• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • genbrug af spildevand

Resultater for

Genbrug af spildevand - Import eksport

 1. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Siden 1992 har STA stået for en kundeorienteret handling, som et familiedrevet maskinfabrik med mere end 40 ansatte. Med applikationsviden og et omhyggeligt systemdesign, integrerer vi med succes vores løsninger i vores kunders produktionsprocesser. Takket være moderne tekniske ressourcer kan specielle kundekrav implementeres hurtigt og pålideligt. Baseret på erfaringerne fra mere end 2.000 separatorer der er installeret over hele verden, og under hensyntagen til de nuværende sikkerhedsstandarder, udvikler vi kraftfulde, holdbare og sikre maskiner. Vi undersøger væskedynamiske forhold i vores maskiner og udfører omfattende feltforsøg; dermed sikrer vi, at STA-separatorer fortsat vil være de mest kraftfulde enheder på markedet, nu og i fremtiden. Vi garanterer vores høje kvalitetsstandard gennem vores egen merværdi på et 800 m² produktionsareal, og gennem certificerede processer(WHG 19 L, ISO 9001).

 2. FLOTTWEG SE

  Tyskland

  I mere end 60 år har vi med Tyskland som produktionssted udviklet og fremstillet dekanteringscentrifuger, separatorer, båndpresser og anlæg, der værdsættes som ekstremt højtydende og driftssikre. De overtager nøglefunktion inden for mange industrielle områder ved klaring af væsker, separering af væskeblandinger og ved koncentrering og afvanding. Flottweg er en verdensførende opløsningsudbyder og centrifugeproducent på området mekanisk separationsteknik. Vores dekantere, separatorer og båndpresser, der udelukkende produceres i Tyskland, er en forudsætning for den høje effektivitet i vores kunders produktion og for deres slutprodukters fremragende kvalitet. Inden for den petrokemiske, kemiske, farmaceutiske industri og i næringsmiddelindustrien, men også i minedrift og på miljøområdet til behandling af spildevands- eller olieslam - overalt anvendes Flottweg's premiumprodukter og systemer med stor succes. Besøg os: www.flottweg.com.

 3. SEWEC OZON GMBH

  Tyskland

  Kernen i SEWEC OZON's forretningsaktivitet er udvikling, fremstilling og salg af ozonanlæg, komplette ozonsystemer og systemkomponenter samt luftrensningsanlæg til udsugningsluft. Vores produktportefølje: Ozonanlæg Ozondestruktorer Ozonapparater Desinfektionsanlæg til fødevarer Be- og udluftningsventiler Blandere, statiske Hotelbade Lufttekniske anlæg til den gastronomiske branche Drikkevandsdesinfektionsanlæg Dugpunktstemperaturmålere

 4. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Tyskland

  Vi fremstiller filterdyser og drænsystemer til behandling af vand og spildevand. Med vores egen udviklingsafdeling, værktøjskonstruktion og produktion kan vi reagere hurtigt og fleksibelt på dine ønsker.

 5. ENVICON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ENVICON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, Vandrensningstjenester, filtrering af spildevand, Genbrug af spildevand, komplette spildevandsrensningsanlæg, Arbejder på rensningsanlæg, luftcirkulatorer, ventilationssystemer, og Vandrensningstjenester brancherne. Den er baseret i Dinslaken, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Virksomheden G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, er en Distributør, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den opererer også inden for Afvandingssystemer og -udstyr, Kemiske bindemidler, Afvandingssystemer og -udstyr, og Kemiske bindemidler brancherne. Den er baseret i Thaining, Tyskland.

 2. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OVIVO DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den er baseret i Ditzingen, Tyskland.

 3. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi har været på markedet siden 1995, og har en langvarig erfaring samt den bedste viden. Vi anvender udelukkende produkter vi selv har udviklet og fremstillet. Vores førsteklasses produkter og processer er sikre og genproducerbare. Med vores kvalificerede medarbejdere fremstiller vi udelukkende industriel vandbehandling og spildevand fra fødevareindustrien "CSB" - men dette er perfekt. Hvad vi tilbyder. Vores produkter er udviklet og optimeret til praktisk brug. Vores løsningskoncepter er altid baseret på en analyse af vandprøver, samt de indsamlede data. Vi eliminerer dine spildevandsproblemer på en specifik måde, med små mængder. Vores styrke ligger i problemdiagnosen samt valget af de korrekte produkter. Vi leverer også doseringssystemer og komplette spildevandsanlæg i enhver størrelse. Oxygenbehandling - iltreduktion af spildevand fra mejeri, slagteri, ostefremstilling, læderindustri, spiseolieproduktion såsom olivenolie, palmeolie

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  BELKI teknik blev grundlagt i 1888 som selvstændig landsbylåsesmed. Den gamle smedje er stadig fuldt funktionsdygtig og fungerer i dag som museum. Virksomheden blev overtaget af K. Skjellerup senior, der er far til den nuværende indehaver, i 1945. I 1960'erne byggede man et helt nyt værksted for at kunne tilbyde bedre produktudvikling samt øge virksomhedens produktionskapacitet. I 1979 overtog sønnen, Ivan Skjellerup, virksomheden. I 1980'erne udviklede man det første BELKI papirbåndsfilter, hvilket samtidig markerede grundlæggelsen af BELKI teknik. I 1984 flyttede BELKI teknik til Rødkærsbro pga. pladsmangel, hvor man i dag har mere end 2.000 m2 produktions- og kontorfaciliteter. I 1990'erne blev ny- og videreudviklingen af filteranlæg, olieudskillere og centralanlægsbyggeri udvidet yderligere. Samtidig begyndte man også at udføre service- og underleverandørarbejde for andre lokale virksomheder.

 5. JÄGER UMWELT-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  - Vi producerer mere end 25 millioner membraner og luftningsapparater til verdens førende klimaanlægsproducenter- Vi har erhvervet mere end 30 patenter på området luftningsteknik- Vi understøtter vores leverandører med tekniske løsninger for at skabe økonomisk nytte- Vi forbedrer kontinuerligt vores luftningsapparaters levetid og energieffektivitet

 1. XL CARWASH PARTS OHG

  Tyskland

  Reservedele og tilbehør til portalvaskeanlæg og vaskeanlæg fra alle førende producenter, bl.a. til mærkerne Washtec og Wesumat. Vores produkter: Børster til bilvask, børster til bilvaskeanlæg, tilbehør til bilvaskeanlæg, reservedele til bilvaskeanlæg, vaskeanlæg til erhvervskøretøjer, portalvaskeanlæg til køretøjer, spildevandsbehandlingsanlæg til bilvaskeanlæg, brugte bilvaskeanlæg.

 2. WILMS GMBH

  Tyskland

 1. DAYSIL SILICONE

  Tyrkiet

 2. QINGDAO YIMEI ENVIRONMENT PROJECT CO.,LTD

  Kina

 3. APATEQ

  Luxembourg

 4. KRYSTELINE GROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. SIROX CLEANECH GMBH

  Schweiz

 6. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Tyskland

 7. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Italien

 8. INOPSYS

  Belgien

 1. HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH

  Østrig

 2. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Tyrkiet

 3. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Østrig

 4. RESONET

  Frankrig

 5. SUEZ ENVIRONNEMENT

  Frankrig

 6. DNA CEVRE VE ARITMA TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 7. SNOEK TECHNOLOGY

  Belgien

 8. YIIMA TECH CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 9. CAPITAL COMPACTERS LTD

  Det Forenede Kongerige

 10. ENVIRONMENTAL CONCERN LTD

  Det Forenede Kongerige

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis