Bilvaskesystemer, Stoffer, belagte, Import-eksport - virkemidler, Genbrug af spildevand, Bilvaskesystemer, Stoffer, belagte, Import-eksport - virkemidler, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Iphofen, Tyskland.

 7. AUTOWASCHANLAGEN SERVICE BERND HEINZINGER

  Tyskland

  Virksomheden AUTOWASCHANLAGEN SERVICE BERND HEINZINGER, er en Distributør, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Bilvaskesystemer, Import-eksport - virkemidler, Genbrug af spildevand, Bilvaskesystemer, Import-eksport - virkemidler, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Adelshofen, Tyskland.

 8. EPUR

  Belgien

  Virksomheden EPUR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Behandling af industrispildevand branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, Genbrug af spildevand, Vandrensning, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Grâce-Hollogne, Belgien.

 9. DNA CEVRE VE ARITMA TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden DNA CEVRE VE ARITMA TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 10. SUEZ ENVIRONNEMENT

  Frankrig

  Virksomheden SUEZ ENVIRONNEMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensningstjenester branchen. Den opererer også inden for Behandling af industrispildevand, Genbrug af spildevand, Behandling af industrispildevand, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Paris La Défense Cedex, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis