• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • genbrug af grønt affald

Resultater for

Genbrug af grønt affald - Import eksport

 1. CVB ECOLOGISTICS

  Belgien

  Virksomheden CVB ECOLOGISTICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøet - tjenester branchen. Den opererer også inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Genbrug - maskiner og installationer, Genbrug af grønt affald, Behandling og genbrug af affald, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Genbrug - maskiner og installationer, Genbrug af grønt affald, og Behandling og genbrug af affald brancherne. Den er baseret i Tilburg, Belgien.

 2. VAN IERSEL COMPOST

  Holland

  Virksomheden VAN IERSEL COMPOST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for kompost brancherne. Den er baseret i Biezenmortel, Holland.

 3. HYGEA

  Belgien

  Virksomheden HYGEA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Behandling og genbrug af affald, Genbrug af grønt affald, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, rådgivning i genbrug af affald, Behandling og genbrug af affald, og Genbrug af grønt affald brancherne. Den er baseret i Havré, Belgien.

 4. GREEN WASTE CLEARANCE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREEN WASTE CLEARANCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. DINGLES WASTE REMOVALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DINGLES WASTE REMOVALS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for tjenesteydelser for haveoprydning, og sammenpresning af affald brancherne. Den er baseret i Blackburn, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IBOGEM

  Belgien

  Virksomheden IBOGEM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Miljøet - tjenester, Genbrug af grønt affald, Miljøet - tjenester, Genbrug af grønt affald, genbrug affald, og opsamling og genbrug af affald brancherne. Den er baseret i Beveren, Belgien.

 2. FELTWOOD ECOMATERIALES

  Spanien

  Virksomheden FELTWOOD ECOMATERIALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for behandling af planteaffald brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 3. OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI

  Tyrkiet

  Virksomheden OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for anlæg til kompostering af slam, maskiner til opdeling af træstammer til stolper, og Transportører, transportanlæg brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. BRALEY

  Frankrig

  Virksomheden BRALEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trailere og vippetrailere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Affaldscontainere til industrielle køretøjer, Genbrug af grønt affald, Affaldscontainere til industrielle køretøjer, anlæg og udstyr til genbrugsstationer, og Genbrug af grønt affald brancherne. Den er baseret i Bozouls, Frankrig.

 5. ECO-SYSTEM

  Italien

  Virksomheden ECO-SYSTEM, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for Biomasse-energi - produktion, anlæg til genindvinding og genbrug af affald, Biomasse-energi - produktion, maskiner til affald, og anlæg til produktion og regeneration af biogasser fra slam og gylle brancherne. Den er baseret i Vinci, Italien.

 1. FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS

  Spanien

  Virksomheden FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 2. TRANSCOMA

  Belgien

  Virksomheden TRANSCOMA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Behandling og genbrug af affald, Genbrug af grønt affald, Behandling og genbrug af affald, affaldscontainere, transport med containere, og Genbrug af grønt affald brancherne. Den er baseret i Genk, Belgien.

 1. TRAPEROS RECICLA

  Spanien

  Virksomheden TRAPEROS RECICLA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for rengøring, modtagelsesudstyr satellitter, og køretøjer til transport af affald og behandling af affaldsbeholdere brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 2. HECTOR VAN MOER & ZONEN

  Belgien

  Virksomheden HECTOR VAN MOER & ZONEN, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Genbrug af grønt affald, Behandling og genbrug af affald, Genbrug af grønt affald, og Behandling og genbrug af affald brancherne. Den er baseret i Melsele, Belgien.

 3. BIOMASS CENTER

  Belgien

  Virksomheden BIOMASS CENTER, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Biomasse-energi - produktion, Genbrug af grønt affald, Biomasse-energi - produktion, og Genbrug af grønt affald brancherne. Den er baseret i Ieper, Belgien.

 4. AMACRO

  Belgien

  Virksomheden AMACRO, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Genbrug af grønt affald, Genbrug af grønt affald, og containerservice brancherne. Den er baseret i Huizingen, Belgien.

 5. AERTS JAN CONTAINERDIENST

  Belgien

  Virksomheden AERTS JAN CONTAINERDIENST, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Genbrug af grønt affald, Genbrug af grønt affald, og containerservice brancherne. Den er baseret i Wommelgem, Belgien.

 6. A&S ENERGIE

  Belgien

  Virksomheden A&S ENERGIE, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Behandling og genbrug af affald, Genbrug af grønt affald, Behandling og genbrug af affald, og Genbrug af grønt affald brancherne. Den er baseret i Oostrozebeke, Belgien.

 7. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  Belgien

  Virksomheden VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Genbrug af grønt affald, biomasse, og Genbrug af grønt affald brancherne. Den er baseret i Haasdonk, Belgien.

 8. WESTCOMPOST

  Belgien

  Virksomheden WESTCOMPOST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den er baseret i Ieper, Belgien.

 1. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

  Belgien

  Virksomheden HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for Affaldstransportering, Affaldstransportering, og genbrug træ brancherne. Den er baseret i Westrozebeke, Belgien.

 2. SAMAGRO

  Belgien

  Virksomheden SAMAGRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for behandling organisk affald, og biologisk nedbrydeligt affald brancherne. Den er baseret i Mechelen, Belgien.

 3. SOIL - CONCEPT

  Luxembourg

  Virksomheden SOIL - CONCEPT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Genbrug af grønt affald, Forvaltning af industriaffald, Genbrug af grønt affald, og Forvaltning af industriaffald brancherne. Den er baseret i Diekirch, Luxembourg.

 4. VANDEWIELE RECYCLING

  Belgien

  Virksomheden VANDEWIELE RECYCLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Genbrug af grønt affald, genbrug træ, og Genbrug af grønt affald brancherne. Den er baseret i Glstel, Belgien.

 5. DAGENHAM WASTE REMOVAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DAGENHAM WASTE REMOVAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for ikke brændbart affald brancherne. Den er baseret i Dagenham, Det Forenede Kongerige.

 6. WEST COAST RECLAMATION LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WEST COAST RECLAMATION LTD, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Paisley, Det Forenede Kongerige.

 7. COUNTY ENVIRONMENTAL SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COUNTY ENVIRONMENTAL SERVICES, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Bideford, Det Forenede Kongerige.

 8. WASTE RECYCLING GROUP

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WASTE RECYCLING GROUP, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Warrington, Det Forenede Kongerige.

 9. ELMTREE RECYCLING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ELMTREE RECYCLING, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 10. W & S RECYCLING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden W & S RECYCLING, der opererer inden for Genbrug af grønt affald branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, og Genbrug af spildevand brancherne. Den er baseret i Poole, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis